Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) este o autoritate guvernamentala infiintata la inceputul anilor 2000 in scopul combaterii discriminarii pe diverse criterii.

Dupa 10 ani de la infiintare insa, CNCD nu se mai ocupa de combaterea discriminarii, ci de cenzurarea si reducerea la tacere a vocilor care se exprima critic la adresa unor „vaci sfinte” ale democratiei originale din Romania. Printre aceste „vaci sfinte” se numara si homosexualii. Astfel, CNCD incearca sa penalizeze orice mesaj public critic la adresa acestor perversiuni si a practicantilor acestora, pretinzand ca simplul fapt de a critica aceste comportamente reprezinta „discriminare”.

Potrivit dictionarului limbii romane, prin „discriminare” se intelege orice deosebire sau distingere efectuata fata de anumite categorii sau grupuri sociale, in sensul aplicarii unui tratament sau a unor drepturi diferite. Totusi, CNCD lucreaza cu o definitie proprie a discriminarii, largind sau restrangand aria de definitie intr-un mod unilateral si arbitrar. Pentru CNCD, criticarea sau dezavuarea homosexualitatii reprezinta tot o forma de „discriminare”.

Sunt cunoscute interventiile de tip securist ale CNCD impotriva unor personalitati publice care au indraznit sa se exprime critic fata de aceste perversiuni. Cazul George Becali este unul oarecum repetitiv, dar mai recent avem cazul deputatului liberal de Constanta, Puiu Hasotti.

Cel mai recent, directorul Muzeului Taranului Roman si patronul local al comportamentelor homosexuale, Virgil Nitulescu, l-a turnat la CNCD pe dl Sorin Dumitrescu, profesor, pictor si crestin, pentru ca a indraznit sa critice homosexualitatea. Acesta s-a adresat CNCD – transformat ntr-o veritabil „poliție a gndirii” – pentru pretinse afirmații discriminatorii din articolul de opinieCine ne vrea etrusci?, publicat n cotidianul „Jurnalul Național” pe data de 22 februarie a.c. sub semntura d-lui Dumitrescu.

Reactia societatii la aceasta tentativa de reinstituire a unei politici a gandirii nu s-a lasat asteptata. Cateva sute de persoane (la zi) au semnat un auto-denunt adresat CNCD, in care isi marturisesc „vina” de a considera homosexualitatea drept o perversiune si o aberatie impotriva naturii. Initiativa auto-denuntului este coordonata de Alianta pentru Dreptate Nationala.

La zi s-au strans peste 300 de semnaturi, inclusiv de la personalitati ale culturii romane, printre care si interpretul Tudor Gheorghe. Semnaturile se strang pe mai multe canale, majoritatea crestine. Acesta este doar unul dintre ele (link).

comentariu rapcea.ro: simultan cu aceast campanie agresiv de pedepsire a celor ce pun sub semnul ntrebrii aberația homosexual, materialul video n care prezentam intr-un articol publicat aici intervenția noastr la evenimentul de lansare a proiectului Sexul vs. Barza a fost denunțat de ctre activiștii homosexuali și eliminat de ctre cenzura youtube pe motiv de “discriminare și ndemn la ur mpotriva unei minoritți sexuale”. Am formulat evident contestație mpotriva acestei decizii, dar rezultatul se las așteptat… Lupta se duce n continuare acerb, pentru sufletele și mai ales trupurile copiilor noștrii, pe care mini lacome, de perverși sexuali se ntind s le apuce, s le pngreasc. Trebuie, mai mult ca niciodat, s lum aminte de exemplele dezastruoase ale propagandei homosexuale din alte țri mai “avansate” din aceast perspectiv, din Occident, și s acționm uniți, pentru ca noi s nu importm modelele abjecte ale altor națiuni distruse de aceast cultur a morții.

videopopo

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares