Ayatollahul Khamenei, despre ipocrizia americană: atentatele de la ei contează mai mult decât cele de la noi ? Viața și securitatea unui american, mai valoaroasă decât a unui străin ?!

 

Ali Khamenei
 Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a denuntat miercuri dublul atentat de la Boston, acuzand in acelasi timp abordarea “contradictorie” a Statelor Unite in fata terorismului, scrie AFP.
Republica islamica Iran, adepta a logicii islamice, este impotriva oricarui atentat si crima impotriva nevinovatilor, fie ca este vorba de Boston, Pakistan, Afghanistan sau Siria“, a spus Khamenei, intr-un discurs postat pe site-ul sau, leader.ir.

Abordarea Statelor Unite si a altor presupusi aparatori ai drepturilor omului este contradictorie cand este vorba de uciderea persoanelor nevinovate“, considera ayatollahul, in acest discurs adresat personalului si familiilor armatei iraniene.

Ei “pastreaza tacerea cand este vorba despre uciderea persoanelor nevinovat in Pakistan, in Afghanistan, in Irak si in Siria dar fac mult zgomot pentru cateva explozii in Statele Unite“, a adaugat acesta – făcând aluzie la recentul atentat cu bombă din Boston, SUA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *