Ponta a recunoscut la BBC că actuala conducere a statului român are ca principală țintă spălarea pe creiere – adică distrugerea circuitelor mintale ale românilor. În emisiunea Hard Talk a BBC World Service din 20 martie, Victor Ponta a afirmat că „Principala preocupare a României este spălarea pe creier (brainwash)”. După două secunde a rectificat susținând că a vrut să spună de fapt braindrain – „migrația creierelor”.

De asemenea, posesorul de doctorat confirmat recent de Ministerul Educației condus de prietenul său Remus Pricopie, nu numai că se bâlbâie în interviu, dar inventează și cuvinte noi, neauzite și inexistente în limba engleză, cum ar fi  „disemployment” pentru „șomaj”, în loc de „unemployment”.

Ponta s-a scăpat fără să vrea, recunoscând public ceea ce-l preocupă de fapt cel mai intens, pe el și pe gașca din care face parte: cretinizarea populației. Membrii găștii din care face parte Ponta trag din toate pozițiile direct în creierii cretinilor de românași hipnotizați -  brainwashed – cu secvențe fierbinți, cu sex, manele și dezbateri sterile.
„Brainwashing“ este un termen ce se referă la „mind control“ și persuasiune manipulativă sistematică aplicată asupra grupurilor sau indivizilor, în detrimentul acestora. Este o metodologie standard de idiotizare, experimentată de Tataia Ilici, „profesorul“ tuturor și masculul Alfa al haitei. Iar unele trusturi media au fost și sunt doar mijloace de presiune politică, instrumente de propagandă pentru PSD.
În timp ce oferea națiunii hipnotizate, la televizor, povești despre Revoluție, apoi povestiri cu sex la corturile greviștilor foamei sau povești de groază cu legionarii Pieței Universității care dau lovituri de stat, în timp ce FSN-ul salva România și nu ne vindea Țara, Ion Iliescu, Petre Roman și Silviu Brucan, troika lichidatorilor avuției românești, promova Legea 10, instrumentul de destructurare a sistemului agricol românesc, și Legea 15 a societăților comerciale care a dus la lichidarea patrimoniului și al avutului creat de români în două generații.
Gașca feseniștilor moscoviți, haitele de nesătui ale lui Voiculescu, Patriciu, Vîntu, Copos, Urdăreanu și alți câțiva „profesori „de același calibru erau beneficiarii decretelor semnate pe bandă rulantă de Iliescu, șeful CFSN, ce priveau tranzacțiile imobiliare, cursul valutar, importurile, construcțiile, proprietatea agricolă, regimul terenurilor, patrimoniul cultural și național. Nici nu se răcise încă Ceaușescu, se trăgea încă pe străzi, pe data de 27 decembrie 1989, și, povestește Dumitru Mazilu, alt securist de omenie, Iliescu atribuia locuințe de top și clădiri în zone ultracentrale lui Petre Roman, Brucan, GDS-ului și restului Găștii de kominterniști cățărați pe cârca morților, pe mormanul de cadavre de pe străzi, la Putere.
Toți „miliardarii“ de carton, toți mafioții, toți escrocii cu șorțulețe masonice și toți mogulii României au fost implicați în distrugerea României ca Stat Național Unitar, dar și a neamului românesc – spălat pe creier, inima și minte, nu prin reeducarea de la Pitești sau prin închisorile comuniste, ci prin manele, telenovele, reality-show-uri, sex, droguri, violenta,  prin impunerea ca „modele“ morale, naționale a celor mai josnice boarfe, prostituate etc… – intr-un cuvant, a tuturor gunoaielor societății romanești.
Iliescu a fost un zombie perfect, un agent tinut in conservare pâna când i-a venit ceasul – de la Moscova, să învie, dupa ce si-a lichidat familia – pentru cine nu știe Elena și Nicolae Ceaușescu i-au fost ca niște părinți adoptivi, fiind crescut de de mic de cuplul Ceaușescu.  Întregul Sistem, adus de ruși la conducerea statului român a fost controlat strict via Moscova,  iar Iliescu, folosindu-se de rețeaua din servicii a manarit nu doar alegerile, încă din 1992 ci și mai toate procesele politice, fie la modul vizibil, brutal și grosier, aducând minerii/ ciomăgari când a fost nevoie fie prin alte acțiuni tipice manualului NKVD. Alaturi de Iliescu au contribuit la distrugerea Romaniei cadre de vârf al SRI-ului, care au jucat pe lângă fișa postului mulți ani de zile, contribuind nu doar la Marele Jaf Național ci și la manipularea și intoxicarea opiniei publice având un aport important la proiectul Marii Tâmpiri Naționale.

Mind control… Marea Tâmpire Națională
«Cine stăpânește trecutul stăpânește prezentul, cine stăpânește prezentul stăpânește viitorul» – așa spunea Orwell în celebra sa carte „1984“. Ca fost comunist la bază știa el ce știa. E un război informațional în toată legea care are că miză ocuparea hearts and minds – captarea opiniei publice și înlăturarea oricărui factor sau vector de informare care ar putea, fie și din greșeală să scoată pe masă, la vedere, Adevărul. Pe săraca opinie publică s-au făcut experimente care mai de care mai dubioase deoarece Rețeaua a avut și are un interes enorm în captarea « hearts and minds », în « mind control » și brainwashing », în bătălia pentru opinia publică. Bătălie pe termen lung, care include toate mijloacele dezinformării, căci miza se întinde pe generații.
Este o operațiune foarte scârboasă tipic kaghebistă iar membrii acestui Centru ideologic falsificator au ca sarcina, ca obiectiv, „prelucrarea istoriei“ noastre recente, printr-o așa zisa „normare“ a temelor istorice inclusiv a temei cea mai arzătoare: tema comunismului. Normativ impus de ei, și de grupul lor care are target ascuns. Ascuns pentru marele public și mai ales pentru noile generații, deoarece copiii, noile generații, nu trebuie să afle (își doresc ei), cine a construit de fapt premisele hecatombei comuniste, cine a distrus popoare întregi, cine a golit de resurse pământul celor invadați.
România a fost invadată încă odată de ruși în 1989 și îngenunchiată de niște trădători de neam și de țară și apoi jefuită sistematic pe calea asa zisului capitalism de cumetrie de către membrii Rotativei. Întreg patrimoniul creat prin munca sclavagistă a românilor sub comuniști a fost risipit – de fapt împărțit între Ei, de către securiștii/kaghebisti care au mirosit „Schimbarea“ și activiștii Rețelei kominterniste. O halcă consistență a patrimoniului românesc a fost aruncată și Străinătății, ca să-și asigure hienele autohtone liniștea devorării hălcilor rămase din Romanika. Până una alta asistăm neputincioși – cei care mai avem ochi de văzut – la edificarea unei noi Rotative – în care „Ei“ candidează între „Ei“…

Asculta interviul integral pe http://www.bbc.co.uk/programmes/p015nvvz

Sursa: http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013032884864/Actualitate/Gura-pacatosului-adevar-graieste-spalarea-romanilor-pe-creier-principala-activitate-a-lui-Ponta.html

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares