În premieră: Pablo Veron in Romania

Pe 5, 6 si 7 iulie 2013, Tangotangent va invita la Bran, judetul Brasov la seminarul international de tango ce il are ca invitat pe Pablo Veron din Buenos Aires, Argentina.


“The best dancer in the world according to the Paris newspaper Liberation, Pablo Veron is the creator of an unique style of tango that won him the respect of dancers of all generations. Having inherited the tango tradition from the great Argentine masters he is recognized both in Argentina and worldwide as having been instrumental in the rebirth of this mysterious, sensual and sometime whimsical dance. The weekly magazine Time Out New York said Pablo Veron has Gods feet.”

Periodic Tangotangent organizeaza în București și în țară workshopuri speciale de tango argentinian. Aceste worksopuri sunt sustinute de profesori de tango experimentati din intreaga lume si sunt menite să creeze un mediu de învățare intensiv care să se prelungească mai departe cu studiul individual al cursanților.

Tangotangent își propune să lucreze activ cu profesorii invitați pentru a elabora programe de cursuri și planuri de lecții care să reflecte cererile și nevoile cursanților și să asigure încorporarea în dans a noțiunilor acoperite la curs.

Tematica wokshopurilor:

Friday – July 5th
19.00-20.30    WS1 Tango – basic techique, posture, balance
21.00-22.30    WS2 Circular Boleos – energy, elasticity
23.00-02.00  PF Practica

Saturday – July 6th
14.00-15.30   WS3 Milonga – basic musical pattern, a useful dance sequence
16.00-17.30   WS4 Gancho – elasticity, dynamics
22.00-04.00  GM Gran Milonga

Sunday – July 7th
14.00-15.30    WS5 Vals – basic music, a vals giro for good improvisation
16.00-17.30    WS6 Sacadas – balance, dynamics
20.00-00.00  MD Milonga de despedida

Scopul seminarului

Scopul acestui seminarul de tango argentinian cu Pablo Veron este sa familiarizeze participantii (toate nivelele de dansatori) cu concepte de baza din tangoul argentinian – muzicalitate in tango, milonga si vals, explorarea energiei si elasticitatii din dans, a echilibrului si a dinamicii partenerilor, precum si studiul atent al boleou-rilor circulare, gancho-urilor si a sacadelor.

Cui se adreseaza?

Workshopurile sunt destinate tuturor dansatorilor de tango (ALL LEVELS) – de la incepatori pana la intermediari si chiar avansati – care doresc să înțeleagă si sa aprofundeze principii de baza in tangoul argentinian.

The Tango Lesson (1996) Theatrical Trailer

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *