Mi-au scris unii – cum ca nu mai inteleg nimica. La mine pe site scrie ca GB/MISA a castigat lupta cu infamul Ionut Matei, iar yogaesoteric spune contrariu, ca de fapt in finala Justitia a invins GB/MISA. (si asta, relativ de locul unde plasezi virgula – sau intonatia, inainte sau dupa Justitia).

Pentru ca m-am saturat sa tot explic, va desenez cu un scurt filmulet, in doua variante. Prima varianta este ceea ce s-a intamplat cu adevarat. Actorii sunt alegorici: Blonda este Justitia pedepsitoare, tipul cu mustata – MISA – victima inocenta perfecta. Imaginile vorbesc de la sine.

Acum, aceeasi scena in regia apocaliptica a celor de la yagaesoteric – despre executial victimei de catre coana Justitie:

Nu vi se pare ca lipseste ceva din prima scena ? DA lipseste scena care a justificat violenta din final. A fost decupata aroganta si trufia de inceput a victimei, sigura pe propria ei victorie, “caci Dumnezeu este cu noi” ! Dar doar atat ???!!!

PENTRU DUMNEZEU, mai oameni buni, a fost eludata insasi SCENA CU PERUCA !!!! Pai, poate cineva uita scena cu peruca cand coana Justitie smulge peruca de pe capul Victimei !???

Nu vi se pare ca are ceva in plus fata de original ? Da, are urletele nefiresti, disproportionate, de intensitate egala, care dau suferintei victimei o senzatie de falsitate.

Care mod de a muri – din cele de mai sus – VI SE PARE MAI DEMN ?

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer