EURSSPrintr-o ordonanț de urgenț, guvernul USL a decismajorarea amenzilor pentru ”discriminare”. Msura a fost luat la presiunea instituțiilor Uniunii Europene, iar politicienii romni cu mentalitate de slug s-au grbit s pun n practic ce dicteaz Bruxelles-ul. Așa se proceda și n anii 50 cnd ce spunea URSS-ul trebuia s fie lege pentru noi.

Și cui va folosi aceast ordonanț de urgenț? Minoritților doar. Conform prevederilor actului normativ:„prin discriminare se nțelege orice deosebire, excludere, restricție sau preferinț, pe baza de ras, naționalitate, etnie, limb, religie, categorie social, convingeri, sex, orientare sexual, vrst, handicap, boal cronic necontagioas, infectare HIV, apartenența la o categorie defavorizat, precum și orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrngerea, nlturarea recunoașterii, folosinței sau exercitrii, n condiții de egalitate, a drepturilor omului și a libertților fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, n domeniul politic, economic, social și cultural sau n orice alte domenii ale vieții publice”.Așadar marea majoritate a romnilor: creștini, albi și heterosexuali vor fi țintele acestui proiect. Pn acum dac ne exprimam opinia despre probleme ce vizeaz minoritțile riscam s primim o amend de la 400 lei la 4.000 lei, dac discriminarea viza o persoan fizic, respectiv o amend de la 600 lei la 8.000 lei, dac discriminarea viza un grup de persoane sau o comunitate. Bun sau rea, opinia cuiva i aparține și e dreptul persoanei respective s și-o fac cunoscut, drept garantat de Constituția Romniei și de Declarația Drepturilor Omului. Dar ntr-o er a corectitudinii politice nimeni nu mai ține seama de drepturile majoritții. Acum, guvernul Ponta, la ordinele noilor bolșevici de la Bruxelles, a decis c aceste sume sunt prea mici pentru buzunarele romnilor și drept urmare amenda va fi de la 1.000 lei la 30.000 lei, dac discriminarea vizeaz o persoana fizic, respectiv de la 2.000 lei la 100.000 lei, dac discriminarea vizeaz un grup de persoane sau o comunitate.

ponta che guevara (1)

La prima vedere, oricine poate crede c aceast msur e bun, cci va mpiedica discriminarea. Dar ce e aia discriminare? Rspunsul la aceast ntrebare difer de la om la om. Pentru unii, dac folosim termenul de ”țigan”, n locul celui corect politic de ”rrom”, nseamn c insultm o persoan, sau dac cineva ar afirma c ”țiganii au plecat n occident la furat și cerșit”, pentru o asociație țigneasc finanțat de UE aceast opinie poate nsemna ur de ras. Așadar cetțenii care și dau cu prerea despre minoritți risc niște amenzi colosale, cci oricnd niște ONG-uri multiculturale pot s dea pe cineva n judecat pentru c nu le place cum gndește persoana n cauz. De menționat c acest proiect a fost susținut de CNCD, instituție de inspirație totalitar condus de UDMR-istul Csaba Ferenc Asztalos și care tot timpul a promovat superioritatea minoritților etnice, rasiale, religioase, sexuale, etc faț de majoritatea romnilor. Deși de aceast ordonanț se poate folosi oricine teoretic, practic aproape n toate cazurile doar categoriile considerate de sistem discriminate vor avea cștig de cauz. Așa s-a procedat și pn acum. De exemplu: dac un romn discrimina țiganii sau ungurii (n multe cazuri nefiind vorba de o discriminare real ci doar de susținerea unei opinii) acesta era sancționat. Dar cnd lideri ai țiganilor au fcut comentarii rasiste la adresa romnilor, sau cnd extremiștii unguri au ars tricolorul nimeni nu a luat vreo msur.

001

Și totuși, se poate spune c majorarea amenzilor pentru discriminare va apra minoritțile. Aș zice c exist o frm de adevr n asta, dac Romnia nu ar fi cea mai tolerant țar din Europa la capitolul acesta. Am tolerat att de multe c ne sinucidem cu atta toleranț. Dar pentru politicienii Uniunii Europene și slugile lor din Romnia nu vom fi cu adevrat toleranți pn nu legalizm drogurile, prostituția, cstoriile și adopțiile homosexuale, pn nu introducem propaganda multicultural n școli și pn nu scoatem simbolurile creștine din spațiul public. Dac asta e toleranța marca UE, o form de autodistrugere, atunci e cazul s fim intoleranți faț de dictatura minoritților ce ne-o bag pe gt politicienii corupți.

Corectitudine Politica 2

Pe deasupra, s nu uitm nici cum s-a decis majorarea amenzilor, prin ordonanț de urgenț. Toate guvernele Romniei așa conduc, n spirit dictatorial, prin ordonanțe de urgenț pe band rulant. Și unde e urgența? C ne sancționeaz UE? Ce mai cutm n aceast uniune suprastatal dac așa ne respect suveranitatea? Aderarea (mai bine zis anexarea) la UE au decis-o politicienii, nu noi. Așa cum aceiași politicieni trdtori decid fr s ne consulte, sau s organizeze un referendum, s mreasc amenzile pentru ”discriminare”.

n 2006Noua Dreapta fost singura organizație care a atras atenția asupra faptului c aderarea la UE va impune o nou ideologie: multiculturalismul (dictatura minoritților) și cine nu va fi de acord cu opinia oficial va avea de suferit. Atunci mulți i acuzau pe naționaliști c se opun prosperitții Romniei și c sunt paranoici. Acum i ntreb pe aceștia: unde e aceea prosperitate care ni se promitea n 2006?

Codrin Goia –FrontPress.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares