Ieri a fost respins de către Camera Deputaților proiectul de lege al unui Muzeu al Comunismului care ar fi urmat să probeze faptul că românii s-au trezit din somnambulim și s-au scuturat de mizeria comunistă la trecerea celor 20 de ani de „stupid people“ – eticheta infamantă aplicată poporului român de komisarul bolșevic Silviu Brucan. Criminalul comunist fondator al GDS-ului, nouă redută kominternistă, a „prevestit“, rânjind sardonic, în anii ’90 ca românii vor mai fi încă două decenii cretinizați de infecția maladiei comuniste care a prostit milioane de oameni. Știa prea bine ce fel de căpușe de la Moscova au fost puse în fruntea țării, după înlăturarea lui Ceaușescu de către fiul adoptiv al acestuia, Ion Ilici Iliescu.
Au trecut cele două decenii însă milioane de români se pare că tot stupid people au rămas, iar reprezentații lor, cei pe care i-au trimis în Parlament au confirmat validitatea etichetei lui Saul Brukner aka Silviu Brucan, fost ideolog șef al Scânteii, organul Partidului, soțul odioase Alexandra Sidorovici, procuroarea care a ucis, a ucis, a ucis, aruncând în temniță toată floarea intelectualității românești.
Astăzi intelectul românesc abia mai pâlpâie ba chiar e pe cale să se stingă iar confirmarea simbolică este exprimată de respingerea cu majoritate absolută a propunerii legislative care ar fi urmat să împingă comunismul la Muzeu. La Cameră rezultatul votului (pentru respingere =236, contra=40, abțineri=7, nu au votat=2 (prezenți=285) a fost elocvent, deși la Senat proiectul legislativ fusese aprobat. După încetarea procedurii legislative prin respingere definitivă de către Camera Deputaților proiectului i se va pune cruce și singurul punct de vedere oficial asupra comunismului va rămâne așa zisul Raport final de 666 de pagini al controversatului Vladimir Tismăneanu, aplaudacul lui Ion Iliescu și apoi al oricui i-a aruncat un os de ros.

Urmașii kaghebiștilor țintesc resursa de memorie și identitate a românilor

Românii sunt prinși într-o cheie bine strânsă. Singura șansă de a ieși din cheia asta, este soluția părintelui Calciu – asumarea publică a adevărului. Ieșirea din sclavie nu poate fi împlinită altfel. Trebuie spus totul despre ienicerii Regimului comunist, trebuie spus clar și răspicat cine sunt ei, căpușele și paraziții care s-au așezat în cârcă românilor. Un fost comunist la bază, până i-a căzut valul de pe ochi, George Orwell a spus următoarele: „Într-un moment al înșelăciunii universale, a spune adevărul e un act revoluționar“. Este evident că și acum se poartă un război informațional în toată legea care are că miza ocuparea hearts and minds. Năucirea românilor, abrutizarea și atomizarea lor lipsirea lor de Adevăr.
Un popor este dezarmat și lipsit de pavăză dacă nu-și recapăta memoria, resursa de demnitate și dreptul de a-și cinsti morții, eroii și martirii. Un Muzeu al comunismului ar fi însemnat asumarea publică și oficială de către actualii reprezentați ai clasei politice a răului făcut de Sistem. Ar fi putut fi un cadru de expunere dedicat monstuosului bestiar al crimelor și al distrugerii aduse de tancurile părinților lui Vladimir Tismăneanu și a ciracilor sai moscoviți. Prin conștientizarea trecutului – datorită celor care îl mărturisesc – se calibrează potențialul individual dar și social, ceea ce face posibil respectul de sine și întemeierea identitară. Capitalul social și identitar al unui neam se poate risipi, ca orice capital dacă este prost gestionat. Pierderea respectului de sine al unui neam duce la prăbușirea să. Batjocorirea eroilor și martirilor acestui neam face parte din operațiunea de destrămare identitară pusă la cale de neo-komisarii tismănenieni.
Adevărații eroi ai acestui neam sunt puși la index, cu metoda diabolică – o operațiune foarte scârboasă tipic kaghebistă iar membrii acestui centru ideologic falsificator – dirijat la vedere de tismănenieni – au ca sarcina, ca obiectiv, „prelucrarea istoriei“ noastre recente, printr-o așa zisa „normare“ a temelor istorice inclusiv a temei cea mai arzătoare: tema comunismului. Normativ impus de Ei, și de grupul lor care are target ascuns pentru marele public și mai ales pentru noile generații. Deoarece copiii, noile generații, nu trebuie să afle, își doresc ei, cine a construit de fapt premisele hecatombei comuniste, cine a distrus popoare întregi, cine a golit de resurse pământul celor invadați. „Cine stăpânește trecutul stăpânește prezentul, cine stăpânește prezentul stăpânește viitorul“, așa spunea tot Orwell în „1984“…
Citatul din Orwell poate fi completat cu un citat des folosit de Walter Roman Neulander: „La vremuri noi, tot noi“.

George Roncea – Curentul - via roncea.net

notă: la acest moment, site-ul roncea.net este căzut la datorie, de unde se vede că adevărul, spus cu voce prea tare, încă supără pe unii…

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares