Promised Land ( 2012 ) – FILM DESPRE EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST ! Iesim in strada sau ne lasam manipulati de propaganda americana din Romania ?

 

Steve Butler este un reprezentant al unei companii de exploatare a gazului declanșează o serie de evenimente care îi vor schimba viața după ce ajunge într-un orășel unde angajatorii săi vor să pună mâna pe resursele naturale locale. Steve e trimis la McKinley, un orășel de provincie, împreună cu colega sa Sue Thomason. În ultimii ani orașul a fost lovit puternic de recesiunea economică, așa că cei doi sunt convinși că localnicii vor accepta imediat propunerea lor de a le ceda drepturile de a fora le pământurile, și,pe deasupra, îi vor prici ca pe niște salvatori.

Însă ceea ce părea la început o misiune de rutină, de rezolvat într-o vizită extrem de scurtă, se complică pe plan profesional din cauza apelului lui Frank Yates, un respectat profesor din oraș, care își cheamă concetățenii la o mai atentă considerare a ofertei celor doi corporatiști, dar și pe plan personal, după ce Steve face cunoștință cu Alice. Când în peisaj își face apariția și Dustin Noble, un ecologist versat, lucrurile se încing și miza crește periculos, atât cea personală, cât și cea profesională.
pancarta-harta

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *