Ieri a fost respins de ctre Camera Deputaților proiectul de lege al unui Muzeu al Comunismului care ar fi urmat s probeze faptul c romnii s-au trezit din somnambulim și s-au scuturat de mizeria comunist la trecerea celor 20 de ani de „stupid people“ – eticheta infamant aplicat poporului romn de komisarul bolșevic Silviu Brucan. Criminalul comunist fondator al GDS-ului, nou redut kominternist, a „prevestit“, rnjind sardonic, n anii ’90 ca romnii vor mai fi nc dou decenii cretinizați de infecția maladiei comuniste care a prostit milioane de oameni. Știa prea bine ce fel de cpușe de la Moscova au fost puse n fruntea țrii, dup nlturarea lui Ceaușescu de ctre fiul adoptiv al acestuia, Ion Ilici Iliescu.
Au trecut cele dou decenii ns milioane de romni se pare c tot stupid people au rmas, iar reprezentații lor, cei pe care i-au trimis n Parlament au confirmat validitatea etichetei lui Saul Brukner aka Silviu Brucan, fost ideolog șef al Scnteii, organul Partidului, soțul odioase Alexandra Sidorovici, procuroarea care a ucis, a ucis, a ucis, aruncnd n temniț toat floarea intelectualitții romnești.
Astzi intelectul romnesc abia mai plpie ba chiar e pe cale s se sting iar confirmarea simbolic este exprimat de respingerea cu majoritate absolut a propunerii legislative care ar fi urmat s mping comunismul la Muzeu. La Camer rezultatul votului (pentru respingere =236, contra=40, abțineri=7, nu au votat=2 (prezenți=285) a fost elocvent, deși la Senat proiectul legislativ fusese aprobat. Dup ncetarea procedurii legislative prin respingere definitiv de ctre Camera Deputaților proiectului i se va pune cruce și singurul punct de vedere oficial asupra comunismului va rmne așa zisul Raport final de 666 de pagini al controversatului Vladimir Tismneanu, aplaudacul lui Ion Iliescu și apoi al oricui i-a aruncat un os de ros.

Urmașii kaghebiștilor țintesc resursa de memorie și identitate a romnilor

Romnii sunt prinși ntr-o cheie bine strns. Singura șans de a ieși din cheia asta, este soluția printelui Calciu – asumarea public a adevrului. Ieșirea din sclavie nu poate fi mplinit altfel. Trebuie spus totul despre ienicerii Regimului comunist, trebuie spus clar și rspicat cine sunt ei, cpușele și paraziții care s-au așezat n crc romnilor. Un fost comunist la baz, pn i-a czut valul de pe ochi, George Orwell a spus urmtoarele: „ntr-un moment al nșelciunii universale, a spune adevrul e un act revoluționar“. Este evident c și acum se poart un rzboi informațional n toat legea care are c miza ocuparea hearts and minds. Nucirea romnilor, abrutizarea și atomizarea lor lipsirea lor de Adevr.
Un popor este dezarmat și lipsit de pavz dac nu-și recapta memoria, resursa de demnitate și dreptul de a-și cinsti morții, eroii și martirii. Un Muzeu al comunismului ar fi nsemnat asumarea public și oficial de ctre actualii reprezentați ai clasei politice a rului fcut de Sistem. Ar fi putut fi un cadru de expunere dedicat monstuosului bestiar al crimelor și al distrugerii aduse de tancurile prinților lui Vladimir Tismneanu și a ciracilor sai moscoviți. Prin conștientizarea trecutului – datorit celor care l mrturisesc – se calibreaz potențialul individual dar și social, ceea ce face posibil respectul de sine și ntemeierea identitar. Capitalul social și identitar al unui neam se poate risipi, ca orice capital dac este prost gestionat. Pierderea respectului de sine al unui neam duce la prbușirea s. Batjocorirea eroilor și martirilor acestui neam face parte din operațiunea de destrmare identitar pus la cale de neo-komisarii tismnenieni.
Adevrații eroi ai acestui neam sunt puși la index, cu metoda diabolic – o operațiune foarte scrboas tipic kaghebist iar membrii acestui centru ideologic falsificator – dirijat la vedere de tismnenieni – au ca sarcina, ca obiectiv, „prelucrarea istoriei“ noastre recente, printr-o așa zisa „normare“ a temelor istorice inclusiv a temei cea mai arztoare: tema comunismului. Normativ impus de Ei, și de grupul lor care are target ascuns pentru marele public și mai ales pentru noile generații. Deoarece copiii, noile generații, nu trebuie s afle, și doresc ei, cine a construit de fapt premisele hecatombei comuniste, cine a distrus popoare ntregi, cine a golit de resurse pmntul celor invadați. „Cine stpnește trecutul stpnește prezentul, cine stpnește prezentul stpnește viitorul“, așa spunea tot Orwell n „1984“…
Citatul din Orwell poate fi completat cu un citat des folosit de Walter Roman Neulander: „La vremuri noi, tot noi“.

George Roncea – Curentul- via roncea.net

not: la acest moment, site-ul roncea.net este czut la datorie, de unde se vede c adevrul, spus cu voce prea tare, nc supr pe unii…

, , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *