NU Politiei Gandirii!

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) este o autoritate guvernamentala infiintata la inceputul anilor 2000 in scopul combaterii discriminarii pe diverse criterii.

Dupa 10 ani de la infiintare insa, CNCD nu se mai ocupa de combaterea discriminarii, ci de cenzurarea si reducerea la tacere a vocilor care se exprima critic la adresa unor „vaci sfinte” ale democratiei originale din Romania. Printre aceste „vaci sfinte” se numara si homosexualii. Astfel, CNCD incearca sa penalizeze orice mesaj public critic la adresa acestor perversiuni si a practicantilor acestora, pretinzand ca simplul fapt de a critica aceste comportamente reprezinta „discriminare”.

Potrivit dictionarului limbii romane, prin „discriminare” se intelege orice deosebire sau distingere efectuata fata de anumite categorii sau grupuri sociale, in sensul aplicarii unui tratament sau a unor drepturi diferite. Totusi, CNCD lucreaza cu o definitie proprie a discriminarii, largind sau restrangand aria de definitie intr-un mod unilateral si arbitrar. Pentru CNCD, criticarea sau dezavuarea homosexualitatii reprezinta tot o forma de „discriminare”.

Sunt cunoscute interventiile de tip securist ale CNCD impotriva unor personalitati publice care au indraznit sa se exprime critic fata de aceste perversiuni. Cazul George Becali este unul oarecum repetitiv, dar mai recent avem cazul deputatului liberal de Constanta, Puiu Hasotti.

Cel mai recent, directorul Muzeului Taranului Roman si patronul local al comportamentelor homosexuale, Virgil Nitulescu, l-a turnat la CNCD pe dl Sorin Dumitrescu, profesor, pictor si crestin, pentru ca a indraznit sa critice homosexualitatea. Acesta s-a adresat CNCD – transformat într-o veritabilă „poliție a gândirii” – pentru pretinse afirmații discriminatorii din articolul de opinie Cine ne vrea etrusci?, publicat în cotidianul „Jurnalul Național” pe data de 22 februarie a.c. sub semnătura d-lui Dumitrescu.

Reactia societatii la aceasta tentativa de reinstituire a unei politici a gandirii nu s-a lasat asteptata. Cateva sute de persoane (la zi) au semnat un auto-denunt adresat CNCD, in care isi marturisesc „vina” de a considera homosexualitatea drept o perversiune si o aberatie impotriva naturii. Initiativa auto-denuntului este coordonata de Alianta pentru Dreptate Nationala.

La zi s-au strans peste 300 de semnaturi, inclusiv de la personalitati ale culturii romane, printre care si interpretul Tudor Gheorghe. Semnaturile se strang pe mai multe canale, majoritatea crestine. Acesta este doar unul dintre ele (link).

comentariu rapcea.ro: simultan cu această campanie agresivă de pedepsire a celor ce pun sub semnul întrebării aberația homosexuală, materialul video în care prezentam intr-un articol publicat aici intervenția noastră la evenimentul de lansare a proiectului Sexul vs. Barza a fost denunțat de către activiștii homosexuali și eliminat de către cenzura youtube pe motiv de “discriminare și îndemn la ură împotriva unei minorități sexuale”. Am formulat evident contestație împotriva acestei decizii, dar rezultatul se lasă așteptat… Lupta se duce în continuare acerbă, pentru sufletele și mai ales trupurile copiilor noștrii, pe care mâini lacome, de perverși sexuali se întind să le apuce, să le pângărească. Trebuie, mai mult ca niciodată, să luăm aminte de exemplele dezastruoase ale propagandei homosexuale din alte țări mai “avansate” din această perspectivă, din Occident, și să acționăm uniți, pentru ca noi să nu importăm modelele abjecte ale altor națiuni distruse de această cultură a morții.

videopopo

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *