Nu vindeti strainilor pamantul romanesc ! Apel catre politicienii romani

Scrisoare deschisă, adresată:

Domnului Președinte Traian Băsescu

Domnului Prim Ministru Victor Ponta

Domnilor Parlamentari

Blestemul Strămoșilor

… sau despre brazda de pământ

Adevărata suveranitate națională își are tron pământul patriei cu sufletul îngropat în el. Nici o legislație nu poate împărți tronul acesta între autohtoni și venetici. Și nu există aur pe lume să echivaleze prețul țarinii strămoșești. Pentru că, din moment ce această țarină e strămoșească, ea are mai presus de toate o valoare morală, ce nu se poate măsura în bani.

Cine își vinde pământul săvârșește un sacrilegiu fiindcă își vinde morții din el. Crima democrației e că a pus la mezat patria, și aceasta însemnează în principiu detronarea neamului românesc din drepturile lui de rasă regală. În lumina spiritului autohton, invazia străinului e tot una cu o năvălire barbară, ceea ce constitue caz de război defensiv. De aceea, în suflul mistic al naționalismului, să lămurim geamătul morților jigniți în mormintele lor și grindina blestemelor înscrise în dania lor. Căci patria e dania strămoșilor și ea nu se lasă nici răpită, nici vândută.

România trăiește sub dictatura capitalismului fără patrie.” Nichifor Crainic

Domnule Președinte, Domnule Prim Ministru, Domnilor Parlamentari,

Bunicii noștri și-au dat viața pentru apărarea brazdei de pământ și a credinței creștine.

În numele lui Dumnezeu, a jertfei strămoșilor noștri și a datoriei pe care o avem față de urmașii noștri, dorim următoarele:

  1. interzicerea vânzării de pământ străinilor
  2. interzicerea prin lege a avortului
  3. apărarea valorilor creștine și interzicerea manifestărilor anticreștine
  4. naționalizarea bogățiilor solului și subsolului
  5. interzicerea oricăror activități care aduc atingere interesului național (Chevron, Roșia Montană, vânzări către străini …)
  6. schimbarea legii electorale, în sensul că fiecare candidat își prezintă CV-ul și intenția în contextul condițiilor sociale, politice și economice actuale, în condiții legale de publicitate. Eliminarea piedicilor pentru candidații independenți.

În forma actuală, campania electorală cuprinde în sine germenii corupției și nesimțirii.

Noi v-am ales, dumneavoastră aveți datoria să apărați interesele românilor, interese care coincid cu interesele dumneavoastră și a propriilor dumneavoastră copii! Nu puneți pe frunțile lor și ale dumneavoastră stigmatul trădării!

Cu toții suntem vinovați de starea economică, morală și spirituală în care a ajuns neamul românesc, măcar acum în ceasul al doisprezecelea să ne facem datoria.

Împotriva celor care vor continua trădarea lui Dumnezeu și a neamului românesc, Înalta Instanță Morală Românească va da sentința de condamnare la moarte.

Moartea este marea certitudine a omului pe pământ! Ce vom spune mâine când ne vom întâlni cu părinții, cu moșii și strămoșii noștri?

Împrejurările sunt vitrege, aveți la îndemână calea demisiei sau calea eroică, calea datoriei! Dumnezeu să vă lumineze și să vă întărească!

16 august 2013, Sfinții Martiri Brâncoveni

Cu cele mai bune doriri,

Marcel Bouroș

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *