Un cercettor italian n vrst de 70 de ani a declarat c, n opinia sa, homosexualitatea este o boal provocat de vaccinurile obligatorii pe care copiii le fac la vrste mici, relateazHuffington Post.

Gian Paolo Vanioli a explicat c anumite substane din coninutul vaccinurilor – printre care i mercur – au efecte negative asupra creierului, inhibnd dezvoltarea personal.

“(…) homosexualitatea este o boal, chiar dac Organizaia Mondial a Sntii a decis c nu este”, a spus cercettorul. “Cui i pas? Realitatea este asta. Fiecare vaccinare d natere homosexualitii pentru c mpiedic dezvoltarea personalitii. Este oarecum o form de autism, dac vrei. Vei vedea ct de muli homosexuali vor fi n generaiile viitorare”, a adugat acesta.

Pe de alt parte, Vanioli a precizat c nu i-a condamnat niciodat pe aceia care se simt atrai de persoanele de acelai sex, ba chiar este de acord cu cstoriile ntre homosexuali i posibilitatea acestora de a adopta copii.

„Nu poi blama homosexualii pentru boala lor, aa cum nu poi blama pe cine care sufer de cancer sau care are un atac de cord”, a afirmat cercettorul la final.

Cu toate acestea, controverse vizavi de acest subiect au existat ntotdeauna. Spre exemplu, n anul 1975, Asociaia American de Psihologie a scos homosexualitatea de pe lista bolilor mintale, artnd c „studiile nu au demonstrat vreo legtur ntre aceast orientare sexual i psihopatologie”.

sursa: gandul.info

, , , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *