Cea de-a 8-a ediie a Targului Naional al Mierii, i n acelai timp a 3-a ediie de primavar se dorete a fi, ca de fiecare dat,un eveniment important care sa vin n sprijinul consumatorilor de produse apicolen contextul contientizrii importanei produselor apicole pentru sntate i o alimentaie echilibrat.

Din acest motivsuntem deosebit de onorai s v invitm s participai i la aceast ediie a Trgului Naional al Mierii – Bucureti, organizat de Asociația Cresctorilor de Albine din Romnia n perioada 19-21 aprilie 2013.

Ca i pn acum, la targul de miere vor participa apicultori caproductori primari, dar i firme specializaten condiionarea produselor apicole i realizarea unei game diversificate de preparate pe baz de produse apicole - suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

Totodat, pentru a venin sprijinul productorilor din apicultur, la targ se vor putea gsi produse pentru nutriia albinelor, medicamente pentru combaterea bolilor la albine, stupi si componente, echipamente diverse, utilaje apicole, cri de specialitate, dar i alte materiale utile pentru o apicultur performant.

PROGRAM TARGUL NATIONAL AL MIERII -Vineri -19 aprilie:

1. Deschidere oficiala – Vineri -19 aprilie, ora 10,00.

2. Conferinta pentru apicultori sustinuta de dl Gilles RATIA – presedintele APIMONDIA- Vineri,19 aprilie – ora 10.30.

Trgul Naional al Mieriireprezinta un eveniment de referinta la nivel national, demarat in 2008, iar prin cele doua editii organizate anual –editia de primavara si cea de toamna,ne dorim sa cat mai mult crestem interesul pentrualbina, apicultura si produsele stupuluidata fiind importanta acestui sector pentruagricultura, mediu, sanatate si o alimentatie echilibrata.

In acest context, la deschiderea evenimentului din aceasta primavara il vom avea ca invitat de onoare pedl Gilles Ratia, presedintele Federatiei Internationale a Asociatiilor Apicultorilor – APIMONDIA(www.apimondia.org), un constant prieten al apicultorilor romani, care va sustine oconferintapentru apicultori privind unele aspecte legate de finantarea apiculturii din Franta, problemele actuale din apicultura mondiala, dar si alte subiecte de interes tinand cont de desfasurarea Congresului Apimondia de la Kiew din toamna acestui an.


INFORMATII EXPOZITIE

Amplasarea standurilorse va face, la fel ca la ediia anterioar,pe platforma ACA / I.C.D. Apicultur din Bucureti, B-dul Ficusului nr.42, sector 1.

Schita standurilor.

INTRAREA PUBLICULUI ESTE LIBER

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares