Feed on
Posts
Comments

ASOCIATIA PENTRU APARAREA DREPTURILOR APATRIZILOR SI REFUGIATILOR (A.P.A.D.A.R.)
PROTEST

A.P.A.D.A.R. organizeaza in ziua de joi 18 iulie 2013 incepand cu orele 11.00, pe trotuarul de vis a vis de sediul Ambasadei Siriei un protest impotriva abuzurilor reprezentantilor ambasadei fata de cetatenii sirieni care nu sustin actualul regim.
Reamintim ambasadorului promisiunea de la ultimul protest prin care ne garanta un tratament nedescriminatoriu fata de catatenii sirieni care au de rezolvat diverse probleme la ambasada. Refuzul de a fi primiti in ambasada sau amenintarile proferate impotriva familiilor ce au rude aflate in Siria de partea revolutionarilor nu pot caracteriza un diplomat ce trebuie sa reprezinte in mod nediscriminatoriu interesele tuturor cetatenilor sirieni indiferent de religie sau obtiuni politice.
Protestul nostru sustine intrarea in normalitate a diplomatiei siriene in Romania. Daca demersul nostru nu va avea efectul scontat ne vom adresa Presedintelui Romaniei excelentei sale Traian Basescu pentru retragerea acreditarii acestui Ambasador ce practica discriminarea si nu respecta drepturile omului.
Presedinte A.P.A.D.A.R.
Viorel ENE

loading...

3 Responses to “Spuneti STOP VIOLENTELOR din Siria ! Miting APADAR”

 1. EtheFleosch says:

  Asa, facti jocul licuriciului :).
  Poate ar trebui facute niste marsuri de protest la ambasada SUA impotriva programului de monitorizare globala cu proiectul PRISM, impotriva ingerantei acestei superputeri in lumea araba sub pretextul democratiei cand interesul real este cucerirea economica si farmatiarea geopolitica a acestor state.
  Cam cum credeti ca ar fi tratat niste separatisti ‘rebeli’ inarmati in oricare stat democratic? Nu ar avea mai mult sens realizarea de mitinguri la ambasadele statelor care furnizeaza armament rebelilor ( ca nu o fac de frumosi ce sunt ci pentru a putea lua o bucatica din prajitura ce le este interzisa )?

 2. ene says:

  Daca a lupta impotriva dictatorilor si a dictaturii impuse de rusi inseamna ,,rebeli”il anuntam oe eteflosc ca si in Romania s-a intamplat ceva asemanator in urma cu 23 de ani.Daca nu se intampla ,,domnul”eteflosc ar fi scris astazi pe nisip la nudisti.

 3. EteFleosch says:

  Si ce legatura este intre Rusia, Ceausescu si Siria? Nu e interesant ca nu vedem stiri despre rebeliunile din tarile africane ?

  Americanii si statul Israel au interes ca tarile arabe sa fie cat mai slabe, faramitate si eventual controlate din umbra. Ca urmare vuieste internetul si e plin in filmele de la Holywood cu imagini negative la adresa musulmanilor. Cam in toate serialele si filmele de actiune a apare un atentat pus la cale de arabi :d.
  Recent mi-au sarit in ochi doua filme in care Corea de Nord ataca USA (il pun pe ultimul deoarece nu mai tin minte pe primul ): http://www.usatoday.com/story/theoval/2013/03/26/obama-white-house-down-olympus-has-fallen/2022021/
  Aparatul mediatic american stie cum sa dirijezele emotiile oamenilor din intreaga lume ( si prin proiectul PRISM ia si pulsul la actiunile pe care le inteprind ) astfel incat la orice interventie militara omenirea nu doar sa o accepte dar sa o si sustina.

  Revenons a nos moutons: mare propaganda ca armata siriana a folosit gaz sarin, stiri peste stiri la americani, la europeni etc…http://edition.cnn.com/2013/06/13/politics/syria-us-chemical-weapons Mostre au fost trimise la rusi care in urma analizelor au aratat ca cei care au folosit gazul nu sunt militarii ci rebelii. http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2013/07/20137920448105510.html
  Ca sa vezi cat e de tare influenta americana, ia vezi daca gasesti stirea la cnn, bbc, ny times, la times etc… Interesant nu?

Leave a Reply