Yoghinii MISA – maeștri ai artei sexuale

un articol de Roxana Chirilă

E 1 mai și mi-am luat pauză. E posibil să fi băut puțin prea mult vermut, de abordez astfel de subiecte senzaționale și interzise, dar sunt mult prea veselă ca să n-o fac. În cazul în care nu știați, yoghinii MISA sunt niște zei sexuali, niște maeștri ai artei senzuale. Masculii speciei, denumiți uzual „vira”, pot să și-o țină ridicată într-un perpetuum mobile care surprinde întreaga lume științifică. Iar femeile adevărate, denumite uzual „shakti”, sunt niște cadâne spirituale, de un erotism rafinat, elevat, debordant și plin de compasiune (cum poate fi erotismul plin de compasiune?… simplu! E dat tuturor celor nevoiași.)

Tehnica sexuală de vârf: continența

Pentru cei care se întreabă de unde atâta sexualitate pe yoghini, răspunsul se află în continența sexuală (aș zice mai degrabă continență care are de-a face cu amorul, dar continența respectivă e înregistrată la OSIM, pentru că e evident o tehnică MISA, implementată și practicată doar de aceștia și deci nu-mi permit să folosesc termenul ca atare de teamă că s-ar putea să comit vreo ilegalitate). Ce iaște continența?…

Continența iaște acel lucru foarte mare care e un anticoncepțional natural, care te face să îmbătrânești mai greu, să faci sex mai mult, să nu obosești după, să ai mai multe orgasme în timpul unui singur contact sexual (și la bărbat, și la femeie e același principiu) și mai are câteva efecte extraordinare, dintre care abia-abia au reușit să scape vindecatul cancerului și pacea mondială. De fapt, nu garantez pentru pacea mondială. S-ar putea să fie și ea un efect, pentru că dacă ar fi după yoghini toată lumea ar „face amor” câte 6-7 ore pe zi și n-ar mai avea timp de războaie. Și s-ar iubiiiiiiiiiiiiii.

Continența e, pe scurt, chestia aia în care bărbatul nu ejaculează și femeia n-are un orgasm deosebit de intens și fizic. Cam la asta se rezumă. El se abține, ea se ține.

Ritualuri sexuale

Cum bă? Ați crezut că se oprește aici? La o banală continență? Pfff. Nu știți nimic. Pentru că la MISA „maestrul nostru spiritual, Grieg” exemplifică orice. Adică el susține telepatic tot, induce emoții, sentimente și alte stări cursanților yoga mai ceva decât o conexiune de internet picată. El exemplifică starea de fericire, de beatitudine, de eroism spiritual, de feminitate (vorbesc serios), de umor, de discernământ și câte și mai câte. O face de la distanță, din Paris, un oraș căruia azi yoghinii îi spun „Suedia”.

Și la MISA se fac niscaiva ritualuri sexuale. Am auzit ceva de Maithuna, dar n-am aflat detalii niciodată (e ceva complicat și secret). Așa că o să vorbesc despre chestiile standard, despre care te poți documenta de pe site-ul oficial – chestii care se fac la ore fixe, cu multe cupluri de yoghini care practică acasă (în case diferite, vreau să zic; nu e o orgie).

Ritualul e etapizat. Pe rând, te concentrezi pe o zeitate hindusă, pe Dumnezeul creștin, pe maestrul care MISA susține în public că nu-i maestru. El, pus de ritual să se gândească la două calități ale iubitei, e sfătuit să se gândească la ceva tipic zodiei ei, dacă nu-i trece prin minte nici măcar una. Și la sfârșit, după ce s-au cronometrat cu ceasuri cu alarmă puse să sune după X minute, ca nu cumva să se prelungească vreo etapă, el trebuie să fugă la 50 km distanță.

Sună prost?… Hai să continuăm.

continuarea pe roxanachirila.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *