O publica■ie online foarte popularŃ ţn Statele Unite face astŃzi publicŃ o filmare șocantŃ.áWiredáprezintŃ un filmule■ ţn care accentul este pus pe o gardŃ de corp a pre║edintelui Barack Obama “cu o ţnfŃ■i║are de extraterestru”.á

╬n materialul ţncŃrcat pe YouTube apare o gardŃ de corp a pre║edintelui cu o figurŃ “reptilianŃ” ║i care “ţ║i schimbŃ forma”. ╬n imaginile de calitate foarte bunŃ, “extraterestrul” are la un moment dat probleme, deoarece “tehnologia” pe care o folose║te pentru a avea formŃ umanŃ nu mai func■ioneazŃ cum trebuie. “Se schimbŃ ţntr-o formŃ reptilianŃ, nonumanŃ”, comenteazŃ naratorul materialului video. La acestea se adaugŃ și comportamentul straniu al individului respectiv, ce ţși mișcŃ ţncontinuu capul, ţntr-un mod ciudat, non-uman ar spune unii.

Administra■ia Obama a reacționat ironic, prin Caitlin Hayden, purtŃtorul de cuvÔnd al National Security Council, pentru revistaáWiredá- reacția promptŃ serviciului de securitate arŃtÔnd totuși cŃ a fost atins un subiect sensibil.

Priviți cu atenție video-ul de mai jos:

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

┬ę 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares