Feed on
Posts
Comments

În dimineața zilei de 11 iunie 2013, mai mult de 30 de camioane pline cu monede de 5 cenți, au  ajuns la porțile sediului Apple din California. Inițial, compania de securitate care protejează facilitatea au declarat că aceste camioane au fost ajuns în locul nepotrivit, dar câteva minute mai târziu, Tim Cook (CEO-ul Apple), a primit un telefon de la CEO-ul Samsung, care explica faptul că în camioanele respective se află plata de  1 miliard de dolari pentru amenda recent pronunțată împotriva companiei Sud coreene.

Aceasta este partea amuzantă, că documentele semnate nu specifică o metodă de plată unică, astfel încât Samsung are dreptul de a trimite creatorilor de iPhone miliardul de dolari în felul în care consideră cele mai bine.

Această găselniță genială va da noi dureri de cap directorilor Apple, care vor avea nevoie de un numeros personal și de o logistică adecvată pentru număra toți banii, pentru a verifica dacă sunt toți, dacă nu cumva lipsesc sau sunt în plus, și să spere că se va găsi o bancă care să accepte primirea, depozitarea și schimbarea tuturor acestor monede.

Se zvonea că Apple va face o lichidare de stoc, pentru a sărbători plata de către Samsung a acestei amenzi, însă în noile condiții, se pare că sărbătorirea acestui “triumf” va întârzia.

Lee Kun-hee, presedintele Samsung Electronics, declarase anterior pentru mass-media că firma sa nu va fi intimidată de către un grup de “tocilari stilați” (cu referire la conducerea Iphone) și că, dacă vor să joace murdar, și ei știu și cum să o facă.

“Puteți folosi monedele pentru a cumpăra pentru toată viața băuturi răcoritoare de la distribuitoarele automate, sau puteți topi monede pentru a face computere, că nu e problema mea, eu le plătit deja și mi-am îndeplinit obligația prevăzută de Lege.

Avem de livrat către Apple un total de 20 de miliarde de monezi, și sper că vom termina de făcut această livrare săptămâna aceasta.” – a mai declarat CEO-ul Samsung.

Rămâne de văzut cum va răspunde Apple la toate acestea 🙂

sursa: news-hound.net

loading...

10 Responses to “Samsung plătește către Apple amenda de un miliard de dolari trimițându-i banii în monezi de 5 cenți”

 1. EteFleosch says:

  Yee, asta voiam si eu sa zic.
  http://tech2.in.com/news/general/samsung-didnt-pay-apple-105-billion-in-5-cent-coins/402432
  http://tech2.in.com/news/general/samsung-didnt-pay-apple-105-billion-in-5-cent-coins/402432

  Da fi atent ca sa vezi canalul dezinformarii:
  tech2.in.com si gurardian.co.uk dezmint stirea in august 2012.
  Rapcea.ro pune stirea in care putem citi: În dimineața zilei de 11 iunie 2013, mai mult de 30 de camioane pline cu monede de 5 cenți, au ajuns la porțile sediului Apple din California.

  Acu vazui care-i sursa Facepalm :)). Tare. No more comments.

 2. gigi libelula says:

  daca nu citeam comentariile nu intelegeam care-i adevarul. ce a ajuns blogul asta, sursa de imprastiat minciuni pe net?

 3. MR says:

  Cum dom’le n-au platit !? Pai am fost acolo, si acu ma dor degetele de la atata maruntis numarat ! :))) apropos, am telefoane Samsung :))))

 4. ionut says:

  Rapcea a cazut victima schemei impostorului Rudan Vasile: de asta nici macar nu mai verifica sursele si baga cox de umplutura. Chestii de-astea se verifica pe http://www.snopes.com.
  Observam ca MR a lasat-o mai moale cu Bivolaru Rex si se ocupa de evrei, masoni, balarii. La fel ca si fosta sa tinta.

 5. Solle says:

  Spor la numarat:))

 6. gogu says:

  MONEDE BAI BLOGGERE!!! Toti prostii si-au tras blogg!

 7. MR says:

  Sa ne traiesti gogule ! Daca nu erai tu, ramaneam cu blestematele de monezi :)))

 8. Andrei says:

  Bine Samsung!!! :)) Foarte taree!!! :))

Leave a Reply