Vreau s mprtesc tuturor cteva triri pe care le-am avut cu ocazia meditaiei de Hiatus 2013, la care m-am branat ca un “ilegalist” din afara spiralei, utiliznd suportul muzical de pe MISA TV. Cu ocazia asta sper s nu se mai spun despre mine c sunt doar un negativist care vede doar lucrurile rele, cci iat, pot aprecia i aspectele benefice, atunci cnd acestea exist.

Cum spuneam, am cutat s realizez i eu, de la distan, cum am fcut i n ultimii ani, meditaia de Hiatus Anual Solar. Dei la nceput am avut cteva probleme de interiorizare i ceva blocaje mentale provocate de conflictul cu cei din conducerea MISA din Romnia, n final mintea s-a linitit i am strpuns precum o sgeat bariera de gnduri conflictuale, ptrunznd n stratosfera mentalului, unde muzica creea ecouri spaiale de proporii cosmice.

Este greu de descris experiena unei mini expansionate, care a depit spaiul ngust conceptual, atingnd zona non-verbal a minii discursive. Este o experien de o luciditate cristalin, din care revii mbogit cu experiena detarii de propria existen i propriul rol n aceast lume.

Am realizat ntr-un mod instantaneu anumite adevruri de natur spiritual, greu de tradus n cuvinte, ca pe anumite evidene – unele chiar de natur paradoxal, ce nu pot fi nelese de mintea obinuit. Peste toate acestea am perceput ca o dominant constant, ca pe un fundal al ntregii experiene, prezena inconfundabil a lui Dumnezeu, mbrind ntreaga Creaie i nvlunid-o ntr-un zmbet enigmatic, de sfinx – ce depete i unific toate contrariile.

Mihai Rapcea

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares