rapcea.ro: preiu un articol de-a lui piticu gratis, la a cărui lectură m-am spart de râs, în hohote isterice. Enjoy ! Subscriu în totalitate !

Se tot vorbește de Eurovision și te întrebi dacă ar trebui sau nu să-ți pese de acest concurs. Pentru că nu te duce capul prea tare. Răspunsul pe scurt este nu. Pe lung, mai jos. Dar mai întâi o listă de persoane care se exclud din „nimănui”. De-aia are steluță.

Oameni cărora chiar le pasă de Eurovision:
– Organizatorii decrepiți de la TVR ai concursului
– Boșorogii care nu au nimic mai bun de făcut și încă nu știu că mai există și alte posturi TV
– Cântăreți de mâna a doua ca Mandinga și Trăistariu pentru care concursul e egal cu expunere și scoatere din foame
– Jurnaliști leneși care preferă să se uite la TV și să scrie un articol decât să caute o poveste pe bune
– MC Acelașirahat de la Radio Trepanare care speră că dacă pune melodia aia de care tot scriu toți ziariștii de mai sus o să le crească audiența cu 0,01% și o să-i urce pe val
– Casa de Discuri Vomă Generică care are impresia că dacă li se dă pe gât la lobotomizați o piesă la greu, o să trezească în ei un reflex pavlovian și o să cumpere CD-uri cu piesa aia populară pe două note.

De ce crezi că ar trebui să îți pese de Eurovision

Dar coaee, cum să nu-mi pese? Uite-l pe ăla de ne reprezintă în lume! Îl cheamă Cezar Ouatu, în pula mea și ironie, cântă așa de pițigăiat de parcă neam de neamul lui n-a avut ouă. Ia, ascultă aici:

 

Ioi, ce freză de văr de la țară de-alu Smiley are. Ce meclan de garoi ciupit de molii. Înțeleg că e mare complicătură și șmecherie să cânți ca o femeie, chiar înțeleg. Dar sună ca dracu’. E greu și să cânți pe cur, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te ascult dacă reușești.

Love is so high like a mountain in the sky. Dragostea e așa de sus ca un munte în cer. Ce repetent de clasa a doua i-a făcut versurile ălea? Și are și pasaj de dumbstep, ejnebun? E tineresc. O să fie în cluburi de adolescenți și o să facă jumpstyle pe ea! Și o să zboare porci și cerul o să se facă verde și o să plouă cu lavă de jos în sus, că exact aceiași șansă e să se întâmple toate chestiile anterior menționate.

Tu realizezi că DJ Acelașicăcat o să creadă acum că ne place melodia aia și o să ne spameze la radio cu trilurile lu’ Ouatu până o să ne vină să punem mâna pe cuțit și să-l rebotezăm Belitu? Să vedem câte octave atinge la jupuit, nu de alta.

Și față de parmezan ăla ne reprezintă pe noi în lume! Și trebuie să ținem cu el! Hai ai noștri!

De ce nu ar trebui să-ți pese de Eurovision

Te-ai calmat? E chiar frumos și recomandat să râzi de Ouatu. Dar nu-ți preocupa mai mult de 5 minute din viață cu asta că îmbătrânești degeaba. Eroarea e la sfârșit. Să dăm la o parte partea cu steagurile puțin și să ne imaginăm că tot concursul e la Crevedia între consăteni de acolo. Te-ai mai uita la concursul ăsta dacă ar fi concursul de șlagăre pop-expirat de la Crevedia? Ai asculta melodiile ălea de un simplism și o naivitate ridicolă, de 3 note și 4 cuvinte pronunțate greșit în engleză? Nici măcar pop nu sunt. Vor să pară pop și tinerești dar put a fake. Sunt ca Adrian Enache care își vopsește părul să pară de 30 de ani și nu păcălește pe nimeni. Vor să fie muzică comercială dar sunt prea proaste să ajungă acolo.

Toate sună la fel. De parcă le-a făcut aceași tip și toate-s de pe același album pe care nu vrea nimeni să-l cumpere.

Nu? Nu.

Competiția e nesemnificativă. E doar un mod pentru toți triștii ăia din lista de la începutul articolului de a-și justifica existența și a te prosti pe tine să le cumperi rahaturile. Și te păcălesc fluturând steagul, știind că prostul trage la patriotism ca măgarul la morcovi.

Dar e ca și cum te-ai uita la o competiție de mâncat muci între țări. O parte a creierului îți spune că ar trebui să ții cu ai tăi, pentru că sunt ai tăi. Celaltă parte îți spune că nu contează ai cui sunt acolo, că e o competiție de mâncat muci și ar trebui să ai lucruri mai bune de făcut decât să te uiți la așa ceva. Prima parte a creierului e foarte proastă. Ignor-o.

De ce ar trebui să îți pese în loc de Eurovision

De playlistul de la tine din calculator. Folosește-te de timpul economisit neuitându-te la Cezar Ouatu cum mănâncă muci căutând niște muzică bună.

sursa: piticigratis.com

CategoryUncategorized
Tags
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares