Ctre

Redacia Yogaesoteric

n atenia

Conducerii Micrii pentru Integrare Spiritual n Absolut (MISA)

Subsemnatul Rapcea Mihai, avocat n cadrul Baroului Bucureti v solicit acordarea dreptului la replic n urma publicrii articolului „Ipocrizia presei: dup ce i batjocorește pe yoghini de ani de zile, acum nu mai poate de grija lor”, aprut n data de 7 august 2013 pe pagina dvoastr on line http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7642, semnat de George Preda. Acest articol este profund rutcios i vdit calomnios la adresa mea, aducndu-mi prin coninutul su, un prejudiciu de imagine ce mi afecteaz dreptul la imagine public protejat de lege.

Astfel, n coninutul articolului se afirm referitor la mine, c:

“…mereu dubiosul Rapcea, „avo-cțelul diavolului”, …a lansat pe blogul lui o anonim (care pentru orice cititor inteligent este evident c este fabricat n colaborare cu procurorii)…”

Fiind mn n mn cu procurorii, Rapcea știe c nu risc nimic, nțelegerea cu Parchetul (probabil) a inclus si promisiunea c el va fi exonerat de ctre Parchet de orice acuzație penal din partea yoghinilor…”

Afirmaiile autorului articolului fac referire la o presupus nelegere a mea cu procurorii (care procurori !?), cu care a fi colaborat chipurile pentru a fabrica o scrisoare publicat pe blogul meu, scrisoare primit de la persoane ce locuiesc i n prezent n ashramurile MISA din Bucureti.

Dac astfel nelege conducerea MISA s rezolve problemele interne ale organizaiei, rspndind calomnii la adresa persoanelor care au ajutat i ncearc s ajute n continuare att simplii membri, dar i aceast organizaie pentru ca ea s se reformeze, acest lucru arat doar nverunare malefic i perseveren n greeal a unora care au ajuns din pcate n prezent, la crma conducerii MISA.

n acest sens, doresc s precizez urmtoarele chestiuni:

1. Aspectele pe care le-am prezentat n coninutul scrisorii publicate pe site-ul meu cu titlul “Nu exist evoluie spiritual prin fric ! Despre drama cutremuratoare a yoghinilor din ashramurile MISA”, sunt REALE i pot fi verificate oricnd, aspecte pe care autorul articolului dvoastr evit s le analizeze punctual, i eventual s le combat cu argumente i dovezi, dac acest lucru ar fi posibil !

2. Acuza pe care mi-o aducei este una foarte grav, respectiv aceea c a complota cu organele de anchet penal din cadrul Ministerului Public mpotriva MISA. in s precizez faptul c subsemnatul am aprat n calitate de aprtor ales att pe liderul acestei Micri – dl. Gregorian Bivolaru, ct i organizaia n sine i oamenii din cadrul ei, serviciile mele exemplare fiind apreciate ca atare chiar de ctre liderul MISA, aa cum reiese din mesajul de mai jos, adresat mie. Am evitat s fac public acest mesaj, din modestie – dei preedintele MISA m-a invitat la un moment dat s fac public la toate cursurile de yoga din Bucureti acest mesaj de la Grieg, pentru a fi reabilitat public n faa colegilor mei. Mesajul audio de mai jos conine doar mici fragmente profund semnificative dintr-un mesaj mai amplu adresat mie de ctre Gregorian Bivolaru, referitoare la aprecierea eforturilor depuse de mine n aprarea acestei coli de yoga, fragmente pe care cred c este oportun s le fac publice la acest moment, pentru a opri denigrarea i calomniile unora din conducerea MISA de la Bucureti – la adresa mea.

n final, v atrag atenia c dac nu vei publica acest drept la replic, voi aciona n judecat persoanele responsabile de calomnierea mea.

in s art c eu nu am ncheiat niciodat cu nici un magistrat (procuror sau judector), organ de anchet (poliist), serviciu secret sau entitate malefic (n spe diavol – aa cum reiese din expresia folosit cu obstinaie la adresa mea n mai multe articole, de “avo-celul diavolului”) vreo nelegere de orice fel, ba dimpotriv, ntotdeauna am fost animat de profunde intenii benefice, iar toate demersurile pe care le-am fcut i toate articolele pe care le-am publicat au fost n aprarea oamenilor de bun credin din MISA, pe care i asigur c am rmas mereu acelai om sritor, cu sufletul alturi de ei.

Faptul c eu mi-am asumat sarcina ingrat, deloc uoar de a scoate la iveal anumite probleme grave din cadrul MISA, mereu ascunse i trecute sub tcere, se aseamn efortului unui chirurg priceput care dei produce aparent suferin pacientului, n realitate i salveaz acestuia viaa.

avocat Mihai Rapcea

 

CategoryUncategorized

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer