Screen_Shot_2013-07-04_at_3.02.30_PM-629x441

Mark Newton și iubitul su australian, Peter Truong, dorind s „cunoasc plcerile paternitții” (dup cum aveau s declare n fața instanței) au nceput din 2002 s caute o mam-surogat. Ei au reușit s obțin abia n Rusia, n 2005, dreptul de a concepe un copil cu ajutorul unei femei dispuse la „gestație pentru altul”. Unul dintre cei doi brbați a donat sperm și ntreaga afacere i-a costat 8.000 dolari.

De la vrsta de 22 de luni, copilul a fost abuzat sexual aproape zilnic de ctre cei doi „prinți” și de ctre opt alți brbați, membri ai unui grup de pedofili, din Franța, Germania, SUA și Australia. Gradul de exploatare sexual atinsese un asemenea nivel nct copilul a crescut creznd c ceea ce i se ntmpl reprezint viața normal. El a fost chiar dresat s nege totul, dac ar fi fost ntrebat despre viața sa.

Anchetatorii au descoperit un jurnal al celor doi brbați, n care aceștia au scris despre tot ce i fceau copilului.

Cnd cei doi brbați au nceput s dea de bnuit, ei au acuzat autoritțile c i persecut din cauza orientrii lor sexuale. n 2010, ntr-un interviu acordat unui post de radio australian, cuplul a ncercat s ofere imaginea unei „familii ca oricare alta”; dar pentru anchetatori a fost clar c au cumprat copilul cu unicul scop de a-l exploata sexual.

Mark Newton a fost condamnat la 40 de ani de nchisoare și despgubiri de 400.000 de dolari. Truong așteapt nc s i fie pronunțat sentința.

n iunie 2013, Duma (parlamentul federal rus) a adoptat un amendament la legea adopțiilor, care interzice adopția de copii ruși de ctre cuplurile de același sex și de ctre cetțenii țrilor n care este legal așa-zisul „mariaj gay”.

Mai multe la LifeSiteNews

sursa: culturavietii.ro

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer