Feed on
Posts
Comments

Manifest PLD 1997

 

Manifest PLD 1997 pag 2

 

comentariu rapcea.ro: era pe vremea când MISA era dată afară din sălile de sport, iar în București, providențialul Petrică Groza găsea o sală de închiriat la Partidul Liber-Democrat condus de Nica Leon. Am devenit secretarul partidului și în această calitate am căutat să implic yoghinii în viața cetății. Primele mitinguri, rpimele acțiuni publice făcute de MISA pe teme de interes general, atunci au început. Amintesc: mitingurile împotriva abrogării art. 200 Cod Penal (dezincriminarea homosexualității), Marșul împotriva Tratatului cu Ucraina, comemorarea zilei de naștere a lui Mihai Eminescu, protestul împotriva vizitei lui Francois Mitterand la București, organizarea conferințelor și acțiunilor anti-masonerie – și câte și mai câte…

Fluturașul de mai sus l-am găpsit căutând niște acte mai vechi în niște saci cu lucruri prin podul casei. L-am redactat împreună cu Petrică Groza, un alt inimos de care unii au uitat prea repede…

loading...

7 Responses to “Primul meu manifest politic – 1997 Partidul Liber Democrat”

 1. ionut says:

  Daca tot il bagi in rahat pe Nica Leon, poate-ti amintesti in context si inceputurile “filierei suedeze”. Si de proastele alea de se pozau goale, intinse pe zapada, la Babele. Si de cosurile de gunoi metalice, pline de prezervative folosite. Il poti intreba pe nea Nica de mine, si apoi poate o sa lasi vrajeala asta ieftina.

 2. MR says:

  @Ionut
  O rog pe Felina sa te banneze. Bati campii. Aici dialogam schimbam idei, pe cat posibil. Ai venit cu intentia de a deschide un nou front in obsesia ta pentru Vasile Rudan. Nu tine. Cauta ceva mai bun de facut.

 3. ionut says:

  Nu stiu cine e Felina, dar cu bann-ul e solutia ta, bazata pe…argumente forte. Ceea ce uiti tu e ca acest blog al tau e citit si de misani vechi, care stiu si de tirurile cu ajutoare din Suedia, si de expozitia aia foto cu nuduri la Babele, chiar si de cosurile de gunoi. Asadar, unde bat campii, domnule avocat? Cat despre obsesia mea pentru Adevar, ea ar trebui sa ne fie comuna. Mai ales dvs., in virtutea profesiei. Dar vai, NU E.

 4. MR says:

  Domnule Musceleanu Vlad-Ionut alias ionut
  Nu ati fost niciodata elev al scolii noastre de yoga, deci afirmatiile dvoastra sunt nefondate. Nu ne-am cunoscut in toti acesti ani. Obsesiile dvoastra au denumiri medicale, motiv pentru care ati si fost bannat pe siteul rufon. Am primit lamuririle respective culmea, chiar de la criticii domnului Rudan. Nu avem ce dezbate cu dvoastra. Discutiile trebuei sa aiba drept fundament fapte reale, nu imaginatiile unor oameni cu probleme psihice.

 5. ionut says:

  Cred va v-au plecat boii de-acasa, domnule avocat Rapcea. Nu am afirmat niciodata ca am baut urina impreuna la MISA. Insa eu eram lider la tineret la ADR, si frecventam aceeasi cladire din K 25. Il puteti intreba pe Nica Leon. Cat despre problemele mele psihice, par a fi normale pentru un absolvent de psihologie militara. Iti dai seama ce haios devii?

 6. ionut says:

  Onorabil pt. dvs. ar fi fost sa mentionati ca v-am oferit dintru inceput datele mele de identificare, nu ati gasit dvs. nimic. Cat despre Rufon, din 4 membri care m-au cunoscut petsonal, cu 2 am ramas prieten bun, ceilalti 2 amici. Ca avocat, aveti o preferinta ciudata si condamnabila pentru referinte anonime.
  Il puteti intreba si pe Viorel Ene de mine. Am trecut de cateva ori bune pe la el cu maiorul Stroe.

 7. Petre says:

  Mai nene aka Ionut.

  Ce nu intelegi de fapt? Nu intereseaza pe nimeni subiectul pe care vrei sa il abordezi. Aici scriu o gramada de oameni care au suferit de pe urma Misa. Nu ai fost in Misa, nu intelegi mare lucru de pe aici. Te bagi si tu ca musca-n lapte.
  Si vad ca mai esti si vulgar in anumite postari.

Leave a Reply