Posted by 

14 august 2013

Puțină lume din afara cercurilor politice știe că, din punct de vedere al dreptului internaționalașa-zisele „drepturi ale homosexualilor la căsătorie și filiație” (adică „dreptul la a întemeia o familie”) nu există, de fapt. Niciunul dintre instrumentele ratificate de statele lumii și având caracter obligatoriu (așa-numitul „hard law”) nu precizează nimic despre așa ceva. Declarația Universală a Drepturilor Omului, Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice, Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Cartea Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene sau alte instrumente regionale nu pomenesc nimic de vreun drept al homosexualilor la căsătorie; ba dimpotrivă (tot așa cum nu amintesc nimic de avort, ci despre dreptul la viață al copilului nenăscut).

Propaganda lobby-ului homosexual „pentru respectarea drepturilor” se întemeiază doar pe intimidare, minciună, înșelătorie și șantaj politic prin pervertirea limbajului tratatelor internaționale. Când mai auziți în timpul vreunei discuții „este dreptul nostru” puteți să întrebați „și unde scrie asta?” Veți fi surprinși să constatați că, dincolo de fardul propagandei învățate pe de rost la seminariile Accept nu se află nimic altceva decât… confuzie.

Conștienți de această hibă în mod normal de netrecut, grupurile de presiune homosexuale încearcă să o suplinească prin intermediul Curții Europene a Drepturilor Omului (vezi de ex. cazul X c. Austria) și al organismelor din care izvorăște așa-numitul „soft law”, adică organismele cu decizii neobligatorii, precum Consiliul Europei și Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). Astfel, prin rezoluții repetate, propagandiștii homosexuali speră la întărirea curentului politic favorabil lor și continuă remodelarea legislațiilor naționale conform agendei distructive proprii și care, în mod cert, nu servește de fapt homosexualii, ci doar interesele unor cercuri de putere neo-marxiste.

Cel mai recent exemplu al acestei tactici perfide este tentativa de adoptare în reuniunea OSCE a Principiilor de la Yogyakarta. Acesta este cel mai radical document al lobby-ului homosexual – suprimă libertatea de expresie, libertatea religioasă și desființează familia. Marea problemă a autorilor este însă că acest document nu este recunoscut de nimeni (adică, de niciun stat) cu excepția celor care l-au scris și ca atare nu are nicio putere juridică. Iată pe scurt câteva probleme cu Principiile Yogyakarta.

protv

Televiziunile sunt într-o permanentă luptă pentru supremație, pentru fiecare punct de rating care se traduce prin încasări substanțiale. Prins în hora unei competiții dure, PRO TV forțează limitele de înțelegere și de permisivitate ale românilor și lansează pe piață o provocare șocantă. Echipa PRO a pregatit o emisiune-concurs – “Patru nunți și-o provocare” – , la care participa și un cuplu de homosexuali! Debutul noului concept este anunțat pentru sfârșitul lunii august.

Asta, da provocare! pare să-și fi spus cei care au gândit și mai apoi au pus în scenă detaliile emisiunii care, cu siguranță, va șoca și va aduce în prim-plan viața cuplurilor de homosexuali. Și asta, pentru că, după ce etapa preselecțiilor naționale s-a încheiat, juriul a decis ca în cursa pentru premiul cel mare – o nuntă de vis, urmată de o lună de miere de neuitat organizate de trustul Media Pro -, să rămână patru cupluri. Astfel, au rămas în finală trei cupluri heterosexuale, formate din mire și mireasă, și, se pare, unul mai puțin obișnuit, format din doi bărbați, homosexuali, care vor să-și unească destinele fără să le pese de prejudecățile românilor neobișnuiți cu astfel de show-uri. “Scenariul emisiunii cuprinde, pe lângă secvențe care să contureze viața respectivelor cupluri (cum s-au cunoscut, ce i-a legat unul de celălalt, momente fericite sau mai puțin reușite din viața lor, povestea lor în general) și oficierea unor cununii de către preoți”, ne-au dezvăluit surse din cadrul PRO TV.

Au adus preot din străinătate

Aceleași surse ne-au precizat: “În cazul celor trei cupluri formate din femei și bărbați, nu au existat probleme în a colabora cu Biserica Ortodoxă Română, însă când a fost vorba să-i cununăm pe cei doi homosexuali, ne-am lovit de un refuz categoric. Biserica nici nu a vrut să audă! De aceea, pentru bunul mers al emisiunii care putea fi în pericol de a fi dată peste cap, am adus, din zona Marii Britanii, o preoteasă de o altă confesiune, care a oficiat slujba. Totul s-a desfășurat pe malul Lacului Buftea, chiar pe platourile de filmare, unde cei doi homosexuali au fost cununați”.

Cum vor primi românii noul concept – inspirat din Occident și de peste Ocean, unde două lesbiene au luptat pentru premiul cel mare într-un concurs similar -, vom afla la sfârșitul lunii august, când este programat primul episod al emisunii “Patru nunți și-o provocare”. În cazul în care homosexualii vor fura inimile juriului și vor obține mai multe puncte decât concurenții lor heterosexuali, organizatorii concursului vor trebui să găsească o țară în care legislația permite oficierea și în actele civile a căsătoriei între două persoane de același sex, pentru ca, astfel, cei doi iubiți să-și poată primi premiul cel mare. (…)

Petitie impotriva propagandei agresive:

1098050_634729299885739_1723631015_n

Dana Captilin este o mamă ce își exprimă îngrijorarea față de propaganda agresivă, pro-homosexualitate, dusă de postul de televiziune PRO TV. Exprimă foarte bine acest lucru în petiția de aici: http://www.petitieonline.com/sos_familia.

Asociația BASARABII si Miscarea Oamenilor Visatori isi împărtășesc pe deplin și se raliază poziției expusă în termeni foarte clari în cadrul petiției. Semnați și o dați-o mai departe!
Pe această cale sesizăm și organele competente – în România, deși nu se vrea definirea clară a familiei în Constituție, în Codul Civil se specifică INCA foarte clar: Căsătoria este uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie.

Societatea Civilă Creștină se solidarizează cu doamna Dana Cleopatra Captilin, care și-a făcut publică poziția în ceea ce privește o emisiune ce va intra în curând în grila Pro Tv și a inițiat o petiție în acest sens. – www.petitieonline.com/sos_familia

Menționăm că acest text a fost semnat, în doar câteva zile, de peste 1600 de persoane, între care actrițele Laura Vasiliu și Manuela Hărăbor, Staretul Schitului Lacu de la Muntele Athos, ieromonah Stefan Nuțescu și nu în ultimul rând, ÎPS Ioan Selejan, arhiepiscopul Covasnei și Harghitei.

Ne asumăm acest text scris de o mamă care trage un semnal de alarmă în chestiunea propagandei homosexuale, tot mai agresivă în ultimul timp. Cerem public CNA ca emisiunea „Patru nunți și-o provocare” să fie oprită de la difuzare, iar firmelor de publicitate să o boicoteze. Faptul că se încearcă inducerea forțată a ideii că doi homosexuali pot forma o familie este împotriva nu numai a Tradiției creștine a românilor, dar și împotriva Codului Civil al țării, care la capitolul “Familie”, stipulează: Art. 259. (1) Căsătoria este uniunea liber consimțită între un barbat și o femeie, încheiată în condițiile legii.

Societatea Civilă Creștină consideră că modul în care se acționează face parte din campania de reeducare globalistă, dusă acum cu mijloace mult mai perfide și sprijinită inclusiv de forțe și personalități politice aflate la putere. Cerem tuturor forțelor responsabile să se ralieze acestei petiții pentru apărarea Familiei.
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Alianța Familiilor din România
Federatia Organizatiilor Ortodoxe PRO VITA din Romania
Asociația Pro Vita filiala București
Alianța pentru Demnitate Națională
Asociatia „Basarabii”
Liga de Utilitate Publică
Asociația „Familia Ortodoxă”
Asociația „Rost”
Liga pentru Identitate Națională
Asociația „Cercul Studențesc Floarea de foc”
Asociația Christiana
Asociatia pt. Cultura si Educatie “Sfantul Daniil Sihastrul”
Asociația pentru Revigorarea Tradiției (ART), Bucuresti
Fundația Sf. Martiri Brâncoveni
Asociația Oamenilor de Afaceri Creștini-Ortodocși
Asociația “Părintele Galeriu”, Bucuresti
Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români, Brasov
Asociația „Bucovina Profundă, Suceava
Fundația „Sf. Martiri Brâncoveni” filiala Suceava
Asociația „Ortodoxia Tinerilor”, Galați
Asociatia “Sfântul Impărat Constantin cel Mare”
Asociația “Predania”
Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca
Asociația Casa Gratis Pro Deo
Asociatia Darul Vieții, Timișoara
Liga Distributistă Română “Ion Mihalache”
Asociația Crestin Ortodoxa Mama Olga
Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români, Cluj Napoca
Asociația Mesterilor Populari din Moldova, Iași
Fundația Culturala “Doina și Ion Aldea Teodorovici”
Asociatia pentru Cultura si Educatie Sf.Nicolae

14806_10201765968329451_520926324_n

Adi Minune și Florin Salam vor avea o dilemă.

Desigur ei încă nu știu, însă în laboratoarele PRO-puturoase se pregătește o mutare de geniu. Până acum linia PRO a fost clară: manele și coji de semințe scuipate la ora cinci peste români + inimi de țigan, la kilogram.
Norma de manelizare a României este realizată în procent îndestulător până în prezent, așadar trebuie pregătit terenul pentru următorul val: PRO-Sodomizarea. Se consideră că publicul manelizat este anesteziat, gata pregătit pentru ”toleranță” și ”deschidere” către cei ”altfel”.

Adi & Florin Salam vor fi băgați în sedință de mustăcios:
Sarbu: Băieți, voi știți cât face unu și cu unu?
A&FS: Șefu, dacă ne iei cu d-astea, știi că noi avem respect la mata…noi știm cât trebuie să ne mai dai…
S: Gălăgia! Știți ori ba?
A&FS: Doi șefu, să trăiți!
S: Greșit! La Pro TV unu si cu unu fac doi homosexuali.
A&FS: Șefu, noi avem familii, copii, nu ne băga la belele, o să ne ia lumea la mișto!
S: Băieți s-a schimbat politica, timpurile sunt grele, acuma suntem cu americanii. Dacă mai vreți de-o ciorbă puneți mâna și învățați adunarea.
Salam și Minune ies pleoștiți. Salame, zise sfios Minune, tu știi mă engleza?

Surse:

-Razboiintrucvant – http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/08/01/protv-patru-nunti-si-o-provocare-cuplu-homosexual/

-Jurnalul - http://jurnalul.ro/cultura/jurnalul-tv/semnal-de-alarma-familia-este-atacata-de-pro-tv-649679.html?fb_action_ids=585541374817394&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22585541374817394%22%3A331301797005625%7D&action_type_map=%7B%22585541374817394%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

-Basarabii - https://www.facebook.com/pages/Basarabii/356155287743143

– Cultura vietii - http://www.culturavietii.ro/2013/08/14/document-radical-al-lobby-ului-homosexual-la-adunarea-parlamentara-a-osce-principiile-yogyakarta/#.UgshJZL0HTo

V-ar mai putea interesa sa cititi si :

Dezbatere SEXUL vs BARZA – Propaganda Gay Deconspirata

http://bindiribli.ro/2013/04/25/protest-sexul-vs-barza-propaganda-gay-deconspirata/

Vrei să-ți vezi băiețelul homosexual? Trimite-l în tabăra de „nonconformiști de gen”! Aceasta nu este “spalare pe creier”

http://bindiribli.ro/2013/08/01/vrei-sa-ti-vezi-baietelul-homosexual-trimite-l-in-tabara-de-nonconformisti-de-gen/

Franța: Liberté, egalité, homosexualité!

http://bindiribli.ro/2013/07/26/franta-liberte-egalite-homosexualite/

Dictatura minorităților: Un primar francez riscă 5 ani de închisoare pentru că refuză să oficieze „căsătorii gay”

http://bindiribli.ro/2013/07/21/dictatura-minoritatilor-un-primar-francez-risca-5-ani-de-inchisoare-pentru-ca-refuza-sa-oficieze-casatorii-gay/

De ce sunt homofob

http://bindiribli.ro/2013/07/19/de-ce-sunt-homofob/

Abuz revoltător împotriva unui copil ! Două lesbiene își transformă fiul adoptiv de la vârsta de 8 ani – în fată

http://bindiribli.ro/2013/07/15/abuz-revoltator-impotriva-unui-copil-doua-lesbiene-isi-transforma-fiul-adoptiv-de-la-varsta-de-8-ani-in-fata/

SUA: un cuplu de homosexuali a cumpărat un copil conceput cu ajutorul unei mame-surogat, pentru a-l abuza sexual

http://bindiribli.ro/2013/07/08/sua-un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-l-abuza-sexual/

Cum te afecteaza pe tine casatoriile intre homosexuali

http://bindiribli.ro/2013/07/05/cum-te-afecteaza-pe-tine-casatoriile-intre-homosexuali/

Spălarea creierelor se realizează acum prin mijloace “blânde”

http://bindiribli.ro/2013/06/27/spalarea-creierelor-se-realizeaza-acum-prin-mijloace-blande/

Un cadou frumos pentru poponarii lui Ponta, Remus Cernea si Mircea Toma trisexualii

http://bindiribli.ro/2013/06/11/un-cadou-frumos-pentru-poponarii-lui-ponta-remus-cernea-si-mircea-toma-trisexualii/

Vladimir Bukovsky – Uniunea Europeana este noua Uniune Sovietica? (interviu)

http://bindiribli.ro/2013/05/31/vladimir-bukovsky-uniunea-europeana-este-noua-uniune-sovietica-interviu/

Revoluția sexuală și terorismul cultural

http://bindiribli.ro/2013/05/07/revolutia-sexuala-si-terorismul-cultural/

PROPAGANDA PRIN TELEVIZOR sau de ce a crescut SPRIJINUL PENTRU CASATORIILE HOMOSEXUALE in randul POPULATIEI AMERICANE/ Romanii: pe primul loc la CONSUM TV din Europa

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/03/22/sprijinire-casatoriilor-homosexuale-sua-televizor-consum-tv-romani/

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer