agitator ecologist

Aud că tot mai mulți imberbi, neduși la Biserică, își iau fecioarele din sfertodogsismul ecologist și le readuc acolo unde nu se strivește Corola de minuni a lumii. Tot mai mulți naivi s-au prins că Apostolii Eco practică acest cult, în stil materialist-dialectic. Adică, pe șleau: pe bani.  Un activist sătul de șușanelele Martorilor lui Toma s-a burzuluit Apostolilor și a fost înhățat “doctrinar”, taman de Ziua Mondială a Mediului, în locul de închinăciune a Idolilor de mucava, de însuși Nicușor Dan, prea cucernicul adunător de voturi, “hai Nicușor Dan, hai…hai!” Vă mai amintiți de candidatul Prințului din Negură?

 

Și cum mai luptă ei pentru libertatea cuvântului, pentru drepturilor rromilor…așa cu lozinci? Din trusele de cult se scot prapurii (în limbaj cotidian: pancarte) și din conturile Fundațiilor Deschise ale magnatului, atât de hulit și în Ungaria-Mamă, se bagă dollores pentru hrănirea Profeților.  S-au prins și naivii că Oengismul e un fel de Sereleu. Adică propăvăduie ce  zice “Finanțul”, nu ce face el pe din dos.

Citiți aici cum i s-a luat microfonul celui care a îndrăznit să conteste “Adevărul Eco” și să pronunțe numele Diavolului, cărător al tinerilor în ispită: George Soros!  Și Ayatollahii au sponsori, că doar nu aruncă în aer “Gemenii” pe de-a fecea, cum zicem noi în Banat. Adică pe degeaba!

sursa: mariusghilezan.ro

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares