Feed on
Posts
Comments

He`s (A)live !!! Radio Verdi


Live video from your iPhone using Ustream

loading...

11 Responses to “He`s (A)live !!! Radio Verdi”

 1. Roxana says:

  Dacă aprindeți și lumina, e mai bine 😛
  Și eventual să fiți și în cadru?…

 2. Roxana says:

  Nuuuu, nu mă refeream să aveți pantofii în cadru, ci vorbitorii!

 3. Sonolov says:

  nu e nevoie sa va aratati dezinvoltura cu picioare pe masa si tigara dupa tigara.

 4. Marele Albastru says:

  doamne..ce cretineala!

 5. Roxana says:

  @Marele Albastru

  Simt ce spui.

  Am intrat de vreo două ori pe aici și m-am simțit ca un voyeur care spionează niște oameni la bere.

 6. Sonolove says:

  Picioare pe masa, tigari “sudate” discutii goale de o incarcatura cat de cat (spirituala, intelectuala, sociala, chiar geopolitica, etc)
  Atmosfera de bodega.
  Sorry …asa era imaginea. Oamenii faini,dar s-au complacut in prea multa “dezinvoltura”. Daca oamenii va privesc si vreti sa va priveasca tineti cont de ce transmiteti, tineti cont de ei nu de “dezinvoltura” voastra. Dar sunt sigur ca lucrurile le veti imbunatatii, de dragul celor care se uita. Altfel nu stiu cati o sa se uite.

 7. Marele Albastru says:

  @Sonolove

  Esti foarte bland in ceea ce afirmi…! Personal, ii sugerez lui MR sa tina si cu dintii de subiectele MISA pentru ca doar asa acest blog se poate bucura de oarecare trafic! In rest, orice alt articol nu starneste nici un interes iar orice alte activitati ce nu includ MISA se dovedesc a fi doar niste “cotetarii”!
  ..Si uite asa a mai prins viata o televiziune… COTET TV sa-i ramana numele!

 8. MR says:

  Sunteti invidiosi ca nu ati fost invitati ? Sa stiti ca am avut bere, chips-uri, sprite si char si niste snikers (ala s-a terminat). Dar promitem ca va anuntam cand vom emite din nou si vom manca niste cascaval 🙂

 9. Partizanu says:

  Mai TIZULE. Tu nu vrei sa pricepi ca fara binecuvintarea unui duhovnic nimic nu merge. Nu vreau sa fiu rau dar slujba tinuta de catre un preot tare mult aduce. Indiferent daca tu te gindesti(rogi) la guru tau sau mai stiu eu ce. Invatati o data ca asa se proceda din mosi stramosi. Iertere-mi fie daca gresesc cu ceva.

 10. MR says:

  Mai partizane,
  am avut peste 300 de spectatori la prima emisie, care nici nu a fost mare lucru. Ce anume zici ca nu merge ?

 11. Partizanu says:

  Sa inteleg ca astia 300 au fost platiti. Ca de asa se intimpla la noi in Romania. Avem experienta de anul trecut din ianuarie. Un fel de alba neagra. Daca pe sticla te-am vazut (la litoraltv, la neptun…) in ultima perioada cu JUSTIN TV sau mai stiu eu RADIO VERDI nu prea functioneaza luminofori la emisie. Pe semne ii tineti prea mult la alergat la incalzire. Sincer mai erau unii care sustineau sus si tare ca IISUS daca ar fii in zilele noastre s-ar adresa multimi prin toate mijloacele de informare. Prosteala pe fata, minte omeneasca nimic de la DUH. Asa ca ai de meditat. Vezi sa faci exercitiile incepatoare ca la cursuri. Scuze ca ti-am facut tulburare. Pace voua.

Leave a Reply