tigan_fiareCeea ce până de curând părea doar un vis frumos, în ultimii ani a devenit o realitate cotidiană. Tot mai mulți tineri rromi se dedică sportului, preferând, în special, culturismul. “Trag de fiare vechi toată noaptea, câteodată alerg cu ele în spate. E un sport care aduce multe satisfacții”, povestește Pardailan Voltron Căldărar, unul din practicanții acestui sport.

“Pentru a avea un corp bine definit nu trebuie să te conformezi în aceeași rutină. Dacă ai făcut un ciclu de trei luni la biceps, cu capace de canal, schimbi antremanetul, bagi trei luni de fesieri cu șina de tren în spate sau alte obiecte ce pot fi ridicate cu ușurință sau deșurubate din locul unde au fost puse”, explică Anton Giuvaer, antrenor de fitness pentru rromi.

Majoritatea experților recomandă rromilor ca, după fiecare set de exerciții să facă și un pic de cardio, pentru a permie mușchilor să se destindă. “O alergare ușoară de câțiva kilometri, eventual cu gaborii pe urme, este aur pentru sănătate”, explică specialiștii în fitness minoritar.

sursa: timesnewroman.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares