Hackerii au atacat site-ul si au postat alaturi de cateva remarci la adresa britanicilor si drapelul Romaniei. “Ne-am saturat sa vedem cum niste gunoaie ca voi ncearca sa si bata joc de tara noastra. Sa ne creati o imagine cu totul alta fata de cea reala si numindu-ne romanian gypsies difuznd emisiuni de tot cacatul gen Top Gear. Daca ati avut tupeul sa enervati o tara ntreaga, aflati ca nu ne vom opri aici!”, este mesajul postat de hackeri. Mesajul se ncheie cu fraza: “Ghiciti ce, tiganii nu sunt romni, idiotilor!”. Mesajul continea si un link catre un site pe care este postata melodia “The Lonely Shepherd”. Aceasta este interpretata de Gheorghe Zamfir si apare pe coloana sonora a filmului “Kill Bill”, regizat de Quentin Tarantino. Hackerii au atacat emisiunea Top Gear si pe cei trei prezentatori,care in timpul filmarilor unui episod chiar in tara noastra, au facut cateva remarci considerate jignitoare la adresa Romaniei spunand: “Ne imaginam ca n Romnia este plin de vaci si de oameni care arunca cu pietre n tigani”.

Hackerii romani nu s-au oprit dupa ce au spart site-ul publicatiei britanice Daily Telegraph in care au specificat ca “tigani nu sunt romani, idiotilor” si au atacat pe 19 aprilie si site-ul cotidianului francez Le Monde, in care vorbesc de eroii Romaniei si de sangele care a fost varsat pentru ca tara noastra sa existe astazi pe harta. Hackerii s-au autointitulat “Romanian National Security” (R.N.S).

Paginile site-ului au fost inlocuite cu imaginea drapelului romanesc si cu un mesaj patriotic: “Aceasta nu este o miscare de rezistenta, un protest sau o revolta. Este strigatul ntregului popor romn ce face apel la fratii nostri care au uitat ca si n venele noastre circula snge roman. Sngele ce-a fost jertfit si varsat pe cmpurile de lupta pentru a fi scrisa istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE.

Eroii patriei noastre nu vor muri niciodata ! Vrem sa nu se uite CINE l-a varsat pentru ca Romania sa existe astazi pe harta , sa le amintim copiilor si nepotilor nostri, sa i respectam cu onoarea cuvenita. Ne-a ajuns atata batjocura. Tiganii nu sunt romani! Nu ei ne-au scris istoria! Cand vorbiti de compatriotii nostri nu mai folositi expresiile “Tigani Romani”.

Noi v-am respectat Franta, voi ne veti respecta Romania ! R.N.S. VEGHEAZA ca aceste lucruri sa fie infaptuite.”

Acest mesaj transmis de “Romanian National Security” a fost dat ca replica la emisiunea difuzata pe 17 aprilie de televiziunea France 2, in care umoristul Jonathan Lambert a ironizat romanii apeland la prezentarea “salutului romanesc”: mana intinsa in semn de cersit.

Sursa:D News

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer