Feed on
Posts
Comments


Live stream videos at Ustream

loading...

16 Responses to “Postul tv mult-asteptat… momentan in TESTE :)))”

 1. Mayavin says:

  Mult asteptata este doar portia de ras 🙂

  Acum toata gasca ta trebuia sa dea pe spate, privind extaziati si cu mintea blocata la acele stele monocolore. Sper sa nu se fi lovit vreunul!

  Acest site sterp cu nume de TV este tot ce ati putut? Doar atat a ejectat brainstorm-ul vostru?

  Ma asteptam sa vad ceva mai mult: mutra zambareata a lui MR, cei 3 trandafiri, o anagrama cu SRI, niste flacari si pucioasa pe fundal sau macar cateva cornite! Slaba productie! Unde va este capacitatea de expresie? Mie mi-ar fi rusine sa recunosc o asa autoincapacitate cronica si lipsa acuta de creativitate.

 2. Mayavin says:

  Iar cu numele?! Ati renuntat la bunatate de SIN TV? Brandul vi-l ofeream gratis! Era ca si facut pentru voi!

  Dar macar ati reusit sa sugerati ca e just numai in interior (in) si in afara nu? Corect! Veti fi singurii care va dati dreptate, voi intre voi.

 3. Mayavin says:

  MR, curat murdar! Mai aveai putin pana expira suspendarea si poate se mai indupleca Grieg. Macar sa te primeasca in grupa pregatitoare. Dar ai luat-o la vale, de-a busilea, de nimeni nu te mai poate opri. Doar haul din fata!

  Pacat de tine, caci sufletul tau plange dupa ce ai fost. Iar in acest fel, nu mai ai sanse sa redevi niciodata.

 4. Last says:

  mayavin, esti oligofrenul de serviciu ? te-a scuipat in frunte tiganu pedofil si esti fericit ?

 5. Mayavin says:

  baLast reactiv,

  ai intuit tu ceva cu fruntea, dar nu poti intelege mai mult…

  Cu tine, MR ar face echipa buna pe sticla. Iar in cinstea mizeriilor tale iar fi putut spune: LAST TV!

  Asa, verdi_tv suna prea sec!

 6. RAM says:

  @Mayavin: ce-ai bre te-a lovit gratia lui gargamel în cap? Trage pe dreapta si ia o pauza. Pari cam surescitat, vezi sa nu faci vreo criza de îndoileli demoniace…
  :Angry:

 7. Partizanul says:

  Ma intrebau niste flacai din Valea Adica cine e PARTIZANU. E uite ca TIZU a aflat cine butoneaza in spatele pianului. Problema e ca mai am citeva colivi de citit pentru raposatul si ma apuc sa deschid cartea ca sa aflu cine a dat cu var in regie. Ca in stiudio am aflat de la GRIG prin undele lui tele-simpastice. Eu ce sa spun. SUCCESURI. Si bine ar fi pe viitor daca ni s-ar plati si factura la energie ca sa ne putem uita la TELEMBIZOR.

 8. Marina says:

  …. si eu constatam acum ceva timp ce rezonante “ieftine” trebuie sa ai ca sa-ti vina ideea sa numesti canalul misa: misasenzational!!!
  Cat de Tantalau sa fii sa alegi varianta asta si inchipuit, daca in mintea ta senzationalul are vreo treaba cu spiritualitatea.

 9. Marina says:

  …dar n-am ras, Mayavin, ci m-am ingrozit de cat de evidente imi sunt acum lucrurile si cat de oarba am fost!!! da, pe nivelul asta sunt 95% din rezonantele voastre.

 10. Roxana says:

  Vezi că ți-au răspuns flăcăii pe Yogaesoteric, MR. Ești așa un neimportant cu care n-au ce discuta, că ți-au dedicat un articol întreg ca să-ți răspundă 😀

 11. Roxana says:

  Și au postat și poza cu tine în șorțulețul masonic – pentru că ești mason. Evident. Clar. De la distanță se vede, îmhî. Nu știu dacă subconștientul aude sau nu cuvântul „nu”, dar Yogaesoteric sigur n-a auzit niciodată de ironie XD

 12. Mayavin says:

  Au mare dreptate in articol. Iar ca si completari, putem observa mai mult din intentiile si rezonantele tale.

  MR, spuneai ca va fi un TV enciclopedic, dar l-ai pus in categoria “Anti-sitem”. Adica prin intermediul lui vei

  continua atacurile impotriva MISA. Tu chiar crezi ca oamenii nu vad?

  Il laudai ca va fi asa de vast ca Enciclopedia Britanica si asa de colorat ca manifestatiile gay! Dar uite ce a

  iesit! L-ai mai si pus de Luna Plina, sperand ca demonii te vor ajuta mai mult asa.

  Foarte josnic din partea ta.

 13. Mayavin says:

  Roxanica, nimic despre continut? Doar barfe generale?

  Tu numesti asta importanta? MR se gandeste in fiecare zi cum sa faca rau MISA-ei. Ei au scris despre el o data la doi ani. Pai cu asa importanta, nici babele de pe scara n-o sa-i mai faca ochi dulci! Halal.

 14. Analist NLP says:

  @Mayavin, daca imi spui si ora la care au “emis” prima oara, iti spun si daca au fost “in ceasul cel bun” sau nu. 🙂

  Calculam si tattva si ora planetara si iti spunem si deznodamantul. Pana atunci, sa privim circul. 🙂

  Nu uitati insa ca unul dintre motivele pentru care ei au pornit acest pseudotv este si acela de a acumula IPurile voastre. Unele softuri de “video streaming” fac legatura directa cu IPul vostru, chiar daca folositi un proxi. Acum depinde si ce soft de proxi folositi si mai ales prin cate astfel de softuri treceti conexiunea voastra. Puneti unul peste altul si mai treceti si prin 2-3 VPN-uri si ati aproape ati omorat “detectarea IPului”. De ce ? “Prietenii stiu de ce”. 🙂

 15. Analist NLP says:

  Sau mergeti la un icafe, ca asta din cartier de la mine, deschis non stop. 🙂 Va puneti cagula pe fata, sa nu fiti recunoscuti ca … terrraoristi. 😀

  Si mai mai tare. Dati cautare dupa un WIFI fara criptare si gata, “autorul” este vasilescu de la 7. Sunt hoteluri sau service-uri care dau wifi free. Puneti masina (de paine) langa si gata. 🙂 Idei sunt multe. Fiti imaginativi cat timp intrati in “gura de jiad”.

 16. Analist NLP says:

  @Roxana

  Și au postat și poza cu tine în șorțulețul masonic – pentru că ești mason. Evident. Clar. De la distanță se vede, îmhî. Nu știu dacă subconștientul aude sau nu cuvântul „nu”, dar Yogaesoteric sigur n-a auzit niciodată de ironie”

  Ironie sau nu, ramane de vazut, dar PROSTIE CRASA … da.. multa multa, la fel si sincronicitate. La fel ca si mahacutra, cea cu coarnele de drac. Stim, tot ironie, dar rezonantele sunt rezonante si egregorul in care te-ai bagat, fie si in mod “ironic” te vor ajunge din urma.

  Pe tine cand te vedem, eventual si mai tare ca astia doi; si cu coarne de drac si cu sortulet de.. masonista ? 🙂 Cred ca esti in stare si de asta …

  Apropo, nici gandacii sau sobolanii nu sunt importanti, dar cu toate acestea se folosesc pentru ei o multime de resurse si otrava pentru a-i extirpa. Ce nenorociti mai sunt oamenii astia fara inima si compasiune fata de sarmanii si dragalasii gandaci si sobolani.

Leave a Reply