In vizor (16.08.2013) – Litoral TV

De ce aduna Basescu rezervisti si care sunt legaturile penale si fami(g)liale ale fratilor Gregorian si Gabriel Bivolaru-> emisiunea “IN VIZOR”( realizator Codrut Burdujan). Invitati: Paula MoroiRapcea Mihai si George Roncea.

 • cuoelo

  Raspunsul este: Spala-te ba ca mirosi a urina pe la botic. Si mi-ai dat si purici la monitorul PC.
  Vezi ca te cauta niste popo sa te popeasca. Sunt unii din AB (Anal Brigade) care ar vrea neaparat sa vorbeasca cu tine. Ma rog, nu e vorba sa vorbeasca, da….
  Le-am zis sa te caute prin Postavaru, am priceput ca stai pe munte, in ultimul timp. Si le-am zic ca esti om ferit, pitulat, dar te pot momi ei cu o butelca de pisat aburind. Sa auzim de bine!

 • truth

  chiar daca vrei sa para o stire senzationala interventia ta la Ltv,nu faci decat sa te balbai,sa eziti,totul este o minciuna cu iz sentimental,deja esti penibil in aceste actiuni in care pretinzi ca spui adevarul

 • MR

  Eram la volan, trebuia sa fiu atent si la drum

 • truth

  esti constient ca nu asta este de fapt problema,chiar daca erai la volan

 • MR

  Desiiiguurrr, mai truth. De fapt, de vina este aparatul radionic de incetinire a gandurilor, care si-a facut efectul taman atunci :))))
  Deci magia voastra orgonica a dat roade, pentru 3 minute :)))
  Acum esti multumit :)))

 • truth

  acelasi aer de aroganta si superioritate,tot incerci sa dovedesti ceva care de fapt nu exista,fara a recunoaste Adevarul,cat mai vrei sa continui ?

 • truth

  in toate aceste actiuni nu este decat egoul tau,simt ca sufletul tau nu vrea asta,de fapt actionezi mereu manat de influente exterioare ,poate inca necunoscute,sau pe care nu vrei sa le accepti ca fiind o realitate
  este “ceva” dincolo de toata aceasta dezlantuire a ta