Franța: Primul deținut politic al noii dictaturi homosexuale.

Nicolas Bernard-Buss (din imagine) în vârstă de 23 de ani, un opozant activ al căsătoriilor dintre persoane de același sex, a fost condamnat la 4 luni de închisoare (printre care 2 cu executare) și la o amendă de 1000 de euro de către Tribunalul de la Paris, pentru “rebeliune” și alte acuzații dubioase.

Tânărul francez în vârstă de 23 de ani a fost reținut de poliție marți, 16 iunie, în timpul unui protest anti-căsătorii gay din fața televiziunii franceze TV6, unde președintele F.Hollande participa la o emisiune.

Susținătorii lui Nicolas au lansat câteva site-uri pe internet (http://www.soutien-nicolas.comhttp://www.liberonsnicolas.fr), cerând sprijinul cetățenilor în vederea eliberării tânărului. Până la acest moment circa 60 de mii de persoane au semnat petițiile on-line. De asemenea ei au lansat un apel către cetățenii din afara Franței să solicite ambasadelor franceze din țările lor să elibereze necondiționat pe Nicolas Bernard-Buss și să oprească persecuțiile împotriva opozanților căsătoriilor.

sursa: buciumul.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *