un articol de Roxana Chiril

E 1 mai și mi-am luat pauz. E posibil s fi but puțin prea mult vermut, de abordez astfel de subiecte senzaționale și interzise, dar sunt mult prea vesel ca s n-o fac. n cazul n care nu știați, yoghinii MISA sunt niște zei sexuali, niște maeștri ai artei senzuale. Masculii speciei, denumiți uzual „vira”, pot s și-o țin ridicat ntr-un perpetuum mobile care surprinde ntreaga lume științific. Iar femeile adevrate, denumite uzual „shakti”, sunt niște cadne spirituale, de un erotism rafinat, elevat, debordant și plin de compasiune (cum poate fi erotismul plin de compasiune?… simplu! E dat tuturor celor nevoiași.)

Tehnica sexual de vrf: continența

Pentru cei care se ntreab de unde atta sexualitate pe yoghini, rspunsul se afl n continența sexual (aș zice mai degrab continenț care are de-a face cu amorul, dar continența respectiv e nregistrat la OSIM, pentru c e evident o tehnic MISA, implementat și practicat doar de aceștia și deci nu-mi permit s folosesc termenul ca atare de team c s-ar putea s comit vreo ilegalitate). Ce iaște continența?…

Continența iaște acel lucru foarte mare care e un anticoncepțional natural, care te face s mbtrnești mai greu, s faci sex mai mult, s nu obosești dup, s ai mai multe orgasme n timpul unui singur contact sexual (și la brbat, și la femeie e același principiu) și mai are cteva efecte extraordinare, dintre care abia-abia au reușit s scape vindecatul cancerului și pacea mondial. De fapt, nu garantez pentru pacea mondial. S-ar putea s fie și ea un efect, pentru c dac ar fi dup yoghini toat lumea ar „face amor” cte 6-7 ore pe zi și n-ar mai avea timp de rzboaie. Și s-ar iubiiiiiiiiiiiiii.

Continența e, pe scurt, chestia aia n care brbatul nu ejaculeaz și femeia n-are un orgasm deosebit de intens și fizic. Cam la asta se rezum. El se abține, ea se ține.

Ritualuri sexuale

Cum b? Ați crezut c se oprește aici? La o banal continenț? Pfff. Nu știți nimic. Pentru c la MISA „maestrul nostru spiritual, Grieg” exemplific orice. Adic el susține telepatic tot, induce emoții, sentimente și alte stri cursanților yoga mai ceva dect o conexiune de internet picat. El exemplific starea de fericire, de beatitudine, de eroism spiritual, de feminitate (vorbesc serios), de umor, de discernmnt și cte și mai cte. O face de la distanț, din Paris, un oraș cruia azi yoghinii i spun „Suedia”.

Și la MISA se fac niscaiva ritualuri sexuale. Am auzit ceva de Maithuna, dar n-am aflat detalii niciodat (e ceva complicat și secret). Așa c o s vorbesc despre chestiile standard,despre care te poți documenta de pe site-ul oficial– chestii care se fac la ore fixe, cu multe cupluri de yoghini care practic acas (n case diferite, vreau s zic; nu e o orgie).

Ritualul e etapizat. Pe rnd, te concentrezi pe o zeitate hindus, pe Dumnezeul creștin, pe maestrul care MISA susține n public c nu-i maestru. El, pus de ritual s se gndeasc la dou calitți ale iubitei, e sftuit s se gndeasc la ceva tipic zodiei ei, dac nu-i trece prin minte nici mcar una. Și la sfrșit, dup ce s-au cronometrat cu ceasuri cu alarm puse s sune dup X minute, ca nu cumva s se prelungeasc vreo etap, el trebuie s fug la 50 km distanț.

Sun prost?… Hai s continum.

continuarea pe roxanachirila.com

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares