miting_bucuresti_01Frați romni, n aceste zile se duce o lupt acerb mpotriva valorilor milenare ale poporului romn. Familia, supranumit și biserica de acas, este atacat n cel mai perfid mod de ctre comunitatea homosexual-european. Aderarea la UE oblig la astfel de compromisuri, terfelindu-ne valorile aprate cu mari jertfe de naintașii noștri. Dac marii noștri voievozi s-au confruntat cu pgntatea n mari lupte, acum suntem nevoiți s luptm cu un dușman de-a dreptul satanic, cu care și o parte din pgni nu este de acord. Este vorba de luciferismul elitelor mondiale, masonice și satanice, care impun legi mpotriva lui Dumnezeu și a firii omenești, precum drepturile homosexualilor.

Dup cum știți, legea fundamental a țrii, Constituția, va fi modificat șis-a votat deja amendamentulcare interzice discriminarea pe motive sexuale. Astfel, nu mai avem dreptul de a ne apra de abuzurile fcute n public prin propaganda homosexual, abuzuri care vor afecta sntatea și educația copiilor dvs. Chiar n aceast sptmn au loc manifestații de propagand homosexual, care se vor ncheia smbt prinparada gay pe strzile Bucureștiului.

Acum, mai mult ca oricnd, cci au de gnd s adopte legi care s le dea și mai multe drepturi,trebuie s ripostm!Dac ei vor fi 1000 de persoane,noi trebuie s fim mcar 100 000.Și așa e puțin, cci comunitatea gay din Romnia nu atinge nici mcar 1%. S nu ne lsm rușinați defrancezi, care s-au adunat peste 1 milionși n mai multe rnduri, protestnd faț de legalizarea cstoriilor și aadopțiilor homosexuale.Dac vom lsa s treac aceste legi favorabile lor, vor fi și mai greu de oprit. Nu se vor mulțumi cu att, ținta lor fiindscoaterea familiei n afara legii,legalizarea pedofilieiși cine știe ce nebunii. Trebuie s ținem cont c aceste persoane sunt bolnave sufletește, lucru care le afecteaz modul de a vedea normalitatea, firescul și nu-i putem lsa s decid n locul nostru. Vom fi trași la rspundere mai mult dect ei, dac nu facem tot ce ne st n putinț pentru stoparea legalizrii acestor frdelegi.

Anunțați pe toți cunoscuții s fie pregtiți pentru un protest de amploare n București și fiți pregtiți ca s nu plecm din strad pn nu vom avea o promisiune din partea Președintelui, a Guvernului c noua Constituție nu le va da drepturi homosexualilor, iar cstoriile și adopțiile homosexuale nu vor fi legalizate, ci interzise!Chiar și manifestațiilelor,cum s-a ntmplat n Rusia. S fiți pregtiți s rmneți n strad chiar și a doua zi. Luați-v mncare, ap, haine pentru ploaie și frig. S vin preoții și s se fac rugciuni n tot acest timp.Nu rezolvm nimic doar cu un protest de cteva ore. Trebuie blocat centrul Bucureștiului, ca s se știe c aceste frdelegi nu pot fi acceptate de un popor majoritar ortodox. n Franța sunt foarte puțini ortodocși și au ieșit peste 1 milion n strad, dartu ROMNE ce ai s faci, cci ești fiu al Bisericii lui Hristos, care pedepsește aspru pe sodomiți?

homosexualitatea este o boala

Trimite mai departe !

sursa: apologeticum

, ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *