Feed on
Posts
Comments

 

Un băiat de 11 ani va suferi o intervenție chirurgicală de îndepărtare a penisului, după ce i s-au administrat hormoni feminini de la vârsta de 8 ani. Băiatul, crescut de un cuplu de lesbiene, s-a simțit fetiță dintotdeauna, afirmă cele două “mame”, care îi fac “tratamente” spre binele lui… Asta se întâmplă când “progresul” societății își dă mâna cu consumerismul maladiv pentru a crea cea mai bună dintre lumi.

În viitorul apropiat vom fi eliberați de presiunea homofobă a Mamei natură și vom putea să ne fabricăm copii care să semene cu ce vrem noi. În sfârșit, când știm cât costă un copil, nu e normal ca el să corespundă așteptărilor părinților/consumatorilor?tammy-4-horizontal-gallery-600x360

Din fericire statul California ne-a luat-o “înainte”; ei sunt mai “toleranți” și înțeleg că fiecare trebuie să-și poată trăi viața așa cum dorește. După ce au legalizat căsătoria între persoanele de același sex, acum statul le permite părinților să le facă operații de schimbare de sex copiilor.

Un cuplu de lesbiene îi “face tratament” copilului pentru boala gravă… de a fi băiat. De la vârsta de 8 ani, Thomas Lobel, un băiețel cumpărat/ adoptat de un cuplu de lesbiene și rebotezat Tammy face un tratament hormonal pentru a deveni, în sfârșit, fetiță. Pentru aniversarea de 11 ani cele două suprermame îi vor tăia penisul și îi vor fabrica un vagin. Happy Birthday! Dar să nu fim răi: ele fac asta pentru sănătatea copilului lor, care s-a simțit fetiță dintotdeauna și care riscă să se sinucidă în adolescență dacă nu are organe sexuale feminine.

Ne și imaginăm că un băiat de 8 ani, crescut de două mame lesbiene, are discernământ și suficiente cunoștințe pentru a se hotărî pentru tratamente hormonale și chirurgicale, de care nici un alt copil de vârsta lui nu a auzit.

Pentru a justifica legea nedreaptă a căsătoriei între persoanele de același sex, care au dreptul să adopte copii, progresiștii ne dau lecții și ne spun că mai multe țări au votat deja legea. Ei uită să vorbească de zeci de țări care au respins legea aberantă. Ei uită mai ales de exemplele tragice care arată că, odată depășită bariera societală, nu mai există limite (căsătoria la vârsta de trei ani în Brazilia, băiat de 8 ani îndopat cu hormoni pentru a semăna cu mama și mama…).

Dar dacă îndrăzniți să vorbiți de problemele pe care le ridică căsătoria între persoanele de același sex și adoptarea de copii de către cuplurile de homosexuali, ideile voastre vor fi considerate “subversive”, veți fi numiți homofobi și nimeni nu vă va mai lua în serios. […]

Monstruozitățile, situațiile cele mai sordide și sfârșitul civilizației noastre au loc acum.

Trăiască progresul societal, vaginoplastia pentru băieții de 11 ani adoptați de cupluri de lesbiene și partidul socialist pentru legile sale curajoase de abolire a civilizației!

Sursa: 24heures (Franța) via culturavietii.ro

loading...

27 Responses to “Abuz revoltător împotriva unui copil ! Două lesbiene își transformă fiul adoptiv de la vârsta de 8 ani – în fată”

 1. Deria says:

  Derapaje, ca s-o spun bland. Daca tot li s-a dat dreptul sa adopte, nu mai bine adoptau din prima o fata?

 2. Jerry says:

  Si daca ar adopta o fata – ea avea sa fie o lesbiana din copliarie, pentru ca nu va avea o imagine traditionala a dragostei, relatiilor si casatiriei. Degradam. Vom disparea de pe planeta peste o suta de ani.

 3. Roxana says:

  Din nefericire, ciudățenii de părinți există în toate direcțiile. Ăsta e un articol despre un băiat din SUA, scris în 2011.

  Uite un articol de acum trei zile, despre părinți din Bacău care și-au prostituat fiicele: http://www.contrasens.com/2013/06/05/parinti-retinuti-pentru-ca-si-au-fortat-fetee-minore-sa-se-prostitueze-despre-clienti-nici-o-vorba.html

  Cred că problema majoră a oamenilor care-și abuzează copiii nu e orientarea sexuală, ci faptul că-și abuzează copiii. Găsești cazuri câte vrei.

 4. Costel says:

  Deoarece suntem conduși de un guvern satanist, nu este de mirare că există astfel de monstruozități: schilodirea unui băiețel. Până la 14 ani, el nu are o orientare sexuală. Eu mi-am început viața sexuală la 24 ani și nu-mi pare rău. Iubirea platonică este divină. Relația sexuală o împlinește, dar într-o familie binecuvântată de Dumnezeu. Relațiile pasagere și perversiunile sexuale sunt ritualuri sataniste, indiferent de ce credem noi. Sexul nu își are rostul, decât între un bărbat și o femeie care au hotărât că vor rămâne împreună și la bine și la greu. Să satisfaci o soție care are grijă de tine, este o onoare. Să te destrăbălezi cu cine apuci, pentru plăceri sexuale este josnic. Celula de bază a societății este familia. Dacă nu rămâi lânga femeia care te iubește și alergi după tâțe și funduri dezgolite în public, nu ești bărbat ci un obsedat sexual. Trăiască familia, formată din cele două jumătăți care alcătuiesc Întregul (Omul creeat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu) !

 5. Patrick says:

  Este o problema, Roxana. Doar un parinte adevarat, care are un copil sange din sangele lui, care se vede in ochii, in chipul copilului sau, se poate simti cu adevarat parintele acelui copil. Restul sunt doar palide imitatii ale sentimentului matern/patern, cu rare exceptii. Un copil adoptat poate fi foarte chinuit de familia lui adoptiva, care la un moment dat s-ar putea sa nu il simta ca pe o ruda in adevaratul sens al cuvantului, ci ca pe un substitut – pentru o imitatie de familie. Cam asa cum e cand iti cumperi un catel..

 6. Roxana says:

  @Patrick

  Nu știu dacă sunt de acord cu ce spui tu aici, că părinții adoptivi nu și-ar putea iubi copiii.

  Și oricum, ce legătură are cu faptul că există părinți care-și chinuie copilul cât se poate de sânge din sângele lor?

 7. MR says:

  Roxi, vei intelege cand vei avea copii. Sunt diferente… fiziologie, dec care nu suntem constienti in mod obisnuit. Ai manca un mar inceput de un copil adoptat ? Dupa copilul tau iti spun eu ca ai faceo. E al tau, din tine, o extensie a ta. SI asta este doar un mic exemplu. Toata mostenirea ta genetica, toate aptitudinile si trasaturile primite de la bunicii si strabunicii tai – se vor vedea in el. Daca este adoptat, vei duce mai departe samanta altora, care nu au avut alta calitate decat ca au fost mai iresponsabili si mai animale decat tine, si s-au inmultit parasindu-si progenitura pe care ai adoptat-o. Un copil nu este o carte alba, in care iti poti scrie tu povestea pe care ti-o doresti. El vine deja cu povestea stramosilor lui.

 8. Roxana says:

  MR, ești poet. Ceea ce nu-i rău, dar eu nu sunt. Nu mă regăsesc în ochii fratelui meu, de exemplu, și uit încontinuu că am o soră. Dacă o iei pe familie, la mine moștenirea genetică spune „mame bune, dar care nu dau pe-afară de pasiune maternă”.

  Iar copiii ăia adoptați… Nu poți să știi ce-i cu ei. Unii or fi cu „animalismul” în sânge, cum spui, dar alții sunt Steve Jobs. Mama poate să fie o fată ok, care n-are cum să crească un copil și speră că va avea o viață mai bună fără ea. Poate fi prea tânără, săracă, poate chiar nu vrea copilul ăla și nu a făcut avort.

  Și chiar și cei cu „animalismul” în sânge… educația contează enorm. Nu e copilul ăla tocmai o carte albă, dar nici roman cap-coadă nu e.

 9. MR says:

  Recunosc, nu sunt posesorul adevarului absolut in materie, dar am vazut caz de familie de britanici care a adoptat o fetita din Romania, de la varsta de 4 luni. Era tiganca, din mama prostituata si tatal alcoolic. Desi a avut toate conditiile, in clasa a 10 s-a lasat de scoala si a inceput sa bea, iar mai tarziu… ghici ce ? A inceput sa se si prostitueze. Parintii adoptivi, disperati, nu intelegeau cu ce au gresit. E simplu: daca o familie de rate va adopta un pui de gaina, degeaba se vor chinui sa il invete sa macaie sau sa innoate.

 10. Deria says:

  Eu stiu cazuri de copii adoptati care sunt foarte in regula. 🙂 Esti partinitor, Mihai.

  Uite ca eu nu mananc dupa copilul propriu si nici nu am pretentia sa manance cineva dupa mine.

 11. zamolxe says:

  O suta de ani? Optimista predictie. La halul in care a ajuns lumea asta, 100 de ani e mult. Eu cred ca nici universul nu ne mai suporta si o sa arunce in curand cu un bolovan in noi … :Happy-Grin:
  Asa, ca sa faca un pic de curatenie… un “reboot” al planetei. Poate Pamantul versiunea 5.1 iese mai bine…

 12. F says:

  Sunt 100% de acord cu Deria: daca li s-a dat dreptul sa adopte (desi , personal sunt total impotriva adoptiilor in cuplurile homosexuale) ar fi trebuit sa adopte din prima o fata, nu sa distruga viata unui viitor barbat.

 13. Deria says:

  Asa-i cand se depasesc niste limite. Nici eu nu sustin adoptiile de catre cuplurile homosexuale.

 14. Gigel says:

  @MR
  Ce zici de urmatorul caz(ipotetic in sine, dar inspirat dintr-o situatie reala vazuta de mine in Franta):
  Un cuplu de heterosexuali are doi copii(baiat si fata). Sotul din cuplul respectiv are un frate homosexual care are un partener stabil de multi ani(in situatia reala fratele ala e de fapt var, dar nevermind.. 🙂 ). Copiii sunt obisnuiti sa isi intalneasca periodic cei doi unchi si ii considera pe amandoi ca facand parte din familia lor(in situatia reala din care ma inspir mai sunt in viata si alti membri ai familiei, hetero, dar sa presupunem de dragul discutiei ca fratele homosexual ar fi singura ruda de sange in viata, in afara de copii, a vreunuia dintre cei doi soti).

  Sa zicem ca se intampla un accident tragic si cei doi soti mor(bat acum in lemn 🙂 ) lasand copiii orfani. Ai fi de acord in respectiva situatie ca cei doi copii sa fie dati in custodia cuplului de homosexuali pentru a fi crescuti?
  Intr-o situatie din asta nu cred ca se pune problema de adoptie propriu-zisa ci de relatie tutore-minori, dar tot e vorba pana la urma de cresterea si educarea unor copii.
  Chiar as fi curios sa iti vad parerea in cazul exemplului asta ipotetic.

 15. Gigel says:

  In ce priveste problema adoptiilor propriu-zise, despre care ati discutat voi aici, eu zic ca exista doua situatii principale:

  1. Situatia in care pentru un copil orfan isi manifesta disponibilitatea sa il adopte numai un cuplu de homosexuali, alternativa fiind cresterea in orfelinat(iar in orfelinate exista din pacate de multe ori sanse mult mai mari de aparitie a unor abuzuri, inclusiv sexuale, decat in cadrul unei familii adoptive, indiferent daca respectiva familie e hetero sau homo).
  In cazul asta eu cred ca e in mod clar preferabila adoptia ramanerii in orfelinat, cu conditia ca respectivul cuplu sa fie bine examinat mai inainte, iar dupa realizarea adoptiei sa aiba loc inspectii regulate ale reprezentantilor autoritatilor pentru a se asigura ca nu apar aberatii ca cea descrisa in articolul de mai sus si care afecteaza grav interesele copilului.

  2. Situatia in care pentru un copil isi manifesta interesul atat un cuplu de homosexuali cat si un cuplu de heterosexuali. In situatia asta, chiar cu riscul sa fiu considerat homofob, imi exprim opinia ca ar trebui preferat din start cuplul heterosexual, cu conditia ca acesta sa nu aiba alte elemente care sa il descalifice in cadrul “competitiei”(ex. trecut infractional al unuia dintre membrii cuplului). Parerea mea e ca cel putin din motive statistice(e mai mare probabilitatea ca un copil sa aiba la varsta adulta inclinatii hetero decat homo) este mai indicat ca familia de adoptie sa fie una cu o probabilitate mai mare de a fi in acord cu inclinatiile de mai tarziu ale copilului. Altfel exista riscul unor discordante care sa afecteze dezvoltarea copilului(insa respectivul risc ramane totusi mai mic decat alte riscuri presupuse de cresterea in orfelinat atunci cand lipseste familia hetero care sa vrea sa il adopte – situatia de la punctul 1).

 16. Deria says:

  Mihai, daca invocam epigenetica, atunci copiii nostri ar trebui sa fi preluat ceva si de la toti partenerii sexuali anteriori… Ceea ce mi se pare fascinant de tras de coada.

 17. Gigel says:

  @Deria
  Ai citit “Dune”? 🙂
  La vremea cand Frank Herbert a scris cartea, unele idei ale lui pareau a fi total discordante cu ceea ce se cunostea pe atunci in genetica. “Memoria genetica” pe care o descria el acolo inca mai e departe de ceea ce descrie genetica actuala, dar epigenetica a mai micsorat totusi un pic ceea ce acum cateva decenii parea a fi o prapastie uriasa si de netrecut. 🙂

 18. Deria says:

  Na, ma uitam la videoul asta: http://www.youtube.com/watch?v=2GFaN9-1iz0, e despre Devadasi.

  Si apare un barbat prostituat, care spune ca e gay, dar adopta stilul exterior al unui transsexual, si care zice ca a adoptat o fetita.

  Sunt… speechless.

  @Gigel

  Genetica e ca o arma. Folosita prost, poate face ravagii.

 19. Gigel says:

  @Deria
  Mie ideea ca un homosexual ar putea creste un copil nu mi se pare deloc a fi rea in sine. Totul depinde de fapt de alternativele pe care le are copilul ala la dispozitie si de ceea ce face in mod concret homosexualul respectiv(cat de corect se poarta cu copilul).

  Uite, chiar as putea propune un alt “thought experiment”(mai extrem, ce-i drept) destinat mai ales acelora mai religiosi si conservatori de pe blog(inclusiv MR): ati vazut cu totii, cred, scene cu copii africani scheletici lasati sa moara in desert, cu vulturi si alte pasari de prada roind in jurul lor. Ce credeti ca ar fi mai bine pentru un asemenea copil, sa fie lasat sa moara mancat de viu de vulturi sau sa fie adoptat de un cuplu de lesbiene din Vest?
  Acum exemplul o fi el extrem, dar intrebarea e foarte serioasa.

  Atunci cand exista, in mod fericit, si alternativa ca respectivul copil sa fie adoptat de o familie hetero fara probleme serioase cu legea sau morala, eu cred ca aceasta este in principiu preferabila alternativei unui cuplu homo pentru motivul ca statistic ca respectivul copil are mai multe sanse sa devina heterosexual la varsta adulta decat sa devina homosexual si i-ar prinde mai bine un mediu familial conform cu propriile lui inclinatii viitoare.

  Dar lucrurile se complica mult daca respectivul copil are cumva deja o legatura afectiva sau chiar de sange cu unul dintre membrii cuplului de homosexuali. In cazuri din astea cred ca respectivul copil ar trebui crescut de catre cel sau cei pe care deja il/ii vede ca fiind parte din familia sa.
  Si chiar exista si cazuri cand cate un homosexual face un copil cu o femeie pentru ca dupa aia sa formeze un cuplu cu un alt barbat. Iar daca femeia respectiva isi abandoneaza copilul sau chiar moare cumva, de ce n-ar fi indicat ca respectivul copil sa fie crescut de tatal sau biologic(vorba lui MR, in cazul asta respectivul tata chiar ar vedea in fata ochilor fructul samantei lui, nu-i asa? 😀 )?

  Lucrurile nu stau chiar asa in alb si negru cum le vad cele doua parti militante implicate in conflictul asta. Sunt mult mai complicate de fapt.

 20. Gigel says:

  Erata:
  “Atunci cand exista, in mod fericit, si alternativa ca respectivul copil sa fie adoptat de o familie hetero fara probleme serioase cu legea sau morala, eu cred ca aceasta este in principiu preferabila alternativei unui cuplu homo pentru motivul ca din punct de vedere statistic respectivul copil are mai multe sanse sa devina heterosexual la varsta adulta decat sa devina homosexual si i-ar prinde mai bine un mediu familial conform cu propriile lui inclinatii viitoare.”

 21. Gigel says:

  O discutie de pe blogul Roxanei care se mai intersecteaza cumva si cu cea de aici de pe blogul lui MR:

  http://roxanamchirila.com/2013/06/08/marsul-pentru-normalitate/#comment-1975

 22. Roxana says:

  @MR

  Nu neg că un copil e influențat de faptul că s-a născut din cineva sau din altcineva. Dar nu cred într-un determinism al biologiei. Să zicem că ești predispus să fii gras, de exemplu, sau să fii alcoolic. Dacă ai grijă din copilărie ce/cât mănânci și te ferești de alcool, poți să rămâi doar cu predispoziția. La fel e și cu alte tendințe, zic eu.

  Depinde enorm și unde crești, și cu cine ai de-a face, și cine te îndrumă.

  Oricum ar fi, copiii ăștia din orfelinate există. Nu dispar doar pentru că nu vrea nimeni să-i adopte. Și una din întrebări e, după cum spune Gigel, dacă preferăm să crească acolo în condiții dubioase, sau le permitem diverselor persoane să-i adopte, în speranța că vor avea parte de șanse mai bune.

 23. Gigel says:

  Un articol interesant:

  http://www.bbc.co.uk/news/magazine-22758434

  “After France’s first same-sex marriage, and a vote in the UK Parliament which puts England and Wales on course for gay weddings next summer, two US Supreme Court rulings expected soon could hasten the advance of same-sex marriage across the Atlantic. But some gay people remain opposed. Why?

  “It’s demonstrably not the same as heterosexual marriage – the religious and social significance of a gay wedding ceremony simply isn’t the same.”

  Jonathan Soroff lives in liberal Massachusetts with his male partner, Sam. He doesn’t fit the common stereotype of an opponent of gay marriage.

  But like half of his friends, he does not believe that couples of the same gender should marry.

  “We’re not going to procreate as a couple and while the desire to demonstrate commitment might be laudable, the religious traditions that have accommodated same-sex couples have had to do some fairly major contortions,” says Soroff.”
  ….
  “I’m not going to walk down the aisle to Mendelssohn wearing white in a church and throw a bouquet and do the first dance,” adds Soroff, columnist for the Improper Boston.

  “I’ve been to some lovely gay weddings but aping the traditional heterosexual wedding is weird and I don’t understand why anyone wants to do that.

  “I’m not saying that people who want that shouldn’t have it but for me, all that matters is the legal stuff.

  In the UK, Daily Mail columnist Andrew Pierce says that for speaking out against gay marriage in the past, he has been attacked as a homophobe and Uncle Tom, despite a long history of championing gay rights.

  He strongly believes that civil partnerships – introduced in 2005 to give same-sex couples equal legal rights – are enough.

  “We’ve got marriage, it’s called a civil partnership and I rejoice in the fact that people like me who are different from straight people can do something they can’t. I relish that.”

  He thinks there are more gay people in agreement with him than people may think – at a dinner party he hosted for 11 gay friends, only one was in favour of marriage, one was undecided and the rest were against, he says.

  In France, gay men and women joined the protests that preceded and followed this year’s introduction of same-sex marriage. A website called Homovox featured 12 gay men and women opposed to it, with some of them citing a belief that children benefit most from opposite-sex parents.

  Dar citatul care pune in mod foarte dur degetul pe o rana pe care cei mai multi se fac ca nu o vad este urmatorul:

  He believes a more important priority for the gay community is the rise in violence against transgendered people.

  “I’m not concerned about whether I can get married but whether I will die in the street at the hands of homophobes.”

  Parerea mea este ca toata campania asta acerba pro-LBGT din ultimii ani a inceput deja sa trezeasca niste sentimente homofobe puternice in randul multora. Si nu prea par sa isi dea seama ce fac si ce risca sa declanseze, din pacate.

 24. doar eu, says:

  Dl MR cunosc un caz din viata reala. Un cuplu nu puteau avea copii si s-au decis sa adopte . Au adoptat un baiat care avea decat 6 luni. Acesta a crescut ,in cele mai bune conditii , i s-a oferit educatie . Dar acum o sa subliniez .. el este gay . Explicati-mi ce a vazut in familia heterosexuala gresit de este gay ? 🙂 pentru ca daca e sa ne luam dupa copilul imita ce face cel din casa , el trebuia sa fie heterosexual 🙂 Deci , te nasti ca a fi homosexual/heterosexual. Nu cred ca orientarea sexuala se poate schimba daca esti crescut de 2 mame/2 tati sau de o mama sau un tata. Cazul pe care l-ati expus mai sus, da este revoltator , dar de unde stiti precis ca asta se va intampla si in celelalte familii homosexuale ? Cred ca tine si de educatia primita + alte chestii ce tin de familie. Cunosc si cazuri , a unor prieteni , care sunt homosexuali si au adoptat un copil (stau in afara) si vreau sa spun ca acel copil este de nota 10 🙂 plus ca este 100% hetero , iar parintii sai adoptivi nu incearca sa-l faca “fetita”. 🙂 depinde de om la om , de caracter .. nu puteti baga pe toata lumea in aceeasi oala.

 25. red says:

  http://www.youtube.com/watch?v=Xt_wLU_EB2w WOW, poate vrei sa te educi inainte sa postezi tampenii, poate inveti si tu ce inseamna sa fi transgender, poate-ti dai seama ca nu are legatura cu parintii de acelasi sex…

Leave a Reply