Salutăm apariția unui nou site de produse naționaliste în blogosfera de profil. Siteul comercializează online articole vestimentare – și nu numai, de bună calitate, inscripționate cu mesaje naționaliste, la prețuri accesibile.

  Siteul, apărut la inițiativa unor tineri cu aspirații identitare românești, dorește să susțină efortul de promovare și conștientizare (mai ales în rândul tinerilor) a sentimentului de apartenență la Istoria și Conștiința Națională.

Astăzi, când tinerilor li se inoculează în mod insidios ideea că pentru a reuși în viață este necesar să porți haine “de firmă” și astfel să promovezi logo-urile unor multinaționale fără nici o legătură persoana ta, simpla afirmație de a fi “Mândru că sunt român” ridică sprâncene a mirare și trezește cel puțin nedumerire în mințile unora.

 A fi român nu mai este astăzi un fapt obișnuit, ci a devenit un act de curaj. A-ți mărturisi respectul și solidaritatea cu marile figuri ale istoriei Neamului Românesc tinde să fie privit ca ceva desuet. Curajul mărturisirii identității naționale este un act continuu, care trebuie să își găsească locul său respectat și binemeritat în societatea românească, al cărei sentiment național identitar tinde să se se dilueze sub asaltul mondializării.

MR

Š 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer