Salutm apariția unui nou site de produse naționaliste n blogosfera de profil. Siteul comercializeaz online articole vestimentare – și nu numai, de bun calitate, inscripționate cu mesaje naționaliste, la prețuri accesibile.

Siteul, aprut la inițiativa unor tineri cu aspirații identitare romnești, dorește s susțin efortul de promovare și conștientizare (mai ales n rndul tinerilor) a sentimentului de apartenenț la Istoria și Conștiința Național.

Astzi, cnd tinerilor li se inoculeaz n mod insidios ideea c pentru a reuși n viaț este necesar s porți haine “de firm” și astfel s promovezi logo-urile unor multinaționale fr nici o legtur persoana ta, simpla afirmație de a fi “Mndru c sunt romn” ridic sprncene a mirare și trezește cel puțin nedumerire n mințile unora.

A fi romn nu mai este astzi un fapt obișnuit, ci a devenit un act de curaj. A-ți mrturisi respectul și solidaritatea cu marile figuri ale istoriei Neamului Romnesc tinde s fie privit ca ceva desuet. Curajul mrturisirii identitții naționale este un act continuu, care trebuie s și gseasc locul su respectat și binemeritat n societatea romneasc, al crei sentiment național identitar tinde s se se dilueze sub asaltul mondializrii.

MR

, , ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *