Edward SnowdenEdward Snowden, fost angajat al Agenției Naționale de Securitate din Statele Unite ale Americii, ntr-o conferinț de pres a prezentat mai multe documente cu privire laevenimentele solare din septembrie. nc de acum 14 ani, s-au semnalat pentru toamna lui septembrie 2013 mai multe explozii solare de amploare. Acestea vor fi att de puternice nct vor pune n pericol funcționarea tuturor echipamentelor din anumite zone de pe Terra și astfel va exista posibilitatea ca orașe ntregi s nu mai fie alimentate cu ap, gaze sau electricitate. De asemenea, mncarea va deveni un lux și milioane de oameni și vor gsi astfel sfrșitul.

Vorbind din camera sa de hotel situat n Sheremetyevo Airport Hotel Novotel, Snowden a artat c pregtirile pentru exploziile solare din acest an au fost limitate. Chiar dac guvernele lumii nu au comunicat nimic populației cu privire la drama care va urma, serviciile secrete, ct și agențiile guvernamentale din ntreaga lume cunosc fenomenul și ntr-un fel sau altul sunt pregtiți s acționeze, dar nu pentru salvarea maselor.

Pulsul electromagnetic care se va ndrepta spre Terra va pune n pericol ntreaga tehnologie de pe Pmnt. Cele mai vulnerabile sunt sistemele automatizate, dar și calculatoarele. și poate imagina cineva ce haos s-ar putea produce ntr-un oraș n care nimic s nu mai funcționeze?

Astfel, umanitatea trebuie s se pregteasc pentru a plti prețul dependenței de tehnologie. nc din anii ’70, marile puteri ale lumii s-au pregtit pentru astfel de explozii solare, construind buncre nucleare, n care s se adposteasc cei aleși. n timp ce populația va fi lsat n mna sorții.

Snowden a comparat evenimentele din septembrie cu unHolocaust la nivel mondial, sau chiar cu o Apocalips. Exploziile solare vor fi att de puternice nct milioane de oameni și vor pierde viața și dup acest eveniment probabil c perspectiva lumii asupra vieții se va modifica considerabil.

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer