Dezmințire cu privire la Mitingul Anti-Cip din data de joi 14 martie 2013 orele 12 de la Palatul Parlamentului

Pe mai multe bloguri a fost anunțat mitingul de joi.  Au apărut deja voci care acuză implicarea mea în organizarea acestui miting și îndeamnă credincioșii creștini ortodocși să nu participe la acest miting, pentru că eu aș aduce yoghinii la miting.

Celor care împrăștie aceste cuvinte otrăvite, prin care caută să bage dezbinare între creștini, le comunic că eu personal nu am nici o implicare în această acțiune publică. Organizatorul acțiunii este Asociația Adevăr și Dreptate, din București. Nu am participat și nu voi participa la organizarea acestei manifestații. Responsabil este dl. Ene Viorel, vicepreședintele asociației Adevăr și Dreptate. Am susținut și eu această manifestare, publicând pe blogul meu anunțul, deoarece sunt împotriva actelor cu cip și împotriva dictaturii biometrice.

Celor care nu mă cunosc, le aduc la cunoștiință că datorită dezvăluirilor de pe blogul meu cu privire la liderul MISA Gregorian Bivolaru și acoliții lui, am fost declarat inamicul nr. 1 al yoghinilor din România, fiind înfierat chiar pe siteul oficial al MISA. Deci, chiar dacă aș vrea, nu aș avea cum să aduc pe cineva de la yoga la acest miting.

Dacă mă voi hotărâ totuși să particip la miting, o voi face ca simplu participant, ca român creștin-ortodox, lezat în drepturile sale cetățenești.

Mihai Rapcea

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *