Va mai amintiti circoteca de la Antena 1, de acu aproape un an, cand Gregorian Bivolaru “rupea tacerea” sunand melodramatic tocmai din oraselul Karlsrona (nici nu stia sa il pronunte corect !) de pe o cartela telefonica victimizandu-se ca toata lumea il persecute !? Omul, foarte precaut, a evitat sa spuna daca a stat tot timpul de cand a luat azilul, numai in Suedia, insa cei de la yogaesoteric s-au grabit sa afirme:

Precizm n primul rnd c att publicul, ct i autoritile romne tiu unde se afl i unde s-a aflat Gregorian Bivolaru n ultimii apte ani: n Suedia.

Asta este imaginea pe care yogaesoteric si Gregorian Bivolaru au incercat sa o creeze atat in fata romanilor cat si a cursantilor de yoga de la MISA: a unui om prigonit de autoritati, urmarit, haituit, care se ascunde intr-un buncar intr-un oras din Suedia, unde autoritatile il pazesc sa nu fie rapit.

In acelasi spirit, acum cativa ani la MISA se difuza (cred ca de Revelion) un reportaj cu Gregorian Bivolaru in exil, in care el le vorbea cursantilor si le arata cum traieste acolo: o camera minuscula, un frigider aproape gol – de mai mare mila !

Apoi, au inceput zvonurile, din ce in ce mai consistente, ca GB s-ar afla bine mersi la Paris, unde traieste la vedere, bucurandu-se de toate binefacerile orasului luminilor.

Si toata povestea a culminat cu “afacerea finlandeza”, reportajul despre pustoaica care l-ar fi intalnit “amoros” pe GB nu in foarte apropiata Suedie, ci taman la Paris.

Imediat, oficina MISA, siteul yogaesoteric o tine in continuare cu povestea suedeza si afirma ritos ca “… noi inem s precizm i s subliniem c mentorul MISA este cu siguran n Suedia…”.

Cu siguranta ca nu !

Caci iata, siteul official al NATHA (filiala MISA) din Finlanda, afirma pe negru pe alb:

Kyseiset oppilaat tapasivat Pariisissa Gregorian Bivolarun, joka oli ostamassa siell kirjoja ja samalla pitmss luentoa Pariisin joogakoululla. Tss tilaisuudessa Suomen Nathan joogaoppilailla oli mahdollisuus keskustella joistakin asioista ja saada vastauksia kysymyksiins Gregorian Bivolarulta tmn pitmn luennon jlkeen.

Traducerea in engleza ar suna cam asa: “The students met in Paris Gregorian Bivolaru, who was there buying books and to hold a lecture in the yoga school of Paris. In this occasion the yoga students of Finnish Natha school had an opportunity to discuss about some things and to get answers from Gregorian Bivolaru after the lecture he held.

Opa ! Pai cum asa !? Nu sta ascuns intr-o camaruta cu frigider gol in Karslrona, Suedia ?! Iese prin Paris la conferinte publice si lansari de carte sau cumparaturi si poarta conversatii cu cursantele ? Se pare ca yogaesoteric nu sunt la current cu ultimele noutati. Atentie mai oameni buni, ca se lasa cu raderi pe cap si interdictii de participare la tabara de la Costinesti !

CategoryUncategorized
Tags

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer