Student român la Londra: “Dumnezeu a fost ucis de Occident, VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ACASĂ!”

O scrisoare emoționantă a unei tinere studente plecată la studii în Marea Britanie circulă de câteva zile pe Internet. Viziunea româncei noastre despre Occident: un loc fără identitate, cu tradiții care se pierd încet-încet din cauza globalizării, în care cetățenii se tem permanent de extremismul islamic, în care nimănui nu-i pasă ce gândești sau ce dorești. Este inutil să vă spunem că scrisoarei tinerei se bucură de o audiență incredibilă pe rețelele de socializare.

 

“Sunt studentă în Londra la una dintre cele mai bune universități europene. Sunt mândră că am reușit să ajung aici și le voi fi recunoscătoare părinților mei pt educație și efortul material extraordinar pe care l-au depus pentru a mă trimite la studii de calitate mereu.

Dar mă deranjează teribil întrebarea tuturor „Te mai întorci?” Și uimirea clară la auzul unui ferm „da”. Acest DA nu era atât de ferm înainte de a mă muta în Londra.  Înainte era un „mi-aș dori, dacă voi avea unde să mă întorc mă voi întoarce”.

Suntem o generație crescută într-o scârbă pentru patrie, am crescut cu Badea care înjura tara mereu, am crescut fiind educați să admirăm valorile occidentale „superioare” și „ideale”.

Credem că politica, cultura și educația cât mai internațională este foarte benefică, credem În globalizare, suntem de acord câteodată că România e frumoasă dar păcat că e locuită și parcă tot mai bine e în Londra… Români scumpi, cât putem să ne înșelăm…

Ce este Occidentul….?

Un loc care nu mai are identitate, globalizarea îi distruge încet încet toate tradițiile, cenzura comunismului bolșevic s-a transformat în a fi <politic corect>, trăiești cu riscul ca un islamist extremist poate să bombardeze pentrut Allahul lui locuitorii unei țări în care el s-a mutat, istoria nu mai poate fi spusă pt că poate jigni anumite popoare, copiii pot fi uciși în pântece de către propria lor mamă – avortul fiind văzut că o metodă contraceptivă în loc să i se spună crimă, Crăciunul și Pastele precum și alte tradiții străvechi subt doar un prilej de marketing , aici nu există nici un pic de profunzime,; relațiile dintre oameni sunt pur profesionale, prietenia, iubirea sunt toate o afacere, tot ce facem e pentrut CV și când vrem să ne căsătorim găsim noi pe perfectmatch.com ceva nu?

Lumea discuta oameni, nimănui nu îi pasă ce gândești, ce simți ce îți dorești.

Puțini mai știu să iubească, feminismul distruge relațiile bărbat femeie tot mai mult, gender role este considerat învățat așa că nu mai învățăm copiii de mici să se comporte ca băietei sau fetițe ci îi lăsăm pe ei să își aleagă ce sex vor să aibă, ajungându-se la un nr imens de homosexuali creați de societate,Dumnezeu a fost ucis de Occident.

De ce oare admiram atât de mult haosul Europei vestice?

Noi avem oameni, noi știm să trăim, noi radem că fugim cu nasu de acasă o săptămână în munți cu corturile.

Noi ne salutăm cu „Doamne ajută!”

Noi avem un pământ binecuvântat de oasele și sângele atâtor martiri… De ce s-au sacrificat atâția romani pt viitorul nostru și noi fugim ca vitele în Occident?

De ce acceptăm ca Securiștii comuniști să ne conducă în continuare prin politica și educație?

De ce acceptăm ideile occidentale cu brațele deschise?

De ce acceptăm ca bărbații noștri să fie carne de tun pt NATO dar nu suntem în stare să ne recuperăm Moldova de peste Prut după atâția ani de la căderea comunismului?

De ce acceptăm ca în continuare memoria luptătorilor anticomuniști să fie călcată în picioare și la 22 de ani de la aparenta schimbare a regimului încă nu le sunt recunoscute meritele?

De ce ești drogată scumpa Românie cu iluzii occidentale?

În Occident unde pleacă bieții romani să facă o pâine, germanii, francezii, englezii îi tratează ca pe niște sclavi, fiind roman ești privit ca o subrasa, în Anglia un non-european are mai multe drepturi și privilegii doar datorită faptului că a trăit sub dominația imperiului pt decenii…

Și noi românii care avem o țară superbă, un pământ fertil, plin de zăcăminte, Roșia montană, delta, Carpații, Dunărea, Marea Neagră stăm să cerșim și să ne umilim pt o pâine prin Anglia, Italia și Spania….

Îmi plânge inima când văd cum sunt tratați pe pământ străin când acasă la ei puteau mânca din belșug, dacă nu ar fi fost lăcomia hoților de la putere… care au vândut țara pe nimic.

VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ÎN ROMÂNIA cu toate că nu voi avea niciodată banii pe care i-aș avea lucrând aici. Dar cum spunea tatăl lui Nicolae Steinhardt : vei avea zile frumoase dar nopțile îți vor fi îngrozitoare.

Omul nu are numai trup de hrănit, mai e și sufletul. Și mai distrugătoare este setea și foamea sufletului îndepărtat de pământ și de neam decât foamea trupească…

Așa că români, plecați, plecați la studii, plecați ca să vedeți în ce hal a ajuns occidentul liberal, plecați și învățați să vă iubiți țară și realizați ce frumusețe ați lăsat în urmă.

Și apoi ne vom întoarce cu toții, valuri valuri, cu și mai multă forță și dorința de schimbare, și după 68 de ani de asuprire, România va fi a românilor din nou, așa să ne ajute Dumnezeu!”

Cristiana Maria Mărcuș

(Sursa: rbnpress.info) via 7est.ro

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer