Feed on
Posts
Comments

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/15786/11189871/1/65970.jpg?width=630

O companie scoțiană care organizează excursii de vânătoare în România a stârnit un val de critici și acuzații pe rețelele de socializare în ultimele zile, după ce a postat o fotografie extrem de dură.
Un vânător a pozat lângă un urs brun pe care tocmai îl împușcase, specie aflată în declin în țara noastră și pe cale de dispariție în Europa, relatează ziarulring.ro.
Indignată de imaginea publicată pe Facebook, o utilizatoare pe nume Anca T. a decis să ia măsuri, trimițându-i un email lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd, compania organizatoare a excursiilor.

Vă rog, nu ne ucideți urșii. Trebuie să faceți asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteți bucura de viață?”, a scris ea.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/15786/11189871/2/1.jpg?height=336&width=600
Răspunsul primit a fost unul însă revoltător: “Da, vom ucide toți urșii voștri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toți cocoșii de munte, toți mistreții și toți cerbii”, a scris britanicul. “Sunteți o țară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupți și asta meritați”, a adăugat George Richmond Elliott.
Potrivit sursei citate, Hunting and Sporting Scotland Ltd solicită un onorariu de 4.500 de euro pentru o excursie de vânătoare în România.
 
loading...

5 Responses to “Cum ne văd britanicii: “Sunteți o țară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupți și asta meritați””

 1. gandhi says:

  Este raspunsul unui barbar impertinent si arogant.Partea proasta este ca are partial dreptate…Ce o fi facut cu ursul,mananca si acum din el?

 2. mamaligar says:

  “Ce o fi facut cu ursul,mananca si acum din el?”

  Probabil , mai ales ca nu e carpatin, e grizzly .

 3. mac gregor says:

  De cand cu campania de presa anti-Misa am studiat cum se fac chestiile astea. Articolul asta e o manipulare facuta de un smecher. Care de fapt nu e englez, ci roman. In poza nu e el, e altcineva. Nu e din Romania, e de peste balta. etc etc etc

 4. Nicky says:

  “partial dreptate” unde greseste?

 5. gandhi says:

  Nicky

  Consider ca nu asta meritam.

Leave a Reply