Feed on
Posts
Comments

Știu că mulți așteaptă opinia mea pe tema dosarului penal în care Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitv la 6 ani de închisoare, și mi-au pus deja o mulțime de întrebări, la comentarii, pe mail sau la telefon: îl afectează cu ceva această condamnare ? Este ea executorie în alte țări decât România ? E cumva în pericol să piardă azilul politic din cauza acestei condamnări ? Se mai poate întoarce Gregorian Bivolaru în țară ? Are vreo șansă la CEDO ? și multe alte întrebări.

 Toată situația este cumva hilară, și este ilustrarea perfectă a proverbului românesc: Câinele moare de drum lung, și prostul – de grija altuia.

 Fanii sau dușmanii lui Gregorian Bivolaru sunt precum fanii unei echipe de fotbal, care se întristează sau se bucură de rezultatul echipei favorite/dușmănite, sau se războiesc unii cu alții datorită rivalităților de pe teren, însă fanii respectivi nu au nimic de câștigat de pe urma acestor rivalități. Nu câștigă cot la cot cu fotbaliștii salarii de milioane, ba dimpotrivă, adună doar belele, amenzi și dușmănii.

 Similar vorbind, pe Gregorian Bivolaru îl doare la bască de condamnarea din România, iar comportamnetul lui o dovedește. Își vede în continuare de pasiunile lui neo-tantrice, în același stil pe care îl cunoaștem cu toții, chemând la el fete și femei de toate vârstele (cum a fost și în trecut – unele dintre ele fiind minore), pentru “fuziuni amoroase inițiatice” – adică tocmai ceea ce i se reproșează de către societate – motivul pentru care a fost condamnat, iar fanii/dușmanii se uită ca proștii la el cum își vede de treabă în vreme ce ei nu au nimic de câștigat, ba chiar dimpotrivă au pierdut ani de zile din viață – fie meditând/rugându-se pentru salvarea lui GB, fie pierzând timpul pe forumuri pe tema asta.

În tot timpul ăsta, GB duce o viață de nabab, bani gârlă – că industria sexului este bănoasă, cu toate femeile pe care și le poate dori. Păi, cărui bărbat nu i-ar surâde să primească zilnic, frumos aranjate, cataloage cu pozele a sute de tinere, cum ar primi unii reviste cu femei – și să își aleagă pe care să o “comande” pentru o partidă de amor pentru săptămâna următoare !? Cu adevărat, unii trăiesc paradisul pe Pământ ! În vremea asta, ziarele toacă și ele pe un subiect de scandal și încasează biștari. Doar publicul, fraier, rămâne cu senzaționalul.

Al dracului domn’ Mitică! – ar zice Caragiale, zâmbind șugubăț. Și pentru că nu l-am găsit pe Caragiale, am găsit de cuviință să postăm o poză primită de la un cititor 🙂

hi

 Evident, chestia cu condamnarea nu îi e  chiar indiferentă lui GB, pentru că începe să piardă încrederea cursanților yoga de la MISA – ceea ce afectează pe viitor fluxurile de caSHcaval și subțierea revistei cu poze mai sus pomenite. Acesta este și motivul pentru care a trimis-o pe Camelia Chișcă (actualmente Dumitru, după căsătorie – căci și vip-urile de la MISA se căsătoresc, nu ? însă în particular, să nu se ia turma după ele și să se strice frumusețe de mișcare schirituală) pe la toți anii de curs de yoga din București, să le vorbească despre cât de nevinovat este GB și cât de nedreaptă este hotărârea judecătorilor.

 Argumentul fundamental al apărării avocatei Camelia Dumitru este că “nu există victimă” – și atunci, pentru ce au condamnat judecătorii cei răi bunătate de maiestru ?

 O astfel de apărare din partea unei persoane calificate (avocat) care are (sau ar trebui să aibă) cunoștințele juridice referitoare la infracțiunile pentru care a fost condamnat GB, denotă fie o ignoranță crasă în materie (greu de acceptat), fie – mai plauzibil, o încercare penibilă de manipulare grosolană a cursanților.

 Căci legea și statul ocrotesc în principal anumite valori general protejate de lege și abia apoi persoanele individuale ce au suferit un prejudiciu în urma unei infracțiuni. Iar despre valorile călcate în picioare de GB putem vorbi pe larg: familia, dreptul la o dezvoltare normală a unor minore, etc.

 Cu alte cuvinte, se aplică ceea ce mai demult recunoșteau chiar romanii, iar GB repeta cu emfază: Quod licet ovis, non licet bovis. Adică – ceea ce îi este permis taurului, nu îi este permis boului. Din spatele acestei expresii latinești transpăreau aroganța celui ce se credea deasupra moralei publice și care se credea capabil să încalce normele generale de conduită în materie de sexualitate, fără  să suporte consecințele.

 A fi taur – în concepția latinilor, nu presupunea doar o virilitate ieșită din comun (spre deosebire de bou, care era emasculat/castrat – deci incapabil de performanțele sexuale ale taurului). Taurul era și vehiculul (simbolul) lui Zeus, suveranul zeilor și deținătorul unor puteri mistice pe măsură.

 Sunt celebre aventurile (uneori scandaloase din punct de vedere moral) ale lui Zeus, cunoscut în mitologie drept un mare pofticios la femei, sub diverse forme (cioban, străin chipeș, sosia soțului femeii seduse, etc.), care se încheiau însă cu o acceptare din partea societății – datorită capacităților magice ale zeului.

 Cam același lucru este reținut și în tantrismul tradițional: spuneam într-un articol anterior, cu IntenseLight, că “… in lucrarea  „The Inner Kalacakratantra. A Buddhist Tantric View of the Individual”,  unde este abordat capitolul doi din Kalacakratantra si comentariul lui Vimalaprabha la acesta: Incepatorul in practica tantrica este sfatuit … sa aiba relatii sexuale in deplin acord cu obiceiurile tarii sale,  pana ce atinge mantra siddhi sau gnosis-siddhi, si prin urmare devine un yoghin tantric.

Traditia tantrica ofera mai multe motive pentru care incepatorul in tantrism nu ar trebui sa incalce obiceiurile tarii sale si a grupului social (din care face parte),  atat timp cat nu a dobandit inca siddhis-urile mentionate mai sus. In primul rand, daca incepatorul tantric, care nu a atins aceste siddhisuri, consuma hrana unui animal care reprezinta zeitatea tutelara a familiei sale si prin urmare ofenseaza respectiva zeitate, facand-o sa aduca nenorociri asupra familiei lui, el nu va putea sa isi protejeze familia in fata acestei calamitati.

In mod similar, daca un incepator pe calea tantrica, violeaza obiceiurile tarii sale, consumand carnea unor animale care reprezinta zeitatea tutelara a altor familii, si,  avand relatii sexuale cu caste prohibite, va fi hartuit/tracasat de oamenii pe care ii va ofensa  in acest mod, din moment ce ii lipsesc siddhis-urile si realizarile unui yoghin.

Cu toate acestea,  odata ce un adept tantric dobandeste mantra-siddhi sau gnosis – siddhi (jruma-siddhi),  i se permite sa manance, sa bea si sa aiba relatii sexuale  nu doar in conformitate cu obiceiurile tarii sale  si a clasei sale sociale, ci oricum isi doreste, deoarece a transcens distinctia dintre ceea ce este permis si ceea ce este prohibit, dintre potrivit si nepotrivit, si nimeni nu mai este capabil  sa protesteze sau sa il hartuiasca/tracaseze”

Ei bine, exact asta nu a dovedit Gregorian Bivolaru: siddhis-urile care să îi permită libertatea în domeniul sexual pe care și-o revendică.

 Dacă – să zicem, Gregorian Bivolaru ar fi manifestat cea mai mică putere paranormală față de judecători sau societatea românească în general, scandalurile sexuale ar fi trecut în plan secund. Ia să îi fi apărut “completului negru” în față, în sala de judecată, cu martori, ziariști și toate cele, materializat în carne și oase, să spună doar două vorbe: sunt nevinovat ! și apoi să dispară, să vezi cum s-ar fi clătinat încredrea judecătorilor în justețea condamnării. Sau măcar să le fi apărut celor 3 judecători (eventual și procurorului de ședință) simultan în vis lucid, 3 nopți la rând, pledându-și nevinovăția, și tot era o chestie neobișnuită.

 Nu avem nimic din toate astea. Ce avem în schimb ? Exact modul de acțiune al mult-blamatei masonerii. Mai întâi au încercat să îi cumpere cu bani. Dacă au vazut că la acest nivel nu se poate acționa de maniera în care au câștigat la instanțele inferioare, au început cu amenințările și încercările de intimidare la adresa judecătorilor: mitinguri, articole denigratoare la persoana acestora, și în final chiar scrisori “anonime” de amenințare.

 Apoi, ce maestru este acela care are nevoie disperată de rugăciunile/invocațiile colective ale elevilor săi ? Nu cumva treburile stăteau invers la origini, el fiind acela care trebuia să îi salveze pe ei ?

 Treburile vor merge la fel în continuare, după tipicul Câinii latră, caravana trece. Fraierii vor pierde în continuare timpul pe această temă în vreme ce GB își va vedea liniștit în continuare de obsesiile lui sexuale cu cele 1000 de virgine care îi asigură nemurirea spirituală (și chiar fizică – de ce nu ?) prin nectarul de piersici alchimizat în urină.

 Merită în acest sens să redau doar o mică relatare a unei persoane ce a fost martoră la întâlnirea de la București dintre Mantak Chia și GB. Cu niște ani în urmă, Mantak Chia venise să țină o conferință în București (destul de scump biletul de participare) iar GB și-a luat și el bilet, în ideea că va pune de o colaborare (recunoaștere reciprocă) cu școala taoistă a lui Mantak Chia. Spre surpriza și dezamăgirea lui GB, Mantak Chia l-a ignorat complet pe acesta, întorcându-i pur și simplu spatele. Ulterior, într-un cadru privat, Mantak Chia a declarat că l-a evitat pe GB pentru că acesta are “niște probleme la cap” și că în general evită oamenii cu idei fixe. Drept răspuns, GB a început să îl dengreze pe Mantak Chia în rândul cursanților MISA, afirmând că a descoperit că acesta a pervertit învățăturile originare taoiste, scriind chiar și o carte de tao pentru homosexuali ! Nu știu cât de reale sunt aceste relatări însă se cam potrivesc cu restul…

 Cam asta e povestea cu condamnarea și minorele (devenite între timp majore). În plus, mă deranjează acestă minciună dusă la absurd. De ce nu recunoaște GB relația cu Mădălina Dumitru și celelalte fete minore la vremea respectivă ? S-a pus atâta energie colectivă în această negație și minciună. Ar fi fost mai bine investită într-o campanie – să zicem – de legalizare a relațiilor cu minore – cum este campania din Suedia pentru reducerea vârstei legale de consimțământ sexual de la 16 la 14 ani. Dacă tot crede în binefacerile sexului cu nubile și virgine, de ce nu are curajul propriilor convingeri ? Eu personal consider că datorită hormonilor artificiali din alimente, multe fete ajung la pubertate și se maturizează sexual mai devreme de 16 ani. Nu e vina lor, și nici a noastră, a bărbaților atrași de ele. Să terminăm odată cu ipocrizia asta neaoș românească ! Sunt atâtea cazuri acceptate (vezi orgiile de la vila lui Țânțăreanu !). Așa trebuia să se apere GB dacă avea “coaie”  și se simțea taur. Poate că mulți l-ar fi simpatizzt atunci și i-ar fi dat dreptate, ceva în genul luptei lui Larry Flint cu societatea puritană americană. Însă noi, ce vedem la GB ? Minciuni peste minciuni. Păi cum să mai ai încredre în acest om și ciracii lui să mergi măcar pân la colț să cumperi o pâine împreună, dar-mite să îți încredințezi evoluția spirituală în mâinile lui, să îl accepți ca maestru spiritual ?

loading...

177 Responses to “Câinii justiției latră, caravana bivolariană trece nestingherită”

 1. Garfild says:

  Cel putin doua idei fixe. Avocatii „ceilalti” care este niste prosti ca ti-au luat dosarele cu cauzele ce voiai sa le pierzi tu. Mai lasa si pe altii sa piarda. Esti egoist? Nu stii ca daca pierzi un proces nu mai esti remunerat? Vezi ce mare bine ti s-a facut? Ramaneai cu buza umflata si cu un „palmares” de neinvidiat.
  Doi: Ai o obsesie. Nu stiu daca constructiva sau nu, dar este nasoala pentru ca este o obsesie. Puterile paranormale ale altora. Am avut ocazia in mai multe randuri sa fiu martorul unor inzestrari exceptionale ale lui G. in ceea ce ma priveste – personal. Poti sa scrii tu 10 cerceafuri din astea ca tot nu ma convingi si nu ai sa ma convingi pentru ca sunt deja convins de contrariu.
  Iar despre Mantak Chia sa stii ca a scris intr-o carte si despre bagat „castraveti” in dos (barbati intre ei) si apoi ce tao frumos iese. Un homofob inversunat ca tine ar trebui sa stie asta.

 2. angel says:

  expresia personajului GB era aceasta : QUOD LICET JOVI NON LICET BOVI SAU CE ESTE ÎNGĂDUIT LUI JUPITER NU-I ESTE ÎNGĂDUIT UNUI BOU …
  se asemuia cu Jupiter …

  iar referitor la rezultatul procesului, ai spus perfect…doar ii scade din rating…dar ptr cei de la MISA care se mint pe ei insisi spunandu-si “ceea ce vezi tu, nu este adevarat ” este “mereu acelasi” nevinovat “prins cu gasca in sac” !

 3. F says:

  @MR
  Daca il pun astia in urmarire prin Interpol si il gasesc prin Paris de exemplu – ce se intampla? Il trimit pachet in Romania?

 4. Elize says:

  Nu e vorba de puteri paranormale aici, Mihai, e vorba de simpla putere paranormala a bunului simt. Daca GB si-a atras oprobriul public si cel particular, este evident ca a actionat in dizarmonie cu niste legi ale bunului simt, oricat de mult s-ar victimiza el, ca este neinteles. A ajuns atat de diperat in ultima vreme incat, daca nu mai poate sa manipuleze si sa forteze fetele sa se culce cu el, le constrange. Deja se stie asta.
  Iar ceea ce spui tu ca nu poate spune si recunoaste adevarul este… poate cea mai mare putere paranormala pe care ar trebui sa si-o doreasca el.
  Asta il descalifica in ochii mei si ai multora: ca nu recunoaste fatis cine este si ce face.

 5. zamolxe says:

  Daca nu e cu suparare, fara a da nume de persoane si context, in cel mai vag mod posibil, ne relatezi si noua ce puteri paranormale a manifestat GB?
  Ca asa pot si eu sa zic ca l-am vazut pe Mihai zburand. E la fel de credibil…
  Si nu cred ca e o obsesie a lui Mihai, cat e o lauda nesfarsita pe care i-au adus-o unii lui GB si si-a adus-o si el personal. Au fost nenumarate situatii in care s-a tot zis ca poate face aia si aia dar dovezile au fost ZERO.
  Toti maestri spirituali autentici au demonstrat de nenumarate ori puteri paranormale, in mod public, lucru firesc si chiar dorit, prin respectivele demonstratii aratand ca linia lor este cu adevarat o cale autentica de evolutie spirituala.

  GB a fost pana acum doar cu lauda.

 6. just me says:

  Ai dreptate Mihai, pierdem prea mult timp cu procesul asta
  Si ca sa n-o mai facem, nu vrei tu sa ne lamuresti cam care e cadrul legal?
  Adica:
  Azilul politic e valabil si in conditiile unei condamnari definitive?
  E nevoie de extradare din partea Suediei?
  Suedia poate spune ca nu e interesata de verdictul din Romania si ii acorda azil in continuare?
  Poate fi arestat direct in orice tara din UE?
  si tot asa

 7. Roxana says:

  @MR

  Da, ne interesează subiectul. Da, suntem ca fanii ăia care se uită la echipe și se întristează/bucură în funcție de rezultate care nu țin extrem de tare de noi. Dar spre deosebire de microbiști, chiar avem ceva legături cu omul și cu persoanele implicate. Cunoaștem persoane care au suferit direct sau indirect de pe urma lui Gregorian Bivolaru. Suntem implicați emoțional din motive destul de evidente. Dar nu mai suntem în antichitate să mergem să-l pedepsim personal pentru greșelile comise cu sabia în mână, după cum credem noi. Așa că ne uităm să vedem ce fac cei care teoretic vorbind ar trebui să se ocupe de justiție și pedeapsă.

  Uite: nu suntem pregătiți legal, habar n-avem ce să căutăm și unde în legislație ca să aflăm mai exact care e treaba – ce înseamnă efectiv condamnarea asta. E o chestie care are o valoare efectivă? E doar un simbol al justiției? S-a făcut dreptate în numele unor fete, într-un fel, dar ce e această dreptate?

  Te întrebăm pe tine pentru că tu ești mai în temă cu probleme de genul ăsta – pentru că cel puțin ai știi unde să cauți. Eu nu știu nici unde să încep să mă uit, e prea complexă situația ca să dau o simplă căutare în codul penal (apropo, poți să faci sex cu minore de la 15 ani în sus, nu de la 16; dar oricum pentru GB diferența aia nu contează, pentru că le era profesor, deci n-avea voie decât cu 18+).

  Dacă nu știi răspunsul, e ok, nu cred că există pe lumea asta avocat specializat în toate, care să știe legislația tuturor țărilor și toate chichițele de pretutindeni. Mai căutăm, mai așteptăm. Până la urmă o să aflăm.

 8. alex says:

  MR mi-a placut articolul tau si multumesc pt el. Se vede ca pe masura ce te departezi, ceata cade de pe ochi si vezi tot mai clar, iar timpul le clarifica pe toate.
  Sincer nu mai sint nici pro dar nici contra MISA. Privind in mine constat ca tin la Gb si chiar il iubesc, insa ceva dinlauntru cere lamurirea acestor lucruri pe care le-am trait cu totii si care ne readuc iar si iar pe acest forum.
  As adauga la cele scrise de tine o povestire a lui Ananda cand un om i-a cerut lui Buddha sa faca un miracol si acesta i-a raspuns ca “cel mai mare miracol sint eu”. De aceea, in contextul actual, ceea ce ati cerut voi(tu si intenslight) in articolele voastre, este o certificare a ceea ce a spus buddha atunci si ar spune orice buddha, mai ales cel tantric.. Reamintesc alaturi de acesta povestire si celelalte miracole ale lui Buddha : in cei 40 ani de predica au rezultat cei 1000 discipoli iluminati, de acelasi nivel ca si el.
  Vad ca de la an la an scadenta se apropie si nadajduiesc ca in aceasta viata vom primi raspunsurile pe care unii le asteptam.
  Zile bune in pace si adevar.

 9. z says:

  @M.R.

  ” Toată situația este cumva hilară, și este ilustrarea perfectă a proverbului românesc: Câinele moare de drum lung, și prostul – de grija altuia.”

  E bine ca esti sincer, deci pe cei interesati de ce se intimpla cu GB ii consideri prosti ca nu-si vad de treburile personale.
  Pe tine nu te intereseaza, sa inteleg?

  “În tot timpul ăsta, GB duce o viață de nabab, bani gârlă – că industria sexului este bănoasă, cu toate femeile pe care și le poate dori. Păi, cărui bărbat nu i-ar surâde să primească zilnic, frumos aranjate, cataloage cu pozele a sute de tinere, cum ar primi unii reviste cu femei – și să își aleagă pe care să o “comande” pentru o partidă de amor pentru săptămâna următoare !? Cu adevărat, unii trăiesc paradisul pe Pământ ! “

  Aici sensul mi se pare ceva gen “bravo lui, daca poate!”.
  Si tu ai face la fel in locul lui, nu?
  dar te dai crestin rtodox practicant si sustinator al justitiei sociale, sau a justitiei in general.
  parerea mea e ca nu faci distinctia intre bine si rau, si nu-ti dai seama ca “fericirea” lui GB e cea a unui om cam plecat cu pluta.
  Chiar nu-mi dau seama cum uneori spui lucruri ok si alteori ai mentalitate de macho si misan carel-l apara pe guru.

  “Cu alte cuvinte, se aplică ceea ce mai demult recunoșteau chiar romanii, iar GB repeta cu emfază: Quod licet ovis, non licet bovis. Adică – ceea ce îi este permis taurului, nu îi este permis boului.”

  Deci, problema lui GB nu e ca a fraierit si a condus pe cai gresite misanii, ci ca nu are puteri paranormale!
  Fac ceva pe puterile paranormale ale oricui isi bate joc de discipoli!
  Si cred ca ai niste probleme cu simtul moral si cu intelegerea a ce e drept sau corect.
  Sigur, e problema ta daca si cum gestionezi aceste probleme, dar cred ca e cazul sa o faci. ca tot sintem preocupati de evolutie.

 10. Garfild says:

  Știu cât de mult le plac porcilor mărgăritarele, dar va trebui să te mulțumești cu lături.

 11. zamolxe says:

  Deci sa inteleg ca tu consideri, de exemplu, miracolele facute de Isus margaritare aruncate la porci… interesant…
  sau demonstratiile publice ale lui Drukpa Kunley, sau zecile de miracole amintite de Paramahansa Yogananda in cartea sa…

  Sigur, e mult mai bine sa ne laudam cu ceva si sa nu dovedim nimic. Foarte veridic…

 12. zamolxe says:

  Off topic, dar e un film foarte interesant.

  http://www.youtube.com/watch?v=I9GOFeyZktI

 13. RAM says:

  Ma Gardfix tu alta placa mai ai? tu vezi ce penibil esti în explicatiile tale? Bee, un om normal nu sta cu biblia-n gura si cu mana pe țîțe. Esti un produs spiritual marca Tartasesti: chaneling manelist, astia sunteti voi.
  ”Binecuvanteaza-mi doamne dusmanii stiuti si nestiuti!!”

 14. zamolxe says:

  De fapt, stii care e cea mai mare putere paranormala cu care se lauda GB si la dovedirea careia a esuat lamentabil? Calitatea de maestru spiritual autentic. Calitatea de a duce un discipol de la aspirant la om deplin realizat spiritual.
  Nu e nevoie sa demonstreze puteri paranormale daca, conform propriilor afirmatii, Dumnezeu nu il lasa sa le demonstreze. E suficient sa arate ca tehnicile sale pot duce un om, un singur om, la realizarea suprema. Cati discipoli adevarati are si cati din ei au atins acel punct?

 15. Bunul Simt says:

  Citind printre randuri, vad ca unii care scriu aici par a fi securisti si se bucura ca niste securisti (de condamnarea lui G.B.), care si-au indeplinit misiunea. Inclusiv cei de pe yogaesoteric prin articolul cu titlul ” Decizie previzibila…”isi dau cu stangul in dreptu si implicit fac un deserviciu de imagine unui om nevinovat, Gregorian Bivolaru. Cine sunteti voi, cei care ati prevazut aceasta condamnare? Nu era mai normal un titlu care sa sune cam asa: ” Om nevinovat condamnat la 6 ani de inchisoare…”, sau “Un dezident anticomunist condamnat din nou pe nedrept la puscarie…”, sau “Decizie imprevizibila in cazul Gregorian Bivolaru…” si postata declaratia Madalinei Dumitru in format video ca dovada ca nu a fost nimic intre cei doi…Chiar daca majoritatea articolelor de pe yogaesoteric vorbeau de atitudinea nedreapta a judecatorilor, nu se facea sa dai un asemenea titlu. Se vede, ca avocatul Dumitru Niturad avea dreptate in interviul filmat din 2010, cand spunea ca acest proces in mod normal ar fi trebuit sa dureze maxim pana in 2007, cu achitare pentru Gregorian Bivolaru si ca ar fi interese in interiorul scolii ca acest proces sa se lungeasca pentru a-l tine cat mai departe de tara si de MISA. Acest titlu, “Decizie previzibila…” de pe yogaesoteric,poate ca arata cumva ca cei din interiorul MISA, care nu-l doreau inapoi in tara pe G.B. sunt satisfacuti si i-a luat gura pe dinainte,( ” Gura pacatosului, adevar graieste.”). Sa mai vedem o data interviul filmat cu domnul avocat Dumitru Niturad. Ce zice-ti? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tmX4AX-veO8

  Continuare…
  Din ceea ce se vede cu ochiul liber, fara sa ai alte inzestrari extrasenzoriale, la cei care compun articolele pe yogaesoteric, exista deja un PROTOCOL. ( Oare sa fie vre-o legatura cu celelalte Protocoale…?)
  La Sibiu, inainte ca instanta sa se pronunte, a fost fabricat un tzap ispasitor in persoana d-lui avocat Dumitru Niturad. ( exista dovezi in acest sens pe care d-nul avocat le are)
  ” Decizia previzibila” pentru cei de pe yogaesoteric la acea vreme era: Gregorian Bivolaru- vinovat si condamnat. Vinovat de aceasta decizie judecatoreasca trebuia sa fie, d-nul av Dumitru Niturad.
  Contrar asteptarilor, G.B.( Gregorian Bivolaru) este declarat nevinovat. DA, NEVINOVAT. Cea mai buna aparare i-a fost facuta lui G.B., nu de avocatii sai, ci de…chiar judecatoarea C. D., care a adresat intrebarile cele mai pertinente procurorilor. (Vezi interviul cu D-nul avocat Dumitru Niturad postat mai sus. )
  Acest aspect este cunoscut si confirmat si de G.B., care intr-o discutie particulara avuta cu Groza Petre, dupa ce ii prezinta probele lui GB, ii spune acestuia asa: “Bine Grieg, dar astia au vrut sa iti piarda procesul de la Sibiu”. “MI-AM DAT SI EU SEAMA DE ASTA” – a raspuns GB.
  La procesul de la Bucuresti, din nou acelasi protocol manipulator care vrea sa scota basma curata pe avocatii lui G.B. Aproape ca nu trebuie sa fi avocat ca sa castigi o cauza ca aceasta fabricata de neocomunisti, lui G.B., dar cei de la yogaeoteric, ca si Pilat din Pont se spala pe maini si in loc sa recunoasca incompetenta avocatilor apararii, gasesc un nou tzap ispasitor si dau vina pe judecator. Ceea ce am observat personal atat noi cat si alte persoane care au fost in sala de judecata este contradictia dintre ceea ce se petrecea in sala de judecata si unele exagerari care au aparut pe yogaesoteric despre judecator. Acesta nu facea grozaviile pe care yogaesoteric i le imputa. Mai de graba articolele de pe yogaesoteric au avut ca scop sa-l inflameze pe judecator impotriva lui G.B. Ne mai amintind de scrisoarea de amenintare la adresa judecatorului, noua ne miroase totul ca fiind opera securistilor infiltrati in MISA, fabricata la comanda in laborator, totul ca G.B. sa piarda procesul.
  Si atunci ma intreb: Cum este sa fi avocat si sa pierzi un asemenea proces? Sau, avocatul cui esti?
  Mai de graba, totul se aseamana cu procesele de pe vremea comunistilor cand acuzatul ( element “antisocial”), primea un avocat din oficiu, care avea datoria”sfanta” fata de PCR, sa-i piarda omului procesul. Si asa ajungeau oamenii nevinovati la canal( pt munca silnica) sau mai rau, cand ajungeau internati intr-un spital de boli mintale pentru exterminare. Asa cum s-a petrecut cu G. B. ( Gregorian Bivolaru)
  Cine sunt avocatii lui G.B. si cine sunt papusarii din umbra care au tras sforile ca avocatul Dumitru Niturad sa fie inlouit cu acesti avocati specialisti in pierd proces?

  .

 16. zamolxe says:

  A spune ca GB este complet nevinovat si ca altii sunt “cei rai” e echivalent cu a nu vedea ce s-a intamplat la MISA si a ignoria toate experientele negative povestite de atatea si atatia.
  Dar, cu siguranta, nu GB este singurul vinovat si se vede clar o incercare a unora de a prelua puterea de la el. Partial au facut-o deja, atunci cand l-au speriat suficent sa il faca sa plece.
  Caci, pe undeva, am sentimentul ca cineva l-a convins ca ar fi bine sa plece, nu a fost in totalitate ideea lui.
  L-au izolat acolo, i-au dat si ii dau in continuare ce ii place, dar incet incet il taie de la conducerea MISA. Il vor folosi in continuare ca o figura “legendara” dar de care vor profita altii.
  Cu siguranta cineva pregateste trecerea, insa nu e o trecere de la un maestru spiritual la un discipol ci mai degraba una de preluare fortata a unei afaceri profitabile…

 17. Last says:

  Bunul simt (atrofiat) are dreptate. Nu doar seful negru de trib (semidoct si ingalat, bolnav mintal) bivolaru trebuie sa frece gratiile, dar si o intreaga liota de pedofili si infractori ce-i stau aproape sau i-au girat porcariile cu ani in urma (stoian, catrina, trandafir, mirtz, surorile chisca, rosu etc etc).

  Intr-adevar, pledoaria lui Mihai R. este cam stranie: bivo saracu nu a pledat pt futaiul cu fete sub 15 ani, in rest e nepatat, nu e nici hotz, nu e nici traficant si peshte, nu e agent de transmisie a bolilor venerice, nu este cauza atator cancere netratate si care au dus la moarte …

 18. Bunul Simt says:

  Last@, ai dreptate…esti chiar ultimul care intelegi ce vreau sa spun

 19. *** says:

  Mda, Rapcea, daca taceai, filozof ramaneai…

 20. Last says:

  ia spune tu ametitule cata carne vie ai livrat imputitului de maistru din familia ta ? (surori, iubite, poate si mama)

  sau esti una dintre cadanele bivolului ingalat ? cate venerice ai colectat ?

  nu, nu spui nimic din mintea ta. Tragi limbi tiganului din toate pozitiile.

 21. RAM says:

  @Bunul Simt: asa e, tu esti un neînteles. Chiar si pentru tine.
  Da ce zici de urmatoarele întrebari de ”bun simt”?
  1 Este GB cel mai mare maestru din toate timpurile?
  2. Este GB un escroc sau un Maestru Tantric?
  3. La misa se face Karma Yoga sau sclavie?
  4. Autoritatile vaneaza misa pentru ca este o amenintare reala la adresa masoneriei mondiale sau pentru ca acolo se comit ilegalitati?
  5. Oamenii din misa sunt spalati pe creier sau sunt apostoli care au misinunea de-a salva planeta?

 22. Marele Albastru says:

  “Oricum ar fi, intre examinari de vibratoare si bilute anale, ca probe importante si atat de mediatizate de cred ca si ultima mamaie știe acum ce e ăla “dildo”, in asemenea context, cel mai penibil “personaj” este acest judecător Ionut Matei. Nu pentru judecata sa. Nu am cum sa îl contrazic, el e magistrat eu nu. Dar, oare cine crede ca “schema” cu scrisoarea a fost gestionata normal si corect? Ori cei de la MISA sunt in mod obiectiv retardati semnandu-se … “Anonimii MISA”, ori scrisoarea e o factura a celor ce doreau sa ii plătească gurului polita veche, ori judele mentionat omite ceva. Mă întreb, e normal ca domnul Ionut Matei sa “iasă in presa” acuzand intimidari rude cu moartea, fara sa meargă la poliție mai întâi si fara sa primească din partea poliției o unda verde pentru mediatizare si confirmarea ca organizatia MISA este cea care l-a amenințat? Nu e un comportament cam usuratic si vedetist pentru un judecător cu atâta experiența? Mie, ca om obișnuit in fata televizorului, mi se pare ca da.”

  Citeste mai mult aici: http://iluzia.org/judecata-de-a-inapoi/#more-929

 23. Gafencu says:

  “Camarade”, vad ca nu vrei sub nicio forma sa postezi imagini de la Marșul Sfintilor Eroi. In schimb ne bagi pe git articole ridicole despre fostul tau guru. Esti o MARE dezamăgire!

 24. Gigel says:

  @Marele Albastru
  Na ca te-am botezat din greseala in alta parte. 🙂 Mea culpa. 🙂

  http://roxanamchirila.com/2013/06/17/tot-de-misa-farkas-zsolt-si-cheltuielile-judiciare/#comment-2127

 25. Last says:

  mda iluzia.org alt drac misan. Si cam subtire: “nu s-a sesizat ca Suedia a acordat azil politic unui cetățean român venit din România democratica a anului 2012”

  azil politic in 2012 ? …canta la alta masa misane …

 26. MR says:

  Nu se face să amesteci lucrurile.

 27. Domnul de la telefon says:

  MR esti demn de felicitat. Pacatele ti s-au iertat…

 28. "Mi-am baut urina" - avocat Rapcea says:

  Hmmm, dar urina de ce o amesteci cu mincarea, “camarade” ?

 29. "Mi-am baut urina" - avocat Rapcea says:

  Cenzura celui mai deschis dintre pamanteni. Ti se trage de la amestecul de urina cu mincare.

 30. svayambhu says:

  Finalul e mult, mult prea de bun simț.

 31. NDumerit says:

  Camelia Dumitru (Chisca) spune ca nu exista victima.Zice asa fiindca “victima ” a fost de acord.Presupunem ca un cursant face ca maestrul ,se ia de o minora,nu, ca asa e modelul.Minora e de acord ,ca il iubeste.Au o relatie .Rudele minorei ,de exemplu, nu sunt de acord si fac apel la lege, care in programele de tabara se spune ca trebuie respectata chiar daca nu o cunoastem :).Intrebarea este, daca rudele fetei, sau altcineva, se sesizeaza si apar problemele juridice,sare toata MISA sa apere acel cursant?Este bine cum a actionat cursantul de rand?

 32. lorena says:

  pt. NDumerit:
  daca minora are peste 15 ani, iar el este simplu cursant, adica nu e instructor, nu are alta functie care sa ii ofere influenta asupra psihicului copilei (vezi mai jos codul penal), si daca nu i-a oferit bani sau alte foloase, atunci actul sexual dintre cei doi nu este pedepsit de legea penala.

  Codul penal:
  ART. 198
  Actul sexual cu un minor
  Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de același sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.
  Cu aceeași pedeapsă se sancționează actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de același sex între 15 – 18 ani, dacă fapta este săvârșită de tutore sau curator ori de către supraveghetor, îngrijitor, medic curant, profesor sau educator, folosindu-se de calitatea sa, ori dacă făptuitorul a abuzat de încrederea victimei sau de autoritatea ori influența sa asupra acesteia.
  Dacă actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de același sex, care nu a împlinit vârsta de 18 ani, a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase de către făptuitor, direct sau indirect, victimei, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 12 ani și interzicerea unor drepturi.
  Dacă faptele prevăzute în alin. 1 – 3 au fost săvârșite în scopul producerii de materiale pornografice, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani și interzicerea unor drepturi, iar dacă pentru realizarea acestui scop s-a folosit constrângerea, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 18 ani și interzicerea unor drepturi.
  Când fapta prevăzută în alin. 1 a fost săvârșită în împrejurările prevăzute în art. 197 alin. 2 lit. b) ori dacă faptele prevăzute în alin. 1 – 4 au avut urmările prevăzute în art. 197 alin. 2 lit. c), pedeapsa este închisoarea de la 5 la 18 ani și interzicerea unor drepturi.
  Dacă fapta a avut ca urmare moartea sau sinuciderea victimei, pedeapsa este închisoarea de la 15 la 25 de ani și interzicerea unor drepturi.

 33. enya says:

  Deja ma amuza chestia cu “amenintare la adresa masoneriei mondiale”. Ei actioneaza mai in spriritul masonilor decat masonii insisi.

 34. RAM says:

  Probabil Gargamel e de mult în Argentina. Parca ma uit la un film prost cu un personaj negativ care orice ar face tot rau ajunge 🙂

 35. ana says:

  ce poate spune c. chisca, doar si ea era minora cand a inceput relatia cu GB.

 36. Leopold says:

  1. Nu ai raspuns la intrbarile cursantilor ci doar ai batut apa in piua despre ce tre sa faca sau nu un Guru Tantric, las-o mai moale baiete ca esti pe langa. Cand eram colegi pe drept comercial erai entuziast ca iti iese tantra, cand te-ai trezit cu copilul mi-am zis.. halal “tantric”. Cum spunea Iisus, cel fara de pacat sa dea cu piatra. Ce tantric esti tu ca sa judeci un alt tantric. Nu stiu ce tre sau nu sa faca un tantric, dar tunu esti asa ca las-o balta.

  2. Ti-ai facut un renume ptr ca esti anti Bivolaru. Asta intra in istorie, tu ajungi la gunoi. Fa ceva constructiv ptr ca criticii nu sunt priviti ca fiiind oameni de vaza ci reprezinta patura frustrata a societatii.

  3. Cred ca esti CONSTIENT ca te pricepi la drept, ca nenea Bivolaru pe care esti atat de ofuscat a fost condamnat din clipa in care au inceput sa-l inregistreze pe motiv de “securitate nationala”. Stii ce nume de cod e asta in breasla. Apostol a fost destept ca s-a retras la timp. Daca nu te prinzi si o dai ca un catel ciuaua (romaneste suna mai bine) in continuare… arata ca esti chiar prost.

  4. Scrisoarea de amenintare. Daca tu crezi ca e facuta de yoghini, e clar ca esti “racolat” de catre baietii veseli. Cine stie, poate chiar tu ai facut-o, ca le stii limba. Ori… esti naiv de-a dreptul. Daca e asa.. am…. compasiune :)))))) pentru tine.

  Concluzie: ori iti faci meseria aici (un avocat nu are timp de prostii, mai ales ca avocatii ajung avocati nu ptr ca iubesc justitia ci banii) ori i-a tras-o mamei, surorii, nevestei tale. Ultima cred.. asta te-a complexat pe viata. Am auzit ca are stamina ptr ore in sir si are o ditamai mataranga.. Obiectivitate in ochii tai nu vad, asta-i clar.

  In rest… presa trambiteaza in cor, de parca e cine stie ce mare realizare a justitiei. Prostimea e multa. E un caz super banal, dar e nevoie de un tap ispasitor pt circoteca nu? Mai vezi parerile colegilor de breasla, ti-a luat mintile razboiul anti bivo si pari un dobitoc, un bou nu un taur. In tot ce te plangi, tu pari boul si bivo taurul :))) tu pici de fraier in povestea asta.

 37. zamolxe says:

  :I-see-stars:

 38. Gigel says:

  Bad move. 😀
  Cred ca tocmai i-ai dat lui MR o motivatie suplimentara sa mai scrie pe aici cateva lucruri sensibile din culise pe care nu le-a pus inca in discutie pana acum. 😉

  Sigur nu esti chiar tu vreun agent provocator cu ochi albastri? 😛
  Just kidding. 🙂

 39. Gigel says:

  4. Scrisoarea de amenintare. Daca tu crezi ca e facuta de yoghini, e clar ca esti “racolat” de catre baietii veseli. Cine stie, poate chiar tu ai facut-o, ca le stii limba. Ori… esti naiv de-a dreptul. Daca e asa.. am…. compasiune 🙂 ))))) pentru tine.

  Va agitati cam mult sa negati unele lucruri(a se vedea in directia asta si povestea aia mai ciudata cu textul ala preluat intr-o veselie prin copy-paste de yogi, 3M si Marele Albastru, care text se leaga si el, bineinteles, de povestea cu scrisoarea). 🙂

  Incepe deja sa miroasa cam funny toata povestea. 😉
  Dar poate sunt eu prea paranoic, cine stie. 🙂

 40. unu says:

  Nu ma interesa ce face bivo si cu cine, insa dupa martie 2004 ajungand intre “yoghini” prin ashramuri am aflat ca de fapt ashramistii stiau de relatia intima a Madalinei cu bivo, chiar de cand era minora (asta ca raspuns la “gasit vinovat dar nu exista nicio victima”). Stiu ca nu zic lucuri noi dar sa stie si poporul care poate inca nu stie.

  Chiar ajunsesem prieten cu un apropiat al Madalinei Dumitru care imi spunea mai multe detalii despre relatia lor. Sa ne amintim si de povestea nascocita cu logodnicul ei, zis “Grigore” (daca imi mai amintesc bine, pescurtat grig, ca sa justifice informatiile din jurnalul Madalinei), pe numele lui Remus cu care urma cica sa se marite… aha!, i-am si vazut casatoriti!…

 41. RAM says:

  M.R: spune-ne si noua cine e Leopold asta, ca prea se da mare. Sa avem si noi de cine sa râdem. Nu de alta dar simt ca o sa ne distram :))

 42. RAM says:

  Ce fatza ai facut….. :))

 43. RAM says:

  Leopold e numele tau real sau e doar un nickname care te reprezinta? Pentru ca în oricare din aceste cazuri trebuie sa faci o schimbare urgenta. Aaaaa stiu! gata! stiu! E numele initiatic ales de maestrul tau. Vezi daca ai trimis biletul într-un moment nepotrivit? Si n-ai putut sa-i spui nimic? Ca doar te pricepi la drept. Si totusi nu ai drepturi. Sau poate esti o Leopoldina… nebunaticooo. Ei, oricum o sa aflam curand cine esti.

 44. Marina says:

  Leopold asta e altul care are probleme cu logica. Seamana a misan dupa defectele de gandire, dar daca nu e, e si mai grav….
  1. e interesant ce trebuie si un trebuie sa faca un guru tantric pentru ca GB se crede de-asupra moralitatii si prin asta isi justifica in ochii celor cu probleme de logica, ca si tine, caci stie ca in fata altora un tine, derapajele de comportament. Ori daca il judeci dupa regulile tantricilor, tot neadecvat iese.
  2. critica, ratiunea, dubiul sunt semne de sanatate mintala, numai robotii si retardatii un-si pun intrebari. Plus ca modul in care pune problema Leopold asta e vadit manipulator: cica trebuie sa-ti schimbi modul de a gandi dintr-un motiv foarte interesant: “criticii nu-s priviti ca oameni de seama”. Dupa care, cateva randuri mai jos adauga probabil pentru a se contrazice singur: “prostimea e multa”.
  3. ha ha …pe naiba “securitate nationala”. De cati ani se plimba nestingherit prin paris, cate creiere a mai spalat intre timp, de cate femei si-a mai batut joc, cati bani a mai facut din activitatile sexuale? Daca exista preocupare a autoritatilor pentru securitatea omenilor era de mult oprit.
  Restul e limbaj de ferentari si de misan frustrat care mai joaca si-un teatru ieftin. Nu mai comentez caci mi-e lehamite.

 45. zamolxe says:

  Pai m-o amețit Leopoldin Bălănuță ăsta …

 46. zamolxe says:

  Grieg se ducea la librarie si citea carti de yoga , apoi mergea si practica yoga

  Să mori tu?! Că asta face?
  Sigur, cumpără cărți de yoga din Place Pigalle și apoi le pune în practică cu shakti-urile aduse la inițiere.

  @F
  Se pare că dl Pucic a reînviat. Măcar de își schimba obiceiul prost de a nu pune o grămadă de virgule în loc de spații …:D

 47. zamolxe says:

  Un lucru e sigur: va avea timp acum sa tot practice yoga… non stop. Poate intra in samadhi 6 ani… macar vor trece repede.

 48. spanda says:

  Intrebari pentru baietii destepti: Leopold, Dan Pucic si altii

  Cum se face ca toate invocatiile si ritualurile de sustinere nu au avut succes? Iata marele guru a fost condamnat.

  O fi, karma lui, sau ca si in alte cazuri de fapt ce faceti voi e apa de ploaie pentru ca nu aveti nivelul :))
  Daca pentru marele vostru guru nu ati reusit sa va mobilizati schiritual, atunci cum naiba aveti pretentia ca salvati planeta? Cum frate, invocatiile voastre au dus la uciderea a 60000 de ticalosi cand de fapt nu ati reusit sa influientati un judecator?

  Sau voi v-ati mobilizat, dar invocatiile alea de fapt sunt ZERO, asa cum sunt toatele ‘tehnicile’ adaptate si imbunatatite de marele guru?

  Aveti rezultate doar in capul vostru! Aveti pretentii de tantrici cand de fapt sunteti doar niste inchipuiti, pentru ca rezultate reale nu aveti…
  MARELE GURU A FOST CONDAMNAT, SI VOI NU ATI FOST IN STARE SA FACETI NIMIC PENTRU A EVITA ASTA!

 49. enya says:

  so true
  De ce le mai pui, spanda draga, intrebari incuietoare?
  Vrei sa le arzi circuitele?

 50. ina says:

  @spanda
  De ce spui ca invocatiile nu au avut succes?
  Ca doar ele se fac pentru ca sa se manifeste justitia divina – si uite ca s-a manifestat!

 51. spanda says:

  @ina
  Asa sa fie, dar asta de s-o manifestat nu e cam gregara, chiar satanica, pentru asteptarile si mintile lor inguste de tantrici super evoluati?

 52. ina says:

  pai e chestie de rezonanta

 53. RAM says:

  @Dan: baiete, nu mai pune botul la toate miturile. Ca Gargamel poate sa spuna orice despre copilaria lui. În plus nici nu e nevoie s-o spuna el. Daca aranjezi treaba cu vreo doi PR-isti te trezesti ca ai mers pe apa si ca ai transformat flegma în vin. Domnu gargamel a fost un tip citit. Punct. Istoria lui personala e la fel de magica (,) ca si faptul ca a fost ”maestru eliberat timp de 10.000 mii de ani”, sau ca este ”maestru eliberat din alta era cosmica.”
  MISANI, SCULAREA!!!!!!
  VEDETI CA VA F…(RAIERESTE) UN SOCIOPAT

 54. RAM says:

  @Dan: baiete, nu mai pune botul la toate miturile. Ca Gargamel poate sa spuna orice despre copilaria lui. În plus nici nu e nevoie s-o spuna el. Daca aranjezi treaba cu vreo doi PR-isti te trezesti ca ai mers pe apa si ca ai transformat flegma în vin. Domnu gargamel a fost un tip citit. Punct. Istoria lui personala e la fel de magica (,) ca si faptul ca a fost ”maestru eliberat timp de 10.000 mii de ani”, sau ca este ”maestru eliberat din alta era cosmica.”
  MISANI, SCULAREA!!!!!!
  VEDETI CA VA F…(RAIERESTE) UN SOCIOPAT

 55. RAM says:

  @ Zamolxe: da crezi ca-l prind? Eu cred ca e plecat de mult peste ocean.

 56. F says:

  Gata, l-am banat si sub noua forma 🙂
  Nu eram prin zona.

 57. RAM says:

  @ Ina: daca ma gandesc bine, s-ar putea sa ai mare dreptate.

 58. RAM says:

  Hehe, multumesc ca mi-ai pus comentariul meu 🙂

 59. Marina says:

  mai bine zis: psihopat!!!

  cititi articolul de mai jos: http://www.catchy.ro/psihopatii-ratati-care-se-cred-lideri/32338

  Un fragment ca sa va convingeti:
  Psihopații sunt ratați care se imaginează drept lideri. Cum am mai văzut, psihopatul nu admite niciodată că greșește, că face rău, că nedreptățește pe cineva, afară de situația când există un avantaj anume pentru el. Orice rău face celorlalți – prin minciună, trădare, manipulare, vătămare emoțională și fizică – reușește să proiecteze vina asupra victimelor și celor din jur. De fapt, psihopatul va vedea propriile acțiuni lașe drept superioare; pe un plan mai înalt al existenței față de restul omenirii. Decât să se vadă drept persoana bolnavă care este în realitate – mai exact un ratat care duce o viață de parazit folosindu-i pe alții și profitând de ei – psihopatul preferă să să se vadă și să se descrie ca un rebel: un nonconformist singuratic, un erou deliberat independent, în avangardă, care respinge noțiunile învechite și comune de bine și rău, de adevărat și fals. Ființele umane etice, cărora le pasă de ceilalți, sunt considerate de către psihopat și adepții lui drept „moraliste” și „înguste la minte”.
  Ca și Supraomul lui Nietzsche, psihopatul se consideră dincolo de normele de bine și rău: exceptând, desigur, situațiile când e vorba de standarde duble, de vreme ce niciun psihopat nu va dori să fie utilizat, manipulat, luat în derâdere și rănit de alții așa cum face el. Narcisismul esențial care îl face pe psihopat să se concentreze doar asupra propriilor dorințe, plăceri și nevoi îl și orbește când e vorba de a-și vedea greșelile și îl protejează de autoînvinovățire. El restructurează realitatea astfel încât să cadreze cu iluziile lui narcisiste. Neglijența, violența, hărțuitea și perversitatea – jocuri sadice jucate pe seama altor oameni – sunt interpretate ca „hedonism”, „inocență și caracter jucăuș de copil” sau „independență libertină”. Minciunile sunt văzute ca „interpretări creative ale realității” sau „moduri de persuasiune” istețe. Caracterul manipulativ, neglijent și trădător devine, în mintea sa degenerată, „machiavelism” sau „șiretenie”. Așa cum dezvăluie din când în când rânjetul idiot care acompaniază adesea acțiunile malefice ale psihopatului, comportamentul și intențiile lui sunt cât se poate de departe de distracțiile „copilărești” și „inofensive”. „Libertatea” este și ea un concept fără sens, dat fiind că scopul principal e să calce în picioare libertatea și drepturile altora. El intenționează să controleze și vatăme pe alții: să-i controleze prin vătămare, mai exact. (de aici și imaginea lui Valmont de mai sus, din romanul și filmul „Legături periculoase”….

 60. Marina says:

  mai bine zis: psihopat!!!

  cititi articolul de mai jos: http://www.catchy.ro/psihopatii-ratati-care-se-cred-lideri/32338

  Un fragment ca sa va convingeti:

  Psihopații sunt ratați care se imaginează drept lideri. Cum am mai văzut, psihopatul nu admite niciodată că greșește, că face rău, că nedreptățește pe cineva, afară de situația când există un avantaj anume pentru el. Orice rău face celorlalți – prin minciună, trădare, manipulare, vătămare emoțională și fizică – reușește să proiecteze vina asupra victimelor și celor din jur. De fapt, psihopatul va vedea propriile acțiuni lașe drept superioare; pe un plan mai înalt al existenței față de restul omenirii. Decât să se vadă drept persoana bolnavă care este în realitate – mai exact un ratat care duce o viață de parazit folosindu-i pe alții și profitând de ei – psihopatul preferă să să se vadă și să se descrie ca un rebel: un nonconformist singuratic, un erou deliberat independent, în avangardă, care respinge noțiunile învechite și comune de bine și rău, de adevărat și fals. Ființele umane etice, cărora le pasă de ceilalți, sunt considerate de către psihopat și adepții lui drept „moraliste” și „înguste la minte”.
  Ca și Supraomul lui Nietzsche, psihopatul se consideră dincolo de normele de bine și rău: exceptând, desigur, situațiile când e vorba de standarde duble, de vreme ce niciun psihopat nu va dori să fie utilizat, manipulat, luat în derâdere și rănit de alții așa cum face el. Narcisismul esențial care îl face pe psihopat să se concentreze doar asupra propriilor dorințe, plăceri și nevoi îl și orbește când e vorba de a-și vedea greșelile și îl protejează de autoînvinovățire. El restructurează realitatea astfel încât să cadreze cu iluziile lui narcisiste. Neglijența, violența, hărțuitea și perversitatea – jocuri sadice jucate pe seama altor oameni – sunt interpretate ca „hedonism”, „inocență și caracter jucăuș de copil” sau „independență libertină”. Minciunile sunt văzute ca „interpretări creative ale realității” sau „moduri de persuasiune” istețe. Caracterul manipulativ, neglijent și trădător devine, în mintea sa degenerată, „machiavelism” sau „șiretenie”. Așa cum dezvăluie din când în când rânjetul idiot care acompaniază adesea acțiunile malefice ale psihopatului, comportamentul și intențiile lui sunt cât se poate de departe de distracțiile „copilărești” și „inofensive”. „Libertatea” este și ea un concept fără sens, dat fiind că scopul principal e să calce în picioare libertatea și drepturile altora. El intenționează să controleze și vatăme pe alții: să-i controleze prin vătămare, mai exact. (de aici și imaginea lui Valmont de mai sus, din romanul și filmul „Legături periculoase”….

 61. RAM says:

  @Spanda: asa era faza? ca s-au rugat si au murit 60.000 de ticalosi? :)))))) Ce usor e sa fii maestru: poti sa spui orice. Si daca faci un pîrț, e un pîrț divin.

 62. zamolxe says:

  Da da, prin Argentina, ca nazistii… deh, cine se aseamana se aduna …

 63. zamolxe says:

  Ye, si pe mine m-ai sters… sunt victima colaterala :Pleasure:

 64. zamolxe says:

  A, ba nu, m-ai mutat mai jos. Mea culpa!

 65. zamolxe says:

  Inseamna ca s-au rugat gresit :Happy-Grin:
  Destinatarul invocatiilor era undeva mai pe sub …
  Nasol…

 66. spanda says:

  Ce sa faci si cu justitia asta divina, chiar si ea e chinuita de “indoieli demoniace”. :Happy-Grin:

 67. zamolxe says:

  Da, asa se pare… Trebuie sa fie foarte disperati saracii. :Weary:
  Justitia divina nu zice cum zic ei, Consiliul Galactic n-a trimis nave sa il salveze, si uite asa..

 68. Marina says:

  eu nu mai inteleg nimic. ultimul comentariu nu mai e ultimul iar al meu a fost introdus mai sus, aleator. nu-mai dau seama pe care le-am citit si pe care nu…ceva nu e in regula, prea-s amestecate.

 69. zamolxe says:

  Da, s-au incurcat putin, nu stiu de ce. Poate se uita F daca are timp…

 70. RAM says:

  Ma dar daca s-o fi rugat vreo unul cu cuvintele lui si sa zica: ”fa doamne dreptate?”
  S-o fi plictisit omul sa tot balmajeasca rugaciuni înventate de marele compunerist. Si ce-o fi zis: ”stai sa zic si una ca mine” si dupa aia toata lumea a zis ”faca-se voia ta, Doamne!” si s-a încheiat invocatia. Cred ca pe Gb îl paste dreptatea. 🙂 Este foarte riscant sa faci apel la un personaj impartial- nu se stie niciodata cand îti da ”ignore” sau mai rau, îti blocheaza toate conturile.

 71. RAM says:

  Zau ca mi-ar placea sa-l prinda si sa-l aduca aici aproape de discipole. Ar intra în abstinenta pentru prima data dupa foarte mult timp (asta daca pe ultima a tinut-o.)

  Sase ani fara sex… Gresit! Am vrut sa spun sase ani fara jocuri cu urina, ca de sex s-ar putea sa aibă parte acolo… în spate. Stiti cum sunt tratati violatorii si obsedatii în puscarie? Cu dreptate ”Divina” Va avea parte de sex în grup si va fi hranit cu ojas 🙂 Si este valabil chiar si pentru puscariile de lux ca oricum nu sta numai în celula. Plus ca va trebui sa faca donatii din cand în cand pentru taxa de protectie… deh, toata viata a cotizat. Altruistu dreaq

 72. anda says:

  cica ashramistii sunt stresati ca se vor face descinderi si le-a transmis grieg un mesaj ca le multumeste pentru sustinere,ca asta e voia divina si el este bine,in siguranta

 73. F says:

  Marina, daca dai reply la alt comment se duce sub acel comment, dupa cei care au mai dat reply.
  Daca pui un comment nou, fara sa fi dat reply, apare ultimul.

 74. Rocco says:

  Rpacea nu ai murit ma inca de oftica? Ba amaritule nu vezi ma ca esti un pigmeu in meseria ta ? Ce urme ai lasat ma tu in avocatura pina azi ? Bai anonimule ,esti doar un critic ofticat ,care nu se poate impaca cu ideea ca e mediocru si critica din rasputeri un om celebru : pe GRIEG . Puisor esti mediocru si nu suporti asta , asta e marea ta problema . Iti faci reclama la greu pe spatele lui GRIEG . Cine auzea ma de tine daca nu era GRIEG ? Nimeni . Tot timpul Te folosesti de numele lui GRIEG ptr a iesii si tu din anonimat . Degeaba , tot un mediocru vei ramine . Pai tu te compari cu GRIEG vreodata in viata ta , la impact asupra oamenilor , bai milogule care cersesti atentie non stop ? Esti un neica nimeni si asa vei ramine mereu . In plus esti si ofticat de fel. Bai baietasule nu intereseaza pe nimeni parerea ta , asta o crezi tu in mintea ta aia creata, poate doar pe cateii astia care iti spala tie sosetele si iti tin isonul pe aici. Bai saracule la minte ,ba nu mai putea lumea sa doarma ma pina azi cind scrisesi ceraceaful asta , ba era lumea in depresie in asteptarea cerceafului tau. Ba tu te minti sin gur si iti place sa crezi ca lumea iti astepta parerea cu infrigurare pe tema sentintei . Ba din MISA nimeni nu a facut ma insomnie in asteptarea basinilor tale mentale ce iti place sa le crezi pareri importante. Doar in capul tau exista ideea asta . Nu ma ,nu iti ducem dorul ,lasa-ne frate odata si vezi-ti de viata ta sau nu poti? Nu vezi ca esti obsedat de noi. Stirnesti mila blegule. Du-te ma pe drumul tau si lasne sa mergem pe al nostru . Rapcea se pare ca nu mai ai somn de MISA si GRIEG. Vezi-ti ma de nevasta-ta si de ai tai ,ca ai ajuns milog tare de tot , chiar nu realizezi ?

 75. Rocco says:

  Rapcea esti un om mediocru care cerseste o forma de atentie . La asta se reduce viata ta, nu poti trai fara sa te bagi in seama ,te ti scai de MISA ptr ca ai constientizat ca iti faci numele cunoscut prin intermediul scolii . Esti doar un milog dpdv energetic ,vrei energie-ATENTIE ca sa iti mearga mai bine in meseria ta ,asta e strategia ta de milog . Asta faci . Esti citit puisor si doar unii mai prosti ca tine pot sa te considere un formator de opinie ,cine te stie ,strimba a lehamite . Rapocea

 76. Rocco says:

  Rapcea nu pacalesti pe nimeni ,doar pe unii mai mediocrii decit tine. Poti fi fericit ptr asta ,dar tot milog mediocru ramii .

 77. eliberatu says:

  Asta e tot ce poti sa scoti, Rocco? Daca n-ai avea “ba” si “ma” ce te-ai face? Topaia oftica din tine in fiecare cuvintel injurios tastat la adresa lui Rapcea. :))

 78. un cursant says:

  @ROCCO

  Fiindca spui chestiile alea despre Mihai Rapcea,care ti-a scos desteptul de guru din parnaie ,de poate acum sa umble liber,poate ne luminezi ce mare realizat ,pe orice plan, esti tu .

 79. Oro says:

  pt Rocco coco

  Bai tzaranule, cine era bivo fara un prost ca tine si ca multi altii care sa-i aduca osanale si ofrande? Cine era Bivo unu analfabet care nu stie sa pronunte “iertare” si zice “ertare” si are pretentia ca traduce din aramaica? Cine ii bivolul asta care cand spunea sali sa se ridice zicea “sa veniti la sus”?????? Cine ii (par)anormalul asta de bivo cand urla la una ca un dobitoc cand fata nu avea nici o legatura cu ce spunea boul si toti ca prosti la spirala au tacut malc cand l-au vazut pe dobitoc ce gafa facuse.

  Cine nu te lasa ma prostule sa mergi pe drumul tau, du te draga pe drumul tau cu bivo cu tot dar nu mai mintiti oameni si ii transformati in sclavi si curve pt scula bivolului.

  Bai, Rapcea si-a facut un site ce te tine mah pe tine sa iti faci si tu un site si sa-ti pui un “cearceaf” de parere? Ma tu crezi ca aici esti ca la scoala de “yoga” al lui Dibolaru unde doar ce spune el si curvele sale de instructoare/instructori conteaza??? Dibolaru prin scoala sa de idioti care au tinut sa se futa prin biserici si sa inregistreze nu au cersit atentia?

  Bah putza era prin 1995 cand o tipa care nu era la curs mi-a povestit cum luase o carte “tradusa” de dibolaru si ramase tipa surprinsa ca sa nu zic socata cum imputitul rastalmacise o carte pe care ea o citise in original in lb engleza cu ceva mai devreme.

  Eu m-am convins cat e de paranormal si ce memorie fenomenala are cand a uitat dupa 5 zile ce mi-a cerut dibolul sa fac.

  Auzi batrane ( ma adresez la Bivo-laru) te au comparat boii tai cu Cristos si tu niciodata nu ai avut nici macar bunul simt sa le spui sa o lase mai usor cu astfel de comparatii. Acuma daca tot te-au condamnat confrom Karmei (infractiuni) tale:)) si conform vointei lui Dumnezeu (care a fost surd la rugaciunile boilor tai si la efectele radionice) ce ar fi sa iti asumi crucea, ca in fond si la urma urmei cei sunt aia 6 ani pe langa ani tuturor pe care tu i-ai futut prin minciunile tale: –integrare sociala (la majoritatea “yoghinilor” nu exista)
  -sanatate debordanta (ti-au murit curvele de cancer)
  -puteri paranormale ( ai invartit o roata, boii tai sau invarti in roata)

  Oricum batrane toate astea nu le-ai facut singur deci ar tb sa imparti daca nu pedeapsa macar puscaria si cu ailalati 21 membri ai scolii de “yoga”.

 80. Amin says:

  Grieg in aceasta viata nu va mai face inchisoare. Nici macar o secunda. A facut tot ce era nevoie pentru aceasta.

  V-ati intrebat de ce Mihai evita intrebarile esentiale? Sau de ce nu s-au facut talk-show-uri pe aceasta tema, desi subiectul este important?

  Cand Becali a fost condamnat, zile in sir numai despre asta s-a vorbit. Au ajuns sa ne spuna si ce mananca la micul dejun sau ce culoare are patura de pe pat. Dar despre Grieg… nimic.

  Aceasta tacere confirma ca nu le convine situatia. Nici macar pe departe. Ei stiu ca Suedia nu-l va extrada. Mai ales ca de la ultimul refuz, s-au mai adunat multe abuzuri evidente in dosarul sau.

  Mai mult decat atat, pseudosmecherii din romania sunt prinsi intre ciocan si nicovala. Legea si cei impotriva MISA ii obliga sa ceara din nou extradarea dar ei stiu ca aceasta se va intoarce impotriva lor. Suedezii le vor aminti fara menajamente ca i-au mai refuzat o data, din motive obiective si intre timp vor putea mentiona alte si alte abuzuri care au facut ca procesul sa fie profund viciat.

  Cu decizia suedezilor si motivarea ICCJ (care va fi de rasul curcilor), CEDO ii va da rapid lui Grieg castig de cauza. Scandalul asupra abuzurillor din justitia romana se va internationaliza, iar Grieg va mai primi si despagubiri. Inclusiv din banii vostri, celor care scrieti cu atata patima pe acest site!

  Asadar, aceasta decizie E DOAR PE HARTIE. S-au zbatut unii cat au putut sa incerce… marea cu degetul. Chiar si cifra 6 au ales-o pentru semnificatia ei, nu din motive legale. Putin le-a lipsit sa dea o condamnare de 6 ani, 6 luni si 6 zile.

 81. Amin says:

  In ceea ce-l priveste pe judecatorul Ionut Matei, si-a facut-o cu mana lui. El avea impresia ca daca le face jocul, scapa de dosarul de coruptie pe care-l are. S-a inselat amarnic. Datorita inconstientei a intrat intr-o hora, din care, cand nu va mai putea juca, il vor arunca ca pe o haina rupta si inutila.

  Prin acea scrisoare, sforarii cu ochi albastri au incercat sa impuste mai multi iepuri deodata. Sa justifice condamnarea unui lider “periculos” si sa arunce oprobriul public asupra lui Grieg si a scolii de yoga. In curand, cand se vor scapa de fosta unealta (Ionut Matei) vor spune din nou ca MISA i-a facut felul.

  Dar Justitia Divina va face ca lucrurile sa fie evidente in cazul lui: nu yoghinii l-au condamnat, caci faptele din dosarul pe care-l are de achitare a camatarilor s-au petrecut inainte de a primi dosarul MISA. Va fi clar pentru toata lumea ca acea condamnare a fost amanata ca sa fie santajabil in dosarele grele care i s-au dat (Becali – caruia i se va lua Steaua, Nastase – mason de gradul 33, Gregorian Bivolaru etc). Dar cand va sti prea multe si va deveni periculos, exact aceia care l-au folosit vor fi calaii lui. Niste calai nemilosi si fara scrupule, cum au fost dintotdeauna.

 82. RAM says:

  @Rocco: esti un doar un latrău. Prost, ignorant LIMITAT. Si mai ales fanatic. Fanatismul este o consecinta fireasca a prostiei. Tu ai senzatia ca-l aperi pe Dumnezeu si ti-ai da viata pentru el (GB). Ce-o sa te faci în ziua în care ai sa descoperi ca trairile tale îti apartin si ca GB este doar un tip bolnav mintal? Din pacate pentru tine s-ar putea sa nu descoperi niciodata. S-a observat ca în sectele de sinucigasi, cei care dintr-un motiv sau altul nu reusesc sa se sinucida, se simt vinovati ca si-au tradat maestrul si fratii. Tu te potrivesti perfect pe un astfel de profil.

 83. Gigel says:

  @Amin
  Grieg in aceasta viata nu va mai face inchisoare. Nici macar o secunda. A facut tot ce era nevoie pentru aceasta.

  Poti sa afirmi exact acelasi lucru si in ce priveste pe colegii tai inculpati prin dosare?
  Nu stiu de ce dar am impresia ca si in mesajele tale se cam vede aceeasi abordare ingusta pe care am mai observat-o si la altii – le pasa de regula doar ce se intampla cu GB, iar pe restul celor aflati in pericol(si care nu beneficiaza de vreun azil politic ca GB) nici nu prea ii baga in seama.

  Uite ce scria pe tema asta prietenul vostru, domnul Gabriel Andreescu, intr-un text preluat de yogaesoteric:

  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7498

  Hotărârea finală în procesul lui Gregorian Bivolaru, importantă pentru inculpat, are implicații asupra întregii Școli de yoga; direct, asupra a ce vor face câteva mii de adepți care urmează astăzi programele concepute de acest instructor. Ce se va întâmpla cu fostul lor ghid spiritual poate dezorienta viața altor zeci de mii de oameni care au urmat, după anul 1990, cursurile Școlii. Dar felul în care se va încheia procesul lui Gregorian Bivolaru va avea consecințele cu cea mai mare miză asupra celorlalți inculpați din rechizitoriul DIICOT. La Cluj au început procesele a 21 de persoane, ale căror dosare au fost disjunse din dosarul DIICOT. Procesele se vor raporta, într-un fel sau altul, la verdictul dat în cauza judecată acum la ICCJ. Dacă Parchetul va pierde, va fi greu să se explice condamnarea altor inculpați considerați a fi acționat sub îndrumarea lui Gregorian Bivolaru. Având în vedere presiunea întreținută de presă, și cea politică, asupra judecătorilor, vinovăția liderului va agrava acuzele aduse tuturor „participanților la grupul infracțional”.

 84. Gigel says:

  @Amin

  Ti-am scris un raspuns pe blogul Roxanei.

 85. Gigel says:

  @Amin
  Cu decizia suedezilor si motivarea ICCJ (care va fi de rasul curcilor), CEDO ii va da rapid lui Grieg castig de cauza.

  Nu se rezolva chiar foarte rapid lucrurile la CEDO. Cred ca e suficient timp incat sa se dea o condamnare in dosarul de la Cluj inainte sa vina vreun verdict de la CEDO in dosarul solutionat la ICCJ(favorabil sau nefavorabil lui GB).
  Dar nu sunt de meserie, asa ca poate ma insel eu in privinta asta, cine stie.

  Scandalul asupra abuzurillor din justitia romana se va internationaliza,

  Deocamdata vad ca intr-adevar s-a internationalizat scandalul deja, dar asta s-a intamplat in niste directii nefavorabile voua: perchezitii in Italia, luarea in vizor de autoritatile din Finlanda, materiale nefavorabile MISA-ei in mass-media daneza, finalndeza si americana(huffingtonpost) etc.

 86. RAM says:

  @Rocco: Ce trebuie sa retii din toata aceasta discutie, este ca MAESTRUL TAU NU ESTE ELIBERAT SI MISA ESTE O SECTA. Daca nu ma crezi, studiaza sectele si mai ales intereseaza-te de viata PERSONALA a maestrului tau. O sa vezi ca tot ce ai considerat ca fiind Divin este un comportament cat se poate de omaenesc, chair subuman.
  Doar încearaca sa privesti misa ca si cum nu ai sti nimic despre ea, sau ca si cum astazi te înscrii prima oara la curs. MAI VERIFICA-TI O DATA MAESTRUL SI CALEA.

 87. Gigel says:

  @Amin

  Ti-am mai scris un raspuns pe blogul Roxanei.

  @F
  Chiar nu se pot rezolva vreodata problemele astea enervante create de filtrul de spam?

 88. Gigel says:

  Pentru Amin si compania.

  Din ce vad eu apropo de cum merg lucrurile in prezent, deocamdata(cel putin) autoritatile romane se afla in avantaj. Din mai multe motive:

  1. GB e obligat sa mai stea in exil pana primeste verdictul ala favorabil de la CEDO(daca va primi pana la urma un verdict favorabil). Asta s-ar putea sa mai dureze cativa ani, iar conditiile exilului s-ar putea chiar inaspri(s-ar putea sa fie nevoit sa se rezume sa stea strict prin Suedia de teama sa nu fie saltat daca se plimba prin alta tara europeana).

  2. Verdictul ICCJ le usureaza cumva munca procurorilor din dosarul de la Cluj(cel putin asta am vazut ca sustine Gabriel Andreescu intr-un text preluat de yogaesoteric). Iar in dosarul acela restul inculpatilor nu beneficiaza de vreo protectie a statului suedez.

  3. Se creeaza premizele si pentru pentru un exil prelungit chiar mai mult pentru GB decat il va prelungi numai verdictul asta de la ICCJ luat singur – daca el e condamnat in dosarul de la Cluj inainte sa vina vreun verdict favorabil lui de la CEDO in dosarul de la Sibiu(presupunand ca verdictul ala chiar ar fi favorabil lui), va fi fortat sa mai ramana in exil pana va mai primi inca un verdict favorabil de la CEDO si pentru cel de al doilea dosar. Iar toata povestea asta se poate intinde pe cativa ani buni, in conditiile in care GB are deja 61 de ani si a intrat din punct de vedere biologic in ultima perioada a vietii, cea a batranetii – e posibil, teoretic vorbind, ca exilul sa se intinda ca durata pana cand el chiar va parasi planul fizic(nu mai e tinerel, asa ca posibilitatea asta nu poate fi exclusa din diuscutie).

  Dar, ceea ce vad ca voi ignorati in mod foarte persistent, cat timp GB se afla in exil celelalte VIP-uri raman foarte vulnerabile in caz ca li s-ar deschide cumva dosare pentru vreo acuzatie oarecare(asta in cazul VIP-urilor care nu au deja dosare, fie in Ro fie in Italia).

 89. Rocco says:

  Draci tovarasi care spalati sosetele lu’ MR . Am cuvinte mai alese dar nu ptr nenorociti ca voi . Se vede rautatea din voi de la distanta ,asa ca nu tine aparenta asta de discutii interesate pe care va cacati pe voi sa o afisati . Contiunuati sa spalati cu limba gaurile lu’ R si ridicati-l in slavi pe acest mediocru care se agata cu disperare sa emita pareri de om important vzv de subiect . Rapcea cind o sa recunosti ca : 1-te doare ca esti pe dianfara ; 2- te doare ca nu mai esti tu in prim plan ; 3- te zbati sa fii in continuare bagat in seama pe subiectul GRIEG si MISA ptr ati face reclama ca sa-ti mearga bine in cariera si sa mai primesti si tu un pic de atentie de oriunde ,numai sa primesti ????? Cind ??? RAPCEA spune citor oameni le-ai schimbat tu viata in bine la modul fundamental asa cum a facut aceasta scoala de yoga si GRIEG ? Poti numi macar un singur om ? Asa ca nu te mai kk pe tine din rasputeri sa pari important si vezi ma baiete de vietisoara aia superficiala a ta .

 90. Gigel says:

  @MR
  Vad ca mai apare si un “Leopold” in sectiunea de comentarii a articolului catre care ai dat link. 😀

 91. z says:

  wishful thinking. tipic misan.

  V-ati intrebat de ce Mihai evita intrebarile esentiale?

  ha ha ha, am inteles acum de ce.

  Chiar si cifra 6 au ales-o pentru semnificatia ei, nu din motive legale.

  Cum se numeste chestia aia psiho cind vezi realitatea numai in acord cu niste idei fixe?

 92. spanda says:

  Draga star porno, intr-adevar Bivo a schimbat fundamental viata multor oameni: a distrus familii, femei care aveau o facultate de terminat au ajuns starlete porno sau la videochat,
  altele sau curatat de cancer si asa mai departe.
  Dar normal ce nu face omu’ pentru evolutie spirituala!

  Esti doar un sugaci penibil de texte fara valoare si de idei fara sens. Orice ar debita mosul ala, tu inghiti! Probabil ca de asta ai si ales acest nickname de star porno … inghiti orice indiferent ce ti se ofera. BRAVO.

 93. spanda says:

  Pacat ma, baiatule, ca nu o auzit nimeni de tine, ca sigur ai face o cariera prodigioasa in industrie

 94. z says:

  @F. De ce nu apar mesajele cind le scriu, chiar daca nu au linkuri? (si la Giglel la fel).
  si de ce nu sint ordonate cronologic, de ex. apar asa,
  Gigel 20/06/2013 09:37
  Rocco 20/06/2013 10:55
  apoi, la sfirsit, de ieri
  zamolxe 19/06/2013 05:49
  zamolxe 19/06/2013 05:53
  RAM 19/06/2013 11:16
  chiar daca sint mesaje independente, nu sint reply-uri.

 95. AntiMisa says:

  Rocco, ce n-aș da să-ți văd fățălăul, sunt ferm convinsă că ești genul ăla care „imploră” vreo două palme, nu de alta, dar așa – pentru „trezire” – nu ți-ar strica, amice, că ești dus rău cu pluta. Adică „plutești” în altă lume, într-o lume fantasmagorică pe care Diavolaru ți-a creat-o și te-a făcut dependent de ea. Ești un „drogat” se pare fără speranță. Eu îți doresc totuși să scapi de dependența asta. Dacă nu te duce mintea să deduci cum stă treaba pe bune cu MISA, atunci măcar roagă-te (SINCER) lui Dumnezeu, poate îți arată El. Că văd că în oameni nu ai încredere.
  I feel really sorry for you, man! All the best!

 96. zamolxe says:

  Leopold Willson
  Bravo baieti, o stire cat de cat obiectiva. Intr-adevar el nu va “putea” executa sentinta din moment ce Suedia i-a dat azil POLITIC. Si asta pentru ca Suedia nu este o tara bananiera corupta unde structurile securitatii comuniste sunt in continuare in functie prin tribunale, presa, parchet etc.

  Asa e, Suedia nu este o tara bananiera, este o tara civilizata, condusa de masoni, care i-au acordat tot sprijinul fratelui lor prigonit. It makes sense, cum zice englezu’…

 97. zamolxe says:

  Ultimele 4 au fost copiate de F de la niste postari de-ale lui Pucic pe care le-a sters. Dar nu stiu de ce stau parca “agatate” la final.

  F, daca vrei poti sterge linistita ce am scris eu, ca incurca lumea…

 98. zamolxe says:

  Pardon, ultimele 3:

  zamolxe 19/06/2013 05:49
  zamolxe 19/06/2013 05:53
  si
  RAM 19/06/2013 11:16

  Cred ca ar trebui sterse, sa se reia ordinea normala a listarii (daca RAM nu se supara, bineinteles 🙂 )

 99. F says:

  proba

 100. Amin says:

  Draga Gigel

  Din dorinta de a da neaparat o replica, nu ai fost atent la amanunte. Nu s-a internationalizat scandalul abuzurilor din cazul MISA ci campania de denigrare. In cazul abuzurilor de-abia acum se incepe prin pozitiile luate de diversi oficiali din occident. O parte din ele au inceput sa fie prezentate si pe YogaEsoteric.

  Sa sti ca ne gandim la TOTI calegii nostri. Nu intru acum in amanunte dar vei intelege. Ceea ce scrisesem mai sus era in contextul in care se vorbea despre Grieg.

  Candamnarea intr-un caz nu este neaparat defavorabila in alte procese. Aceasta a fost intotdeauna in justitie o sabie cu 2 taisuri. Vei fi surprins cand vei vedea ca aceasta condamnare ii va ajuta pe colegii din procesul de la Cluj.

  @ z

  Paranoia se caracterizeaza printre altele de un mare pesimism, frici etc. Daca citesti cu atentie vei vedea ca mesajul este foarte optimist. Un optimism pe cat de realist pe atat de mare, incat duce la relaxare deplina. Bineinteles, el se bazeaza si pe lucruri nespuse pe acest site.

  Despre deciziile semnificative luate din 2004 pana in prezent s-ar putea scrie o carte, asa de multe sunt. Iar ca sa te convingi ca altul a fost mobilul (nu cel legal), intreba-l pe Mihai care ar fi fost cea mai plauzibila pedeapsa.

  Sunt multe de spus, iar eu nu obisnuiesc sa intru in polemici. Sa-l mai intrebati pe Mihai si despre prescrierea pedepsei. Sau despre posibilitatea lui Grieg sa calatoresca in timpul procesului de la CEDO. Si despre ancheta care se va face in Romania dupa ce el va castiga la CEDO. Eventual cu referiri in raportul de tara pe justitie.

  Grieg a spus inca de la inceput: “Ma voi intoarce in Romania liber, cand… “. Si Bunul Dumnezeu a fost de acord 🙂

 101. zamolxe says:

  proba 2

 102. z says:

  @ zamolxe
  eh, nu incurcau, intrebam de curiozitate.

 103. zamolxe says:

  :Hello:

 104. Roxana says:

  Suntem singuri aici. Și nici eu nu sunt sigură că sunt aici O_o

 105. RAM says:

  @F. puteti sterge ce vreti 🙂 Azi mi-am instalat ultima versiune de mint (olivia) si nu prea am intrat pe-aici.

 106. RAM says:

  Sa înteleg ca aveti deja 3 probe? Pai îl dam în judecata, gata!!
  🙂

 107. zamolxe says:

  @Roxana
  Uauu, ce zen suna…

  @RAM
  :Yes-Sir:

 108. F says:

  @Ram: Yummy mint :Geek-Girl:
  Am avut si eu Maya.

 109. zamolxe says:

  Voi ma faceti sa ma simt prost ca folosesc Windows. :Tears:

 110. zamolxe says:

  F,
  dar optiunea de reply eu zic ca era faina. Nu vrei sa o mai pui?

 111. Marina says:

  Draga Amin,
  ce m-a uimit si ma uimeste in continuare la voi – chiar si pe vremea cand “voi” era “noi” ma uimea la fel – este totala inadecvare la realitate. Voi nu intelegeti ca realitatea e una si dorintele voastre sunt cu totul altceva. Va incapataneti sa traiti intr-o lume imaginara acuzandu-i permanent pe altii si pozand in victime. Provocati scandaluri peste tot pe unde v-ati intins tentaculele, presa din totata lumea va spune acelasi lucru, autoritatile mai multor tari v-au pus cel putin sub observatie daca nu sub urmarire, sunt oameni care s-au trezit din acelasi somn si trag semnale de alarma, dar voi continuati cu aceeasi placa de inchipuiti.
  Sincer, mi-e mila de voi astia roboteii care foarte posibil sa mai fiti si convinsi de ce spuneti dar o sa vina o vreme cand nimeni n-o sa se mai oboseasca sa scrie aceste randuri, cand n-o sa va mai traga nimeni de maneca, cand doar veti incasa karma acestei atitudini de frica de realitate fara sa intelegeti de unde vi se trage.

 112. RAM says:

  @F: da, a trebuit sa fac slalom prin bios ca astia de la hp lucreaza cu windows…

 113. F says:

  @zamolxe , daca pun reply iara se incurca totul.
  Stai sa vad. O las azi, da nu am timp sa verific ce si cum. Diseara ma uit.

 114. F says:

  @zamolxe
  Am incercat, e varza. Las asa, fara reply.

 115. zamolxe says:

  Ok.

 116. petronel says:

  Oare sa se fi razgandit Dumnezeu si sa fi renuntat la misiunea spirituala planetara a Romaniei, la pregatirea venirii a doua a lui Isus, in Noul Ierusalim?Sa-si fi luat El mana de pe scoala de yoga MISA inainte ca acesta superba fratie spirituala sa-si fi incheiat misiunea asumata de eoni si eoni?

 117. Rocco says:

  Antimisa du-te ma in mata , pe bune . Iti doresti tu sa fiu eu nu stiu cum . Mai bine ti-ai dori sa nu mai fi atit de nenorocit la suflet cum esti dupa cum iti spune si numele de ciine plin de rautate si mai bine ti-ai dori sa nu te mai prefaci ca esti bine intentionat . Ptr ca maninci kkt la greu. De ce spun asta ? Ptr ca tu nu poti fi bine intentionat atit timp cit ai o atitudine de ciine dupa cum sugereaza si numele luat . Deci ce sa mai vb tu despre intentie buna ,cita vreme adopti de atita timp aceasta atitudine ciinoasa vzv de citeva mii de oameni care isi gasesc o doza buna de echilibru si fericire in aceasta scoala de yoga ,la aceste cursuri. Handicapatule lasa abureala ca puti a atitudine ciinoasa. MARS ZDREANTA .

 118. Rocco says:

  SPANDA intre parerile acestui basinos plin de ifose care e MR si GRIEG NU EXISTA NICI 0,00001 % GRAD DE COMPARATIE SI DE ALEGERE. mr ESTE UN NIMENI CARE SE INCHIPUIE CA E CINEVA IMPORTANT SI CU ASTA AM TERMINAT . Sugaci e asta de-i spalati voi sosetele non stop ,adica mai suge si el niste energie -atentie pe subiectul MISA . Asta tot nu-si revine psihic de cind a fost (f. bine) dat afara si se inversuneaza sa se poarte de parca ar fi cineva important . Iar tu si restul milogilor de aici spalatii in continuare sosetele aluia cu aceiasi atitudine chipurile de spontana coeziune in ideii . Pofta buna in continuare la mincat kkt .

 119. Rocco says:

  Marina daca iti este sila du-te fato si spalate ,s-ar putea sa constientizezi ca iti pute mintea aia creata. Lumea ta e imaginara si se numeste ” basinile MARINEI “. Noi traim printre oamenii minunati ,tu unde triaesti / Aici pe blogul asta cu personaje ca MR ? Este evident ca tu si ceilalti spalatori de sosete a lui RAPCEA , nu puteti sa va vedeti de vietile voastre si va cazniti nevoie mare sa nu acceptati ca noi vrem sa traim in interiorul acestei scoli de yoga si alaturi de GRIEG SI NU IMPOTRIVA lui asa cum faceti voi .

 120. Rocco says:

  Pietroniele grea intrebare ptr un prost ca tine care se vrea ironic . Mai bine te-ai intreba asa : ” Doamne cit o sa ma mai scald in starea asta de prostie stralucitoare care ma face sa nu vad bine? ” Cit DOAMNE ,cit ,te implor raspunde-mi ca desi mi-am luat ochelari de soare 40 uv tot ma deranjeaza stralucirea prostiei mele ” ? Asta trebuie sa te munceasca pe tine zi si noapte puisor.

 121. F says:

  No more Rocco.

 122. zamolxe says:

  Foarte bine! Daca nu au argumente si nu stiu vorbi civilizat, sa stea acasa! Sa nu mai intre pe aici, ca nu-i pune nimeni (oare?).

 123. RAM says:

  Rococo asta avea mintea odihnita. 🙂 Adevarul este ca n-ai cum sa vorbesti cu un asemenea individ. Sa-i dea Dumnezeu fericire la misa.

  Pa-si-pu-la-revedere, Roco! Du-te si închina-te la bivol.

 124. RAM says:

  Nu înteleg de ce sunt astia asa de porniti, ca noi doar vorbim, adica na, ne spunem si noi off-ul (vreau sa spun dispozitia) În schimb, ei actioneaza. Fac spirale împotriva celor care au plecat de la curs, adica, fara sa exageram chiar daca ei cred ca fac bine, spiralele aste sunt gandite de GB sa ne extermine. Nu? care este intentia ”Divina” aici? Hai sa le retragem investitura. Pai ce ma-ta de investitura mi-ai dat tu ma? Sau sa binecuvantam dusumanii vazuti si nevazuti. Adica chiar si nevazutii intra la socoteala. Oricine are cel mai mic gand împotriva paranoicului trebuie pomenit. E ca în jocurile alea pentru copii: ”taxa inversa stop” adica am zis înaintea ta si tu nu mai ai ce sa zici. Te-am facut fraiere.

  E, poate unii nu cred, dar tataie gargamel sufera de mania persecutiei rrrrau de tot. Da, este un fricos! Nu va ganditi ca l-ati auzit urland. Atunci urla pe tarlaua lui, l-ati vazut vreodata ca se ia de piept cu cineva din afara misa? La fel si macho astia, vipurile misane de-alde Catrina, Bozaru, Marț, Stoian care se dau mari barbati. I-ati vazut vreodata cucerind, agatand femei din afara misa?
  Really, sunt doar niste puțoi care în lumea reala ar trai din labă.

 125. RAM says:

  Si apare acest rococo sa ne moralizeze. Halal! Acest înjurac, care crede ca oligospermia e calea spre nirvana si-a suprimat complet functia gandirii si astfel a devenit bhaktalogul (bhakta+olog) perfect. Nu gandeste, doar înjura în numele iubirii de dumnezeii mă-sii. Cred ca este genul de aspirant pe care o sa-l ia dracu. La propiu.

 126. MR says:

  @RAM

  Ai verb si imaginatie. Imi place. Poate scrii si tu ceva (nu numai la comment-uri), sa postez ca articol.

 127. zamolxe says:

  @RAM
  Ia hai sa organizam si noi o spirala sau ceva pentru “binecuvantarea” misei!
  Sa vezi tu cum ar sari astia de sapte coti ca ii ataca dusmanii!
  Cer eu imprumut un aparat psihotronic de la un amic ce lucreaza la SRI! 🙂
  Ei, misani, tremurati deja? 😀

 128. zamolxe says:

  Ei, si intamplator, a publicat ezoterci un fragment dintr-o carte in care ceva nene vizionar vedea cum sunt torturati judecatorii nedrepti. Mai sa fie!

  http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7584

 129. Roxana says:

  Swedenborg face parte dintre filozofii ăia recunoscuți în domeniul lor. Genul cu care te-ai putea întâlni, la o adică, în bibliografia (sau recomandările) profesorilor de la facultate. Nu e chiar Nietzsche sau Kant, dar există și el pe acolo.

  Chestia e că omul scria pe la 1700, pe vremea când misticismul era mai mainstream și nici alegoria nu era foarte departe în urmă. Eu personal n-am avut răbdare cu el, dar știu că face parte dintre scriitorii ăia cărora le citești întreaga carte ca să te prinzi despre ce e vorba și pe care îi iei mai cu măsură.

  Citatul pe care l-au dat ei face parte dintr-o carte despre iubirea conjugală.

  Eu sincer cred că ăștia au dat o căutare pe unde au putut ca să scoată povestiri despre judecători pedepsiți. Mă mir că atunci când s-au desprins Trandafirii & co. de curs nu au zis că Dante a avut viziuni despre trădători arzând în al x-șpelea cerc al iadului (sau au zis?… Nici nu mai știu).

 130. zamolxe says:

  Roxana,
  100% de acord cu tine. Sunt in cautare disperata de orice ce se potriveste cu situatia. Si chiar daca e impotriva unor lucruri pe care ei le sustin, nu conteaza. Important e sa faca tot ce pot sa impresioneze poporul misan.
  Si eu am crezut ca au cautat pe net, dar am cautat si eu si nu iese povestea asta in primele pagini de rezultate. Probabil o fi citit careva respecitvele chestii si si-o fi amintit ca se potrivesc cu contextul…

 131. Gigel says:

  Pe Swedenborg l-au mai pomenit si cu alte ocazii din cate tin minte. Pare sa fie, alaturi de Steiner, unul dintre autorii mai kinky(a se citi “care au cumva legaturi cu masoneria” 😛 ) favoriti ai cuiva din miscare. 😀

  Ca fapt divers, tin minte ca pe forumuri zicea mai demult un user( atlantman cumva? – nu mai tin exact minte) ca gasise intr-o traducere in romana a unui text al lui Swedenborg niste chestii despre faimoasa continenta pe care, supriza 😉 , nu le-a mai gasit atunci cand a lecturat textul si in alta limba. 🙂
  Sper insa ca nu ma inseala memoria si nu incurc eu borcanele cumva in cazul asta..

  @Roxana – Am o banuiala ca de multe ori ies la suprafata lecturile si preferintele cuiva din perioada formativa, a tineretii – perioada aia cu cartile multe trase la xerox si ascunse de Secu prin tot felul de boxe si camarute. E posibil ca printre cartile alea sa fi fost si ceva carti de Swedenborg, Steiner si Leadbeater(de la Steiner pare sa fi preluat ideea unui Lucifer diferit de Satan, iar de la Leadbeater poate a luat ideea chakrelor alea malefice in plus fata de cele sapte clasice si care la om ar fi in mod normal inactive).
  Iar preferintele respective par sa fi fost preluate cu entuziasm de catre cei fideli lui printr-un fel de efort de “identificare”(sau de imitatie, ma rog – la nivelul mai grosier al fenomenului poate ai vazut si tu pe la curs tipi care imitau si lungimea unghiilor si diverse tipuri de comportamente mai banale 🙂 ).

  Apropo, tu ai vazut cumva multe carti in apartamentul ala sauna(si daca da, ai observat cumva si cam care erau unii autori)?

 132. RAM says:

  @Zamolxe: nici macar ne e nevoie ca ei sa inventeze ceva. O fac discipolii, vin cu sute de ”marturii” si încep sa creada in starile lor revelate de propria imaginatie. Meseria de maestru e culmea lenei: nici macar nu trebuie sa-i minti. Va dati seama? Nici macar sa minta nu e prea greu. Vin disciploii cu revelatii si îl adora.

 133. Bunul Simt says:

  Banc:In Romania in timpul dictaturii lui Ceausescu:
  Doi puscariasi in celula. Unul dintre ei zice:
  -Cati ani ti-au dat?
  – 7 ani…am furat o paine…dar tie cat ti-au dat?
  -1 an si jumatate…dar nu ma intreba pentru ce…
  -Nu trebuie sa-mi spui pentru ca stiu…1 an jumate se ia pt nimic

  Bascalie in sistemul judiciar romanesc.
  Daca inainte de 1989, G.B. a fost condamnat la 1 an si 6 luni, pentru nimic, dupa 1989, G.B. este condamnat la 6 ani, tot pentru nimic.
  Neoconumistii sunt de 4 ori mai rai si dau pedepse de 4 ori mai mari.
  De ce de-a lungul timpului lui G.B ii este sapata o groapa din ce in ce mai mare?
  Nu uitati proverbul: ” Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea.”
  Iar celorlalti: “Daca judeci mesagerul, pierzi mesajul.”

 134. zamolxe says:

  RAM,
  eu ma refeream la situatia asta cu condamnarea lui GB. Cauta disperati orice le-ar fi de folos. Asa or fi dat de povestea cu nenea vizionarul care vede judecatori torturati.

  Insa ceea ce spui tu e perfect adevarat. Si, in mare parte, pentru aura asta de mare guru, sunt vinovati lingusitorii misani si nu GB. Ei au creeat, intretinut si exagerat povestea asta. Unii pentru ca profitau presonal de ea, altii pentru ca se auto-amageau crezand ca sunt chiar discipolii unui guru autentic.

 135. zamolxe says:

  Vina lui e ca s-a complacut in situatie, a acceptat-o si a incurajat-o la maxim. Cred ca la inceput i s-o fi parut ciudat, dar cand a vazut cate avantaje ii aduce, a zis sa-i dea inainte, ca nu-i rau deloc….

 136. RAM says:

  @zamolxe: a.. ok, am înteles.

  Dar asa fac. Nu stiu daca îti mai amintesti ce zicea Nicu Catrina de Basescu atunci cand l-am votat. Facea el niste ”corelatii” care mi s-au parut ciudate sau mai degraba , (s)forțate chiar si atunci cand înca credeam în GB: zicea ca nava pe care a fost Baselu capitan se chema ”Izbanda” si ca asta e un semn.

 137. RAM says:

  @M.R. : O sa scriu, însa sunt foarte ocupat. Este mult mai usor, sa postez pe ici, pe colo, cate ceva. 🙂

 138. RAM says:

  @ Bunul Simt: Genial, sa-mi bag p… Care comentac de pe la misa a facut o corelatie asa inteligenta? În fata unui asemenea argument nu pot decat sa ma plec. TOTUSI RAMANE UN SOFISM FRUMOS SI ATAT.

 139. zamolxe says:

  @Bunul Simt
  infractiunile de care a fost acuzat si pe baza carora a fost condamnat acum sunt diferite de cele de dinainte de 89. Deci e clar de ce difera durata condamnarii.
  Iar daca imi zici tu mie ca a fost condamnat pentru nimic scuza-ma dar esti nesimtit.
  Nu stiu de faza cu traficul de minori si alte cele, insa de faza cu sex cu minore stiu personal mai mult de un exemplu de astfel de situatii. Cunosc fete care au fost la el la initiere cand inca nu erau majore. Si nu doar la el. Si instructorii faceau acelasi lucru.
  Iar faptul ca Madalina sau cum o cheama si-a retras plangerea e irelevant. Fapta de sex cu minore din pozitia de autoritate morala asupra lor (profesor, mentor, etc) e condamnata indiferent de faptul ca persoana respectiva a depus o plangere sau nu.
  Si a primit cam jumatate din pedeapsa maxima.
  Berlusconi a facut acelasi lucru si a fost condamnat la 7 ani de inchisoare. Ieri.

 140. zamolxe says:

  Si daca vrei, intreaba si alte persoane care scriu pe aici daca stiu astfel de situatii. Sunt sigur ca fiecare ex-misan stie personal sau a auzit de astfel de situatii…

 141. zamolxe says:

  Spunea F la un moment dat ca insasi Madalina se lauda la greu la ceva conferinta de sakti cu starile cosmice traite cu guru…

 142. zamolxe says:

  RAM
  da, imi amintesc faza cu Baselu… Pai nu e de mirare, ei vad semne in toate atunci cand le convine si, daca cumva nu le mai convine, o intorc ca la Ploiesti…

 143. RAM says:

  @Bunul Simt:Nu uitati proverbul: 1. ” Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea.”
  Iar celorlalti: 2. “Daca judeci mesagerul, pierzi mesajul.”

  1.Foarte de acord. GB urmeaza sa cada în propria groapa. Cine e responsabil pentru faptele lui? Tu, pentru ca nu meditezi suficient ca sa-l salvezi?

  2.Roaga-te sa valorezi mai mult decat mesajul ala.

 144. RAM says:

  @Zamolxe: ”Spunea F la un moment dat ca insasi Madalina se lauda la greu la ceva conferinta de sakti cu starile cosmice traite cu guru…”

  Cand esti în aura unui ”maestru” ai toate permisiunile sa simti estazuri si alte alea 🙂 Problema e ca ”maestrul” îti da doar motivele sa simti ceva, nu si starile. STARILE TI LE DAI SINGUR(A)
  Plus ca am informatii ca la unele fete (deci nu la toate) le dadea bombonele cu plante care dadeau stari.

  Adica daca îi dai unei fete ciuperci fara sa stie si pe urma faci amor cu ea, o sa creda ca cucul tau e magic si o sa te asocieze cu tot ce a simtit de la ciuperca. Si astfel o sa creada ca a f….o marele zeu Shiva nu un mos ramolit si zabalos. 🙂 🙂
  Banal de simplu.

 145. Gigel says:

  @zamolxe
  Apropo de ceva ce ai scris pe exmisa, s-ar putea sa ai dreptate.

  S-a mai schimbat si legislatia(din nou) de curand si am impresia ca si ezitarile mai recente ale lui MR(nu prea mai “ataca” problema in mod frontal, cum facea cu ceva timp in urma – in schimb il invita pe RAM sa scrie 😛 ) s-ar putea sa fie de fapt dovezi de precautie.
  Dar poate interpretez eu gresit lucrurile.

 146. Gigel says:

  @zamolxe
  Citat: Nu stiu de faza cu traficul de minori si alte cele, insa de faza cu sex cu minore stiu personal mai mult de un exemplu de astfel de situatii. Cunosc fete care au fost la el la initiere cand inca nu erau majore.

  Ia-o mai usurel. Cand vine vorba de chestii din astea eu zic sa te rezumi strict la ceea ce ai putea proba in caz de nevoie.

  Si daca tot ti-a “transpirat” mai demult pe chat adresa de mail, nu te-ai gandit pana acum sa faci un gen de phowa digitala si sa te “reincarnezi” dupa aceea? 😛

 147. zamolxe says:

  Gigel,
  Oricum ceea ce stiu eu sunt relatari de la alte persoane, care nu pot avea efecte in justitie. 3rd person info nu se pune la un proces. Ar trebui sa vina acele persoane si sa spuna, dar asta nu cred ca se va intampla. Cred ca am fost destul de clar ca informatia pe care o am e din auzite, nu e ceva ce pot verifica eu personal.
  Eu personal nu am fost la ”initiere” ca nu am sexul corect pentru asta… 😀

  Am spus ce am spus doar in contextul in care ”Bunul simt” spunea ca GB a fost condamnat degeaba. Nu cred ca el sau ea nu a auzit astfel de relatari, care sunt, desigur, atat de credibile cat sunt si persoanele care au spus ce au spus…

  Cat despre faza cu adresa mea de mail, tu o ai. Fa tu un search pe google cu ea si vezi daca te duce la mine :D. Nu ma stresez prea mult cu faze din astea. Daca cineva a vezut-o si vrea sa ma cunoasca, sa imi scrie 😀

 148. Gigel says:

  @zamolxe
  Oricum ceea ce stiu eu sunt relatari de la alte persoane, care nu pot avea efecte in justitie.

  Precisely my point. 😉

  Eu zic ca ar fi buna ceva mai multa prudenta. Dar e treaba ta ce alegi sa scrii pana la urma.

 149. zamolxe says:

  Gigel
  da, ai si tu dreptate. Cateodata ma grabesc sa scriu … Iti voi urma sfatul.

  Inca nu am primit nici un mail ”ciudat”, deci nu stiu daca a vazut cineva adresa mea de mail atunci. O vazusera sigur F si Roxana, dar ele oricum o stiau de pe bloguri…

 150. zamolxe says:

  He he, sa ne mai si distram:

  http://www.youtube.com/watch?v=tGd_hyvgGKI

 151. zamolxe says:

  Heeei, ce am gasit!

  Dl Pucic se pare ca nu era asa de pro misa acum un an. A incarcat pe youtube, in contul lui, celebrul clip in care GB le trage la soamne in meditatie:

  http://www.youtube.com/watch?v=yjb2NQrG_s4

 152. zamolxe says:

  Fara sa vreau sa fiu rautacios, cred ca faza asta cu GB e cea mai comica din cate sunt pe net (am dat de ea iar intamplator):

  http://www.youtube.com/watch?v=Ib7Dz7ZYkd4&feature=player_detailpage#t=11s

 153. RAM says:

  Bunule Simt,foarte interesanta sincronicitatea nu? Sa postezi exact genul de revelatie la care ma refeream eu îmediat dupa mine. 🙂 Tare asta! Nu? Ai fost exemplificativ. Mulțumesc 🙂

 154. RAM says:

  Ma refeream la contributia ”inspirata” a celor din sala. La faptul ca GB sau VIP-ii nici nu se obosesc sa inventeze sau sa minta ceva. O faceti voi cu mult ”bun simt” hahahahaha

 155. Gigel says:

  Apropo de coincidente si sincronicitati:

  http://jurnalul.ro/stiri/externe/amenintari-pentru-procuroarea-care-a-cerut-6-ani-de-inchisoare-pentru-berlusconi-ce-continea-scrisoarea-pe-care-a-primit-o-643782.html

  Din ce am mai citit despre cazul lui Berlusconi, minora presupusa a fi victima in respectivul caz ar fi negat si ea ca ar fi avut relatii sexuale cu acuzatul. Si cu toate astea Berlusconi tot a fost condamnat(nu insa in mod definitiv din cate am inteles).

  Asa ca din cate vad, se mai practica si pe la case mai mari condamnarile in cazuri in care minorele neaga faptul ca ar fi fost victime. Nu e o chestie pur romaneasca. 🙂

  Apropo, pe blegoteric si pe blogurile miscarii sunt tot felul de relatari privind procesul dar n-am gasit inca si ceva privind continutul convorbirilor alea telefonice desecretizate de SRI. Dar poate n-am fost eu suficient de atent, caz in care as aprecia daca ar putea cineva sa imi indice un link in ce priveste aspectul asta.

 156. zamolxe says:

  Gigel,
  am cautat si eu acele convorbiri ca eram curios, dar nu prea gaesesti decat mentionarea lor pe ici si colo. Atat.

  Ceva de genul: “Din convorbirile telefonice reiese faptul că Bivolaru o îndemna pe victimă la acte sexuale nefirești”

  Dar de textul integral sau chiar si doar partial nu am dat.
  Cica erau secrete pana la un moment dat… ciudat.

 157. Mihai says:

  MISA angajeaza juristi.

 158. zamolxe says:

  @Mihai,
  Da, am remarcat. Problema e ca, daca nu au dat anunt si prin ziare sau ceva, asa cum zice user-ul cos de pe exmisa.org,

  In plus, cine intra pe siteul lor sa citeasca anuntul? misanii si exmisanii.:))

 159. zamolxe says:

  Asa ca sunt sanse mari sa se aleaga cu consilieri juridici tot din MISA…

 160. Mihai says:

  Pai evident ca tot misani …oare de ce? Nu mai fac fata? Apoi, la cursuri oare nu li s-a facut public acest anunt? Eu cred ca l-au parasit ca pe Iisus, apostolii..

 161. Nidhogg says:

  http://www.bbc.co.uk/news/world-23040177

  Silvio Berlusconi’s lawyers were known to be braced for defeat in the closing stages of the scandalous “Ruby” sex trial, and they needed to be.
  In this case that laid bare the former prime minister’s so called “bunga-bunga” party lifestyle, the judges delivered a crushing verdict.
  Mr Berlusconi was convicted on both the charges he faced, sentenced to seven years in jail and banned from holding public office ever again.
  The judges decided that he did indeed pay for sex with underage prostitute Karima El Mahroug, better known by her nightclub dancer stage name “Ruby the Heartstealer”.
  The court had heard that he slept with her on 13 occasions at a time when he was still Italy’s prime minister.
  Ms El Mahroug, however, says she has never been a prostitute. And both she and Mr Berlusconi denied they had ever had sex.

  Deci se mai poarta si pe la italieni condamnarile in conditiile in care victima neaga ca ar fi de fapt victima. 🙂

 162. Nidhogg says:

  Vede cineva unele asemanari(datorate hazardului, bineinteles)?

  http://www.gandul.info/international/silvio-berlusconi-a-fost-condamnat-la-7-ani-de-inchisoare-pentru-sex-cu-o-minora-la-petrecerile-bunga-bunga-11014559

  Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru că a întreținut relații sexuale cu Ruby, o tânără escortă care nu împlinise 18 ani. Instanța îi interzice lui Berlusconi și dreptul de a mai deține funcții publice, tot pentru 7 ani. Sentința poate fi contestată.

  Fata ar fi primit aproximativ 7.000 de euro după petrecerile “bunga-bunga”. Ruby a susținut însă, recent, că i-ar fi mințit pe anchetatori când a recunoscut faptele.

 163. Nidhogg says:

  Iar il scot in fata pe nenea ala cu “iluzia” si cu “reactia inteligenta”:

  http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7591

  Nu reusesc sa pricep ce o fi asa de tare si interesant in textul ala de il tot baga in fata ba yogi, ba comentatorii pro-MISA, ba blegotericu’…
  Dar apropo de ce altceva ce a mai postat pe blogul ala cu “iluzia” autorul lui, mie povestea asta imi cam aduce aminte de o faza mai veche cu Turcescu(dar poate face mintea mea conexiuni anapoda, cine stie..):

  http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/romania-vorbeste-robert-turcescu-si-presupusa-elen

  P.S. Apropo de admiratori, si eu sunt admirator al altcuiva, evident. 😛

 164. zamolxe says:

  Pai asta nu pricep unii batuti in cap, ca odata ce infractiunea exista, apare si pedeapsa. Ca victima recunoaste sau nu infractiunea e doar o parte a procesului. Daca se dovedeste infractiunea pe alte cai, parerea victimei e irelevanta. Ba poate ca se si alege cu dosar pentru pentru marturie mincinoasa.

 165. zamolxe says:

  @Nidhogg
  Pai ce sa faca? Pun si ei in fata singura chestie oarecum pozitiva pe care au gasit-o.
  Blog-ul apartine unui domn Andrei Drăgănescu. Stie cineva ceva de el? Simpatii misane cumva?

 166. marele blond says:

  @zamolxe 17/06/2013 10:43

  “Daca nu e cu suparare, fara a da nume de persoane si context, in cel mai vag mod posibil, ne relatezi si noua ce puteri paranormale a manifestat GB?
  Ca asa pot si eu sa zic ca l-am vazut pe Mihai zburand. E la fel de credibil…
  Si nu cred ca e o obsesie a lui Mihai, cat e o lauda nesfarsita pe care i-au adus-o unii lui GB si si-a adus-o si el personal. Au fost nenumarate situatii in care s-a tot zis ca poate face aia si aia dar dovezile au fost ZERO.
  Toti maestri spirituali autentici au demonstrat de nenumarate ori puteri paranormale, in mod public, lucru firesc si chiar dorit, prin respectivele demonstratii aratand ca linia lor este cu adevarat o cale autentica de evolutie spirituala.

  GB a fost pana acum doar cu lauda.”

  Atat marii maestri spirituali cat chiar si insusi Iisus au manifestat puteri paranormale la vedere dar mai ales in cadru restrans sau nevazuti si nestiuti. Adesea le spunea Iisus: “mergeti si nu mai pacatuiti, dar nu spuneti la nimeni ce ati vazut sau auzit”. Pe de alta parte, ii amintesc lui Rapcea si cei ca el care cer miracole, ca fariseii si acolitii lui Ana si Caiafa au mai facut astfel de cereri … lui Iisus. Un intermediar al lui Dumnezeu nu face miracole cand i se cere, ci cand Dumnezeu considera ca e necesar. Deasemenea, e scris: “nu ispiti pe Domnul Dumnezeu Tau…”

  Vine insa o vreme, cand unele lucruri se spun, dar acea vreme este vremea “sabiei”, vremea secerisului, caci acele adevaruri au rostul de a-i trezii pe unii (care au urechi de auzit) si de a-i osandi pe altii, care dau la spate cele auzite sau chiar le defaimeaza. Ei nu vor mai putea spune, la vremea cuvenita: “nu am stiut”.

  De ce, cand sau cum va arata lumii Grig alte dovezi mai mari decat le-a oferit deja, nu putem stii noi, cei inca “adormiti”.

  Dar sa-ti raspund la intrebarea cu iz impertinent: “ne relatezi si noua ce puteri paranormale a manifestat GB”. Mentionez doar doua dintre ele.

  1) Clarviziunea, e la ordinea zilei. De ce o face sau nu o face cunoscuta sau vizibila tuturor, nu e inca momentul sa intelegem si sa aflam, dar sigur, singur vom afla si asta intr-o zi. Dovezi sau martori ? Ehee … o multime, dar in cazul de fata atat eu cat si fiinta care e langa mine de multi ani am primit dovada aceasta FARA TAGADA. Ne-a zis, chiar si in gluma, lucruri de care nu stiam decat eu/noi de acele evenimente. Absolut nimeni nu stia ce am facut eu intr-o anume situatie, dar Grig, cu umorul sau caracteristic, mi-a aratat ca stie, si asta chiar de fata cu o multime de alti oameni in jur. Toti radeam de glumele acelea, DAR NUMAI eu cu Grig stiam exact la ce se referea in acele glume. Persoanei de langa mine i-a zis pe sleau, tot in gluma, de fata cu altii, ce a facut cu cateva ore inainte, aspecte pe care nu avea de unde sa le afle caci nu era nimeni care sa i le comunice si tot la fel, numai Grig si acea persoana stiau la ce se refera in acele momente glumele lui Grig, spuse in public restrans. Mai apoi am aflat si eu, cand mi s-a spus ce a facut acea persoana in ziua aceea.

  2) Capacitatea de a crea si mentine (pentru intervale de minute, ore sau chiar zile si luni) un camp subtil spiritual intr-o anume zona, fie din jurul sau, fie aflata la distanta (sute sau mii de km) de el. Dovada ?! Sunt mii de martori si de dovezi in acest sens. Eu sunt unul dintre acesti mii de martori care au simtit si au primit “dovada”. Nimeni de pe planeta aceasta nu poate face asa ceva. Sunt unii discipoli ai lui pot face ceva asemanator, dar la un nivel mult mai redus, avand in vedere diferenta uriasa de constiinta dintre Grig si ei, dar totusi si acestia pot face aceasta, in special cu ajutorul si sustinerea lui Grig, care intermediaza legatura dintre discipol si Dumnezeu sau/si focarele infinte de energie din Macrocosmos. Campul subtil sferic de la Costinesti sau de la Herculane este simtit si confirmat de fiecare data cand are loc o tabara spirituala acolo in zona. Aspect confirmat chiar si de catre unii neyoghini prezenti in acele perioade de timp in acele zone.

  Evident, daca te-ai prins, nu tie ti-am vorbit si nu tie ti-am raspuns, ci doar m-am folosit de intrebarea ta ca sa nu se spuna ca am dat ceea ce nu s-a cerut…. “celor ce au avut urechi de auzit”.

 167. marele blond says:

  cand-moderatorii-sunt-mici-si-enervanti-tirani

 168. no name says:

  Isus percepea taxe la intalnirile cu discipolii si cu ceilalti oameni?

 169. Emil says:

  @ RAM
  O mica corectura la proverbul cu ce nu e permis vacilor.
  “Quod licet iovi non licet bovi” e proverbul corect in limba latina.
  Ceea ce inseamna: ceea ce e permis lui Jupiter (zeului) nu se permite bovinei.

Leave a Reply