jean michel colo maire d arcangues lors d une 150x150 Dictatura minoritților: Un primar francez risc 5 ani de nchisoare pentru c refuz s oficieze „cstorii” gayIat prima consecinț a legalizrii „cstoriei” homosexuale n Franța: nchisoare pentru cei care se opun. Dac primarul Jean-Michael Colo va ajunge n nchisoare, el va fi primul deținut politic al celei mai tinere dictaturi din lume, dictatura homosexualitții. Pentru a nu se ajunge n astfel de situații, care reprezint un semnal de alarm despre ce nseamn „egalitatea” n viziunea activiștilor homosexuali, n Olanda se dezbate o lege care va face ilegal angajarea funcționarilor publici implicați n oficierea cstoriilor dac aceștia se opun „cstoriei” persoanelor de același sex.
Primarul unui mic oraș din Franța a anunțat c refuz s oficieze o „cstorie” ntre doi brbați care au domiciliul pe teritoriul localitții al crei primar este.Este primul primar care se mpotrivește noii legi care atribuie numele și drepturile aferente cstoriei unor cupluri de același sex.

Jean-Michael Colo, primarul orașului Arcangues, din regiunea de sud a departamentului Pirinei-Atlantic, cu populație majoritar basc, risc s fie condamnat la nchisoare, pn la cinci ani, și la plata unei amenzi de 75.000 euro. El a spus c nu se teme de aceste consecințe ale gestului su și c va merge pn la capt.

Jean-Michael Colo a declarat: „Nu dau lecții, nct alți primari s urmeze exemplul meu, dar eu nu voi pune n practic o lege nelegitim. Cei șapte consilieri sunt total de acord cu mine și au spus c nici ei nu vor lua parte la o astfel de comedie.”

Poziția primarului din Arcangues este doar prima dintr-o serie de astfel de situații care vor aprea n urma noii legi a cstoriei, care legalizeaz cstoriile homosexuale, intrat n vigoare n 28 mai n Franța. Pe lng sprijinul consilierilor, Colo a primit 1.500 de mesaje de susținere pn n prezent.

n luna aprilie, saitul LifeSiteNews a informat cititorii c 15.000 de primari, membrii ai organizației „Primari pentru Copii”, majoritatea din orașe mici, au declarat c refuz s oficieze astfel de „cstorii”. Un numr de 20.000 de primari au semnat o declarație n care este scris „M opun legii care deschide instituția cstorie și adopția de copii ctre persoane de același sex”.

Guvernul socialist al președintelui Fracois Hollande, care a promovat legea „cstoriilor” homosexuale n ciuda unor proteste fr precedent, a milioane de francezi, a fcut public faptul c nu va admite nicio obiecție de conștiinț pentru funcționarii publici care nu vor s „cstoreasc” persoane de același sex și va lua msuri de pedepsire a primarului Jean-Michael Colo.

„Legea se aplic peste tot și nu este admis nici cea mai mic nclcare a egalitții” a declarat Ministrul de Interne, Manuel Valls, ca rspuns la gestul primarului din Arcangues. „Sper c vom avea parte de cștig acolo (n Arcangues), ca peste tot” a adugat el.

Cei doi brbați care doresc s se „cstoreasc”, Jean-Michel Martin și Guy Martineau-Espel, au spus c nu doresc s fac apel la justiție, dar c vor face dac nu li se oficia „cstoria” n scurt vreme.

„Primarul are 15 zile la dispoziție s ne comunice c refuz s ne cstoreasc și atunci vom apela la Procurorul General al țrii” a declarat Jean-Michael ntr-un interviu pentru ziarul Le Parisian.

Sursa:Life Site NewsviaVremuri Vechi

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *