Nicicând industria farmaceutică nu va recunoaște de bunăvoie așa ceva…ceea ce înseamnă că numai tu  poți distribui mai departe tuturor prietenilor tăi secretul . Pentru curajul de a tipări o carte, care să conțină leacuri eficiente și la îndemâna oricui, acuzând industria farmaceutică de faptul că sunt scoase la vânzare doar medicamente ce estompează efectul nu și cauza, un medic american a plătit cu viața acum mai bine de 10 ani!

        În 1919 când gripa a ucis în lume peste 45 de milioane de oameni, în Anglia, un doctor vizita fermierii pentru a-I ajuta să supraviețuiască. Mulți din zona respectivă erau deja grav bolnavi iar cei mai mulți erau morți.

Doctorul din poveste a ajuns la un fermier, unde spre surprinderea lui, toți membrii familiei numeroase erau sănătoși. Când doctorul a întrebat fermierul ce făcea el diferit de ceilalți locuitori ai zonei, soția fermierului a spus că zilnic pune o ceapă curățată în fiecare cameră a casei, după care a doua zi o aruncă la gunoi. Doctorul a luat cu el o ceapă pentru analize…spre marea lui mirare virusul gripei era “înghesuit” în ceapă …!

Când i-am spus soției mele Magda povestioara a zâmbit, oricum e o povestioară frumoasă…dar dupa ce s-a răcit și i-am pus pe noptiera din dormitor un bol plin cu ceapă curațată și tăiată mi-a spus a doua zi dimineața : “ Radu ai avut dreptate!”Așa că dacă și dumneavoastră zâmbiți acum e ok, insă dacă sunteți răcit sau ve-ți răcii curând aduceți-vă aminte povestioara. Cumpărați câteva cepe și după ce le curățați puneți-le in boluri în fiecare cameră din casă. A doua zi aruncați ceapa deoarece vă rog să mă credeți că-i  otravă curată! Incercați !

Povestioara citită mai sus  a apărut scrisă in cartea unui medic american supranumit INCORUPTIBILUL, carte care demasca printre altele cacialmaua farmaceutică.  La scurt timp după apariția cărții care conținea sute de remedii sigure și extrem de la îndemâna oricui, medicul scriitor a fost găsit împușcat în mijlocul străzii!

In 1999 am avut șansa de a lectura cartea susamintită intr-un Institut de Cercetare Medicală din Romania, astăzi institutul respectiv e cel mai mare Institut de Cercetare Medicală Naturistă din Romania, președintele de atunci al institutului avea 70 și ceva de ani și arăta tânăr, acum are peste 80 și arată la fel! Mâine voi reveni cu secretul vindecării arterosclerozei citit in cartea scrisă de medicul  asasinat, carte a cărei tipărire a fost interzisă atât in S.U.A. cât și in Europa. Pâna atunci vă rog rețineți sau mai bine arhivați:

  • CEAPA – are propietatea de a absorbi virușii și bacteriile când e activată, adică atunci când e curățată si intră in contact cu aerul. Când se mănâncă imediat după curățare, procesul de absorție al virușilor și bacterilor se produce doar in interiorul organismului. Aceeași propietate o are și usturoiul!
  • După 20 de minute de contactul cu aerul ceapa (curațată) și usturoiul activat (mujdeiul) devin alimente toxice!
  • Ceapa si usturoiul activat au capacitatea de a septiciza aerul incăperii și de a vă alunga gripa!
  • Vă doresc sănatate de fier!

                                                                               

                                                                                    Roncea Radu

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares