Feed on
Posts
Comments

In ciuda caniculei, politistii de proximitate alearga cat e ziua de lunga, batand la usile a zeci de mii de romani. Dar nu pentru ca infractionalitatea ar fi explodat brusc, ci doar pentru ca trebuie, de urgenta, sa inmaneze ordine de mobilizare unui numar impresionant de rezervisti.

Iar graba cu care are loc aceasta actiune fara precedent se vrea, dupa cum sustin sursele noastre, o demonstratie de forta a autoritatilor de la Bucuresti fata de Budapesta.  Operatiunea a primit unda verde si de la Bruxelles, unde aroganta manifestata tot mai fatis de catre premierul ungar Viktor Orban este  inghitita din ce in ce mai greu de catre inaltii comisari europeni. In acelasi timp insa, reactualizarea bazei de date cu toti cei care au „slujit patria”, indiferent de arma, nu pare sa fie o simpla cacealma. Pentru ca, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, structurile speciale romanesti au luat inca din urma cu cateva luni masuri de-a dreptul exceptionale de securitate in Transilvania, monitorizandu-i la sange pe cei considerati posibili agitatori ai „partenerilor”  din serviciile unguresti.

SRI, in alerta maxima

job Demonstratie de forta in fata Budapestei: Rezervistii din toate armele, mobilizare fara precedent !

Partidul Jobbik, condus de Vona Gabor este cel mai radical din Ungaria

Nu este data de 15 martie, in care spiritele nationaliste sa nu se inflameze in Transilvania. In acest an insa, dincolo de obisnuita retorica politica, serviciile secrete romanesti au intrat in stare de alarma maxima, in Harghita, Mures si Covasna fiind trimis, pentru prima oara dupa multe vreme,  un adevarat grup de comanda format din conducatori a mai multor arme si structuri. Iar cu toate ca „Ziua Z” a trecut fara incidente majore, monitorizarea zonelor sensibile si a extremistilor suspectati ca ar putea fi folositi pentru provocarea unor incidente interetnice a continuat la un nivel ridicat, nemaiintalnit pana acum. Practic, fara sa se recunoasca oficial acest lucru, SRI a operat conform unui cod „iminent” de producere a unor posibile atentate la siguranta nationala.

Reactie fulgeratoare

TRAIAN BASESCU FANE 1 Demonstratie de forta in fata Budapestei: Rezervistii din toate armele, mobilizare fara precedent !

Traian Basescu a dat un avertisment dur Budapestei

Potrivit informatiilor noastre, si in prezent situatia din zona de vest a tarii este considerata la fel de ingrijoratoare. Astfel ca grupul interoperativ infiintat pentru 15 martie continua sa isi desfasoare activitatea si acum. Strategia serviciilor secrete presupunea o actiune de intimidare a Budapestei, in cazul in care situatia ar escalada. Ceea ce tocmai s-a intamplat, prin agresiunea fara precedent impotriva statului roman,  deocamdata doar la nivelul declaratiilor lui Vona Gabor, liderul partidului parlamentar Jobbik. Iar reactia Bucurestiului a venit imediat. Astfel, in timp ce presedintele Traian Basescu avertiza public Ungaria, in Romania incepea deja distribuirea unui important numar de ordine de reincorporare provizorie. Planul a fost pus in aplicare imediat, politistilor de proximitate revenindu-le misiunea de a distribui personal, cat mai rapid cu putinta, chemarile la „catanie”. Cum principalii vizati de aceasta mobilizare sunt fosti angajati din structurile speciale din sistem si ai altor arme de elita,  demersul oficialitatilor de la Bucuresti spune mult. De altfel, mesajul subliminal astfel transmis pare sa fi fost priceput imediat la Budapesta,  care a si batut in retragere. Deocamdata, cel putin.

Jobbik este un partid de opozitie care nu este implicat in activitatea Guvernului ungar si nu impartaseste responsabilitatile acestuia, a declarat Ministerul ungar de Externe pentru MTI, raspunzand unei solicitari din partea diplomatiei romane, transmite Mediafax.

sursa: enational.ro

loading...

3 Responses to “Demonstratie de forta in fata Budapestei: Rezervistii din toate armele, mobilizare fara precedent !”

 1. gh. raducanu says:

  Este clar ptr.toti ,ca atitudinea prietneasca,sincera fata de ungaria,si alti vecini,sa dovedit paguboasa,ptr noi.Actiunile lor trebuisc anihilate prin mijloacele folosite de ei ,sio campanie intrnationala specifica,Tr, stabilit limitele autonomiei culturale si stopate privilegiile privind invatamantulin lb materna[numai liceul]Safacem cunoscute aspecte din istorie in care tineri din ardelal sa stie ce au patimit inaintasii lor,sa cunoasca ca dupa trianon ugaria se ruga de romania sao ia sub protectorat.mai multa prezena militara ,aplicare legilor ptr toata lumea, sprijinire romanilo din localitatile cu pop.majoritate ungara.Atentie la modul sistematic in care ungaria racoleaza oameni nevoiasi inducandui in eroare ,ca ungaria le da bani si mai multe facilitati.pREA MULTE ACTIUNI ALE UNGARIEI PE TERITORIUL TARII??? DECE/

 2. EteFleosch says:

  Eu zic ca trebuie sa incepem cu inceputul :). Adicatelea toti nationalistii agramati, care nu stiu sa scrie si sa vorbeasca romana corect ar trebui exclusi din orice miscare. Inainte sa puna bete in rotile ungariei, micul nationalist roman ar trebui sa invete sa puna betisoarele acolo unde trebuie ( s-au dus, s-a dus, s-o dus ) sa stie sa silabiseasca si alte sarcini de astea ingrate care si-ar dori ca minoritatile sa le stapaneasca. Nu de alta dar e plina romania de Fery, David sau Gabor care se exprima oral sau in scris mai corect ca micul nationalist, caz in care despre ce vorbim?

 3. Roxana says:

  @EteFleoshc

  “caz in care despre ce vorbim?”

  Despre un complex de superioritate al „naționalistului” 😛

Leave a Reply