Feed on
Posts
Comments

Cu lehamite, reiau o temă favorită ce reapare des pe acest blog: MISA. Și putreziciunea de la vârf, care trezește în mine spiritul justițiar, dorința de a repune (pe cât posibil) ADEVĂRUL ÎN DREPTURI.

Factorul declanșator îl constituie ultimul articol de pe yogaesoteric, intitulat “Precizare a d-lui Gabriel Andreescu privitoare la un articol publicat de yogaesoteric”.

Articolul respectiv nu este o banală “precizare”, cum ar dori să îi îndulcească tonul cei de la yogaesoteric, ci un veritabil DREPT LA REPLICĂ, căci contrazice și atacă unul dintre “adevărurile” marca MISA, repetat cu insistență, în ideea goebelsiană că prin repetiție, el va deveni un veritabil adevăr. Este vorba despre acea afirmație cum că fostul lider MISA Trandafir Claudiu era omul Securității încă dinainte de revoluția din 89 și că el plănuia să preia MISA cu ajutorul securiștilor.

Evident, o să sară unii să mă acuze din start că sunt omul lui Trandafir, că fac jocurile securiștilor, etc., etc. Nu dragilor, sunt doar omul ADEVĂRULUI, oricât de dureros ar fi el. Și nu o să îl disculp în nici un fel pe Claudiu Trandafir, cu care nu mai am de mulți ani, nici o legătură. NU ! În schimb, voi pune în lumină alte fapte incontestabile, care vă vor da de gândit și vă vor face (pe unii dintre voi) să vă întrebați: DE FAPT UNDE SUNT ADEVĂRAȚII SECURIȘTI !?

Aș începe cu observația că replica lui Andrescu nu este pusă la loc vizibil pe siteul yogaesoteric, ci undeva într-un colț, pentru a trece cât mai puțin remarcată.

y

Oare nu merita băgată știrea în celebrul chenar roșu al noutăților importante ? Nu este important oare faptul că cineva te acuză că îi răstălmăcești cuvintele – și asta pe un subiect repetat periodic ?

 Bun, deci dl. Andreescu, cu care nu au vrut să se pună rău, cum au pățit în Suedia cu Seppo Isotalo, scrie 5 rânduri în care le spune trei chestii tari. Citez esențialul:

„dezvăluirile tulburătoare” postate pe yogaestoteric susțin contrariul celor afirmate de mine.” Adică ? “…investigarea cazului prin surse independente îl plaseazǎ pe Claudiu Trandafir în categoria acelor victime care au înfruntat fǎrǎ hiatus sistemul de la începutul confruntǎrii cu el pânǎ la sfârșit. În absența altor date – ce par, în acest stadiu al investigației, improbabile – transformarea angajamentului sǎu într-o stigmǎ este și ilogică, și nedreaptǎ.” Deci, în opinia lui Andreescu, Claudiu Trandafir este o victimă a securității, NU UN SECURIST, cum încearcă să demonstreze cei din MISA.

 1. Omul mai spune negru pe alb: “mi-a (fost) falsificat punctul de vedere” (de către autorii articolelor calomniatoare la adresa lui Claudiu Trandafir – de pe yogaesoteric). Cu alte cuvinte, Andreescu refuză să fie folosit la denigrarea unui om, ceea ce este lăudabil din partea lui.
 2. Andreescu atrage franc atenția, referitor la jocul periculos practicat de cei de la yogaesoteric, cu “informațiile” venite “pe surse” de la “securiștii benefici” (ce !? credeați că există doar extratereștrii benefici !?)

Deci, ÎN PREMIERĂ PLANETARĂ se afirmă că este posibil ca dezinformarea și compromiterea MISA să se facă chiar din interior.

Însă, care ar fi scopul unei astfel de discreditări și compromiteri ? Qui prodest ? Cine și-ar dori compromiterea și distrugerea MISA ? Păi, ne-o spune tot yogaesoteric: SECURȘTII MALEFICI, care voiau să acționeze prin sărmanul domnu Trandafir, cel care le-a pus multor copii sărmani de la MISA, yoga în mână.

Dacă însă redactorii yogaesoteric au citit atât de bine cartea lui Andreescu, respectiv volumul „Reprimarea mișcării yoga în anii `80” (Polirom, Iași, 2008) – existent la liber și pe scribd, cum de au trecut cu vederea pasajul “tulburător” referitor la trecutul securistic al însuși președintelui MISA, Nicolae Catrina, cel care publică nestingherit zeci de articole pe yogaesoteric și ține conferințe fluviu, cu iz moralizator, pentru taberele de vacanță, din îndepărtata Grecie, unde se ascunde ca un Ulisse modern ?

Spicuiesc câteva pasaje despre Nicolae Catrina, din cartea lui Andreescu, și vă las pe voi să judecați cum stă treaba cu securiștii:

Pag. 70 “Raportul cu propuneri de a se aproba înregistrarea avertizării la CID a numitului Nicolae Catrina din 25 noiembrie 1989 susține despre acesta că „a respectat declarația-angajament luată la punerea în libertate și a furnizat informații scrise despre poziția prezentă a principalelor elemente care au făcut parte din gruparea lui Bivolaru Gregorian  «Grig», confirmate pe alte linii 2 specifice muncii de securitate : filaj, rețea (col. Dragomir Gheorghe)

În comparație, despre Trandafir Claudiu nu regăsim nici o informație că acesta ar fi furnizat informații scrise despre cineva. Deci, 1-0 în Cupa Onestității în meciul comparativ Trandafir – Catrina.

În continuare filele 70-71 din lucrare, se mai arată: “În procesul cercetărilor, Catrina Nicolae a avut o poziție corectă, a făcut declarații sincere și a regretat faptele comise, iar în declarația luată la avertizare s-a angajat să sprijine organele Ministerului de Interne. La sediul Direcției a Vl-a, col. Dragomir Gheorghe a participat la mai multe audieri ale numitului Catrina Nicolae, împreună cu ofițerul de cercetări penale care s-a ocupat de caz, a realizat măsura avertizării, iar după punerea în libertate a perfectat un sistem de legătură în scop de influențare pozitivă și atragere la colaborare. 1. Arhiva CNSAS, Dosar 14797, ff. 26￿27. 2. Ibidem, f. 28..

Iată deci explicația modului “miraculos” în care unii au scăpat din anchetă, cum este cazul lui Nicolae Catrina. Simplu: A COLABORAT.

Dar cum a colaborat ? Ne-o spune continuarea (fila 71): “În prezent, ing. Catrina Nicolae și-a reluat activitatea profesională la IRNE Pitești și face demersuri pentru a se transfera la București (…). La contactările realizate a furnizat informații de interes operativ despre principalele elemente care au făcut parte din anturajul și gruparea lui Bivolaru Gregorian, confirmate prin alte mijloace. Față de cele raportate, PROPUNEM : A se aproba închiderea dosarului de urmărire informativă (…) urmând a se realiza atragerea treptată la recrutare ca informator (subl. mea), cu menținerea în cartoteca general documentară, Ofițer specialist II, col. Dragomir Gheorghe.

Deci a dat informațiile promise, și i-au închis dosarul de urmărire, pentru că DEVENISE OMUL LOR.

Ce ne mai spune dl. Andreescu despre Nicolae Catrina ? fila 71 : “Nicolae Catrina are și un dosar de rețea: dosarul personal cu nume conspirativ „Zappa”, cu nr. 25364, intrat în Arhiva CNSAS, R1341. Catrina intrase în vizorul Securității de foarte mult timp. Biroul de contrainformații UM 02540 Craiova îi făcuse militarului în termen ce ajunsese în armată direct de pe băncile liceului o fișă de colaborator în care apare : o dată de recrutare, 16.03.1981 ; numele conspirativ, „Zappa” ; numele ofițerului CI de legătură, locotenent-colonel Iovan Dan, și aprecierile acestuia : intelectual, sociabil, cu calități în formare. Dar nimic, nici o notă, nici o referire la vreun contact, dovadă că ofițerul își făcuse sarcina doar pe hârtie. 1. Arhiva CNSAS, Dosar 14797, f. 29. 2. Fila poartă și o dată de certificare : 21.03.1995, semn că SRI lucrase cu dosarul până în acel moment.

Aici se cuvine făcută o precizare pe care dl. Andreescu nu o poate contesta, ci dimpotrivă, poate confirma această informație: Informatorii activi, ofițerii și cadrele active nu au dosarul dat la CNSAS, deci nu se pot afla mai multe informații despre ei.  Și atunci apare o întrebare legitimă: NU CUMVA INFORMAȚIILE DESPRE CATRINA NU APAR ÎN DOSARUL LUI INFORMATIV DEOARECE… ESTE ÎNCĂ UN COLABORATOR ACTIV AL STRUCTURILOR SUCCESOARE ALE SECURITĂȚII ???!

Dacă aș fi întrebat care dintre cei doi (Trandafir sau Catrina) mi se pare mai securist – din prisma datelor oferite de cartea lui Andreescu, eu aș opta pentru Catrina. Spre deosebire de domnu Trandafir (care nu avea nume conspirativ), Catrina are numele conspirativ de Zappa. Nume conspirativ primeau doar dacă dădeai informații relevante, ce necesitau protecția identității tale în rapoartele informative.

fratii

Deci, cine conduce astăzi MISA ?! 

loading...

138 Responses to “Manipulare si găinărie marca MISA. Unde sunt adevărații securiști ? TOT ÎN MISA – și mai mult, CHIAR LA VÂRFUL EI.”

 1. Mayavin says:

  Deci, cine conduce astăzi MISA ?!

  GRIEG

  Dincolo de toate speculatiile tale.

 2. Oro says:

  :)) Scoala Misa de securisti:))

 3. MR says:

  @Mayavin
  Ia intreabai pe cei din asshram daca GB mai conduce ceva la MISA si vezi ce raspunsuri o sa obtii

 4. RAM says:

  @Mayavin… nu prea esti informat.
  GB este fiul ploii. Puterea a fost deja preluata chiar daca nu oficial si nu pe fața. Sunt destui din conducerea misa care stiu ca GB nu este eliberat si care doar joaca teatru erijandu-se in fiinte spirituale. Uita-te numai la fețele lor, nu-ti trebuie clarviziune ca sa-i recunosti.
  Noi îi stim. Voi îi stiti?

 5. Mayavin says:

  Nu se misca absolut nimic la MISA fara voia lui Grieg. Este scoala lui si asa va ramane. Indiferent ce si-ar dori “ceilalti”. ADICA VOI!

  Tu confunzi faptul ca Grieg le-a dat intr-o anumita masura mana libera celor din Romania, cu faptul ca ei conduc! Este firesc ca cei de aici sa aiba in anumite limite posibilitatea de decizie, pentru ca totusi, Grieg este in alta tara. Dar linile directoare si deciziile importante sunt ale lui.

  Ca sa vorbim la concret, spune-mi o singura decizie sau actiune care s-a facut fara voia lui Grieg! Daca iti puneai intrebarea asta de la inceput, discutia se stingea inainte de a incepe. Ca de altfel, multe altele.

 6. Mayavin says:

  ramisor, tu ce zici ca sti? Ce regurgiteaza gasca de barfitori emeriti?

  Stai linistit cu insinuarile tale. La tine cunoastem aceste simptome: esti caz tipic de avitaminoza!

  Vezi ca lipsurile acute si persistente duc la deficiente mentale grave si iremediabile.

  (Daca nu intelegi vreun cuvant, ti-l explic!)

 7. RAM says:

  @Mayavin: Ce-o sa te faci în ziua în care o sa descoperi ca am avut dreptate? Stiu ca acum te opui unor asemenea idei pentru ca esti programat sa faci asta: ”noi am cazut la testele spirituale si suntem posedati sau suntem securisti platiti sa facem asta”.
  Ideile aste nu-ti apartin, ti-au fost turnate in cap.
  Ce-o sa faci cand o sa descoperi ca esti la o scoala falsa care nu duce nicaieri?
  ”(Daca nu intelegi vreun cuvant, ti-l explic!)” Mai bine ti-ai explica tie cum de în 20 de ani de yoga la misa nu a aparut nici macar un eliberat.
  Vezi tu, astea sunt întrebari simple, de bun simt.
  De ce rezultatele tale si ale tuturor colegilor tai sunt anemice?

  De ce nu se practica serios yoga ci se face orice altceva?
  De cate ori te-ai dedublat pe bune pana acum?
  De cate ori ai trait samadhi pana acum?
  De cate ori ai stat 3 ore nemiscat in meditatie pana acum?
  De cate ori ai avut viziuni cu puterile cosmice, Shiva, îngeri ori Dumnezeu?
  De ce yoghinii de la misa nu sunt nici macar sanatosi?
  De ce au parul alb, cearcane, si arata epuizati si decrepiti?

  Bineînteles ca nu ai sa-ti pui întrebarile astea, ai o scuza pregatita, ”regurgitata”, suflata la ureche de sistem.
  Dar mie nu-mi pasa, în toata povestea asta, tu esti cel care este înselat chiar daca tu crezi ca eu doar bag strâmbe si vreau sa-mi bat joc de tine.

 8. Mayavin says:

  Incercarea ta de a-l scoate informator pe Nicu este copilareasca. Te faci ca nu sti ca fosta Securitate te obliga sa semnezi acele acte, altfel nu-ti mai dadeau drumul din puscarie. Chiar si Gabriel Andreescu vorbeste despre asta pe larg in cartile lui.

  De ce nu faci referire si la ceea ce scrie Andreescu despre Trandafir? Macar la paginile care sunt prezentate si pe YE? Incuzand acele lucruri, nu ti-ar mai fi iesit socoteala?

  Desi sunt multe de spus, am sa ma refer la un singur lucru. Dupa ce au semnat, Nicu i-a spus lui Grieg despre ce l-au obligat sa faca. Trandafir nu i-a spus. ASTA E MAREA DIFERENTA DINTRE EI. Si cu asta am spus totul.

 9. RAM says:

  @mayavin, dar tu ai observat ca exista o ierarhizare în misa? Si ca un facut, cei care conduc au angajati doar misani? Mana de lucru ieftina si usor de prostit.
  Ai observat ca sunt unii care schimba cate doua masini pe an, (Ex-Costica Cojocaru) în vreme ce altii nu au bani sa ajunga în tabere?

 10. Mayavin says:

  Pai e firesc sa existe ierarhizare. Asa se coordoneaza cel mai usor.

  Arata-mi tu o organizatie de mari dimensiuni si care are multa activitate, unde nu exista ierarhizare! Pana una alta iar incerci sa vezi pitici acolo unde sunt numai oameni mari!

  Treaba cu mana de lucru ieftina este doar in nestiinta ta. Firmele care lucreaza in acest sistem compenseaza cu altceva.

  Usor de prostit esti tu! Uite ce ai ajuns! Ai impresia ca daca lucrezi pentru 50 de lei in plus fata de un yoghin care face Karma Yoga, esti buricul forumului? Nici macar asta! Ca sa nu mai vorbim ca activitatea ta spirituala e zero. Singurul lucru cu care ai ajuns sa te lauzi este “libertatea” prosteasca de a injura.

  Treaba cu masinile e scorneala, din lipsa de subiecte acuzatoare. Iar daca este sa mergem dupa logica ta, inseamna ca MR este umil pentru ca umbla cu matizul. Nici pomeneala. A ajuns un ingamfat si un orgolios de nimeni nu-i ca el.

  De curand isi imagina ca este asa de tare si de mare, ca nici macar nu are dusmani pe masura lui. Dar uita ca jocul demonilor este tocmai sa-l faca sa creada ca ei nu exista. De la impresiile lui ca nu are dusmani pe masura pana la realitate este diferenta ca, in cazul lui, DEMONII AU REUSIT.

 11. Sadashiva says:

  Mayavin ,
  Cu ce impiedica MR si al lui blog evolutia unui yoghin de la curs de la misa ?
  Da , are un stil pamfletar dar cam atat; de ce sunt derajati domnii de la conducerea organizatiei ca MR isi spune parera pe site-ul dansului ?
  Nu e democratie ?

 12. MR says:

  @sadashiva
  Pai, n-ai inteles inca faptul ca la MISA nu exista democratie !? E FALOCRATIE. adica se face voia FALUSULUI lui lider maximus :)))

 13. RAM says:

  Mayavin, orice om care citeste comentariile tale nu vede decat, îndoctrinare, îndoctrinare, îndoctrinare. Pentru tine nu mai e nicio speranta. Crezi ca sunt securist, dar nu sunt. Tot asa cum crezi ca la misa totul e Divin Integrat.

  Si da, în orice organizatie trebuie sa existe ierarhizare, însa la misa clasa conducatoare beneficiaza de ”aura” maestrului. Uita-te atent si ai sa descoperi ca oamenii aia chiar nu au nimic în plus fata de tine. Unii dintre ei, doar se prefac ca sunt spirituali pentru a beneficia de statutul lor: bani, femei/barbati, respect etc. Chiar simti ca Costica Cojocaru ti-e superior prin ceva?

  Cat despre activitatea mea spirituala, nu o sa ma justific în fata ta, dar am obtinut mai multe rezultate de cand am plecat de la curs si nu o spun doar ca sa ma dau mare. Sau ba da, uite, ma dau mare ca pot sa ma dedublez, ma dau mare ca pot sa am viziuni, ma dau mare ca pot sa intru în transa. Si asta numai dupa ce am plecat de la curs. Nu stiu ce ai lucrat tu, dar eu sunt dintre cei care au facut yoga foarte mult. Nu mult, foarte mult. Uneori 60 de ore pe saptamana. Daca as fi fost pe o cale autentica as fi obtinut mult mai multe rezultate.
  Nu zic ca la misa n-a fost bine pana prin anul 5… si daca regret ceva, nu regret ca am pierdut 20 de ani din viata, nu regret ca am fost spalat pe creier, nu regret decat ca am muncit atata degeaba, ca am urmat un drum închis, o fundatura spirituala. Problema voastra este ca nu aveti cu ce sa comparati pentru ca tot ce nu e integrat spiritual de G, nu e bun. În plus, caile autentice sunt rare. Si e foarte usor sa cazi într-o capcana gen misa…

 14. RAM says:

  @MR:Este cel mult trompicratie, ca la cum spun fetele ca atârna nu prea mai arata a falus. :)) Asa ca noul sau nume ar trebui sa fie ”mereu atârna” sau daca ele înca il mai considera fallus, atunci este ”fallus appendix” 🙂 Si atunci avem o apendicito-cratie :))

 15. jegurile tot jeguri raman says:

  Jegurile tot jeguri sunt sefi de la MISA. Informatia din asezamante este ca” DUPA CE PLATESC OAMENI CHELTUIESC SI LUCRA PENTRU IEI _ TOT JIGODILE SI DESCREIERATI DE SEFI NU II LASA SA MEARGA LA MARE.

 16. EteFleosch says:

  He he, mare problema pentru multi daca mai fute sau nu batranu :)).

 17. Mayavin says:

  Sada, sa-ti spui o parere e una, sa-i minti pe oameni cu atatea lucruri ca sa-i deviezi de pe cale, e alta. Daca pe acest blog s-ar spune numai adevarul, nimeni nu l-ar mai accesa. Pentru ca adevarul s-ar gasi in mai mare masura in alta parte.

  Ceea ce se face aici nu este pamflet. Nici pe departe. Caci pamfletul implica sa razi de aspecte negative. Dar MR si cei de aici isi bat joc nu numai de MISA si de yoghini, dar de intreaga spiritualitate. Ai vazut ce spuneau de Isus etc. Nu mai reiau acele blasfemii, ca ma apuca greata!

  In articolul de pe YE se explica foarte bine: MR face acest TV pe internet PUS DE ALTII, IMPOTRIVA MISA. De asta au catadicsit sa scrie un articol. Ca lumea sa stie ADEVARUL.

 18. Mayavin says:

  Si au scris un intreg articol, apropo de Roxy, care incearca sa faca din tantar armasar. Ca vezi Doamne cata importanta ii dau lui MR, ca au pomenit de el o data la 2 ani! De parca ar fi putut scrie numai jumatate de articol. Ca sa vezi minte de libelula!

  Si se poate pune in balanta faptul ca ei au scris o data la atata timp, cand MR se gandeste ZILNIC cum sa faca rau MISA-ei? Si asta de atatia ani incoace? Nu cumva asta este deja OBSESIE?

  Este o stranie obsesie a raului, dupa ce atatia ani a facut bine!

 19. Mayavin says:

  ramisor, ce transe ai tu? Esti intr-un 1 Aprilie prelungit? Si ce viziuni ai in aceste tranșe? Vezi cumva OZN-uri cu remorca? Sau numai remorca?

  Dar dedublari? Ti se dedubleaza personalitatea? Vezi sa nu ramana dedublata! Ca dupa aceea jumate din tine o s-o injure pe cealalta jumatate!

  Ce usor este sa vorbesti, ca tu ai de toate. Numai sinceritate nu. Ia hai sa vedem ce copil-batran indigo esti tu! Vrei sa facem impreuna niste probe a ceea ce spui ca ai? Dar daca nu-ti ies, sa nu sudui prea tare! Ca nu-i slobod sa sudui 🙂

 20. Mayavin says:

  Sa presupunem ca ce spui legat de practica de la curs este adevarat. SOCANT DE ADEVARAT. Caci cine munceste atata si nu are rezultate… are incontestabil o problema!

  Ce-ti lipsea de nu obtineai rezultate dupa atata munca? Nu reuseai sa te concentrezi? Te chinuiau indoielile? O faceai doar pentru ca era program?

  Sau faceai pe alta parte lucruri gresite, de atitudine si de gandire, care te trageau inapoi in jos? Nu credeai in Dumnezeu? Urmareai scopuri joase? Iti incalcai juramintele? Le faceai pe femei sa sufere? Cu ce greseai? Daca tot ai inceput sa spui, spune pana la capat. Sa le fie invatatura de minte si altora care n-au rezultate!

 21. Analist NLP says:

  Bai mai draga Rapcea, cine citeste bai mai draga cearceaful asta ?

  Pune repede si fa un rezumat. Nu mai mult de 10 randuri. Sa vedem daca merita sa citim ce scrii tu.

  Asa, ca zici ca altii conduc Misa. Nooo era si la mine in gestiune o ipoteza ca asta. Nu vad insa autorii. Se pare ca tu ii stii. De ce taci ? Ar putea fi colegi cu tine, la servicii si ti-e tarseala sa-i dai de gol ? 😀

  Hai, baga o lista aici sa-i controlam .. la oo. 🙂

 22. Analist NLP says:

  “@MR
  Pai, n-ai inteles inca faptul ca la MISA nu exista democratie !? E FALOCRATIE. ”

  MR prietene, daca mergem dupa logica ta de fier, ruginit, intelegem ca la coada Misa-ei se afla aia cu falusul mic, iar cei ca tine, vezi ca sunt un gentilom si nu precizez ce si cum 🙂 s-au auto exclus si sunt in afara Misa. Cel mai probabil asta e si motivul pentru care cel mai adesea “tovarasii” tai ataca partea cu sexul la Grig sau la fostii tai colegi. Unii aproape ai spune ca stau toata ziua cu el in gura … ma rog, in mana, ca scriu si nu vorbesc. 😀

  Uite si tu la DISPERATU RAM, toata ziua e cu FALUSUL cuiva in “gura”. 🙂 Ba ca e moale, ba ca e mic, ba ca nu mai e. Frustrat tare.

  No hai pa, va pupa Jan. 🙂

 23. in doit says:

  @ Mai ya vin

  Scoate-ma din indoieli .Cum e posibil ca GB sa fie arestat in Romania in 2004,sa fuga cu un “ceofer”,
  in Suedia sa scape de sub asediul unui comando pus pe rele si apoi,sub presiunea masoneriei mondiale, sa intretina linistit la Paris harem , ani la rand.Asa ceva ma face sa ma indoiesc tare ca omul asta nu ne minte.

 24. eliberatu says:

  @Mayavin,

  “In articolul de pe YE se explica foarte bine: MR face acest TV pe internet PUS DE ALTII, IMPOTRIVA MISA. De asta au catadicsit sa scrie un articol. Ca lumea sa stie ADEVARUL.”

  In articolul de pe YE se bat campii, ca de obicei in astfel de cazuri. Vezi articolele cu “dezvaluiri” despre alti “tradatori”.
  Nu se fac decat niste afirmatii. Dovezi care sa le sustina nu sunt prezentate. Asa ca … apa de ploaie.

  “Sada, sa-ti spui o parere e una, sa-i minti pe oameni cu atatea lucruri ca sa-i deviezi de pe cale, e alta.”

  “Ce usor este sa vorbesti, ca tu ai de toate. Numai sinceritate nu. ”

  Adevar… sinceritate… ai pretentii aici pe blog sa se spuna adevarul (pe care oricum cel putin in ceea ce priveste experientele personale ale fiecaruia, n-ai cum sa il verifici), dar pe YE cum ramane?
  Ai semnalat vreodata redactiei YE existenta minciunilor din articolele lor? Sa iti dau cateva exemple?

  – Bivolaru ar fi profesor de yoga
  – MISA ar fi membra a Federatiei Internationale de Yoga si a Aliantei Europene de Yoga
  – V. Fruntes ar fi informator, spion si anchetat in Franta pentru spionaj
  – C. Tiz ar fi fost condamnata in Germania pentru calomnie
  – Parlamentul European și Consiliul Europei trag un semnal de alarmă asupra abuzurilor justiției române în cazul Gregorian Bivolaru
  – Grupul Confederal al Stângii Unite Europene / Stânga Verde Nordică (GUE/NGL) ar fi adresat Ministrului Justitiei si Primului Ministru din Romania o scrisoare legata de cazul Bivolaru

  Te freaca grija ca pe acest blog (pe care il consideri de rahat si pe care scriu oameni pe care nu dai doi bani) nu s-ar spune adevarul, dar in ceea ce priveste minciunile de pe oficiosul sectei din care faci parte si pe care o consideri scoala autentica spirituala n-am vazut nu te-am vazut sa sufli ceva.

  In plus, la fel ca redactia YE, nu esti in stare sa prezinti vreo dovada pentru afirmatiile pe care le faci. Doar vorbe.

 25. Roxana says:

  @Mayavin

  Uneori mai scriu înștiințări cei de pe YE. Chestii scurte. Sau nu scriu deloc. Deci se pare că i-a atins problema. Eu cred că în locul lor aș fi ales altă abordare a problemei, gen „Nu mă duc la TV-ul lui MR că n-am chef de mutra lui”. E mai sincer.

 26. in doit says:

  @ Mayavin

  Nu numai ca suntem mintiti dar GB nu duce scoala asta nicaieri.Au trecut 24 de ani.Nici un discipol mai de Doamne ajuta?
  Catrina e insurat, gata cu smecheria :).Stoian minte reflex.Nici un iluminat…Jocul este mantra noua taxa buna.E?

 27. RAM says:

  @Mayavin, esti doar rautacios si prost. VA MAI MIRATI CA VA TRATAM URAT. Cum te astepti sa ai vreun dialog cand tu doar îti bati joc?

  ”Sa presupunem ca ce spui legat de practica de la curs este adevarat. SOCANT DE ADEVARAT. Caci cine munceste atata si nu are rezultate… are incontestabil o problema!”

  Rezultate am avut idiotule, mai multe decat tine dar remarcabil mai putine decat altii de pe alte cai. Si crede-ma am avut cu ce sa compar. Voi, îndoctrinatilor, nu îi mai întrebati si pe altii. Pentru voi, tot ce nu e misa nu e bun. Rezultatele la misa sunt anemice pentru ca nu exista o informatie sistematizata dar mai ales pentru ca tehnicile sunt incomplete. DA, SUNT INCOMPLETE, AI CITIT BINE!

  Tu, Mayavin o sa regreti amarnic. Si într-o zi, cuvintele mele or sa te ajunga, si nu este necesar sa-ti fac vreo profetie, pur si simplu aste e realitatea. Sunt din ce in ce mai multi care se prind si pleaca din misa… voi credeti ca ati gasit un maestru autentic iar el este doar un iluzionist.
  Nu ma justific în fata ta, esti prea prost si arogant ca sa meriti vreo explicatie.

 28. RAM says:

  @Analistule:”Uite si tu la DISPERATU RAM, toata ziua e cu FALUSUL cuiva in “gura”. 🙂 Ba ca e moale, ba ca e mic, ba ca nu mai e. Frustrat tare.”
  Baiete dintre noi doi tu esti ala care o primeste din toate pozitiile.
  P.S. Mai tii minte Jenibile cand ai intrat prima oara pe forum si aveai pretentia ca tu esti un spiritual? Ti-am si zis ca astept sa te vad pe tine cum ai sa te porti pana la urma… Si te-ai purtat tot ca un idiot, mare analist, analiza-mi-ai cucu de la un milimetru. Crezi ca eu as înjura daca ati da dovada de respect? Dar voi habar nu aveti ce e ala respect pentru ca nici voi nu ati fost vreodata respectati de Gargamel. Tot ce ati învatat de la el, a fost aroganta si superioritatea.

 29. sadashiva says:

  Va-ti gandit vreodata ca poate MR este mana in mana cu GB ? Si isi fac publicitate unul la celalalt -intr-o maniera care se poarta acum ? (scandaluri, balacareli, circ etc etc ) ? Eu va spun sigur ca MR este mana in mana cu GB si comunica prin mijloace directe , fara ca cei care coordoneaza activitatile MISA din romania sa stie . Voi aduce dovezi in acest sens .

 30. CALINA says:

  Totusi ceva, ceva se schimba in bine…in orasul in care locuiesc in anul 3 erau 5 cursanti si acum nu mai e nici unul,oamenii au inceput sa se trezeasca,au inceput sa puna intrebari.Eu am inceput cursul imediat dupa revolutie,am vorbit de mai multe ori cu Grig si i-am vazut pe cei din jurul lui,Lucrurile au mers asa pentru ca multi dintre instructori i-au facut jocul lui Grieg si i-au alimentat egoul.Imi amintesc cum prin 1992 la ziua lui Grieg cineva ia dat un tort de fapt erau foarte multi cei care stateau la coada sa-i dea ceva si mai tarziu Grieg spunea ca cineva a furat tortul,avea o frica teribila ca este furat si un cursant a spus mai tarziu ca tortul a fost pus la rece,nimeni nu-l furase!A avut dreptate cineva care scrie pe aici,instructorii au imbatranit la fel ca toata lumea,femeile daca nu ar folosi tone de machiaj ar fi la fel si ma intreb despre reintinerire,si multe altele promise ca urmare a practicii din acesta scoala unde sunt si de ce nu sunt!da,cunosc multi localnici din ashram ce o asteapta pe mama sa le trimita pachetul cu mancare,cunosc fiinte apropiate ce de multi ani muncesc pentru aceasta scoala si vara nu au bani nici de mers in tabara la Costinesti,unii sunt prea slabi sa se retraga acum,probabil multi nici nu ar avea unde sa mearga sa locuiasca,cunosc o persoana care lucra la Dacia plant si primea 3 milioane pe luna si-mi povestea cum culegeau plante de ginkgo biloba noaptea din parcurile din Bucuresti cum foloseau plante vechi si mucegaite din India,umilinta la care a fost supus cand a cerut un salariu decent .
  Si daca filmele facute de Mihai Stoian se vor spirituale de ce le gasim pe situri porno…
  in astral Grieg e un spirit ca oricare altul..cei care va dedublati constient va rog sa confirmati asta,scrieti despre cum decurg intalnirile voastre cu Grieg in astral…

 31. Marina says:

  iar tu, sadashiva, esti un manipulant ieftin

 32. voioase says:

  Dedicatii muzicale
  -pentru ashramisti
  http://www.youtube.com/watch?v=BG7x4lhpt7g
  – pentru mahavira ananda
  http://www.youtube.com/watch?v=Z7RxWsV6pP0

 33. Roxana says:

  Heeeeey, Sukida! Nu te-am mai văzut de ceva vreme. Ce mai citești?

 34. Sukida says:

  Citesc yaoi manga (o sa ma dea MR afara de pe forumul lui!!!), si din cand in cand mai arunc cate un ochi pe forumuri!!! lol

 35. Roxana says:

  Titluri, woman! Titluri! Poți să le spui și la mine pe blog, că eu sigur nu mă supăr 😀

  Ultima ta recomandare a fost mișto, dar n-am găsit altceva care să mă distreze la fel de tare după.

 36. Analist NLP says:

  @CALINA
  Totuși ceva, ceva se schimbă în bine… în orașul în care locuiesc în anul 3 erau 5 cursanți și acum nu mai e nici unul, oamenii au început să se trezească, au început să pună întrebări. Eu am început cursul imediat după revoluție, am vorbit de mai multe ori cu Grig și i-am văzut pe cei din jurul lui, Lucrurile au mers așa pentru că mulți dintre instructori i-au făcut jocul lui Grieg și i-au alimentat egoul. Îmi amintesc cum prin 1992 la ziua lui Grieg cineva ia dat un tort de fapt erau foarte mulți cei care stăteau la coadă să-i dea ceva și mai târziu Grieg spunea că cineva a furat tortul, avea o frică teribilă că este furat și un cursant a spus mai târziu că tortul a fost pus la rece, nimeni nu-l furase!

  Cred că ai strecurat din “greșeală” un A în plus la numele tău, sau poate tot “numele”. Cazul tău de manipulare, sau rolul pe care îl joci tu, este unul ieftin dar parte componentă din marele “joc” al celor din umbra care trag sforile din spatele marelui atac mediatic și manipulativ ce se duce împotriva Misa de ani de zile. Aveți prea puține resurse sau oameni care să acopere toate rolurile și mai ales să le și “duplice”, ca un fel de “confirmare” al altora de dinainte.

  “Stilul” vostru de manipulare este unul mediocru sau chiar anemic și de nota 2. Nu intru în detalii pentru că nu cumva să vă schimbați “stilul” și apoi să fiți mai “greu” de recunoscut de către specialiști. 🙂

  Băiete, fii atent cum adevărul bate “filmul SF” (invențiile meschine și mediocre) și cum specialiștii noștri răspund “specialiștilor” voștri.

  Este deja notoriu unde vor sa bata și chiar concret bat metodele voastre de manipulare, iar în cazul tău este țintită din nou ideea “forța”: “oamenii care pleacă de la curs sunt treziți iar cei care rămân la curs sunt adormiți sau orbiți, adică primii sunt cei deștepți iar cei din urmă sunt cei prostiți.”

  Ținta acestui gen de manipulare este individul mai prost, mai ușor de manipulat, mai egocentrist și mai atent la ce zice lumea despre el dacă… “Nu vezi că alții s-au deșteptat. Tu ești prost? Vrei să rămâi de căruță? Nu vezi că toți au pleca, numai tu, ca un prost ce ești, rămâi acolo la sectă? Ceilalți și-au pus întrebări. Tu ești prostul lor? Pune întrebări și plecă urgent… să nu zică alții că tu ești mai post, sau de căruță”.

  Aparent, voi “specialiștii” manipulatori vă erijați în “salvatorii” celor cărora le vorbiți, celor cărora le șoptiți cuvinte “veninoase”. In realitate, sunteti calaii lor din umbra. Veninul constând în energia insidioasă de neîncredere și îndoială demoniacă.

  Ghiciți însă ce se petrece. Cei slabi și proști și nepregătiți spiritual și sufletește, ce sunt deja otrăviți și “sensibili” la “otrava” voastră, vor fi și mai otrăviți și vor părăsi “copacul Misa” (bună analogia asta cu copacul) precum niște omizi, care în realitate nu ajută cu nimic Misa, ci îi “mănâncă” resursele și “viața”. “Omizile” astea cad din copac și ușurează atât viața copacului (egregorul Misa), cât și viața subtil spirituală a colegilor lor, celelalte omizi ajunse la maturitate sau chiar fluturi în devenire sau chiar fluturi dea dreptul, deveniți într-un fel sau altul “una cu copacul” precum o frunză, dar și liberi în felul lor, precum un fluture, datorită “aripilor” și liberei voințe și conștiințe cu ajutorul cărora ei aleg să fie ba fluturi, ba frunze, ba ramuri, ba crengi groase șamd.

  Otrava pe care voi manipulatorii ieftini o aruncați ne scapă de omizile sleite și nepregătite, de acei așa ziși “călduți” și nepregătiți pentru transformarea spirituală și în același timp îi întăriți și pe cei ce sunt pregătiți, adjutantu-i chiar să fie și mai tare fixați și ancorați în viața copacului, egregorul Misa. Ce nu-i doboară (din copac, egregorul Misa si de pe calea trezirii SPIRITULUI), îi întărește și ii înaltă. Așadar, dincolo de intențiile voastre perfide și otrăvitoare, noi vă mulțumim pentru dezinsecția și trierea pe care fie și indirect o produceți asupra “copacului” Misa.

  Ca și dovada a calității tale de “lup in haina de oaie”, te întreb aproape retoric, căci știu care va fi răspunsul sau tăcerea ta, poți să ne spui despre ce oraș vorbești unde au “fugit” oamenii de la curs? Tu cum dovedești că ești din acel oraș sau că nu ești un securist care are acces ușor la o asemenea “informație”, dacă ea ar fi reală?

  Cei ce au devenit deja niște “fluturi” și una cu copacul, realizează în propria lor natură interioară modul magistral în care Grig se “joacă” cu și prin intermediul “egoului” său perfect controlat de Sinele său Nemuritor. Iar asta se simte și mai bine simțind măreția și grandoarea SPIRITULUI ETERN din Grig. Vezi tu, aceasta nici tu și nici ceilalți viermi sau omizi sleite si ratacite nu mai puteți otrăvi pe “cel care vede”, care nu mai poate fi “orbit” de întuneric.

  Jocul lui Grig este un magistral “joc” cosmic al unui mare spirit, care pur și simplu se “joacă” prin noianul de legi divine cosmice și le folosește MAGISTRAL, GENIAL în scopul de a-i ajuta pe “frații lui mai mici”, noi discipolii lui și nu numai pe noi, întreaga umanitate și chiar dincolo de ea și pe viața de pe Terra sau alte lumi și universuri paralele superioare sau inferioare. Reverberația produsă de spiritual sau, de divinul sau joc magistral, se resimte în toate universurile Creației.

  Și pentru că tu dai niște exemplu penibile și te miri de unde preluate, îți spun și eu una, chiar văzută cu ochii mei, ba chiar și filmată, in care Grig primește un tort și apoi îl face cadou unei alte persoane aflată lângă el, hai să spunem, în spatele lui. Asta vis a vis de așa zisa “frică” a lui Grig că ar putea cumva pierde sau să i se “fure” tortul. Acum înțeleg cum până și un acest asemena gest in aparenta nesimnificativ, el a fost prevăzut de genială sa viziune în viitor, atunci când un prost ca tine, mă refer specialist prost în manipulare, va emana public ideea cu “tortul și frica de a fi furat său pierdut”. Iată ce înseamnă un maestru la ILUZIEI COSMICE, MAYA. Evident, pentru cine e pregătit să vadă și să înțeleagă asta.

  Și dacă filmele făcute de Mihai Stoian se vor spirituale de ce le găsim pe situri porno…

  Cu toate că eu nu am o viziune sau “pregătire” tantrică în integrarea mea la cursul Misa, pot vedea și analiza diferite aspecte ale ei. Calea spirituală și în general tot ceea ce numim a fi spiritual, este TOT ceea ce ridică conștiința de la un nivel de vibrație predominant al existenței ființei, la un nivel superior, cu pași mai mici sau mai mari, ideea e să ridice vibrația aurică și cea a conștiinței.

  Este precum o “revoluție” interioară care se adresează spiritului și conștiinței noastre, inclusiv corpurilor noastre subtile, vibraționale. Adică și partii sexuale draga băiete.

  Așadar, acum că ai aflat ce înseamnă a face ceva spiritual, poți să compari, dacă mai ai ceva minte și suflet treaz în tine și nu ești o gămălie uscată a unei omizi antic căzute, cum tratează sexul și sexualitatea filmele porno obișnuite și cum o tratează filmele în care joacă și Stoian sau alții ca el. Nu am spus că sunt perfecte ca scenariu și regie sau filmare artistic vorbind (sunt totuși niște începători și nu profesioniști), dar aceste filme au exact această calitate de a ridica vibrația și conștiința și înțelegere privitorului de la sexul uman obișnuit, “revolutia” de la “sexul a la 5 minute”, la sexualitatea debordantă și prelungită în mod net superior sexului uman, sau chiar animal dacă ne referim la anumite elemente ale sale. “dai din fund un minut și ejaculezi pentru procreere sau minimă plăcere de un minut”.

  În astral Grieg e un spirit ca oricare altul.. cei care vă dedublați conștient vă rog să confirmați asta, scrieți despre cum decurg întâlnirile voastre cu Grieg în astral…

  Iar o manipulare ieftină. De zeci de ani de zile participăm (unii chiar inainte de a ajunge la cursul Misa) în planul astral la mii de conferințe și alte întâlniri și inițieri pe care Grig ni le oferă în lumile astrale.

  Întâlnirile sunt realizate fie personal, fie în mici grupuri, fie mai mari, funcție de natura informațiilor și inițierilor primite. Adesea astfel de conferințe se țin în spații precum marile stadioane de fotbal ale lumii. Da, în planul astral există și asemenea construcții, spre uimirea sau consternarea sau furia unora. Sute de mii sau milioane de participanți se afla în acele momente pe acele stadioane. Printre ei am recunoscut chiar și rude sau prieteni care acum nici măcar nu sunt la cursul de yoga. Probabil că nu vor fi niciodată în viața asta, dar ei își primesc informațiile și inițierile pe care le merită și sunt pregătite să le primească.

  Și nu odată astfel de “vise” au fost povestite de unii dintre noi celorlalți, unii amintindu-și și ei de acele evenimente, alteori nu își amintesc chiar ceea ce ele făceau și vorbeau acolo în astral (vis). Nici noi și nici ei nu suntem perfect treziți să ne amintim tot ce facem, dar asta nu înseamnă că acele lucruri nu sunt confirmate sau nu se petrec.

  Acolo în lumile astrale, alte legi și alți legiuitori domnesc, spre furia și stupefactia celor care cred că domnesc aici în lumea fizică pe Terra. La timpul cuvenit cu toții or să-și amintească toate aceste întâlniri și initieri primite ca și dar în zestrea lor spirituală. Vom trăi și unii vom muri și (apoi) vom vedea.

  Revin mai tarziu si cu alte “analize” referitoare la ce au scris si altii mai sus, mai ales la cele la care sunt vizat sau intrebat si care merita sa-mi “pierd” timpul raspunzand la ele. Acum mai am si alte treburi organizatorice de facut decat de conceput “cearceafuri”. 🙂

  Va pupa, partial, J’an de la Craiova 🙂

 37. CALINA says:

  da ti-am dat de treaba nu gluma…

 38. Marina says:

  esti evoluat nu gluma, probabil in nlp si manipulari. scrii cu mai multe nickuri, te aprobi si-ti dai apa la moara singur, ca un evoluat ce se respecta. apoi vii cu cearsafuri de-astea si-i acuzi pe altii de manipulare. sa-ti traiasca ghizii si maestri ca esti un exemplu bun de roade pe care le poti culege la cursul misa! priveste-te bine in oglinda! dar bine de tot!

 39. ana says:

  un lucru e clar, antimisanii au un limbaj muuult mai decent si argumente ptr ceea ce sustin. misanii… nu au decat argumente citite prin carti si un limbaj din care transpare ura, disperare si multa violenta. pe vremea mea (hehehei…) un asemenea mod de exprimare nici nu iti trecea prin gand, nici nu te gandeai ca exista la un cursant.

 40. Deria says:

  Io am inteles ca, daca te fotografiezi la misto intr-o anumita ipostaza, devii aceasta ipostaza.

 41. Mayavin says:

  ramisor draga (si ana), uita-te la alte comentarii sa vezi ce frumos vorbesc acolo. De ex ceva mai sus, in ce i-am scris lui Sada.

  Esti nemultumit ca de ce CU TINE vorbesc asa? Dar in oglinda nu te-ai uitat? La ce scri TU altora nu te uiti? Si asta de mult timp incoace.

  Sunteti cativa pe acest forum care aruncati in toate partile cu mizerii. Si o tot faceti in nestire, cu nemiluita.

  Asta este consecinta FIREASCA a ceea ce faceti. Iar in timp, vor urma si altele mai mari si mai multe.

  Spre uimirea mea, unii de aici, care altora le-au scris cuvinte urate, mie mi-au scris frumos. SI LE-AM RASPUNS FOARTE FRUMOS. De ex spanda.

  Dar sunt altii de la care nu te mai astepti decat la rahaturi pe banda rulanta. De ex baLastul infernal.

  DEPINDE NUMAI DE TINE IN CE CATEGORIE ALEGI SA FI!

 42. Mayavin says:

  ana, uita-te la injuraturile lui last. Ti-as reproduce niste citate, dar nu pot sa ma cobor la asemenea nivel!

 43. Mayavin says:

  Aveti dreptate: sunt vremuri grele! In intreaga lume, multi renunta la practica spirituala, preferand viata banala. Gandesc tot mai mult prin prisma materialului, umbla dupa lucruri efemere (pozitie, faima, acumulari materiale excesive etc), nu mai au trairi mai sus de primii trei centrii (si acolo, cu rezonantele care sunt), nu mai inteleg nimic din sensul vietii si din scopul nostru pe Pamant. Iar ca o consecinta la toate acestea: NU MAI SUNT AJUTATI DE SUS.

  Aceasta decadenta este cvasi-generalizata. Dar si previzibila. Kali Yuga inca nu s-a incheiat.

  Epoca MAXIMEI DECADENTE SPIRITUALE continua. Si este atat de dura incat chiar si unii ingeri care au venit in trup, au ajuns sa fie prinsi de placerile si tentatiile lumesti. Unii nu si-au amintit cine sunt, alti au preferat sa guste din placerile carnale. IAR EI SUNT INGERI.

  Ce pretentii mai putem avea atunci de la oameni?

  Dar nimic din toate aceste nu-i pot fi imputate lui Grieg sau practicii yoga. El se straduieste! Dar atat cat ii da voie Providenta, pana la limita Liberului Arbitru. De acolo incolo SUNTEM TOTI PE PICIOARELE NOASTRE. Oameni sau ingeri.

  Orice nerealizare sau nemultumire trebuie s-o privim mai intai ca pe ceva al nostru, personal. Ca o consecinta fireasca (legica) a ceea ce suntem (sau nu suntem) si a ceea ce facem (sau nu facem).

 44. Mayavin says:

  Calina, hai sa te intreb un lucru. La ACEST CURS, primesti PRIN INTERMEDIUL LUI GRIEG, mantrele secrete a lui Indra, Krisna sau Kalki Avatar. Lucrand cu ele, prin intermediul rezultatelor obtinute ai confirmarea (de la insusi avatarii respectivi) ca initierile sunt corecte. Cum interpretezi tu faptul ca aceste initieri nu se mai gasesc in alta parte? Nici la alta scoala si nici in vreo carte? Cum intelegi tu faptul ca acei mari avatari AU ALES SA SE EXPRIME IN ASPECTELE LOR MAI PROFUNDE PRIN INTERMEDIUL LUI GRIEG SI AL ACESTEI SCOLI DE YOGA?

  Pentru mine, dupa ce am obtinut PERSONAL confirmarile de care vorbesc, acesta este un argument care depaseste toata polologhia rau intentionata indreptata impotriva lui Grieg si a scolii de yoga.

  Lucrurile sunt simple, indiferent ce va imaginati sau ce sperati voi. Daca de acolo de SUS se vede ca aceasta scoala MERITA prezenta si manifestarea avatarilor, atunci ASA SI NUMAI ASA ESTE.

 45. Analist NLP says:

  @Marina nu-ti face griji despre mine, cu atat mai putin despre ghizii mei spirituali. Ne bucura faptul ca ne “slavesti” calitatile “nlp si manipulatorii” in comparatie cu mai micii si nesemnificativii “colegi de breazla” din minuscula voastra tabara de “omizi scofalcite” si cazute in mocirla din jurul copacului.

  Nu fii suparata, e doar o analogie, adicatelea “la figurat”. Iti intelegem fustarea si furia cat si mai ales placerea de a citi cearceafurile lui Rapcea & comp si nu si pe ale noastre. Poate intelegi inca odata de ce se spune “vii cu vii si mortii cu mortii”, sau “(doar) inteleptii au o lume comuna”.

  Si da, sunt exemplu (mini)ILUSTRU demn de urmat in ceea ce priveste roadele care le da fiinta DIVIN INSPIRATA si SUSTINUTA in “taina comuninii profunde cu Adevarul Ultim”, care in acea stare de constinta poate fi un releu al lui Dumnezeu si al Adevarului Ultim (ceva ce tu inca nu ai habar ce inseamna ca si rezonanta, din moment ce esti in tabara MINCINOSILOR si FALSORILOR si FALSIFICATORILOR de identitati, de scrisori samd). Evident, nu sunt nici primul nici ultimul si nici singurul.

  Si daca tot m-ai incitat, uite ca le mai dau niste sfaturi colegilor mei care mai scriu sau citesc pe aici.

  Dragii mei, inainte de a veni aici sau pe alte bloguri sau forumuri ce sunt adevarate guri de iad, ca si rezonanta ma refer, faceti consacrarea actiunii voastre de a citi, mai ales de a scrie ceva ce simtiti ca vreti si sunteti divin inspirati sa scrieti. Folositi atat proxi lumesc, cat mai ales “proxi si firewall” divin. Anume, invocati sustinerea si protectia marelui Zeu Indra, sau a lui Ganesha, sau a lui Krishna, sau a lui Mihail, fiecare dupa propriile voastre preferinte. In felul acesta, veti fi si voi protejati de energiile malefice nefaste care emana prin intermediul acestor guri de iad, dar in acelasi timp veti fi si niste relee divine, aducatoare de energii divine cosmice specifice spiritului divin invocat de voi ca si PROTECTOR si SFATUITOR. Cred ca nu mai e cazul sa va amintesc menirea spirituala si forta sau impactul acestor spirite anuntate mai sus in ceea ce priveste lumea demonilor si a rezonantelor si actiunile lor infecte. NIMENI si NICIODATA in aceasta Creatie nu a rezistat in fata lui GANESHA, in afara Tatalui Sau, Supremul Shiva. Nu uitati asta. Daca va simiti atrasi mai mult de latura crestina. Atat Mihail cat mai ales Iisus sunt pavaza si Aliati de nadejde. In felul acesta veti fi si voi o cat de mica lumina pentru cei de aici dar si pentru intreaga retea de internet.

  Nu uitati ca asa cum se spune in tantra, toata creatia este precum o tesatura, precum o retea. La fel si netul. Orice lumina sau energie divina, superioara adusa pe net, se va resfrange in intreaga retea internet. Sunteti sau puteti fi “vaccinul” impotriva “virusului” demoniac raspadit in intreg “corpul’ internetului. Chiar si cei precum Marina, Rapcea sau comp sunt intr-un fel sau altul “virusati” iar sufletul lor, al unora dintre ei, poate fi ajutat sa scape de acest “virus mortal”, care produce moartea sufletului. Sa inteleaga si mai ales sa actioneze cine poate.

  @catalina

  Da draguto, ai pus intrebari si culmea obrazniciei, le-ai si primit. Nu ce creadeai si vroiai, ci mici parti din Adevar. Combate-le cu argumente daca ai asa ceva.

  “Fetelor”, pe voi Jan nu va pupa, va IUBESTE… 😀

 46. Analist NLP says:

  @Mayavin

  Epoca MAXIMEI DECADENTE SPIRITUALE continua. Si este atat de dura incat chiar si unii ingeri care au venit in trup, au ajuns sa fie prinsi de placerile si tentatiile lumesti. Unii nu si-au amintit cine sunt, alti au preferat sa guste din placerile carnale. IAR EI SUNT INGERI.

  Sunt PERFECT de acord cu tine si INTARESC si eu AFIRMATIILE tale. Exista acum in lume mari spirite divine si chiar INGERI cu trup, care inca dorm sau sunt intr-o stare deplorabila de constiinta. Ei INCA nu s-a trezit. Cei care pica testul cel mare nici nu o vor face in viata asta si isi vor RATA MENIREA. Sper ca vor fi putini la numar dintre acesteia, dar trebuie sa recunosc, fie ca-mi place sau nu situatia asta. 🙁

  Chiar si cei care s-au trezit, fie partial fie total nu lasa sa se vada “cine sunt” decat celor care au sufletul trezit. Asa ca, va sfatuiesc nu numai in oglinda materiala va priviti, cat mai ales in oglinda sufletului vostru si a celor din fata voastra. Nu se stie niciodata ce suprize placute, sau neplacute veti afla privind acolo. La vreme cuvenita insa, vor STRALUCII cu totii mai tare decat soarele central. Multe si mari suprize vor fi atunci, cand veti vedea langa cine ati stat, precum “boul de propria sa coada”.

 47. Analist NLP says:

  mica erata:

  @Mayavin

  Epoca MAXIMEI DECADENTE SPIRITUALE continua. Si este atat de dura incat chiar si unii ingeri care au venit in trup, au ajuns sa fie prinsi de placerile si tentatiile lumesti. Unii nu si-au amintit cine sunt, alti au preferat sa guste din placerile carnale. IAR EI SUNT INGERI.

  Sunt PERFECT de acord cu tine si INTARESC si eu AFIRMATIILE tale. Exista acum in lume mari spirite divine si chiar INGERI cu trup (incarnati), care inca “dorm” spiritual sau sunt intr-o stare deplorabila de constiinta. Ei INCA nu s-a trezit. Cei care pica testul cel mare nici nu o vor face in viata asta si isi vor RATA MENIREA. Sper ca vor fi putini la numar dintre acesteia, dar trebuie sa recunosc, fie ca-mi place sau nu situatia asta. 🙁

  Chiar si cei care s-au trezit, fie partial fie total nu lasa sa se vada “cine sunt” decat celor care au sufletul trezit. Asa ca, va sfatuiesc nu numai in oglinda materiala sa priviti, cat mai ales in oglinda sufletului vostru si a celor din fata voastra. Nu se stie niciodata ce suprize placute, sau neplacute veti afla privind acolo. La vreme cuvenita insa, aceia vor STRALUCII cu totii mai tare decat soarele central. Multe si mari suprize vor fi atunci, cand veti vedea langa cine ati stat, precum “boul pe propria sa coada”.

 48. Marina says:

  Mayavin, te-am intrebat ceva pe alta pagina. Le repet aici poate totusi o sa raspunzi concret si o sa lasi textele goale de continut la o parte:
  1. daca miscarea voastra e spirituala de ce ghidul vostru convinge femei sa danseze in baruri si apoi le ia banii?
  2. de ce sunt chemate atatea femei la intalniri sexuale ?
  3. te consideri liber sau dependent de misa? te cosideri capabil sa faci o pauza de 1 an la prezenta la cursuri, nu la practica spirituala ci la prezenta la oricare actiune de brainwashing, ca sa verifici asta? ce sentiment te incearca daca te gandesti la asta?

 49. Oro says:

  :))))))))))
  @Mayavin

  Doamne cat esti de manipulat, uite aici ma putza ca nu doar Grieg da initieri din astea aiurea, contracost evident:
  Kaliki http://www.meetup.com/ABQ-Bhakti-Yoga-Workshops-Pujas-and-Chanting/events/118020042/

  Indra http://ancientindians.wordpress.com/ramayanam/indra-deva-the-ancient-indian-hero/indra-mantra/

  Fa un exerciziu ia toate mantrele la rand care ti le-a “vandut” grig si pune le pe net si cautale. Ia fiecare “futere” cosmica si dai search sa vezi ca gasesti mantra la fiecare. Cauta in orice te a “iniziat” Cric sa vezi ca gasesti pe internet, deci ma lasi cu avatarii/piticii tai???

 50. anda says:

  @Ram:esti febletea mea!:))

 51. Oro says:

  Bai NP listul, faza cu “ratatul” e povestea care v-o bag pe gat Dibolaru ca sa ramaneti atasat de el prin orice mijloace, ca nu cumva sa fiti liberi.

  Yoga nu incepe cu Bivolaru si nici nu se svarseste cu el, Gratia lui Dumnezeu nu e proprietatea lui.

  In lume sunt atatia oameni spirituali care nici macar nu au auzit de Bimbolaru si nu au nevoie de el sa si indeplineasca menirea. Menirea ta nu e legata de Dibolaru e legata de Dumnezeu.

  Sa inteleg ca de aia merg curvele de la Misa in Japonia ca sa-si implineasca menirea?

 52. RAM says:

  @Analist, Mayavin. Bâlbâieli, jumatati de adevaruri îmbracate în straie spirituale. Afirmatii sforaitoare de o logica simplista si fara acoperire. Nu aveti nici macar o dovada. UNA MACAR!!!!!
  De ce nu exista macar un iluminat la curs?
  De ce nu exista macar o femeie care si-a suspendat ciclul?
  De ce nu exista macar un barbat care se fie perfect continent?
  De ce viata voastra nu s-a îmbunatatit constant? Cum se face ca yoghinii sunt din ce in ce mai decrepiti?
  De ce nu va vedeti de practica yoga în loc sa scrieti pe forum? CE MOTIVATIE PERVERSA VA ÎMPINGE SA SCRIETI PE FORUM? În definitiv, daca nu am fi un pericol real pentru misa nu v-ar pasa de credintele noastre ”demoniace”.

  Sau scrieti din interes? karma-Yoga? Ceva afaceri? Sa înteleg ca sunteti propietari de ceva studio?

  Ce motivatie spiritualo-egotica va aduce aici? Ce atitudine fariseica? Daca veniti aici, e clar ca ceva va doare…

 53. Analist NLP says:

  @MR

  M-am straduit sa citesc cearceful tau. Speculatii prostesti, dar vorba ta: “Qui prodest ? Cine și-ar dori compromiterea și distrugerea MISA ?”

  Pai in primul rand tu & comp din jurul tau doresc asta.

  Apoi, Misa inseamna Grig. Cine e langa Grig, sufleteste si spiritual, e cu Misa, ca si egregor, nu neaparat ca si “institutie” sau “case, cladiri patrimoniou etc”. Adevarata Misa este cea profetita in Biblie. Cine e in afara Misa sau il ataca in fel si chip pe Grig, e in tabara opusa, din care faci si tu parte.

  Iisus arata clar cum stau lucrurile in directia asta:

  Mt.12.30 Cine nu este cu Mine este împotriva Mea si cine nu aduna cu Mine risipeste.
  Mc.9.40 Caci cine nu este împotriva noastra este pentru noi.

  Si Ioan completeaza:

  1Io.4.6 Noi suntem din Dumnezeu; cine cunoaste pe Dumnezeu asculta de noi; cine nu este din Dumnezeu nu asculta de noi. Din aceasta cunoastem Duhul adevarului si duhul ratacirii.

  Uite cam asa esti tu “omul Adevarului”, cand ai duh de ratacire in tine si vorbele tale. Iisus arata CLAR si fara ECHIVOC care e relatia ta cu Grig si Misa.

 54. Mayavin says:

  Analist, asa este. Evolutia spirituala la sfarsit de Kali Yuga e o adevarata Cenusareasa. Pe cat de rara (chiar unica), pe atat de sublima.

  Sa ne reamintim experiente spirituale de exceptie si decaderea unor ingeri:

  http://angelinspir.ro/enoh-v.-etiopiana/viziunea-lui-enoh-pedepsirea-ingerilor-cazuti.html

 55. Mayavin says:

  Bravo ramisor, ai inceput sa scri fara injuraturi. Daca vei reusi sa te pastrezi pe linia asta vei vedea cat de finuti vor fi si altii cu tine.

  Tocmai pregateam un comment mai amplu legat de realizarile de la curs. Ca vad ca atata ati tot repetat ca nu sunt realizari sau realizati la curs, ca ati ajuns s-o credeti pana si voi!

 56. eliberatu says:

  Mayavin,

  realizarile celor de la curs le-am tot vazut. Femeile pe chat, la bara, prins saloane de masaj si in filme porno. Barbatii pe santierele sectei sau pe post de “afaceristi” in diverse domenii.

  Inca de pe la sfarsitul anilor 90 se tot spunea ca se aduna material pentru o carte (in mai multe volume) pe tema realizarilor de exceptie de la MISA. Eu n-am vazut sa se fi tiparit o astfel de carte.
  S-a facut un film pe aceasta tema, ce a fost difuzat in 2007 la Herculane. Iar realizarile celor ce apar in film sunt de risul lumii. Ii poti admira, daca n-ai facut-o inca, pe exmisa sau pe blogul misan cu filme.
  Partea foarte interesanta este ca unele femei ce apar in acel documentar apar pe site-uri de adulti sau in filmele porno ale sectei. Una dintre ele chiar in “Flowing Gold”, unul din cele mai recente productii misane.

  Daca sunt atatea realizari de exceptie la MISA, cum se face ca n-au fost in stare sa scoata decat aberatiile din filmul sus amintit?

 57. Last says:

  @analist nul
  tu esti tigane infractor si criminal bivolaru ?
  Prea stai cu limba-ntr-un amalgam semidoct de fraze tipic bivolaresti. Apoi, iti permiti sa dai sfaturi. Esti sigur ca nu iti dicteaza mereu acelasi condamnat ?

  Apropo, nu-ti pute deloc amestecul de menta si jeg (specific proxenetului tau infect) ?

  @mayavinule, esti distractiv rau. Nu pricepi nimic, te impaunezi cu mantre luate de pe net si vandute voua prostilor, lucesti de mandrie imbecila, dar sa-ti zic un secret 😉 analistu te-a depasit in prostie. A dat adevarata masura in ultimele dejectii 😀

 58. Mayavin says:

  hOror

  Aiurea e capul tau, nu initierile lui Grieg! Si am impresia ca si intentiile tale…

  Inca de cand primesc o initiere caut despre ea pe net. Iti spun ca mantrele de care vorbesc, nu se gasesc asa cum iti imaginezi tu. Sau altii.

  Hai sa luam de exemplu link-ul pe care l-ai pus. Care chipurile ar contine mantra lui Indra. DACA TU IMI ARATI ACOLO MANTRA LUI INDRA, EU MA LAS DE CURS.

  La fel si cu alte link-uri. Ca sa nu mai vorbim de cel pe care l-ai pus la Krishna, unde respectiva nici nu stie bine sa scrie. Iar ce spune in final, ca da O LISTA CU MANTRELE PREDATE… Nici nu mai comentez. Decat asa, mai bine ma apuc de jogging!

  PS: eu te las cu avatarii, dar Doamne fereste sa te lase Ei. Caci Ei sunt cei care in curand vor face trierea, la trecerea mai departe.

 59. Mayavin says:

  OFTICA DE OUTSIDERI 🙂

  In frunte cu lostul infernal.

  Adevarul e simplu: daca sunteti asa de atotstiutori de pe net, puneti aici mantra lui Indra, a lui Krishna si in premiera absoluta, mantra lui Kalki Avatar.

  Deja aud tacerea…

 60. RAM says:

  Mayavin, o da, o sa te stiu de frica, poarta-te tu ca un magar si eu o sa-ti vorbesc frumos. Voi ati început! Nu te mai erija tu în dresorul pe-aici, ca tu nu poti sa-ti dresezi nici cucul.

  Oricum n-ai raspuns la nicio întrebare. Si nu te obosii sa scrii cearseafuri. Ceea ce are nevoie de multe explicatii sau nu a fost bine înteles, sau este o minciuna. Raspunde punctual si la obiect.

 61. Analist NLP says:

  Mayavin, permite-mi să răspund (și) eu la întrebările astea pe cât de impertinente, pe atât de deviatoare de la subiectele pe care noi le-am atins și ei se fac că nu le văd și “guița” în gura mare despre “subiectele lor fierbinți”, cu care au impresia că ne-ar închide gura sau i-ar face pe alții să nu vadă că ei sunt niște acrituri care se prezintă în forme de ciocolată. 🙂

  Hai să vedem cum încearcă duduia mahacutra să ne prostească și să manipuleze minților celor slabi și proști făcuți grămadă.

  @Marina

  Mayavin, te-am întrebat ceva pe altă pagină. Le repet aici poate totuși o să răspunzi concret și o să lași textele goale de conținut la o parte:

  Cum tu și gloata nu răspundeți concret la întrebările și argumentele noastre, mă mir cum aveți tupeul și obrăznicia să cereți răspunsuri concrete. Sunteți prosti si nu vedeti ce scriem, sau doar vă vedeți de interesele voastre meschine și diabolice demne de draci întrupați? Știi tu, că aia care își pune coarne și pozează în mahacutra.

  1. Dacă mișcarea voastră e spirituală de ce ghidul vostru convinge femei să danseze în baruri și apoi le ia banii?

  În primul rând, ca să pui o asemenea întrebare era cazul să vii mai întâi cu dovezi ca fiind reale aceste afirmații. De ce spun asta? Uite, răspunde și tu la întrebarea asta:

  Dacă gruparea voastră de rătăciți demoniaci e formată din binevoitori și bine intenționați, liberi si neconditionati de nimeni si de nimic, de ce stăpânul vostru Rapcea convinge femei să să scrie și să muncească “FĂRĂ BANI” iar el primește pe statul de plată de la securiști o poală de bani dar apoi nu le da banii la aceste femei servitoare ce scriu și muncesc în folosul său personal și al blogului său?

  Daca imi raspunzi CONCRET la intrebarea asta iti raspund si eu.

  2. de ce sunt chemate atâtea femei la întâlniri sexuale?

  Personal nu am dovezi în acest sens și probabil că nici tu, dar hai să mergem și pe ideea ta “bine voitoare” și te întreb:

  Cine dintre voi are dreptate 1) cel sau cei care spun că Grig nu mai are erecții și nu mai are fuziuni amoroase de câte 3-4 ore, 10 sau câte or fi, sau

  2) cei dintre voi care spun că merg “atâtea fete” la întâlniri sexuale cu el? E clar că unii dintre voi MINȚIȚI.

  Dar ce mai contează care, toti sunteți în tabăra tatălui MINCIUNII și el e șeful și tartorul vostru suprem.

  Si dacă ar fi adevărat ce spui, nu e evident răspunsul din propria ta întrebare cretină? Ce ar putea presupune o întâlnire SEXUALĂ?! O partida de sah ?

  3. Te consideri liber sau dependent de misa? Te cosideri capabil să faci o pauză de 1 an la prezența la cursuri, nu la practică spirituală ci la prezența la oricare acțiune de brainwashing, ca să verifici asta? Ce sentiment te încearcă dacă te gândești la asta?

  Întrebarea ta este cretină și vizează doar starea bolnavă a minții tale. Hai să vezi dacă înțelegi de ce spun asta și ești în stare să răspunzi și să acționezi așa cum o ceri. Zii, dar zii repede:

  Te consideri liber sau dependent de blogul lui Rapcea? Te consideri capabil să faci o pauză de 1 an la prezența la citit sau scris pe blogul ăsta sau altele ca asta, nu la citire unor texte spirituale ci la prezența la oricare acțiune de brainwashing, ca să verifici asta? Ce sentiment te încearcă dacă te gândești la asta?

  Acum să-ți răspuns la întrebarea ta “capcană”. Odată ce găsești sursa libertății tale interioare, e O DOVADĂ DE CRETINISM și IMBECILITATE să renunți la acea sursă pe premiza că în felul ăsta îți exersezi “libertatea”. Doar în bou sau un rătăcit ar face asta. Cine în afară de Iuda l-a părăsit și trădat pe Iisus?

  Dar poate Iisus e un nume prea greu pentru una ca tine. Ce zici de Yukteshwar? Avea un “stil” atât de dur încât puțini discipoli rămâneau lângă el. El spunea: “Iei sau pleci”. Yogananda se plângea adesea de modul cum era tratat de bunul său maestru spiritual. A plecat totuși el de lângă mult iubitul său ghid și TATA SPIRITUAL? Nu!!! Altii da. Iată cum se triază grâul de neghina.

  Și să mai răspund aici și altul DISPERAT CU MINTEA RĂTĂCITĂ: Dacă am fi acum în vremea lui Krishna, iar El ar fi plecat puțin pe “la băi”, cu miile de iubite ale sale și ar veni UN IDIOT care ar spune vorbe de hulă și dezonorante despre Krishna, culmea tupeului, prostiei și obrăzniciei, tocmai lui Arjuna… ce crezi mă DESCREIERATULE că ți-ar face în acel moment Arjuna?! 🙂

 62. Analist NLP says:

  erata:

  Mayavin, permite-mi să răspund (și) eu la întrebările astea pe cât de impertinente, pe atât de deviatoare de la subiectele pe care noi le-am atins și ei se fac că nu le văd și “guița” în gura mare despre “subiectele lor fierbinți”, cu care au impresia că ne-ar închide gura sau i-ar face pe alții să nu vadă că ei sunt niște acrituri care se prezintă în forme de ciocolată. 🙂

  Hai să vedem cum încearcă duduia mahacutra să ne prostească și să manipuleze minților celor slabi și proști făcuți grămadă.

  @Marina

  Mayavin, te-am întrebat ceva pe altă pagină. Le repet aici poate totuși o să răspunzi concret și o să lași textele goale de conținut la o parte:

  Cum tu și gloata nu răspundeți concret la întrebările și argumentele noastre, mă mir cum aveți tupeul și obrăznicia să cereți răspunsuri concrete. Sunteți prosti si nu vedeti ce scriem, sau doar vă vedeți de interesele voastre meschine și diabolice demne de draci întrupați? Știi tu, că aia care își pune coarne și pozează în mahacutra.

  1. Dacă mișcarea voastră e spirituală de ce ghidul vostru convinge femei să danseze în baruri și apoi le ia banii?

  În primul rând, ca să pui o asemenea întrebare era cazul să vii mai întâi cu dovezi ca fiind reale aceste afirmații. De ce spun asta? Uite, răspunde și tu la întrebarea asta:

  Dacă gruparea voastră de rătăciți demoniaci e formată din binevoitori și bine intenționați, liberi si neconditionati de nimeni si de nimic, de ce stăpânul vostru Rapcea convinge femei să să scrie și să muncească “FĂRĂ BANI” iar el primește pe statul de plată de la securiști o poală de bani dar apoi nu le da banii la aceste femei servitoare ce scriu și muncesc în folosul său personal și al blogului său?

  Daca imi raspunzi CONCRET la intrebarea asta iti raspund si eu.

  2. de ce sunt chemate atâtea femei la întâlniri sexuale?

  Personal nu am dovezi în acest sens și probabil că nici tu, dar hai să mergem și pe ideea ta “bine voitoare” și te întreb:

  Cine dintre voi are dreptate 1) cel sau cei care spun că Grig nu mai are erecții și nu mai are fuziuni amoroase de câte 3-4 ore, 10 sau câte or fi, sau
  2) cei dintre voi care spun că merg “atâtea fete” la întâlniri sexuale cu el? E clar că unii dintre voi MINȚIȚI.

  Dar ce mai contează care, toti sunteți în tabăra tatălui MINCIUNII și el e șeful și tartorul vostru suprem.

  Si dacă ar fi adevărat ce spui, nu e evident răspunsul din propria ta întrebare cretină? Ce ar putea presupune o întâlnire SEXUALĂ?! O partida de sah ?

  3. Te consideri liber sau dependent de misa? Te cosideri capabil să faci o pauză de 1 an la prezența la cursuri, nu la practică spirituală ci la prezența la oricare acțiune de brainwashing, ca să verifici asta? Ce sentiment te încearcă dacă te gândești la asta?

  Întrebarea ta este cretină și vizează doar starea bolnavă a minții tale. Hai să vezi dacă înțelegi de ce spun asta și ești în stare să răspunzi și să acționezi așa cum o ceri. Zii, dar zii repede:

  Te consideri liber sau dependent de blogul lui Rapcea? Te consideri capabil să faci o pauză de 1 an la prezența la citit sau scris pe blogul ăsta sau altele ca asta, nu la citire unor texte spirituale ci la prezența la oricare acțiune de brainwashing, ca să verifici asta? Ce sentiment te încearcă dacă te gândești la asta?

  Acum să-ți răspuns la întrebarea ta “capcană”. Odată ce găsești sursa libertății tale interioare, e O DOVADĂ DE CRETINISM și IMBECILITATE să renunți la acea sursă pe premiza că în felul ăsta îți exersezi “libertatea”. Doar în bou sau un rătăcit ar face asta. Cine în afară de Iuda l-a părăsit și trădat pe Iisus?

  Dar poate Iisus e un nume prea greu pentru una ca tine. Ce zici de Yukteshwar? Avea un “stil” atât de dur încât puțini discipoli rămâneau lângă el. El spunea: “Iei sau pleci”. Yogananda se plângea adesea de modul cum era tratat de bunul său maestru spiritual. A plecat totuși el de lângă mult iubitul său ghid și TATA SPIRITUAL? Nu!!! Altii da. Iată cum se triază grâul de neghina.

  Și să mai răspund aici și altul DISPERAT CU MINTEA RĂTĂCITĂ: Dacă am fi acum în vremea lui Krishna, iar El ar fi plecat puțin pe “la băi”, cu miile de iubite ale sale și ar veni UN IDIOT care ar spune vorbe de hulă și dezonorante despre Krishna, culmea tupeului, prostiei și obrăzniciei, tocmai lui Arjuna… ce crezi mă DESCREIERATULE că ți-ar face în acel moment Arjuna?! 🙂

 63. Mayavin says:

  ramisor, mai bine du-te la anda. Dragostea te va linisti! This girl is on fire…

 64. in doit says:

  @ Mayavin (de ce nu raspunzi?)

  Scoate-ma din indoieli .Cum e posibil ca GB sa fie arestat in Romania in 2004,sa fuga apoi cu un “ceofer”,
  in Suedia sa scape de sub asediul unui comando pus pe rele si apoi,sub presiunea masoneriei mondiale, sa intretina linistit la Paris harem , ani la rand.Asa ceva ma face sa ma indoiesc tare ca omul asta nu ne minte.
  Pe cate carari umbla adevarul, Mayavin?

 65. Marina says:

  ok…m-am lamurit, raspunsurile sunt pe masura mintii tale lipsite de logica normalitatii.
  Iti spun si tie drum bun si sa-ti stapanesti sanatos maestrul care te te merita si pe care-l meriti pe deplin.

  cei ce mai scrieti pe-aci: eu cred ca astia doi – mayavin si nlp-ul – sunt unul si-acelasi si foarte probabil cu ceva probleme la masarda. ma intreb de ce scrie cearsafurile alea si insira povesti cu tot felul de vedenii. Pe cine crede ca impresioneaza ..

  pierdere de timp orice incercare de dialog cu el. (imo)

 66. RAM says:

  @Mayavin: ”Adevarul e simplu: daca sunteti asa de atotstiutori de pe net, puneti aici mantra lui Indra, a lui
  Krishna si in premiera absoluta, mantra lui Kalki Avatar.”

  Statutul lui GB îi permite sa ”reveleze” orice mantra direct din burta si voi sa credeti ca a fost revelata direct de Dumnezeu. Voi nu ati obtinut nimic, nici macar cu mantrele cunoscute si consacrate.
  Si ce ati realizat voi cu pseudomantrele alea? Spune-mi un rezultat concret.

  Dar de juramantul ala pe biblie iti mai amintesti? Formularea aia cu ”sa moara si sa-i faca si sa-i dreaga”…?

  Ca de la transa am lamurit-o: plantele si nu ciorba aia de tehnici induce ”avortonul” ala scremut de transa. Plimbi elasticul pe mana si te concentrezi în doi bindusi si gata transa. Pai de ce trebuie sa ma tii o saptamana la cort? ca sa-mi dai senzatia ca mi-ai dat ceva de valoare? Nu… Grig ne tine la cort ca sa ne arda karma… manacala-r puscaria!!

  Si pe urma umblati prin herculane cu elasticul pe deget cu niste fețe de tampiti închipuindu-va ca aia e transa.

 67. alexman says:

  E tare articolul. Felicitari dl.MR. Acum mi-e mai clara atitudinea lui Nicu impotriva lui Claudiu+ toata balacareala la care am asistat atunci.

 68. Gayatri says:

  Moola Mantra:
  Gayatri Mantra from one of Veda Mantra
  Om Bhur Buvaha Suvaha
  Thath Savithur Varenyam
  Bhargo Devasya Dheemahi
  Dhiyo Yonaha Prachodayath

 69. Analist NLP says:

  @BALast
  @analist nul
  tu esti tigane infractor si criminal bivolaru ?
  Prea stai cu limba-ntr-un amalgam semidoct de fraze tipic bivolaresti. Apoi, iti permiti sa dai sfaturi.

  Daca eu as fi tigan, tu inseamna ca ai fi un inger.
  Daca frazele mele seamana cu ale lui Grig, nu inseamna neaparat ca sunt si fratele lui geaman, ci cel mai probabil avem acces la aceiasi sursa divina de inspiratie. E un fel de onoare sa se faca e “asemanare” intre Mine si El. Acum fa spume, cine a scris, Eu sau Fratele Meu geaman ? 😀

  Da balastule, imi permit sa dau sfaturi celor dintre ai mei, cum si tu si scursorile angajate ale securistului Rapcea dau sfaturi celor ca el si ca tine, celor de teapa si rezonanta voastra.

  Sau ti-o fi FRICA de INDRA, KRISHNA sau GANESHA ? Or de MIHAIL ?!

  Hai sa-i dau de gandit creierului tau mic, dar mic mic de tot. Am enumerat mai sus PATRU nume. Cate SPIRITE divine sunt in acea enumerare ? Iti promit ca daca tu personal dai raspunsul corect si il argumentezi, EU PARASESC CURSUL MISA.

 70. Last says:

  mda, asa-i Marina. Derbedeii astia 2 sunt dusi. Complet. Orice urma de apartenenta la specia umana s-a evaporat de mult in cazul lor. Jignesc animalele daca ii compar fie si cu porcii. Monstri. Dupa chipul si asemanarea cu infractorul cu geaca-n cap. Cautat acum oficial prin UE.

 71. RAM says:

  @Analist: Fa ochii mari si apleaca-te spre monitor ca sa te pun la ”curent”:
  ”Cine dintre voi are dreptate 1) cel sau cei care spun că Grig nu mai are erecții și nu mai are fuziuni amoroase de câte 3-4 ore, 10 sau câte or fi, sau

  2) cei dintre voi care spun că merg “atâtea fete” la întâlniri sexuale cu el? E clar că unii dintre voi MINȚIȚI.”

  PAI DA, MERG ATATEA FETE SI STAU ACOLO CATE ZECE ZILE SI NU SE ATINGE DE ELE PENTRU CA NU MAI POATE CA ALTA DATA. MAI NOU, LE INITIAZA ÎNTR-UN RITUAL TANTRIC CU PIERSICI: LE PUNE SA MANANCE DOAR PIERSICI 3 ZILE SI APOI LE PUNE SA SE PISE ÎN GRUP DE 12 IN MOD RITUAL PE OASELE LUI OBOSITE. DE… MAI SPERA SI EL! SI RAR MAI IA CATE UNA…
  Asa ca dictonul fetelor care maerg la ”intiere” ar trebui sa fie
  ”VENI VIDI PIPI” :))) Papa!!!

 72. Last says:

  mah baiete, de ce amesteci tu anapoda niste zei cu-n sfant ? Esti jalnic si nu-ti dai seama. 😀

  frate geaman ? da, in nemernicie si prostie. Aici ai mare dreptate. Du-te mah prapaditule si alfabetizeaza-te. Ah, asa e si pedofilul tau ? Nu ma mir 😉

 73. RAM says:

  Gata, nu mai e nimic de spus, sunteti doi hipnotizati. Punct
  Dorinta mea sincera este sa ramaneti in continuare la curs.

  Oricum, aveti in vedere ca Gargamel are o varsta si o sa se aleaga praful de misa cand o sa înceapa sa se bata astia pe os. Mai ales Stoian. Atunci sa te ții distractie. Atunci se va revela adevarul.

 74. Analist NLP says:

  @Marina
  cei ce mai scrieti pe-aci: eu cred ca astia doi – mayavin si nlp-ul – sunt unul si-acelasi

  Daca eu cu Mayavin suntem unul si acelasi, fie ca prin GRATIA si ATOPUTERNICIA lui Dumnezeu tu sa primesti 10 milioane de euro, fie direct de la Dumnezeu fie din karma noastra comuna, a mea si a lui Mayavin.

  Daca noi suntem persoana diferite, fie ca prin GRATIA si ATOPUTERNICIA lui Dumnezeu si eu si el sa primim 10 mii de euro, de unde considera El ca meritam. Vezi ce darmic sunt si fara mari pretentii sunt ? 🙂 Mai sustii ca suntem unul si acelasi si acum ? Zii DA … si ala sa fie ACCEPTUL si pedeapsa ta.

  Mayavin, FELICITARI. Suntem aproape FRATI SPIRITUALI, sau macar frati de acelasi Tata, TATAL CERESC. Dusmanii confirma asta, fie si indirect. 🙂

 75. light says:

  Ca orice spirit evoluat de la misa,Anal ist s-a si aruncat la pariuri si cascaval.Ti-e fomica , Jane?

 76. Oro says:

  @ Mayavin

  Uite ma putza mantra lui krshma tau:

  Krishna Bija Mantra

  ॐ क्रीं कृष्णाय नमः

  oṃ krīṃ kṛṣṇāya namaḥKrishna

  View of Mantra Sashtra:
  For interest, Indra beeja Mantra is the same as Kali beeja mantra, also called the Shakti Beeja. This beeja is of special Interest as it is the core of Gayatri Yantra, a predominant feature of Gayatri, Ganapati, Dattatreya, Surya, Skanda, Shakteya and Shaiva Schools. It suggests that Indra is again referred as the ParaBrahman, who accepts all the offering given to the divine and that he is one with the divine who is called upon with infinite names.

  KRIM is an important Indra mantra according to the works of Ganapati Muni, the main disciple of Ramana Maharshi. KRIM is Vidyut Shakti which is associated with Indra and the supreme Prana.

  KRIM also relates to Kali who can be identified with Indrani, a theme commonly commented on by Ganapati in his Indrani Saptashati. He also identifies, with some distinctions, Indrani, Chhinnamasta (Prachanda Chandi), Renuka and Kali.

  Another important mantra for Indra is IM, as the lord of higher perception.That is what Ganapati and Daivarata call the Rigvedic Pranava.

 77. Deria says:

  [quote]Adevarata Misa este cea profetita in Biblie. Cine e in afara Misa sau il ataca in fel si chip pe Grig, e in tabara opusa, din care faci si tu parte.[/quote]

  Sa-mi f*t una, am un iubit profet. Si nu numai. 😀

 78. pazea ca in baieti says:

  Pentru totiiiiiiiiii spalati la creier de la MISA. Pe gurul vostru il doare la pu…..a de voi si neamul vostru.1 Jegul chiar ii invata pe sefi sa fie calare pe voi din ash..ri.2 El a hotarat sa va taxeze cu platitul in ash..ri si sa munciti pe gratis.3 El a hotarat sa platiti si inpozitul pe cladiri de parca ar fi a voastre.4El le zice sa traga pe voi pina la ultima picatuta.5 Steaua Divina produce bani multi care merg la Bivo si alti sugative.Sefa de la Steaua Divina merge periodic la Bivo sa o fu..a in cur ca asa ii place lui Bivo. A zis Bivo la cineva apropriat lui ca nu il intereseaza oameni din ash..ri si nici alti atata timp cat nu au bani. A tinut sedinta si ii invata sa colecteze cat mai multi bani de la oameni. Toti alesi de Bivo vor trai bine si dupa ce moare. Dar dupa zvonuri o sa il caute uni si vor sa ii puna pielea in bat.

 79. pazea ca vin baieti says:

  Circula un zvon ca este cineva care poate sa deie demnitatea la MISA.Se pare ca persoana nu vrea sa se amestece in treburile din ash.ri. Se zice ca are si mici puteri si puterea de a face cu adevarat ceva in MISA. Aceasta persoana dupa cum zic uni este o persoana care facut multe chesti adevarate si chiar suptile. CURIOS SI CINE AR FI

 80. pazea ca vin baieti says:

  Uni zic ca au fost anumite persoane la anumite manastiri si au aflat ca totusi exista o persoana care poate sa deie un echilibru adevarat la MISA. Se zice ca nu este dintre sefi este din sclavi care ii numesc iei. A dat indici un calagar ca acea persoana are ceva special.

 81. Mayavin says:

  ramisor dragalas, tu ai impresia ca lamuresti lucrurile doar din vorbe! Dar faptele sunt altele.

  Nu exista nici un juramant in care sa se spuna “sa moara”. Incerci sa induci idei demoniace? Mai bine abtine-te!

  Singurul lucru care ne dorim sa moara este Ego-ul!

 82. Mayavin says:

  Din Transa se vede ca n-ai inteles nimic. Esti probabil unul din masculii aceia seci care n-au nicio treaba cu romantismul! Era evident sa nu-ti iasa Transa Romantica. Dar te asigur ca multora le reuseste foarte bine aceasta Transa benefica.

  Asteptatul la Cort era optional. Nu te-a obligat nimeni. Ba din contra, s-a anuntat de mai multe ori ca cine doreste sa plece, poate s-o faca ORICAND DORESTE.

 83. Mayavin says:

  Daca acele mantre nu ar fi autentice, avatarii nu ar raspunde cand lucram cu ele. Daca ai fi avut tu macar 1% din trairile care au aparut in urma acestor initieri…

  Uite cum facem: eu ma voi bucura in continuare de trairile legate de acesti avatari iar tu ramai cu impresia ca Grieg a scos din burta acele mantre. Macar unul din noi sa fie castigat 🙂

  PS: speram ca anda sa te faca mai fericit… Dar tot agresiv ai ramas!

 84. Mayavin says:

  intreit, Adevarul are drumul lui. Si dupa cum vezi, nimeni de aici sau din alta parte nu-l poate opri.

  Ca sa raspund la ce ma intrebi ar trebui sa intru putin in amanunte. Si nu stiu daca Grieg ar vrea deocamdata asta. Atata timp cat situatia nu ma priveste direct, nu ma pot baga in felul acesta.

  Totusi, voi spune cate ceva. Cine intelege bine, cine nu, treaba lui!

 85. Mayavin says:

  Grieg a fortat evenimentul de la vama ca sa grabeasca lucrurile. Iar ingamfatii care ii voiau raul au cazut in plasa. Au crezut ca-l au la mana, ca ei controleaza situatia. S-au grabit si au gresit. Iar in final se stie ce s-a petrecut. Grieg a trebuit sa fie eliberat pe vicii de procedura, iar acele evenimente au atarnat greu in decizia Inaltei Curti din Suedia.

  Cat de copii sunt unii care cred ca la nivelul lui de experienta, inteligenta si integrare lucrurile au mers altfel de cum a dorit?! Si mai ales sa continue sa creada asta dupa ce au vazut ca lucrurile au iesit in favoarea lui?!

  Un lucru pe care putin il stiu este ca pana si Claudiu Trandafir l-a avertizat sa nu mearga la vama. Cu dramul de clarviziune pe care Claudiu il avea pe atunci, a reusit sa vada evenimentele. Pentru ca ele erau asa de incarcate energetic incat aproape oricine s-ar fi proiectat atunci putin in fata, vedea sau macar simtea ca acolo vor fi probleme (desi Grieg avea dreptul legal in acel moment sa paraseasca tara).

  Claudiu ii tot spunea sa nu mearga. Pe atunci isi dorea ca Grieg sa scape de nebunii care voiau sa-l distruga (mai ales ca era si el vice la MISA). Grieg l-a lasat de cateva ori, pana cand s-a intors si i-a spus ferm: “Tu chiar nu intelegi?” Iar Claudiu si dealtfel NIMENI din acel anturaj, nu intelegea.

  In timp, lucrurile se vor clarifica in totalitate. Si cu vama si cu Suedia si cu ce va urma de acum incolo. Pana atunci, retineti esentialul: Grieg a facut jocurile, nu altcineva.

 86. Mayavin says:

  Ca sa anticipez putin evenimentele (si sa raspund la ultima ta intrebare) va spun ca pe Grieg nu-l vor gasi apana nu se va termina la CEDO. Chiar daca unii trambiteaza ca au emis mandat international, GRIEG VA FI DE NEGASIT PENTRU EI. De aici deduci ca treaba cu Parisul e apa de ploaie.

  Procesul se va desfasura calm la CEDO iar MISA si yoghinii isi vor vedea in continuare de treaba. Singurele lucruri hard vor fi valurile facute de acest caz in Occident si intorsatura pe care o vor lua la un moment dat evenimentele.

  Aceste lucruri le pot sustine si cu un pariu 🙂 Dar pentru ca am vazut ca unii fac alergie la pariuri pe bani, va propun sa fie pe altceva. Ceva ce ne “doare” pe fiecare mai tare. Eu daca pierd, MA LAS DE CURS. Voi daca pierdeti, va spuneti TOTI numele reale. Mi se pare echitabil 🙂

 87. Marina says:

  lucrurile incep sa se schimbe in Romania. justitia isi intra in drepturi. nastase, becali, fenechiu…sunt personaje ce nu credeau sa ajunga sa dea socoteala vreodata. ce s-a intamplat cu haisam iarasi spune o poveste despre o schimbare de directie a justitiei.
  asa ca, nu fii asa sigur ca bivolaru n-o sa fie adus in tara chiar maine printr-o “operatie neautorizata pe teritoriul altui stat”.
  va da socoteala pentru faptele lui. deja e condamnat. si probabil mai urmeaza.
  tu, viseaza in continuare!

 88. Mayavin says:

  Ce-i vulpitzo, sunt prea acri strugurii? 🙂

  Credeam ca marinaritzele nu mai au rau de mare, dar uite ca… au de grija altora!

  Tu crezi ca atunci cand pun un astfel de pariu, ma bazez doar pe analiza logica? N-ar fi cam putin?

 89. RAM says:

  @Mayavin: esti prea prost ca sa contezi. Ia-l pe fratele tau si cântați-i un imn de slava penisului flasc al maestrului. Cine stie, poate mai creste, ca de sculat… doar atarna. Si poate se trezeste ca are între picioare…. un limax :))))

 90. Marina says:

  timpul le aseaza pe toate la locul lor. chiar daca va pregatiti sa utilizati pentru aparare vreo alta fumigena, care n-are legatura cu adevarul, n-o sa va mearga la nesfarsit. se va face lumina. in plus, de cand va dati in stabma prin toata lumea, i-ati convins si pe straini de ce va poate pielea. alta e situatia acum, decat in 2004.
  zic ca ar fi bine sa intrati la garaj. nu cei de pe forum va sunt dusmanii. trebuie sa fii paranoic sa crezi ca astia de scriu pe aici proriile lor frustrari si propria revolta si pe care i-ai evaluat tu asa ironic sunt adevartii dusmani ai maretei misa. adevarul va este voua dusman, dincolo de mastile pe care le aveti. povestiti altora cat de spirituali sunteti, noua nu mai aveti dreptul asta decat cu riscul de a fi penibi si de a ne zburli parul in cap de atata inchipuiala si ipocrizie.

 91. RAM says:

  @Deria:[quote]Adevarata Misa este cea profetita in Biblie. Cine e in afara Misa sau il ataca in fel si chip pe Grig, e in tabara opusa, din care faci si tu parte.[/quote]

  Dar în profetiile alea, de sfintii Mayavin si Analistu nu zice nimic? Despre cum or sa salveze ei imaginea misa? Sfintii PR-ist si Doctrinelu alcoolic.

 92. Roxana says:

  @Mayavin

  Ce mă distrează cel mai tare la mantrele pe care le primesc cursanții e că și dacă sunt greșite au exact aceleași efecte.

  Când s-a dat inițierea în Indra, au fost mulți care au „prins” mantra aiurea. Eu am luat-o în tura doi de inițieri, în anul următor la Costinești. A trecut ceva timp și m-am lăsat de MISA înainte să-mi folosesc inițierea, dar știu că m-a apucat paranoia că poate n-am înțeles a doua literă din mantră. Și m-am dus la colegul care lucrase tot anul cu mantra și avusese trăiri extraordinare.

  „Auzi,” am zis, „vreau să mă verific. Dă-mi indicii cu mantra.”

  Și ăsta a început să povestească de mijloace de transport în comun.
  Eu, confuză: ce mijloace de transport în comun?!
  El: păi, cu curent electric… merg pe șine.
  Eu: Ce, bă?!
  El: *își dă seama că ceva nu răzbește* TRAMvaie.
  Eu: Tramva… Vezi, mă, că mantra e cu D.
  El: Nu.
  Eu: Ba da. (Era DRAM, dacă nu mă înșel)

  Am întrebat în jur și i-au spus câțiva proaspăt inițiați că greșise o literă. Ceea ce nu-l oprise să aibă super-stări de la meditat cu mantra greșită tot anul.

 93. Deria says:

  Mie mi s-a dinamizat puternic punctul dintre sprancene lucrand cu mantra VAX. O singura data am lucrat, seara, vreo 10 minute.

 94. EteFleosch says:

  Da ce ma, mantra e ca stecheru? Daca ai priza frantuza sau Uk nu poti baga stecheru romnesc? WTF? Pana la urma mantrele sunt niste aproximari. Ce cuvantul iubire e tot una cu sentimentul? Love, aimer, ai, amore nu pointeaza la acelas sentiment?

  Cred ca e foarte importanta intentia, abordarea, motivatia celui care primeste initierea. Posibil ca omul sa fi prins rezonanta. Ce folos ca altii o stiau cu D si ala cu T pana la urma nu vizualizezi cuvintele si nici nu o zici cu voce tare.

  A avut omu feelinguri? Voilla. Faptul ca ulterior ai descoperit ca era lejer gresita nu ii scad lui feelingurile ci iti intareste tie parerea ca practica lui a fost o vrajeala asa cum ciuda ii intareste vulpii parerea ca strugurii de dupa gard sunt acrii.

  Apropo de asta erau doi camionagii care discutau cum au fost ei pe meleaguri straine si la o intersectie ii intreaba unu pe unde sa o ia. Si a dat-o omu in engleza, franceza, germana, … La care unu zice: ai vazut ma ce de limbi stie asta? Si raspunsul a fost: si ce folos daca nu se poate face inteles. Adica tot ala poliglotu care a facut scoli e ala idiot, ca nu reuseste in coispe limbi sa se faca inteles cu cretinii. Deci da.

 95. RAM says:

  @ Roxana: am visat odata o fiinta care mi-a dat o mantra si m-am dus la Catrina sa-l întreb ce mantra e aia. Si… a zis ca nu e orice mantra, e o mantra speciala. Si cand l-am întrebat la ce foloseste, a facut asa o fața meditativa si mi-a zis: ”doar lucreaza cu ea, nu pot sa-ti spun, e o mantra secreta”
  Aburitul, pai cum sa mai fie secreta daca eu o aveam? De fapt, habar nu avea ce mantra este dar ”statutul” lui nu-i permitea sa nu stie. Cred ca a cautat dupa aia prin toate cartile. hahaha
  Era o mantra pentru dedublare si eu obtinusem deja rezultate de doua ori cu ea, dar am vrut informatii suplimentare de la un initiat adevarat… :))

 96. RAM says:

  @Fleosch: EXACT ASA!!! SUBSCRIU. SUNT 1000% DE ACORD. EXACT ASA SE PETRECE SI CU GRATIA MAESTRULUI. NU CONTEAZA CA E UN ESCROC PEDOFIL! INTENTIA, TRANSFIGURAREA DISCIPOLILOR ÎL FACE SA FIE UN ”MARE” MAESTRU!! CEL MAI MARE…

 97. EteFleosch says:

  Suntem foarte subiectivi mai Ram. Da am plecat de la curs, dar oare chiar crezi ca ai mai putea accepta ca eceva ok acolo? Pe bune. Cu cat te-ai lasat de mai multa vreme de curs, cu atat vei gasi mai putine chesti valabile acolo.
  Nu iau apararea misei :), just pointing some shit.
  Acolo unde ma duc eu sa joc basket echipele se formeaza random. Ei sunt niste tipi pe care i-am vazut ca joaca murdar , si imi e foarte usor sa le vad mizeriile cand sunt in echipa adversa. Cand suntem in aceeasi echipa nu mai vad ( sau le vad foarte rar) respectivul joc murdar. Inainte si eu ziceam Huo MISA, curat murdar coane Iancule.
  Mai nou ma indoiesc de ce vad si caut sa nu trag concluzii pripite. E foarte posibil sa fie de partea cealalta a barierei si sa nu-i dau nici o sansa, sau sa fie de partea mea si sa am un blind spot cu privire la comportamentul pe care il exhiba.

 98. RAM says:

  @Ete Fleosch: subiectivismul meu este o atitudine constienta. De fapt problema mea de-o viata este ca privesc mereu si din perspectiva celuilalt. Chiar daca par asa ”pornit” de fapt eu am ales sa fiu astfel ca sa nu uit răul care mi s-a facut.
  Sunt prea multi care pleaca de la curs si cred ca n-a fost chiar asa de rau… ca au fost si lucruri bune. Si astfel, raul supravietuieste în spatele unui scut de ”bune intentii”
  Îmi amintesc cand mergeam la Gb si îi ceream sfaturi iar el facea o fața asa compasiva ca si cum suferea pentru mine dar asta nu l-a oprit sa se foloseasca de mine sau sa se culce cu iubita mea de atunci… Vezi tu, oamenii cred ca este Divin sa ierti, asta e un alt bullshit crestin.
  CUM SA IERTI DACA NU ÎNTELEGI??
  Nu exista una fara alta. Iar cei mai multi din oamenii care iarta, doar se ascund de frica confruntarii…

 99. Roxana says:

  @EteFleoshc

  😀 Dar am zis eu că nu cred că omul a avut stările?

  Răspunsul meu era apropo de Grieg care dă inițieri în mantre. Citez din Mayavin: „Lucrand cu ele, prin intermediul rezultatelor obtinute ai confirmarea (de la insusi avatarii respectivi) ca initierile sunt corecte.”

  Păăăăiiii…. N-o prea ai, dacă se atinge același rezultat și cu mantra greșită.

 100. anda says:

  @mayavin: exista si alte tipuri de relatii interumane,nu doare sexuale!

 101. Roxana says:

  Nu spun că cei de la MISA nu au stări, oricare ar fi alea. Poate unele sunt autosugestie, poate unele sunt chiar pe bune.

  Problema e de logică – ce deduci din ceea ce vezi. În cazul meditatorului nostru cu TRAM, situația putea fi așa:

  1. El avea mantra corectă, ceilalți aveau mantra greșită.
  2. Și-a imaginat stări.
  3. A avut o stare supramentală, dar din cauza faptului că medita, nu din cauza vreunei mantre.
  4. TRAM și DRAM sunt de fapt același lucru, din cauza foneticii Universului, sau ceva de genul.
  5. Toate mantrele, folosite cu același gen de concentrare, au aceleași rezultate.

  Bănuiesc că mai sunt și alte variante posibile, dar cert e că asta e o anomalie în datele problemei care aruncă un semn de înterbare asupra situației.

  S-ar putea experimenta.

  Să zicem că iei un grup de yoghini din ani mici care n-au inițierea în Indra și le spui că au fost aleși special ca să lucreze timp de trei zile cu mantra lui. Le dai fiecăruia altă mantră. Unuia îi zici „GAM”, altuia îi zici „AIM”, altuia îi zici „HANGAR” etc. Bagi mantre pe bune, bagi invenții. Nu-i lași să vorbească între ei, îi trimiți în camere separate și la sfârșit îi întrebi ce au trăit.

  După ce culegi datele, evident, le spui care a fost situația. Și tu vezi care sunt rezultatele.

 102. RAM says:

  @Roxana: sa fim seriosi, nimeni nu va contesta vreodata ceva pe la misa. Nici daca GB le-ar da mantra ”Fuck” Dar sa mai si testeze ceva care este de la sine înteles ca fiind perfect, Divin, nediscutabil.

  Pai cum sa faci asta? Blasfemie!

 103. Roxana says:

  De testat cu adevărat ceva, slabe șanse, într-adevăr. Dar ideea e că mersul pe credință sau pe presupuneri n-ar fi singura cale posibilă.

  Deh, m-a luat EteFleoshc la puricat, așa că mi-am zis că ar trebui să explic clar ce am în cap, ca să elimin confuziile.

 104. Deria says:

  @Mayavin

  Starile sunt inselatoare, ma gandesc ca stii asta. S-a vorbit si rasvorbit pe Softpedia de stari si de ceea ce au simtit unii si altii. Am avut si eu stari, fara sa fi fost la MISA o clipa. Am avut un iubit ne-MISA-n, care era interesat de spiritualitate si care si-a pus in cap sa devina continent si a reusit, fara ca eu sa-l umilesc vreodata pentru suisurile si coborasurile de pe aceasta cale. Tipul asta era la fel de incantat de Tantra precum sunt si MISA-nii. Numai ca a facut ceea ce MISA-nii nu au facut (exceptandu-i pe unii dintre ei): s-a dus pana la Tantra acasa, in India, si-a cumparat carti, le-a citit si a hotarat ca Tantra, in nuditatea ei, nu in ambalajul cel frumos ales de Bivolaru, NU i se potriveste, pentru ca NU e de joaca.

  Pe Softpedia s-a vorbit despre campul meditativ degajat de un grup de oameni care mediteaza. Cine confunda aceasta energie cu altceva, cine uita sa fie precaut si se lasa momit de cat de special e el/ea fiindca este unul dintre meditatori, cine investeste persoana sau gruparea care i-a oferit ocazia sa se afle acolo atunci cu mai multe merite si mai mult credit decat e cazul, acela deviaza de pe cale si priveste degetul care arata luna si nu luna insasi.

 105. Sadashiva says:

  @Deria
  Starile sunt misto.
  Si acu ce vreti voi sa nu mai mearga lumea la curs ?

 106. ion says:

  Roxana.
  Daca mantra este gresita ceva dinamizari ,stari sant dar nu apare ceea forta specifica care actioneaza efectivEx.Cinamasta(curajul),Kali(intensitatea)Tara(compasiuinea)s.m.d

 107. pazea ca vin baieti says:

  SE PREGATESC BAIETI DE ATAC. VIN VIN BAIETI SA ISI FACA DREPTATE

 108. Kalki says:

  @Deria
  – Starile sunt inselatoare
  – eu stari, fara sa fi fost la MISA o clipa.
  – si-a pus in cap sa devina continent si a reusit,
  – Numai ca a facut ceea ce MISA-nii nu au facut (exceptandu-i pe unii dintre ei): s-a dus pana la Tantra acasa, in India, si-a cumparat carti, le-a citit
  – s-a vorbit despre campul meditativ degajat de un grup de oameni care mediteaza.
  – Cine confunda aceasta energie cu altceva, cine uita sa fie precaut si se lasa momit

  Deria, doar și numai pentru mesajul sau ideile tale merită să fac un cont pe un alt forum cu o tematică mai spirituală, pentru ca in felul asta să intru cât mai în detalii vis a vis de aberațiile scrise de tine mai sus. Mai sus e o mică lista cu subiectele care le voi atinge. Nu mă aștept la cine știe ce dialog constructiv, dar dacă tot ai pomenit de niște idei, inepții zic eu, măcar așa să afle și alții adevărul despre “supozițiile” tale. Te astept cu drag.

  ps. Până vine tattva și ziua potrivită, mai poți completa și cu alte detalii afirmațiile tale.

 109. Kalki says:

  Deria, până apare și mesajul scris mai sus și înghițit de VIDUL CREATOR BEATIFIC (sic marina), te invit la o judecată la rece.

  Dacă mii de inși simt diferite stări în timpul meditațiilor realizate la unison cu Grig, fie ca el este sau nu prezent fizic lângă noi, cum pot nega o mână de rătăciți (orbi spirituali) ca tine sau cine mai gândește ca tine, ceea ce (re)simt aceste câteva mii de inși?

  Mai mult decât atât, când ei vor să reduplice acele stari, de unii singuri, la ei acasă sau la alte ore decât cele anunțate a fi la unison cu Grig, de ce nu simt aceleași stări sau nu sunt la înălțimea acelora realizate la unison cu Grig?

  De ce nimeni de pe planeta asta NU POATE TRANSMITE o asemenea susținere subtilă către discipoli sau alții, așa cum o face Grig?

  Mama nu este yoghină. E “doar” o creștină înfocata. Și după ce a audiat emisiunile de la radio cu Grig și a făcut mediațiile împreună cu el (îți dai seama câți ani sunt de atunci?), ea face din când în când meditații, de una singură, căci a simțit cât de mult bine îi fac. Mai mult, simte și fluxul de energie divină când face binecuvântări asa cum am fost invatati de Grig sa facem. Daaa și este o creștină înfocata, din aceea care merge la biserică, la “mormântul lui Iisus” etc. Face pomeni, se roagă zilnic cel puțin odată pe zi, câteva ore în genunchi șamd, are câteva zeci de icoane și tot felul de cruci, candela șamd, în casă și pe pereții de la ea din cameră. Sărmana, e crede că are bufeuri de căldură din cauza vârstei, dar nu știe că sunt vagi treziri ale lui Kundalini. Nu știe multe, dar simte energia din meditațiile realizate împreună cu Grig, sau chiar și cu mine.

  Și încă ceva. Stările arată prezența energiilor subtile conexe cu acele stări. Fă un examen de conștiință (percepții dacă ai) și “privește” cu inima același text scris sau expus pe site-uri diferite. Ce crezi, există sau pot exista diferențe de încărcătură energetică (și stări specifice) la același text pe site-uri diferite?

  Daca nu simti diferente sau nu crezi ca asa ceva e posibil, putem face un experiment public.

 110. Kalki says:

  @Roxana
  Nu spun că cei de la MISA nu au stări, oricare ar fi alea. Poate unele sunt autosugestie, poate unele sunt chiar pe bune.

  Roxana, ai fost, ca să zic așa, la “O” sau UN pas de o catastrofă vis a vis de menirea și karma ta viitoare. Este evident ca nu stii cu ce te joci si cel mai probabil ai si uitat ce si cum ai jurat vis a vis de initierea in Indra.

  Nu contest și modul greșit în care “clona” mea Mayavin te-a ispitit și sfatul meu personal e că dacă ar putea… și sigur se poate, să nu o mai facă pe viitor. Chestiile acelea cu “dacă xxxx face sau spune, eu plec de la curs”, sau “dacă spune cineva xxxxx, eu așa și pe dincolo”, sunt gesturi ușor sinonime cu ispitirea. Dacă Roxana nimerea mantra corectă, vai sărmana ce viitor nefericit ar fi avut în viața asta și în următoarele. Dar nici la tine nu era ok… caci o urma de ispita a fost si la formularea ta. Chiar daca cererea ta nu o viza pe ea, ci era o referire generala la ce se afla pe net, nu la ceea ce au primit deja cei initiati.

  A expune public niște secrete spirituale, chiar dacă ele ar fi în altă parte, tot public expuse, nu te scapă de karma de ignoranța pe care o preiei de la cei cărora le-ai “revelat” acele lucruri.

  Este cu totul neîntâmplător dacă unii ajung sau nu la o anume informație sau inițiere spirituală, căci acel ceva le poate modifica radical destinul, viitorul. Dacă ei nu se afla în pragul unei mari transformări spirituale, e ca și cum le-ai da bețe de chibrit și canistră de benzină la niște copii de creșa sau grădiniță.

  Dacă acela mai are vreo “10 kg” de karma de suferință sau/și ignoranta, care sunt precum un obstacol de netrecut până la momentul în care el să primească un instrument cu ajutorul căruia să-și modifice în bine karma și evoluția spirituală, iar tu îi oferi în mod inconștient acel instrument, intr-un moment inoportun, îi cedezi “10Kg” de karma benefică și îi preiei cele “10kg de karma negativă, pentru care el ar fi trebuit să sufere 5 ani, iar tu ai căpătat acea karmă pozitivă în 5 ani sau 5 vieți de muncă spirituală adecvată.

  Evident datele sunt imaginare, e un model, o macheta experimentala, dar sunt informatii ce sunt necesare pentru a înțelege logica și mecanismul în care se derulează viața în interacțiunile umane. Așa că, draga mea “clona”, să fim și noi ceva mai atenți, căci și ei sunt tot frații noștri, unii poate chiar acei îngeri de care se amintea mai sus că sunt “adormiți”. Să nu le îngreunam și mai mult trezirea spirituală. Pe ici pe colo poate și eu am mai greșit în direcția asta a “ispitirii” și tocmai de aceea e bine să fim cu toții și mai atenți. În “furia” sau aplombul nostru de a “tăia” neghina, să nu tăiem din greșeală și spicele de grâu. În cele din urmă, grâul se va tria el singur de neghina.

  Așa că… cu consacrarea înainte, sau cum spunea “clona” mea nlp, să invocăm spiritele divine protectoare și pas cu pas energia divină va sucomba fie numai și prin simpla prezență, energia malefică care ține sub teroare și “încarcerare” sufletele unor frați ai noștri si care ii face acum sa creada ca noi avem nevoie de ajutor si nu ei, sau ca noi suntem in greseala si nu ei.

 111. pazea ca vin baieti says:

  Gruparea facuta din fosti militari si cu experieta vor sa puna mana pe Bivo..Bivolaru a uitat ca la curs sunt fosti militari de elita si in ashramuri la fel. Acesti fosti militari au un cod de onoare. Sar pute sa nu le placa cand o sa fie linga Bivo. Baieti sun bine antrenati ca tactica de lupta/ o so bage pe maneca de data asta.

 112. Mayavin says:

  @piaza rea

  Am si eu o tactica de lupta pentru tine: tine-ti respiratia, baga capul in closet si… TRAGE APA!

  Daca apare o senzatie usor neplacuta, sa sti ca este DIN CAUZA DUSMANULUI!

 113. Kalki says:

  Problema e de logică – ce deduci din ceea ce vezi. În cazul meditatorului nostru cu TRAM, situația putea fi așa:

  La fel ca și Adevărul și Logica este pe mai multe nivele de manifestare. Logica generală a lumii fizice, nu este identică cu logica lumii astrale, sau cu cea a lumii cauzale. La nivel general, logica lumii fizice diferă și ea, de la om (conștiința) la om (conștiința). De multe ori oamenii confundă logica cu perspectiva lor personală. Pentru un om gelos, e ceva logic și firesc să sufere și să se răzbune pe rival sau cel sau cea care l-a făcut să sufere. Pentru cel ce trăiește “regula ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”, e “logic” să se răzbune. Un soț orgolios dacă e lovit din greșeală de soție, e “logic” pentru el să-i întoarcă un dos de palmă, dar nu și pentru soția iubitoare, care îi IARTĂ același tip de greșeala soțului ei.

  Acum și mai ales aici, nu știu dacă e cazul să facem anumite revelații, mai ales față de ceea ce tocmai am scris mai sus. OK.

  Fiecare literă a alfabetului reprezintă o anume “poarta” de legătură cu o realitate cosmică. Modul în care ele se pot asocia fac legătura cu tot atâtea realități cosmice/infinite rezultand mai multe mantre/cuvinte (vezi asemanarea, sau asocierea cu ce scriai chiar tu in articolul cu compunerea lui 0 si 1 pe spatiul unui hard in formarea unor cuvinte sau informatii). Dacă schimbi o literă sau scoți sau pui una, realitatea cosmică divină cu care ești pus în legătură este și ea, mai mult sau mai puțin diferită. Nu e chiar identic cu a schimba o cifră de la un număr de telefon, dar în mod sigur vei suna în altă parte dacă pui un 3 în loc de 5. În realitatea ocult ezoterică, o parte din această “logică” se păstrează, dar alta se modifica esențial.

  Închipuiți-vă o mantră ca fiind un număr de telefon. Formezi numărul (rostești mantra) și ți se face legătura (intr-un spatiu multidimensional, deci cu mult mai mult decat ce stim noi ca fiind spatiul tridimensional, de care totusi ne vom folosi pentru analogia noastra si pentru a intelege mai bine acest model experimental) cu o locuință care să află la 45 de grade nord, 20 est, 60 sud și la o distanță de 100000000000000 de km distanță undeva în spațiu cosmic X. Adică o planetă XZZ care e din “spațiul x”, unde se afla câteva milioane de planete X…. Schimbând un număr, o literă, etc, să presupunem că se modifica gradele către nord, dar nu atât de mult cât să ieși din spațiul X. Nu vei suna pe planeta XZZ, dar va fi planeta XWW, dar tot cu apartenența la spațiul X. Nu va fi identic ce vei primi ca și răspuns, dar va semăna. Dacă schimbi de exemplu acea componentă care modifică distanța, chiar dacă direcția inițială va fi tot către spațiul X, “apelul” tău nu va ajunge până acolo și se va opri în spațiul T. În loc de planeta XZZ vei apela planeta TZZ. Nu e identic, dar iar ceva seamănă în răspunsul primit.

  Raportați acum această analogie, sau exemplu de calcul ipotetic, la infinitatea întregii Creației si mantrele lor posibile si conexe.

  Acum, vis a vis de ideea că nu ai reținut bine/fonetic mantra dar totuși ai rezultate. Unele bune sau foarte bune. Unele chiar identice cu cele pe care le-ai fi avut dacă rețineai și litere bine. De ce? Care e “logica” sau secretul ar spune Roxana sau altul?

  Răspunsul e “simplu”. Orice mantră are și “o forma”, “o culoare” si chiar si un sunet. De exemplu, odată ce ai “primit” (in cadrul initierii) și “localizat” sunetul în momentul primirii în mod inițiatic (unii chiar și ex sau anti știi măcar exterior cum se produce asta), indiferent cum vei rosti literar mantra, raportarea ta principală se va face la SUNET (LAYA YOGA) și vei “telefona” exact unde trebuie și vei primi răspunsul care trebuie.

  Raportată la exemplul de mai sus, cu telefonul și numerele la care suni, situația cu “memoria” sunetului este aidoma cu funcția de “redial” a telefonului. Nu mai e nevoie să formezi fiecare cifră în parte, ci apeși pe TASTA REDIAL. După mult timp de practică, de antrenament, yoghinul avansat chiar ajunge în mod spontan la această “tasta cu funcția REDIAL”.

  Este chiar o dovadă de măiestrie în LAYA YOGA, doar această “evocare”. Nivelul de măiestrie se poate manifesta pe diferite paliere și profunzimi. Nu intru în detalii. Ofer doar o idee. Pe măsură ce înaintezi în practică, treci de la nivelul de rostire al mantrei și răspuns în 10 minute, la cel de evocare și răspuns în 1 minut, la evocare spontană și răspuns în 1 fracțiune de secundă. Pe maestru în arta tehnicii în LAYA YOGA sau MANTRA YOGA îl face practică.

  Repet, exista o infinitate de nivele de profunzime și reușite și rezultate pe măsura practicii și consecventei discipolului, cât și al nivelului sau de conștiință atins în celelalte vieți anterioare.

  Nu este absolut deloc de mirare că unii obțin ceva rezultate minime sau mediocre după 20 de ani de laya yoga, iar altul obține aceleași rezultate în doar 3 luni de practică. Nimic nu rămâne ne recompensat în Creație, inclusiv munca ta spirituală din poate miile de vieți anterioare, care se acumuleaza in asa zisa ta “zestre spirituala” eterna, sau cum o mai numesc unii “Cartea Vietii” (personala).

  Nu e cazul să privim invidioși catre acela care are un astfel de rezultat fulminant, nici în mod “fals superior” la cel care nu are mai deloc rezultate, căci fiecare primește ceea ce merită și pentru ce a muncit.

  Fiți bucuroși insa dacă aveți lângă voi un astfel de “talent înnăscut”, căci prin fenomenul de simpatie și rezonanța (niciodata prin INVIDIE), veți prelua și voi mult mult mai repede din rezonanta aceea care la el este deja trezită, față de situația în care ați fi muncit personal, singuri la trezirea acelor rezonante.

  Deasemenea, fiți bucuroși dacă aveți lângă voi pe cineva care este “mai mic”, dar care vine bucuros alături de noi și va cere ajutorul, plin de curiozitate și animat de intenții frumoase și înălțătoare, căci iată, sunteți acum în ipostaza fericită de a “înmulții” talanții voștri spirituali. Și, știți si voi, cine dă mult, va primi la rândul său mult, de la Domnul Dumnezeu (stăpânul din pilda creștină).

  Nu dați însă perle și mărgăritare la porci și la câinii, căci veți vedea cum se vor întoarce la voi și vă vor musca. Avem destule exemple de acest gen și aici pe acest blog, dar nu numai aici. Veți vedea și dovada la ceea ce spun acum, în reacțiile unora dintre “cititori”. Odată ce lumina divină strălucește în voi, oamenii din jur vor simți “nevoia” să reacționeze față de voi EXACT cu ceea ce este în interiorul lor. Cei răi și josnici vor fi răuvoitori și josnici cu voi, iar cei cu sufletul cât de cât treaz, vor simți nevoia să vă mulțumească, chiar dacă in cazul unora orgoliul lor îi va reține să facă asta fizic, totuși sufletul lor va simiți chiar și o mică rază de lumină care le va lumina măcar pentru un timp interiorul ființei lor, făcând inima și sufletul lor, măcar să “tresară” vag.

 114. Kalki says:

  1. El avea mantra corectă, ceilalți aveau mantra greșită.
  2. Și-a imaginat stări.
  3. A avut o stare supramentală, dar din cauza faptului că medita, nu din cauza vreunei mantre.

  Dacă acum vei raporta întrebările sau ipotezele tale la modelele teoretice expuse mai sus, poate vei înțelege mai mult despre ce se petrece în realitate în unele cazuri cu acești yoghini.

  Uneori o suni pe Geta, dar răspunde soră-sa Veta, sau vara-sa Leta. La fel de frumoase amândouă, ca și Geta, sau mai puțin frumoase, dar tot din familia Vasilescu. Fie că faci amor cu Veta sau cu Leta, sigur sigur vei avea orgasme. Nu identice cu cele pe care le aveai cu Geta, dar asemănătoare. Dacă Veta e sora geamănă, sigur și orgasmele vor și și ele “gemene”. Nu vă legați de cuvinte sau de realitatea fizică finită, ci luați drept model științific de a discuta despre aceste realități infinite si intangibile în felul lor.

  4. TRAM și DRAM sunt de fapt același lucru, din cauza foneticii Universului, sau ceva de genul.

  Chiar dacă Geta e sora geamănă lui Veta, totuși orgasmele vor diferi.

  5. Toate mantrele, folosite cu același gen de concentrare, au aceleași rezultate.

  Exclus. E ca și cum ai arunca cu un bumerang care se întoarce la tine și te lovește. Diferă rezultatul loviturii funcție de tipul, forma, greutatea șamd bumerangului.

  Tehnica e aceiași: îl arunci și el vine înapoi. Rezultatul însă, diferă. Daca privești din avion, da, poți descrie evenimentul de sus: “a aruncat ăla cu ceva și i s-a întors și l-a lovit.” Ok, dar unde l-a lovit, în piept sau în cap? Era ascuțit sau rotunjit obiectul? Șamd.

  Bănuiesc că mai sunt și alte variante posibile, dar cert e că asta e o anomalie în datele problemei care aruncă un semn de întrebare asupra situației.

  Da, e o anomalie, ce se petrece cu acela care a recepționat greșit mantra, dar asta nu schimbă cu nimic realitatea și eficienta mantrei, cât mai ales realitatea și eficienta modului în care se face implementarea mantrei la MISA. Cred că e unic în lume acest mod. Atât ca forma exterioară de implementare, cât mai ales referior la partea interioară, spirituala. Nu intru în detalii, dar eficientă implementării mantrei în cazul MISA, față de citirea sau aflarea mantrei din cărți sau de la cineva, poate fi chiar si de mii și mii de ori mai puternică și mai eficientă. Știu de ce spun asta dar nu comentez detaliile.

  S-ar putea experimenta.

  Să zicem că iei un grup de yoghini din ani mici care n-au inițierea în Indra și le spui că au fost aleși special ca să lucreze timp de trei zile cu mantra lui. Le dai fiecăruia altă mantră. Unuia îi zici „GAM”, altuia îi zici „AIM”, altuia îi zici „HANGAR” etc. Bagi mantre pe bune, bagi invenții. Nu-i lași să vorbească între ei, îi trimiți în camere separate și la sfârșit îi întrebi ce au trăit.

  Spiritual vorbind, e prostie și un timp pierdut.

  După ce culegi datele, evident, le spui care a fost situația. Și tu vezi care sunt rezultatele.

  Și la ce te ajuta ca apoi sa concluzionezi ca un DOCT sau SEMIDOCT, “da, asta e rezultatul practic”? Lipsesc o mulțime de date ale problemei, ca de exemplu diferența dintre nivelul de conștiință al fiecărui individ, cât și tipul, sau “raza divina” din care face parte spiritul sau etern si altele. Fiecare spirit “îmbracă” o anume formă de caracteristici funcție de “locația” nașterii sale în Macrocosmos. Neîntâmplător unii sunt îngeri, alții domnitori, alții arhangheli, alții serafimi șamd. Cine înțelege.. bine… cine nu… iarăși bine.

  Iata foarte pe scurt pentru unii, sau foarte … “cearceaf” pentru altii, ce se petrece cu mantra si implementarea ei in cazul scolii de yoga MISA. Mai pe larg si cu detalii intr-un spatiu virtual spiritual. Poate se indura Dumnezeu de noi si ne va oferi un asemenea spatiu, fie in colaborare cu yogaesoteric, fie ceva mai netru.

 115. pazea ca vin baieti says:

  Mayavin….sti cata pula a luat mata sa te faca timpit(a).. Ori cum nu scapa Bivo si jigodi ca tine pina la urma

 116. Roxana says:

  @Kalki

  Am greșit mantra?…. Oops. A trecut ceva vreme. Nu-i nimic. Mantra lui Indra e DHRAM, am căutat-o acum ca să verific.

  Auzi, mantrele sunt așa de secrete că sunt pe toate drumurile, în toate cărțile – doar în cele traduse pe la MISA nu prea sunt, că trebuie păstrat misterul. Nu există nicio restricție în a spune mantre cu voce tare, apropo – cum crezi că se face Japa?… Sau poate-ți imaginezi că după fiecare sesiune de recitat mantre călugării tibetani se duc să fie reinițiați?

  Nu mă impersionează poveștile tale cu karma. De cele mai multe ori sunt basme de adormit copiii spuse pe la curs ca nu cumva yoghinii să se ducă acasă, să povestească chestii gen „așa e tehnica cu arta” și să râdă ceilalți și cu curul de ei. Da, e folosită chestia ca o metodă de a păstra secretul – pentru a înlătura criticile.

  Pe urmă. Dacă poți să-ți justifici orice acțiune spunând „E spirituală, deci nu contează logica”, atunci ai o problemă. Pentru că ce naiba te faci dacă ești păcălit? Ce faci dacă ai greșit ceva, cum îți dai seama? N-ai cum. E o situație absurdă în care poți să-ți justifici orice cu fix același rezultat. Exemplul dat de tine cu logica e aiurea – poți să *spui* că e logică, desigur. Dar asta nu face chestia respectivă să fie logică – e o propoziție falsă, o definiție falsă dacă vrei. Logica, rațiunea nu sunt chestii care să difere de la om la om: argumentările diferă, raționalizările diferă, *premisele* diferă. Soțul din exemplul tău presupune că a trage o palmă ajută la ceva – asta nu e o concluzie logică, ci o premisă.

  Bun, acum zici tu că dacă diferă sunetul, diferă rezonanța, dar dacă ai primit inițierea, atunci rezonanța e cea care trebuie. De-asta zic că ar merita experimentat, ca să aflăm dacă-i într-adevăr așa. Indiferent de nivelul de conștiință al discipolului, ar trebui să poată simți diferența dintre Indra și Matangi, nu?… Eu zic că nu e așa o problemă să pierzi trei zile cu experimente de genul ăsta, pentru că pe urmă ai răspunsuri (sau întrebări noi) valoroase.

  Am mai avut surpriza să aflu și că yoghinii simțeau la fel de bine meditațiile susținute cu energie triplă (și simțeau puternic susținerea aia) chiar dacă nu nimereau orele sau meditațiile care trebuiau. Se mai întâmplă accidente cu unii care citesc prost programul și ajung la aceleași rezultate.

  Cum să nu fii curios să vezi ce se petrece acolo?

 117. Mayavin says:

  @piaza rea

  Am meditat indelung si ti-am perfectionat tactica de lupta: tine-ti respiratia, baga capul in reprize in closet si… TRAGE APA!

  Daca apare o senzatie de tulbureala, sa sti ca este NUMAI DIN CAUZA DUSMANILOR! Si atunci trebuie sa nu te lasi ci sa tragi apa si mai vartos! Pana la urma ii vei invinge! Garantat!

 118. Mayavin says:

  Hmmmm, cred ca si Grieg ar garanta asta!

 119. Roxana says:

  @Kalki

  Uneori mă întreb dacă motivul pentru care tu și alții declarați experimentele spirituale stupide nu e că în adâncurile voastre sunteți neîncrezători: „Dacă lucrurile pe care eu le știu nu sunt corecte?…”

 120. pazea ca vin baieti says:

  Mayavin..Iti garatez ca daca ai fata in fata cu mine nu o sa vorbesti asa jegule..pinala la irma iesi la suprafata intrun fel. Vezi de mata ca multa pul.. a luat sa te faca asa de dobitoc. Munte cu munte se intalneste,dar om cu om…Atentie ca intr o zi te dai de gol

 121. pazea ca vin baieti says:

  Magavin. ..Iti garantez daca esti fata in fata cu minie nu o sa vorbesti asa..vezi de mata ca multa pula a luat sa te faca asa de dobitoc…intr o zi o sa te da de gol si naspar va fi pentru tine jegule

 122. pazea ca vin baieti says:

  Mayavin…Dobitocule vezi de mata si sorata ca sa nu punem noi pul.. Daca ajungi fata in fata cu mine o sa ti dispara zimbetul. Jegule intr o zi o sa te dai de gol si atunci sa te vad

 123. Kalki says:

  @Roxana
  Kalki

  Uneori mă întreb dacă motivul pentru care tu și alții declarați experimentele spirituale stupide nu e că în adâncurile voastre sunteți neîncrezători: „Dacă lucrurile pe care eu le știu nu sunt corecte?…”

  Te dai mare și tare la logică, dar ești atât de departe de ea. Îți mai dau o șansă.

  Arata care e logică sau/și argumentele pentru care numești tu ca fiind stupide experimentele spirituale propuse? Nu cumva chiar tu ești neîncrezătoare în ce crezi că știi? Zii cinstit că ți-a frică să afli adevărul.

  Voi ziceți de noi că suntem fanatici și fără rezultate spirituale, iar noi vă arătăm că voi sunteți niște ratați și nimicuri spirituale, cel puțin în comparație cu noi, cei “fanatici și spălați la creier”. Adică noi putem face ce vă propunem, iar voi… rămâneți ceea ce sunteți, niste nulitati.

  Vezi și linkul când o să apară vizibil.

 124. Roxana says:

  @Kalki

  Ce-ai propus tu? Că am ratat experimentele spirituale de care zici. Am văzut doar presupuneri.

 125. Roxana says:

  @Kalki

  De fapt, știi ce? Lasă. Nu contează, RAM are dreptate. Ne învârtim în cercuri.

 126. strike back says:

  @Kalki

  Dar de mult nu ai mai vorbit asa mult.Or fi suparati aia la spital ca nu ai spus ca pleci…Macar ai pastrat pijamaua?

 127. ion says:

  Roxana.Invartitul ne centreaza.. titirezul.Echilibru in mersul pe bicicleta implica sa invarti ceva.

 128. ion says:

  Multumim Kalki!Tot ce ai scris este de mare ajutor pt multi care au neclaritati.Replica lui Roxana cu logica e slabuta dar arata f.clar diferenta nivelului de constiinta

 129. O minte libera says:

  Cata prostie pe lumea asta! Nici n-am putut sa citesc toate aberatiile de aici, ca ma doare mintea!

  Pe scurt, filozofia vietii mele: libertatea spirituala a unui fiinte umane se obtine gratuit, ca sa ma exprim asa.

  Nu e nevoie de nici un obsedat si bolnav psihic sa te invete cum sa te simti bine cu corpul si cu mintea ta si mai ales cum sa-ti traiesti singura viata!

  Trebuie sa fii idiot de-a dreptul sa te inchini/inclini in fata unuia sau altuia si sa astepti ca vita sa fii evoluat spiritual de catre impostori.

  Du-te si rezolva-ti viata, rezolva-ti depresiile, nemultumirile, ca de aici porneste totul, si nu-ti mai vinde libertatea fizica si mentala unor bolnavi psihic si unor manipulatori care fac bani pe spatele PROSTILOR!

 130. (Ex-Costica Cojocaru) în vreme ce altii nu au bani sa ajunga în tabere?l am cunoscut pe dobitoc nu cred ca are bani asa sa schimbe 2 masini pe an poate ca schimba o rabla cu alta .dar e un dobitoc si mosu e nasu lui l.l a nasit .pacat de sotia sa Nadia care e o femeie frumoasa nu si merita soarta langa boul asta care nu poate sa faca sex mai mult de 30 de minute cu sau fara continenta .din surse sigure va transmit se vaietau femeile ca e doar bun de gura si atat si de jignit femeile pe la tipografie .uitativa la el azi e alb in cap si negru de suparare .ma mir ca inca mai sunt femei asa proaste pe la misa care sa l tolereze.un crizat si jumatate prins de lumea materiala pana peste cap si spriritual mimeaza bine .

 131. pentru UNII care au postat pana acum says:

  bai, oameni buni, eu inca sunt la curs in anul peste 15. recunosc ca ultimele 4 luni nu am mai ajuns. motivul? de rusine!
  hai sa va explic.
  citesc pe aici si sunt uimit! imi dau seama ca multi oameni chiar au luat-o razna din cauza cursului si cred ca, “plini de indoctrinare”, au mici probleme psihice. aluzie (“directa”) la

  @analist npl
  @mayavin
  @ion
  @kalki …etc

  voua nu va e rusine?.. pentru ca mie mi-e rusine ca faceti parte dintr-un grup de oameni spirituali. daca v-as recunoaste la vreo spirala, va dau cuvantul meu ca v-ati trezi cu o palma “de dor” peste fruntea aia mare.
  mai oameni buni, eu sunt la curs (cred), iar adevarurile spuse de rapcea sunt contestate anapoda. omu’asta chiar are dreptate.
  vad si eu tampiti ca voi pe la curs, dar va las in pace.
  vad si eu mizeriile de la curs, dar imi vad de treaba mea.
  stiu si eu foarte bine de fetele care pleaca in japonia, de filmele porno (fosta iubita a jucat in asa ceva), de ashram (am locuit o vreme) precum si multe alte magarii petrecute.
  din cauza unora ca voi, care faceti de rusine oamenii care ca mine, din cauza voastra, mai sunt doar 3 din 17 cursanti in orasul de unde provin…
  mai intrasigentilor, tineti mauna scrisului. dati-va cu capul de pereti, lipiti-va degetele unul de celalalt, dar nu postati pe aici convingerile voastre tampite si fara surse reale..
  nu ridicati in slavi misa. lasati-o asa cum este. daca Dumnezeu doreste, lucrurile vor merge in armonie. faceti yoga, daca asta faceti. atat!
  nu sunt fan rapcea. nu sunt fan misa. sunt un om care priveste obiectiv realitatea.
  sa va fie rusine!
  bai… nu imi pare rau ca nu am ajuns de cateva luni la curs. am avut multe tendinte sa pocnesc cretinii si nesimtitii de langa mine. am colegi la curs in bucuresti, care s-au imprumutat la mine de 10-20 de lei..si urmatoarea saptamana se faceau ca nu ma mai vad, pentru ca nu aveau nici 10 lei sa returneze. mi-e mila de astfel de oameni, cu un caracter de genul acesta. multumesc lui Dumnezeu ca dispun de bani, ca de imprumutat… multi nu ma mai recunosc…
  mie imi este scarba sa ma asociez cu cei ca voi, bai analistu’lu’peste. sunteti cei pe care i-as da afara de la curs maine.
  cursul e deosebit, dar au venit multi de genul analistului npl care au stricat ceea ce era in interior. lucruri frumoase sunt, rapcea sigur stie asta. dar au venit niste vaci si boi. si va caca vaca…
  repet, analistul npl si gasca: SA VA FIE RUSINE!!!

  @roxana
  sunt cu ochii pe blogul tau. si pe cont 😉

  ps: de ce nu am mai ajuns la curs? de rusine!

 132. Roxana says:

  @pentru UNII care au postat pana acum

  :”)

 133. ptr MR says:

  ceva frumos…de pe un site “Fii implinit”
  8 lucruri învățate din întâlnirea cu Gregg Braden
  Postat la data de 7 Septembrie 2013

  A fost o plăcere pentru mine ca în week-end-ul trecut să particip la conferința în România a lui Gregg Braden. Mi-a plăcut acest personaj încă de la prima carte citită. De atunci l-am văzut în mai multe documentare și fragmente video pe internet. Ceea ce face el mi se pare extraordinar. În discursul său, el îmbină armonios ultimele descoperiri științifice cu adevărurile spirituale profunde pe care vechii înțelepți le știau de acum mii de ani.

  În acest articol am făcut o sinteză a tuturor informațiilor pe care le-am auzit la conferință și nu numai. Trebuie să știi că despre fiecare punct în parte s-ar putea scrie un articol întreg, de aceea, dacă pe alocuri o să îți par zgârcit în informații, o să te invit să aprofundezi pe cont propriu respectivul subiect, sau să îmi atragi atenția pentru a îl aborda eu mai în detaliu în articolele viitoare.

  gregg braden

  Fotografie de Laura McMullin

  8 lucruri învățate din întânirea cu Gregg Braden

  1. Inima are circuit neuronal (inima gândește)

  Am mai vorbit despre asta în unul din primele articole de pe site pe care îl poți citi aici. Gregg a venit cu demonstrații științifice și exemple concrete.

  Știința falsă care este încă propovăduită peste tot în lume spune că inima are rolul de a pompa sânge în organism și cam atât. Tot știința falsă ne spune despre majoritatea maeștrilor spirituali care ne învață că inima este organul căruia ar trebui să îi acordăm încredere și nu creierul, că sunt niște inculți care habar nu au pe ce planetă trăiesc.

  Ei bine, știința reală, vine astăzi să confirme un adevăr știut de mii de ani. Și anume acela că inima are ciurcuite neuronale, un câmp electromagnetic de 5000 de ori mai puternic decât cel al creierului și multe altele.

  2. Totul este interconectat

  IMG_1763

  Îmi cer scuze pentru calitatea pozei. Ce vezi însă aici este o bibliotecă budistă care astăzi nu mai există. Autoritățile au intrat cu buldozerele și au distrus tot. Parte din cărțile rămase au fost duse la muzeele din țară, iar multe dintre texte s-au pierdut pentru totdeauna.

  Gregg spunea că existau în această bibliotecă cărți scrise încă dinainte de a exista hârtia. Erau texte scrise pe piatră de o înțelepciune și profunzime extraordinare.

  După ce a văzut biblioteca, Gregg a stat de vorbă cu unul dintre preoții budiști care studiase toată viața cărțile din respectiva incintă, și l-a rugat să rezume în cât mai puține cuvinte informația pe care a asimilat-o în decursul anilor.

  Călugărul i-a spus următoarele:

  1. O imensă rețea energetică conectează tot ceea ce există.

  2. Emoțiile sunt limbajul prin care se poate comunica cu această imensă rețea energetică.

  3. Există demonstrația științifică modernă a vorbelor călugărului

  Cercetătorii au demonstrat că emoțiile pe care noi le avem, ne modifică ADN-ul, iar ADN-ul are puterea de a influența fotonii din care este alcătuită materia. Mai multe despre asta poți citi aici.

  4. Inima este cea care „vorbește” rețelei energetice

  Și nu creierul. Inima, prin circuitele sale neuronale și nu numai, este responsabilă de generarea și controlul emoțiilor, iar tocmai acestea sunt cele care influențează lumea înconjurătoare în toate aspectele ei.

  5. Trecutul omenirii este minunat și exact cel de care aveam nevoie

  Nu trebuie să te ancorezi în trecut sau să încerci să îl alterezi cumva. Trecutul a funcționat excelent pentru că datorită lui, tu ești astăzi, aici, acum. Mai multe despre a trăi în prezent poți citi aici sau în scrierile lui Eckhart Tolle.

  6. Pune-ți întrebările fundamentale

  1. Cine sunt eu? (un mic ajutor aici)

  2. Cine suntem noi?

  7. Schimbă paradigma

  Până acum câțiva ani întrebarea pe care fiecare om încerca să și-o pună era:

  „Ce pot lua de la lumea care există în jurul meu?”

  În noul context, întrebarea corectă este:

  „Cu ce pot contribui la lumea care se află într-un continuu proces de creare?”

  8. Cel mai lung drum pe care îl poți parcurge în această viață are 40 de cm

  Iar acesta este drumul de la creier la inimă. Drumul de la creier până la acest organ despre care științei îi este greu să admită că are un rol atât de important în organismul nostru.

  Drumul, până la adevărata părticică din noi prin care putem influența toate aspectele vieții noastre, și toate aspectele rețelei energetice care reprezintă în fapt tot ceea ce ne înconjoară.

  Dezchide-ți inima, și transforma conștient realitatea care te înconjoară spre binele tău și al tuturor!

 134. Sfantul Senzual says:

  La multi ani crestinilor de Sfanta Maria ‘mica’! Va scriu din puscarie,mai am cateva luni. Nu sunt pericol public dar imi asum rolul de puscarias din cand in cand. Eram un decretel pe care mami n-a putut sa-l taie din timp,ca n-a lasat-o sistemul ceausist. Dupa un sistem anost fara perspective,ne-am trezit liberi. La Casa de Cultura ‘Grigore Preoteasa’ am fost pus dintr-o data fata in fata cu Supremul Absolut. Oricum nu prea ma interesa facultatea aia de kkt pe care o urmam la Politehnica. Totusi a fost o trecere cam brusca pentru minte,asemanatoare cu explozia de telefonie mobila dupa ce ani de zile se dadeau cu greu si telefoanele fixe. Cred ca Dumnezeu Tatal nu e mai absurd ca tatii pamantesti. Un tata nu vrea sa aiba un copil cretin care sa-i repete intruna ‘tata ce minunat esti,ai mila de mine’si sa stea tot timpul in genunchi in fata lui,si sa fie dependent de el. Un tata vrea ca sa aibe copii echilibrati,armoniosi,stapani pe ei si Liberi ca si el. Intre tata si fiu va fii mereu astfel o legatura extraordinara- ei se vor intelege doar dintr-o privire. Spun bine,Tata?! P.S. Felictari masoneriei_conducatarea reala a tarii pentru analiza Feng Shui facuta inainte de a proiecta parculetul dendrologic din jurul lacului cu cianura de la Rosia Montana!

Leave a Reply