Feed on
Posts
Comments

Salutăm apariția unui nou site de produse naționaliste în blogosfera de profil. Siteul comercializează online articole vestimentare – și nu numai, de bună calitate, inscripționate cu mesaje naționaliste, la prețuri accesibile.

  Siteul, apărut la inițiativa unor tineri cu aspirații identitare românești, dorește să susțină efortul de promovare și conștientizare (mai ales în rândul tinerilor) a sentimentului de apartenență la Istoria și Conștiința Națională.

Astăzi, când tinerilor li se inoculează în mod insidios ideea că pentru a reuși în viață este necesar să porți haine “de firmă” și astfel să promovezi logo-urile unor multinaționale fără nici o legătură persoana ta, simpla afirmație de a fi “Mândru că sunt român” ridică sprâncene a mirare și trezește cel puțin nedumerire în mințile unora.

 A fi român nu mai este astăzi un fapt obișnuit, ci a devenit un act de curaj. A-ți mărturisi respectul și solidaritatea cu marile figuri ale istoriei Neamului Românesc tinde să fie privit ca ceva desuet. Curajul mărturisirii identității naționale este un act continuu, care trebuie să își găsească locul său respectat și binemeritat în societatea românească, al cărei sentiment național identitar tinde să se se dilueze sub asaltul mondializării.

MR

loading...

2 Responses to “Salutăm apariția site-ului produsenaționaliste.ro !”

 1. Z says:

  O idee faina,
  dar de ce rasa de ciini PitBull reprezinta ceva nationalist roman?
  Sau e nationalist dar nu roman :P?
  Mie nu-mi plac pitbull-ii, sint ciini ucigasi si ii caracterizeaza violenta nu inteligenta.
  La fel, cuvintul Fighter, imi sugereaza doar violenta, fara un mesaj.
  Poate fi un luptator de strada, pentru orice cauza, in definitiv si cei pro-homosexuali sau cei din clanurile de interlopi pot fi tot batausi.

  Tricourile cu personalitati din istorie sint ok, dar ar putea face si ceva mai discret, nu toata lumea are ca si gusturi sa poarte o poza de 30 x 40 cm.
  Sau sa puna niste simboluri, mai simple sau mai mici, cum sint pe tricourile de import.

 2. @Z Asta e doar iceputul. In mitologia indiana, SOBOLANUL e sacru, VACA … asa ca trebuie sa-i felicitam. Nu trebuie sa-i vorbim de rau. IUBESTE-TI APROAPELE e ceva comun religiilor dogmatice.

Leave a Reply