Dup grele ncercri i nenumrate dificulti, anunm prima emisie a grupului de iniiativ – ce se constituie n redacia Verdi TV.

n seara asta ne vedem la sediul de emisie pe la 20 i, dac totul merge bine, pe la 21 deja emitem.

Aceast prim emisiune va fi una informal, fr un subiect anume. Se ne cunoatei, s ne cunoatem, s aflm cu toii cam ce vrea s fac fiecare, pe ce direcie vrea s realizeze emisiuni. Vei asista n direct la naterea unei echipe, a unui post tv online fr pretenii, fr figuri i… figurani. Vom face ceea ce facem pentru c avem ceva de spus, ceva de artat lumii. Propria noastr opinie, viziune despre lume i via, care probabil c este teribil de asemntoare cu a voastr. Nu cutm originalitatea cu orice pre, nu cutm s ocm prin extravagan sau limbaj licenios. Nu ne pltete nimeni (totul este n regim de voluntariat – o facem cu plcere, din plcere), nu avem costuri de emisie (momentan internetul este nc liber – si mai ales GRATIS) i nu ne impune nimeni nimic (nu avem patroni care s ne dicteze subiectele).

Probabil c la noi o s gsii o grmad de muzic mito, dar i discuii interesante despre chestii de care ai auzit mai puin. Dac vedei c devenim plicticoi sau ne-o lum n cap, ne putei trage de mnec, cci vom avea posibilitatea s v ascultm opiniile n direct, pe skype, sau s le citim pe facebook, pe canalul postului nostru VerdiTV.

De principiu vom emite seara, cnd termin fiecare munca (cine are) iar emisiunile vor putea fi difuzate n reluare sau nregistrate. Nimic nu e prestabilit sau btut n cuie, dac avei propuneri de orice fel, suntem deschii la sugestii. Echipa este una inimoas, la ea poate adera oricine. Deci, dac vrei s i realizezi propria emisiune, ne contactezi i vedem cum facem.

Ideea e c ne-am sturat de posturi tv fcute de patroni comuniti, care n-au alt interes dect s spele pe creier prostimea sau s o manipuleze – ceea ce n fond, e tot aia. E plin grila de programe i posturi unde nu ai ce vedea. La tv am ajuns s zappm de pe un canal pe altul n cutarea a ceva interesant, inteligent, demn de atenie, i din pcate din ce n ce mai greu de gsit. Peste tot doar senzaionalisme ieftine, arogane si mult, mult, mult, MULT reclam. Filme vechi, srcie de idei, lipsa de imaginatie, emisiuni idioate pe scheme copiate de afar. Nite zombie, pentru o naiune de zombie.

Chit c v vom oferi pentru nceput doar o uet cu nite amici, la noi putei interveni, putem interaciona, nu vei mai fi doar simpli spectatori. i mai presus de toate, le vom spune VERDI`n fa !

1001347_171935132988361_678802447_n

,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *