Concediat de NASA pentru ca a vorbit despre orase extraterestre pe Luna!

Un fost director din cadrul NASA a fost concediat la sfârșitul anului trecut pentru că a vorbit despre dovezile pe care agenția spațială americană le deține cu privire la anumite structuri de origine extraterestră de pe suprafața lunii.

Ken Johnston, fost director al NASA

Ken Johnston, fost director al NASA

Într-un filmuleț publicat recent pe YouTube, omul de știință american prezintă imagini cu structurile misterioase de pe suprafața lunii, despre care NASA ar ști de multă vreme, dar ar păstra tăcerea.

Ken Johnston, fost director al Departamentului de Control al Imaginilor și Datelor din cadrul NASA, a lucrat inclusiv pentru agenția spațială lunară în timpul misiunilor Apollo.

Acesta susține că astronauții din misiunile Apollo au adus dovezi fotografice ale unor vechi orașe de origine extraterestră, precum și ale rămășițelor unor tehnologii extrem de avansate prezente pe suprafața lunii.

Potrivit lui Johnston, conducerea NASA i-a cerut să distrugă aceste fotografii, iar el a refuzat. Într-un comunicat al agenției, se arată că demiterea lui Ken Johnston a fost motivată de denigrarea publică a instituției.

sursa: REALITATEA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *