Ponta a recunoscut la BBC c actuala conducere a statului romn are ca principal int splarea pe creiere – adic distrugerea circuitelor mintale ale romnilor. n emisiunea Hard Talk a BBC World Service din 20 martie, Victor Ponta a afirmat c „Principala preocupare a Romniei este splarea pe creier (brainwash)”. Dup dou secunde a rectificat susinnd c a vrut s spun de fapt braindrain – „migraia creierelor”.

De asemenea, posesorul de doctorat confirmat recent de Ministerul Educației condus de prietenul su Remus Pricopie, nu numai c se blbie n interviu, dar inventeazși cuvinte noi, neauziteși inexistente n limba englez, cum ar fi „disemployment” pentru „omaj”, n loc de „unemployment”.

Ponta s-a scpat fr s vrea, recunoscnd public ceea ce-l preocup de fapt cel mai intens, pe el i pe gaca din care face parte: cretinizarea populaiei. Membrii gtii din care face parte Ponta trag din toate poziiile direct n creierii cretinilor de romnai hipnotizai - brainwashed – cu secvene fierbini, cu sex, maneleși dezbateri sterile.
„Brainwashing“ este un termen ce se refer la „mind control“ i persuasiune manipulativ sistematic aplicat asupra grupurilor sau indivizilor, n detrimentul acestora. Este o metodologie standard de idiotizare, experimentat de Tataia Ilici, „profesorul“ tuturor i masculul Alfa al haitei. Iar unele trusturi media au fost i sunt doar mijloace de presiune politic, instrumente de propagand pentru PSD.
n timp ce oferea naiunii hipnotizate, la televizor, povești despre Revoluie, apoi povestiri cu sex la corturile greviștilor foamei sau povești de groaz cu legionarii Pieei Universitii care dau lovituri de stat, n timp ce FSN-ul salva Romniași nu ne vindea ara, Ion Iliescu, Petre Romanși Silviu Brucan, troika lichidatorilor avuiei romnești, promova Legea 10, instrumentul de destructurare a sistemului agricol romnesc,și Legea 15 a societilor comerciale care a dus la lichidarea patrimoniuluiși al avutului creat de romni n dou generaii.
Gașca feseniștilor moscovii, haitele de nestui ale lui Voiculescu, Patriciu, Vntu, Copos, Urdreanuși ali civa „profesori „de același calibru erau beneficiarii decretelor semnate pe band rulant de Iliescu,șeful CFSN, ce priveau tranzaciile imobiliare, cursul valutar, importurile, construciile, proprietatea agricol, regimul terenurilor, patrimoniul culturalși naional. Nici nu se rcise nc Ceaușescu, se trgea nc pe strzi, pe data de 27 decembrie 1989,și, povestește Dumitru Mazilu, alt securist de omenie, Iliescu atribuia locuine de topși cldiri n zone ultracentrale lui Petre Roman, Brucan, GDS-uluiși restului Gștii de kominterniști crai pe crca morilor, pe mormanul de cadavre de pe strzi, la Putere.
Toi „miliardarii“ de carton, toi mafioii, toi escrocii cușorulee masoniceși toi mogulii Romniei au fost implicai n distrugerea Romniei ca Stat Naional Unitar, darși a neamului romnesc – splat pe creier, inimași minte, nu prin reeducarea de la Pitești sau prin nchisorile comuniste, ci prin manele, telenovele, reality-show-uri, sex, droguri, violenta, prin impunerea ca „modele“ morale, naionale a celor mai josnice boarfe, prostituate etc… – intr-un cuvant, a tuturor gunoaielor societii romanești.
Iliescu a fost un zombie perfect, un agent tinut in conservare pna cnd i-a venit ceasul – de la Moscova, s nvie, dupa ce si-a lichidat familia – pentru cine nuștie Elenași Nicolae Ceaușescu i-au fost ca niște prini adoptivi, fiind crescut de de mic de cuplul Ceaușescu. ntregul Sistem, adus de ruși la conducerea statului romn a fost controlat strict via Moscova, iar Iliescu, folosindu-se de reeaua din servicii a manarit nu doar alegerile, nc din 1992 ciși mai toate procesele politice, fie la modul vizibil, brutalși grosier, aducnd minerii/ ciomgari cnd a fost nevoie fie prin alte aciuni tipice manualului NKVD. Alaturi de Iliescu au contribuit la distrugerea Romaniei cadre de vrf al SRI-ului, care au jucat pe lng fișa postului muli ani de zile, contribuind nu doar la Marele Jaf Naional ciși la manipulareași intoxicarea opiniei publice avnd un aport important la proiectul Marii Tmpiri Naionale.

Mind control… Marea Tmpire Naional
«Cine stpnește trecutul stpnește prezentul, cine stpnește prezentul stpnește viitorul» – așa spunea Orwell n celebra sa carte „1984“. Ca fost comunist la bazștia el ceștia. E un rzboi informaional n toat legea care are c miz ocuparea hearts and minds – captarea opiniei publiceși nlturarea oricrui factor sau vector de informare care ar putea, fieși din greșeal s scoat pe mas, la vedere, Adevrul. Pe sraca opinie public s-au fcut experimente care mai de care mai dubioase deoarece Reeaua a avutși are un interes enorm n captarea « hearts and minds », n « mind control »și brainwashing », n btlia pentru opinia public. Btlie pe termen lung, care include toate mijloacele dezinformrii, cci miza se ntinde pe generaii.
Este o operaiune foarte scrboas tipic kaghebist iar membrii acestui Centru ideologic falsificator au ca sarcina, ca obiectiv, „prelucrarea istoriei“ noastre recente, printr-o așa zisa „normare“ a temelor istorice inclusiv a temei cea mai arztoare: tema comunismului. Normativ impus de ei,și de grupul lor care are target ascuns. Ascuns pentru marele publicși mai ales pentru noile generaii, deoarece copiii, noile generaii, nu trebuie s afle (și doresc ei), cine a construit de fapt premisele hecatombei comuniste, cine a distrus popoare ntregi, cine a golit de resurse pmntul celor invadai.
Romnia a fost invadat nc odat de ruși n 1989și ngenunchiat de niște trdtori de neamși de arși apoi jefuit sistematic pe calea asa zisului capitalism de cumetrie de ctre membrii Rotativei. ntreg patrimoniul creat prin munca sclavagist a romnilor sub comuniști a fost risipit – de fapt mprit ntre Ei, de ctre securiștii/kaghebisti care au mirosit „Schimbarea“și activiștii Reelei kominterniste. O halc consisten a patrimoniului romnesc a fost aruncatși Strintii, ca s-și asigure hienele autohtone liniștea devorrii hlcilor rmase din Romanika. Pn una alta asistm neputincioși – cei care mai avem ochi de vzut – la edificarea unei noi Rotative – n care „Ei“ candideaz ntre „Ei“…

Asculta interviul integral pehttp://www.bbc.co.uk/programmes/p015nvvz

Sursa: http://www.curentul.ro/2013/index.php/2013032884864/Actualitate/Gura-pacatosului-adevar-graieste-spalarea-romanilor-pe-creier-principala-activitate-a-lui-Ponta.html

, ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *