Șocant ! Obama este păzit de agenți de securitate… reptilieni !?

O publicație online foarte populară în Statele Unite face astăzi publică o filmare șocantă. Wired prezintă un filmuleț în care accentul este pus pe o gardă de corp a președintelui Barack Obama “cu o înfățișare de extraterestru”. 

În materialul încărcat pe YouTube apare o gardă de corp a președintelui cu o figură “reptiliană” și care “își schimbă forma”. În imaginile de calitate foarte bună, “extraterestrul” are la un moment dat probleme, deoarece “tehnologia” pe care o folosește pentru a avea formă umană nu mai funcționează cum trebuie. “Se schimbă într-o formă reptiliană, nonumană”, comentează naratorul materialului video. La acestea se adaugă și comportamentul straniu al individului respectiv, ce își mișcă încontinuu capul, într-un mod ciudat, non-uman ar spune unii.

Administrația Obama a reacționat ironic, prin Caitlin Hayden, purtătorul de cuvând al National Security Council, pentru revista Wired - reacția promptă serviciului de securitate arătând totuși că a fost atins un subiect sensibil.

Priviți cu atenție video-ul de mai jos:

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *