Feed on
Posts
Comments

Au inceput sa recunoasca:

Vaccinurile provoaca autism, SIDS (Sudden infant death syndrome= Sindromul morții subite a sugarului), convulsii grand mal (epilepsie), boli autoimune, encefalopatii.

In imagine este un fragment din prospectul vaccinului DTP  Tripedia produs de Sanofi-Pasteur:

dtp - autism sids - 2a

Sublinierile cu galben ne apartin, prospectul intreg se poate consulta aici,fragmentul ilustrat aflandu-se la pagina 11 din 13, la sectiunea Reactii adverse.

Cititi si alte articole pe aceste teme:

sursa: bucovina profunda 

loading...

2 Responses to “Au inceput sa recunoasca: Vaccinurile provoaca AUTISM, Sindromul morții subite a sugarului, epilepsie, boli autoimune incurabile, encefalopatii etc.”

  1. ionut says:

    Pai ce facem “camarade” Rapcea? V-am trimis o “scrisoare deschisa”, pe care ati spus ca o veti posta. Probabil nu a convenit prea mult, asa ca batista pe tambal este solutia adoptata.
    Si o mai dati cu Grig in sus si-n jos, desi inselatoarele tehnici MISA v-au intrat in sange. N-as zice pacat, era de asteptat un astfel de comportament. Insa trebuia facuta si proba prezumptiei.

  2. MR says:

    Am fost deja acuzat ca as publica scrisori concepute de mine. Nu va cunosc personal si nu tin minte sa va fi promis ceva. Am primit pe mail o duzina de scrisori de la diferite persoane, toate solicitandu-mi sa le public. Fiind totusi blogul meu, imi permiteti – sper – sa selectez materialele care cred ca merita publicate. Informatiile furnizate de dvoastra in scrisoarea trimisa NU SE VERIFICA. Aveti libertatea sa va faceti propriul blog unde sa va publicati scrisorile, sau sa apelati – din septembrie – la OTV-ul domnului Dan Diaconescu, ca tot se anunta redeschiderea lui.

Leave a Reply