Un fost director din cadrul NASA a fost concediat la sfrșitul anului trecut pentru c a vorbit despre dovezile pe care agenția spațial american le deține cu privire la anumite structuri de origine extraterestr de pe suprafața lunii.

Ken Johnston, fost director al NASA

Ken Johnston, fost director al NASA

ntr-un filmuleț publicat recent pe YouTube, omul de științ american prezint imagini cu structurile misterioase de pe suprafața lunii, despre care NASA ar ști de mult vreme, dar ar pstra tcerea.

Ken Johnston, fost director al Departamentului de Control al Imaginilor și Datelor din cadrul NASA, a lucrat inclusiv pentru agenția spațial lunar n timpul misiunilor Apollo.

Acesta susține c astronauții din misiunile Apollo au adus dovezi fotografice ale unor vechi orașe de origine extraterestr, precum și ale rmșițelor unor tehnologii extrem de avansate prezente pe suprafața lunii.

Potrivit lui Johnston, conducerea NASA i-a cerut s distrug aceste fotografii, iar el a refuzat. ntr-un comunicat al agenției, se arat c demiterea lui Ken Johnston a fost motivat de denigrarea public a instituției.

sursa: REALITATEA

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares