Feed on
Posts
Comments

Edward SnowdenEdward Snowden, fost angajat al Agenției Naționale de Securitate din Statele Unite ale Americii, într-o conferință de presă a prezentat mai multe documente cu privire la evenimentele solare din septembrie. Încă de acum 14 ani, s-au semnalat pentru toamna lui septembrie 2013 mai multe explozii solare de amploare. Acestea vor fi atât de puternice încât vor pune în pericol funcționarea tuturor echipamentelor din anumite zone de pe Terra și astfel va exista posibilitatea ca orașe întregi să nu mai fie alimentate cu apă, gaze sau electricitate. De asemenea, mâncarea va deveni un lux și milioane de oameni își vor găsi astfel sfârșitul.

Vorbind din camera sa de hotel situată în Sheremetyevo Airport Hotel Novotel, Snowden a arătat că pregătirile pentru exploziile solare din acest an au fost limitate. Chiar dacă guvernele lumii nu au comunicat nimic populației cu privire la drama care va urma, serviciile secrete, cât și agențiile guvernamentale din întreaga lume cunosc fenomenul și într-un fel sau altul sunt pregătiți să acționeze, dar nu pentru salvarea maselor.

Pulsul electromagnetic care se va îndrepta spre Terra va pune în pericol întreaga tehnologie de pe Pământ. Cele mai vulnerabile sunt sistemele automatizate, dar și calculatoarele. și poate imagina cineva ce haos s-ar putea produce într-un oraș în care nimic să nu mai funcționeze?

Astfel, umanitatea trebuie să se pregătească pentru a plăti prețul dependenței de tehnologie. Încă din anii ’70, marile puteri ale lumii s-au pregătit pentru astfel de explozii solare, construind buncăre nucleare, în care să se adăpostească cei aleși. în timp ce populația va fi lăsată în mâna sorții.

Snowden a comparat evenimentele din septembrie cu un Holocaust la nivel mondial, sau chiar cu o Apocalipsă. Exploziile solare vor fi atât de puternice încât milioane de oameni își vor pierde viața și după acest eveniment probabil că perspectiva lumii asupra vieții se va modifica considerabil.

loading...

12 Responses to “Edward Snowden: “In septembrie se vor produce explozii solare care vor aduce Apocalipsa””

 1. EteFleosch says:

  Mai nou ii zice ShowdenOmida cel care ghiceste in zat de cafea. Daca am citit bine pe net, cica la Novotel acolo unde-i cazat vand astia talizmane anticataclisme si antiradiatii( cica ar fi ceva tehnologie extraterestra benefica ).

  Multumim de stire. In ultima vreme nu ma mai indoiesc de nimic.

 2. gb says:

  Deci sa inteleg ca se tine totusi Apocalipsa? Unde?

 3. EteFleosch says:

  Poate punem de niste legitimatii de Apocalipsa pentru ‘The real fucking spirala of integration in absolute’. Si cum nu o sa putem folosi banii de pe legitimatii dupa ce se duce pe p**a Planeta, eu propun sa acceptam plata in natura pentru legitimatii. Ar fi o ultima sansa sa mixam niste BTS-uri inainte de marea translatie.

 4. Partizanu says:

  Uite asa scapam si noi de balastu din societate. Trebuie sa ne pregatim. Norma e de 1 mil sub pamant.

 5. Mihai says:

  Nu mai e pe 23 August?

 6. zamolxe says:

  Iar?!?! Am obosit cu prevestitorii ăștia de Apocalipse. Doar o zis clar GB că mai avem 7 ani să ne căim, ce naiba! Să îl întrebe și ăștia pe GB înainte să publice tâmpenii. Detalii aici:

  http://rapcea.ro/2013/01/06/am-aflat-i-eu-azi-sfaritul-lumii-pentru-demoniaci-ca-mine-nu-era-pe-21-12-2012-prin-graia-lui-gb-ni-s-a-mai-acordat-7-ani/

 7. zamolxe says:

  Iar?!?! Am obosit cu prevestitorii ăștia de Apocalipse. Doar o zis clar GB că mai avem 7 ani să ne căim, ce naiba! Să îl întrebe și ăștia pe GB înainte să publice tâmpenii. Detalii aici:

  http://rapcea.ro/2013/01/06/am-aflat-i-eu-azi-sfaritul-lumii-pentru-demoniaci-ca-mine-nu-era-pe-21-12-2012-prin-graia-lui-gb-ni-s-a-mai-acordat-7-ani/

 8. EteFleosch says:

  @Zamolxe
  Da de raspandaci ce zici?

 9. zamolxe says:

  @EteFleosch,
  la care răspândaci te referi?

 10. campionu says:

  http://www.chronicle.su/news/snowden-reveals-ufo-documents-after-receiving-asylum-in-venezuela/
  Știrea de tot râsul e de pe un site de știri fake, Internet Chronicle, http://www.chronicle.su/, Iată că au scos o nouă știre cu Dog vânătorul de recompense plecat după Snowden. Penibil este că a apărut și pe site-ul lui Rudan, preluat de aici și luat drept bun, zice Rudan că-și amână cursurile cu o lună. Cât de naiv trebuie să fii?
  “Facem apel la absolvenții cursului de apărare și autoapărare extrasenzorială să monitorizeze fenomenele precusroare semnalate, inclusiv evoluția focarelor geopatogene seismice, în perioada cuprinsă între sfârșitul lunii august și începutul lunii octombrie, pentru a verifica viabilitatea informațiilor furnizate de Edward Snowden.”

 11. zamolxe says:

  Stirea e clar falsa, insa pericolul unui EMP devastator venit dinspre soare e foarte real. E bine ca cei care au capacitatea de a vedea variantele viitorului sa verifica daca un astfel de EMP e probabil sa ne loveasca, cand si cat de mare e probabilitatea.

 12. domnite.ro says:

  In astfel de stiri nu pot decat sa spune, RECLAMA!
  Ce sa intamplat cu 2012 si cele 2-3 sfarsituri, nu au mai avut astia buget sa o duca prin septembrie 2012:))?
  De ce ar fi asta mai roz?

Leave a Reply