Fără comentarii

Banc:
Trei tauri stau pe varful unui deal și aruncă priviri pofticioase spre o turmă de vaci, aflată în vale, la păscut.
− Repede, repede! Să coboram la ele și să le facem felul, spune cel mai tanăr dintre ei.
− Ei, ei. Nici chiar așa, tinerelule! Ai puțintică răbdare. Mai întai mancăm bine, ne facem băieți frumoși și apoi coboram, spune cel de-al doilea, ceva mai în varstă decat primul.
− Fiți seriosi. De ce să coboram?  spune cel mai bătran dintre tauri. Se vede foarte bine și de-aici.
*******************************************
O ființă umană spune: “Ador jocurile amoroase frenetice. Ele mă fascinează. Pot să rămân ore în șir să le privesc și să le admir.” Grieg – Caietul Taberei de Vacanță 2013
loading...

9 thoughts on “Fără comentarii

 1. Rapcea esti o rusine! Iara lovesti in cel ce te-o ‘hranit’ CU STARI SUBLIME, ESTATICE si chiar TRANSFIGUTRATOARE si te-o invatat ce ii aia SEX CONTINENT.
  Numai da, ba in CEL CAZUT !!!

 2. Nu pot de cât să zâmbesc. Câtă dreptate avea cineva, cu peste 10 ani în urmă … cine și ce a spus rămâne un mister inefabil …

 3. aleatorul
  :Happy-Grin:
  nu as vrea să dau detalii dar era o ”profeție” referitoare la ce se va întâmpla la MISA după ani și ani … și am puternicul sentiment că se împlinește…
  Și ”maeștri spirituali” îmbătrânesc și trec la stări tot mai profunde și îndelungate de admirație …

 4. Tare.
  Probabil ca de acum, de Tripura Sundari se vor face exemplificari sustinute cu energie tripla, cu starea de privit la jocurile amoroase frenetice realizate de altii…….si eventual cu starea de masturbare frenetica, profunda, plenara, spumoasa, jucausa si delicioasa………..lol (citat din intelepciunea tantrica milenara romaneasca: barbatul cat o are, femeia pana moare!!!)

 5. Ar fi interesanta, cred, o emisiune la RADIO VERDI,ref. la ceea ce crede grig (nu merita nici macar o majuscula)despre minunatele lui.Citez:
  O femeie care iubește un bărbat este o femeie. O femeie care iubește în același timp doi bărbați este o femeie excepțională. O femeie care iubește în același timp trei bărbați este o zeiță în devenire, care a descoperit puterea colosală și tainică a iubirii. O astfel de femeie și-a dat seama că cine iubește mult, mult va fi iubită.”interesante si comentariile post emisiune…sa vedem cum se apara misanii…cum le ajuta pe minunate(le)(gaini)…caci fara ele ce s-ar face?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *