Feed on
Posts
Comments

Screen_Shot_2013-07-04_at_3.02.30_PM-629x441

Mark Newton și iubitul său australian, Peter Truong, dorind să „cunoască plăcerile paternității” (după cum aveau să declare în fața instanței) au început din 2002 să caute o mamă-surogat. Ei au reușit să obțină abia în Rusia, în 2005, dreptul de a concepe un copil cu ajutorul unei femei dispuse la „gestație pentru altul”. Unul dintre cei doi bărbați a donat spermă și întreaga afacere i-a costat 8.000 dolari.

De la vârsta de 22 de luni, copilul a fost abuzat sexual aproape zilnic de către cei doi „părinți” și de către opt alți bărbați, membri ai unui grup de pedofili, din Franța, Germania, SUA și Australia. Gradul de exploatare sexuală atinsese un asemenea nivel încât copilul a crescut crezând că ceea ce i se întâmplă reprezintă viața normală. El a fost chiar dresat să nege totul, dacă ar fi fost întrebat despre viața sa.

Anchetatorii au descoperit un jurnal al celor doi bărbați, în care aceștia au scris despre tot ce îi făceau copilului.

Când cei doi bărbați au început să dea de bănuit, ei au acuzat autoritățile că îi persecută din cauza orientării lor sexuale. În 2010, într-un interviu acordat unui post de radio australian, cuplul a încercat să ofere imaginea unei „familii ca oricare alta”; dar pentru anchetatori a fost clar că au cumpărat copilul cu unicul scop de a-l exploata sexual.

Mark Newton a fost condamnat la 40 de ani de închisoare și despăgubiri de 400.000 de dolari. Truong așteaptă încă să îi fie pronunțată sentința.

În iunie 2013, Duma (parlamentul federal rus) a adoptat un amendament la legea adopțiilor, care interzice adopția de copii ruși de către cuplurile de același sex și de către cetățenii țărilor în care este legal așa-zisul „mariaj gay”.

Mai multe la LifeSiteNews

sursa: culturavietii.ro

loading...

One Response to “Tați homosexuali “model”: și-au molestat sexual copilul de 6 ani, oferindu-l unui cerc de pedofili”

  1. Saso says:

    Aha, aceste stiri de ce nu mai fac inconjurul lumii? Nu, la fiecare 15 minute ni se spune ce s-a mai “intamplat” in Egipt.
    De remarcat ca pederastrii s-au aruncat imediat la faptul ca sunt persecutati pt orientarea lor sexuala…. parca mai erau unii dintr-o secta care faceau acelasi teatru ieftin…. 🙂

Leave a Reply