Feed on
Posts
Comments

Scrisoare deschisă, adresată:

Domnului Președinte Traian Băsescu

Domnului Prim Ministru Victor Ponta

Domnilor Parlamentari

Blestemul Strămoșilor

… sau despre brazda de pământ

Adevărata suveranitate națională își are tron pământul patriei cu sufletul îngropat în el. Nici o legislație nu poate împărți tronul acesta între autohtoni și venetici. Și nu există aur pe lume să echivaleze prețul țarinii strămoșești. Pentru că, din moment ce această țarină e strămoșească, ea are mai presus de toate o valoare morală, ce nu se poate măsura în bani.

Cine își vinde pământul săvârșește un sacrilegiu fiindcă își vinde morții din el. Crima democrației e că a pus la mezat patria, și aceasta însemnează în principiu detronarea neamului românesc din drepturile lui de rasă regală. În lumina spiritului autohton, invazia străinului e tot una cu o năvălire barbară, ceea ce constitue caz de război defensiv. De aceea, în suflul mistic al naționalismului, să lămurim geamătul morților jigniți în mormintele lor și grindina blestemelor înscrise în dania lor. Căci patria e dania strămoșilor și ea nu se lasă nici răpită, nici vândută.

România trăiește sub dictatura capitalismului fără patrie.” Nichifor Crainic

Domnule Președinte, Domnule Prim Ministru, Domnilor Parlamentari,

Bunicii noștri și-au dat viața pentru apărarea brazdei de pământ și a credinței creștine.

În numele lui Dumnezeu, a jertfei strămoșilor noștri și a datoriei pe care o avem față de urmașii noștri, dorim următoarele:

 1. interzicerea vânzării de pământ străinilor
 2. interzicerea prin lege a avortului
 3. apărarea valorilor creștine și interzicerea manifestărilor anticreștine
 4. naționalizarea bogățiilor solului și subsolului
 5. interzicerea oricăror activități care aduc atingere interesului național (Chevron, Roșia Montană, vânzări către străini …)
 6. schimbarea legii electorale, în sensul că fiecare candidat își prezintă CV-ul și intenția în contextul condițiilor sociale, politice și economice actuale, în condiții legale de publicitate. Eliminarea piedicilor pentru candidații independenți.

În forma actuală, campania electorală cuprinde în sine germenii corupției și nesimțirii.

Noi v-am ales, dumneavoastră aveți datoria să apărați interesele românilor, interese care coincid cu interesele dumneavoastră și a propriilor dumneavoastră copii! Nu puneți pe frunțile lor și ale dumneavoastră stigmatul trădării!

Cu toții suntem vinovați de starea economică, morală și spirituală în care a ajuns neamul românesc, măcar acum în ceasul al doisprezecelea să ne facem datoria.

Împotriva celor care vor continua trădarea lui Dumnezeu și a neamului românesc, Înalta Instanță Morală Românească va da sentința de condamnare la moarte.

Moartea este marea certitudine a omului pe pământ! Ce vom spune mâine când ne vom întâlni cu părinții, cu moșii și strămoșii noștri?

Împrejurările sunt vitrege, aveți la îndemână calea demisiei sau calea eroică, calea datoriei! Dumnezeu să vă lumineze și să vă întărească!

16 august 2013, Sfinții Martiri Brâncoveni

Cu cele mai bune doriri,

Marcel Bouroș

loading...

6 Responses to “Nu vindeti strainilor pamantul romanesc ! Apel catre politicienii romani”

 1. sinergicus says:

  Sint uimit ca mai exista oameni care cred ca printr-o scrisoare deschisa vor rezolva situatia…
  Acuma omu ce se asteapta? Sa ia respectivii scrisoarea si sa zica : mda are dreptate; iaca nu stiam pina acum ca furam si ca am pus tara pe butuci falimentind si distrugind tot cu buna stiinta ; no acuma ca am primit scrisoarea asta hai sa nu mai furam si sa facem ceea ce trebuia facut de acu 20 de ani; hai sa recunoastem ca am furat si ca am distrus tara ca sa facem averi pentru noi si familiile noastre….

  De ticalosii astia nu o sa scapam decit cu forta;
  …dar pentru asta e nevoie ca mamaliga asta de popor sa explodeze odata…..caca maca cu scrisori deschise;se pise ei ,cu bolta,pe scrisorile poporului ….

 2. @ Mai nea SINERGICUS. In spatele acestui omu poate sunt 100 dar tu cind tastezi citi ai? Cum ii aduni? Platindu-i cu arginti ca sa-ti sustina punctul de vedere? Suntem satui de’al’de astia. Fapte nu vorbe.

 3. sinergicus says:

  Mai nea Ultimul cartus afla ca cei care gindesc ca mine in aceasta directie, sint mult mai multi decit cei 100 amariti din spatele respectivului( care de altfel e de buna credinta si il respect pentru actiunea lui ,chiar palida cum e) de care vorbesti tu…din pacate inca sint mult mai multi din astia ca tine oameni pasivi cu buna credinta care dupa 23 de ani de furt si faliment cred ca treburile pot fi rezolvate cu scrisori deschise si rugaminti la adresa criminalilor fara scrupule…din cauza asta ,in loc sa iesim in strada cum au facut islandezii si sa obligam canaliile sa plece de buna voie sau fortat, noi inca trimitem scrisori de intentie sperind sa se rezolve ceva…scrisorile astea de care vorbesti mata ,mai nea Ultimul cartus, sint pishwasser ,interesele sint mult prea mari ca sa se impiedice ei de un petec de hirtie oricit de convingator ar fi scrisul de pe ea…daca vrei actiune,iesi in strada tata , si actioneaza….in acest sens este laudabila actiunea miscarii antitaxe MAT care chiar face ceva…vezi mai recent actiunea de strada organizata de Mihai Giurgea impotriva partidelor politice corupte si procesele deschise impotriva statului romin cu privire la taxele abuzive care ni se baga prin facturi
  ( taxe verzi, taxa radio tv si altele)…astea sint actiunile adevarate pe care le aprob …intelege omule NU MAI E TIMP DE SCRISORELE….trebuie sa ne organizam si sa actionam altfel dracu ne ia…in acest sens il rog pe Mihai Rapcea ,poate are ceva de spus in aceasta directie…blogul lui ar putea fi un factor de coeziune si actiune in acest sens…

 4. Hai daca vrei sa fim multi in sala de judecata. Pe 20 sep. a.c. ma voi duce singur ca mielu in fata cutitului(magistratului mason). Si asta ca l-am facut pe securistul de base TRADATOR. Nu rezolvam nimica ca ne batem singuri cu morile de vint. Trebuie sa-i aducem in fata justitiei pe cei ce calca in picioare memoria acestui neam si neamul acesta din care facem parte. Sa nu cadem iarasi in capcana ca in ’40 (la JILAVA) si sa ne facem singuri dreptate. UNIREA DA PUTEREA. Sa lasam orgoliile, ambitiile, trufia si altele… (si in aceasta categorie intra si RAPCEA). Nu vreau sa jicnesc pe nimeni dar sistemul e foarte evoluat iar noi foarte dezbinati. Numai in credinta si rugaciune putem lupta impreuna cu fiara(anarho-comunista). Frica n-avem decit de DUMNEZEU si asta o stiu prea bine popojidani. DOAMNE AJUTA FRATE.

 5. sinergicus says:

  Cuvintul tradator pentru basescu ( nu merita sa scriu numele cacatului cu litera mare) e blind dupa parerea mea.. sa inteleg ca te-au dat in judecata pentru asta? PAi eu credeam ca macar sa vorbesti se mai permite in tara asta…nu l-ai injurat, nu l-ai jignit ti-ai spus parerea despre el, e parerea ta ,opinia ta spusa intr-o tara in care exista libertatea cuvintului..Mircea Badea si antenele au spus chestii mult mai nasoale despre el si nu au patit nimic…poate ar trebui si Rapcea sa faca o sstrigare pe acest blog sa stie lumea poate sint oameni care sa vrea sa fie cu tine in ziua repectiva;daca ar face un pic de ”galagie” si ar raspindi cazul tau si pe alte bloguri ,ciinii care incearca sa te muste ar lasa botul mai moale;poate mai sint si altii in situatia ta si ati putea face front comun …cine stie;incercarea moarte n-are;singur esti vulnerabil….

  … banuiesc ca esti de prin Bucuresti? Eu sint din Salaj….daca ai fi in Cluj macar , aproape , mi-ar fi mult mai usor sa ajung si eu la proces….

  In ceea ce priveste aducerea tradatorilor in fata justitiei, atita timp cit justitia e in mina lor nu facem nimic…daca ne bazam doar pe rugaciune ma tem ca ajungem sa disparem ca natie…per ansamblu sintem muult prea slabi in credinta (ca daca am fi puternici in ea (credinta),nu am fi asa dezbinati)…mi-aduc aminte de zicala:ajuta-te singur si cerul te va ajuta….

 6. @sinergicus Cunosc multe cazuri asemanatoare mie. Chiar un “prieten” se afla de 9 luni dupa gratii fara sa fie judecat definitiv. Stiu mai toti povestea sau “unii” se fac ca nu stiu nimica. Asa ca tot IISUS HRISTOS si SFINTA NOASTRA CRUCE e mai aproape de soarta acestei tari. Doamne ajuta FRATE.

Leave a Reply