Un cercetător italian în vârstă de 70 de ani a declarat că, în opinia sa, homosexualitatea este o boală provocată de vaccinurile obligatorii pe care copiii le fac la vârste mici, relatează Huffington Post.

Gian Paolo Vanioli a explicat că anumite substanțe din conținutul vaccinurilor – printre care și mercur – au efecte negative asupra creierului, inhibând dezvoltarea personală.

 “(…) homosexualitatea este o boală, chiar dacă Organizația Mondială a Sănătății a decis că nu este”,  a spus cercetătorul. “Cui îi pasă? Realitatea este asta. Fiecare vaccinare dă naștere homosexualității pentru că împiedică dezvoltarea personalității. Este oarecum o formă de autism, dacă vreți. Veți vedea cât de mulți homosexuali vor fi în generațiile viitorare”, a adăugat acesta.

Pe de altă parte, Vanioli a precizat că nu i-a condamnat niciodată pe aceia care se simt atrași de persoanele de același sex, ba chiar este de acord cu căsătoriile între homosexuali și posibilitatea acestora de a adopta copii.

„Nu poți blama homosexualii pentru boala lor, așa cum nu poți blama pe cine care suferă de cancer sau care are un atac de cord”, a afirmat cercetătorul la final.

Cu toate acestea, controverse vizavi de acest subiect au existat întotdeauna. Spre exemplu, în anul 1975, Asociația Americană de Psihologie a scos homosexualitatea de pe lista bolilor mintale, arătând că „studiile nu au demonstrat vreo legătură între această orientare sexuală și psihopatologie”.

sursa: gandul.info

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares