Vanzarea NEBUNIEI. Suntem toti nebuni? – 01 from Paul Marian on Vimeo.

 

sursa : antiiluzii.blogspot.com /documentare.digitalarena.ro//
The Marketing of Madness este un documentar extrem de amplu i incisiv, privind industria drogurilor psihiatrice i a marilor venituri generate de parteneriatul dintre psihiatri i companiile farmaceutice, care a creat o pia imens, cu un profit de peste 80 de miliarde de dolari anual.
Trebuie s recunosc c nu pot fi obiectiv n critica acestei profesii, pe care o detest profund din diverse motive:
– intuitiv, nu am avut niciodat ncredere n diagnosticele psihiatrice, fiindc este mai mult dect evident pentru oricine, c dinamica i fiziologia creierului uman continu sa rmn o enigm pentru medicin, chiar i n acest secol.
– arogana stupid, cu care psihiatrii i arog statutul de experi n probleme ale comportamentului uman, dobndind n timp o poziie din ce n ce mai solid i respectabil n societate, dei nu are nici cea mai mic urm de susinere tiinific, o consider din multe puncte de vedere un atentat la adresa libertii umane.
– complicitatea psihiatrilor cu aparatele represive statale, a dus la crearea n ntreaga lume a unei reele diabolice de stabilimente psihiatrice, folosite pentru anihilarea fizic i social a indezirabililor. Fenomenul nu a inut i nu ine cont de regimul politic i n nici un caz de mascarada numit “democraie”, dei mai cunoscute rmn SPS-urile sovietice popularizate de Aleksandr Isaevici Soljenin n Arhipelagul Gulag. Am menionat n articolul despre Mihai Eminescu, cum el nsui a fost una dintre primele victime ale acestei tagme.
Articol original: The Marketing of Madness (2010) | Top Filme Documentare – Vizioneaza Gratuit Filme Documentare Online

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares