http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/15786/11189871/1/65970.jpg?width=630

O companie scoian care organizeaz excursii de vntoare n Romnia a strnit un val de critici i acuzaii pe reelele de socializare n ultimele zile, dup ce a postat o fotografie extrem de dur.
Un vntor a pozat lng un urs brun pe care tocmai l mpucase, specie aflat n declin n ara noastr i pe cale de dispariie n Europa, relateazziarulring.ro.
Indignat de imaginea publicat pe Facebook, o utilizatoare pe nume Anca T. a decis s ia msuri, trimindu-i un email lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd, compania organizatoare a excursiilor.

V rog, nu ne ucidei urii. Trebuie s facei asta neaprat? Asta este singura modalitate prin care v putei bucura de via?”, a scris ea.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/15786/11189871/2/1.jpg?height=336&width=600
Rspunsul primit a fost unul ns revolttor:“Da, vom ucide toi urii votri, toate psrile voastre din Delta Dunrii, toi cocoii de munte, toi mistreii i toi cerbii”,a scris britanicul.“Suntei o ar ieftin, cu conductori ieftini, politicieni corupi i asta meritai”, a adugat George Richmond Elliott.
Potrivit sursei citate, Hunting and Sporting Scotland Ltd solicit un onorariu de 4.500 de euro pentru o excursie de vntoare n Romnia.
, ,
S-ar putea să-ţi placă şi aceste articole
Latest Posts from Blogul lui Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.