Targul National al Mierii – Editia de primavara – 19-21 aprilie 2013

Cea de-a 8-a ediție a Targului Național al Mierii, și în același timp a 3-a ediție de primavară se dorește a fi, ca de fiecare dată, un eveniment important care sa vină în sprijinul consumatorilor de produse apicole în contextul conștientizării importanței produselor apicole pentru sănătate și o alimentație echilibrată.

Din acest motiv suntem deosebit de onorați să vă invităm să participați și la această ediție a Târgului Național al Mierii – București, organizat de Asociația Crescătorilor de Albine din România în perioada 19-21 aprilie  2013.

Ca și până acum, la targul de miere vor participa apicultori ca producători primari, dar și firme specializate în condiționarea produselor apicole și realizarea unei game diversificate de preparate pe bază de produse apicole -  suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

Totodată, pentru a veni în sprijinul producătorilor din apicultură,  la targ se vor putea găsi produse pentru nutriția albinelor, medicamente pentru combaterea bolilor la albine, stupi si componente, echipamente diverse, utilaje apicole, cărți de specialitate, dar și alte materiale utile pentru o apicultură performantă.

PROGRAM  TARGUL NATIONAL AL MIERII - Vineri -19 aprilie:

1. Deschidere oficiala – Vineri -19 aprilie, ora 10,00.

2. Conferinta pentru apicultori sustinuta de dl Gilles RATIA – presedintele APIMONDIA - Vineri, 19 aprilie – ora 10.30.

Târgul Național al Mierii reprezinta un eveniment de referinta la nivel national, demarat in 2008, iar prin cele doua editii organizate anual –editia de primavara si cea de toamna, ne dorim sa cat mai mult crestem interesul pentru albina, apicultura si produsele stupului data fiind importanta acestui sector pentru agricultura, mediu, sanatate si o alimentatie echilibrata.

In acest context, la deschiderea evenimentului din aceasta primavara il vom avea ca invitat de onoare pe dl Gilles Ratia, presedintele Federatiei Internationale a Asociatiilor Apicultorilor – APIMONDIA (www.apimondia.org), un constant prieten al apicultorilor romani, care va sustine o conferinta pentru apicultori privind unele aspecte legate de finantarea apiculturii din Franta, problemele actuale din apicultura mondiala, dar si alte subiecte de interes tinand cont de desfasurarea Congresului Apimondia de la Kiew din toamna acestui an.


INFORMATII EXPOZITIE

Amplasarea standurilor se va face, la fel ca la ediția anterioară, pe platforma ACA / I.C.D. Apicultură din București, B-dul Ficusului nr.42, sector 1.

Schita standurilor.

INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBERĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *