După grele încercări și nenumărate dificultăți, anunțăm prima emisie a grupului de inițiativă – ce se constituie în redacția Verdi TV.

În seara asta ne vedem la sediul de emisie pe la 20 și, dacă totul merge bine, pe la 21 deja emitem.

Această primă emisiune va fi una informală, fără un subiect anume. Se ne cunoașteți, să ne cunoaștem, să aflăm cu toții cam ce vrea să facă fiecare, pe ce direcție vrea să realizeze emisiuni. Veți asista în direct la nașterea unei echipe, a unui post tv online fără pretenții, fără figuri și… figuranți. Vom face ceea ce facem pentru că avem ceva de spus, ceva de arătat lumii. Propria noastră opinie, viziune despre lume și viață, care probabil că este teribil de asemănătoare cu a voastră. Nu căutăm originalitatea cu orice preț, nu căutăm să șocăm prin extravaganță sau limbaj licențios. Nu ne plătește nimeni (totul este în regim de voluntariat – o facem cu plăcere, din plăcere), nu avem costuri de emisie (momentan internetul este încă liber – si mai ales GRATIS) și nu ne impune nimeni nimic (nu avem patroni care să ne dicteze subiectele).

Probabil că la noi o să găsiți o grămadă de muzică mișto, dar și discuții interesante despre chestii de care ați auzit mai puțin. Dacă vedeți că devenim plicticoși sau ne-o luăm în cap, ne puteți trage de mânecă, căci vom avea posibilitatea să vă ascultăm opiniile în direct, pe skype, sau să le citim pe facebook, pe canalul postului nostru VerdiTV.

 De principiu vom emite seara, când termină fiecare munca (cine are) iar emisiunile vor putea fi difuzate în reluare sau înregistrate. Nimic nu e prestabilit sau bătut în cuie, dacă aveți propuneri de orice fel, suntem deschiși la sugestii. Echipa este una inimoasă, la ea poate adera oricine. Deci, dacă vrei să îți realizezi propria emisiune, ne contactezi și vedem cum facem.

 Ideea e că ne-am săturat de posturi tv făcute de patroni comuniști, care n-au alt interes decât să spele pe creier prostimea sau să o manipuleze – ceea ce în fond, e tot aia. E plină grila de programe și posturi unde nu ai ce vedea. La tv am ajuns să zappăm de pe un canal pe altul în căutarea a ceva interesant, inteligent, demn de atenție, și din păcate din ce în ce mai greu de găsit. Peste tot doar senzaționalisme ieftine, aroganțe si multă, multă, multă, MULTĂ reclamă. Filme vechi, sărăcie de idei, lipsa de imaginatie, emisiuni idioate pe scheme copiate de afară. Niște zombie, pentru o națiune de zombie.

 Chit că vă vom oferi pentru început doar o șuetă cu niște amici, la noi puteți interveni, putem interacționa, nu veți mai fi doar simpli spectatori. Și mai presus de toate, le vom spune VERDI`n față !

1001347_171935132988361_678802447_n

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer