Feed on
Posts
Comments

Academicianul Răzvan Theodorescu a comentat protestele anti-proiectul Roșia Montană care au loc de mai bine de o săptămână în Capitală și în alte orașe din țară.

Răzvan TheodorescuRăzvan Theodorescu / FOTO: tuvotezi.ro

După ce, în calitate de ministru al Culturii, în anii 2000-2004, a pactizat cu compania Gabriel Resources avizând în mod ilegal descărcarea de sarcină arheologică a masivului Cârnic (periclitând astfel un fabulos patrimoniu arheologic) și făcând un lobby dezgustător în favoarea proiectului criminal Roșia Montană (oare câți bani a încasat ?), fostul agent al Securității cu dosarul ars LA ORDIN în decembrie 1989, unealta docilă a KGB și a tandemului Iliescu-Brucan în 1990, Răzvan Theodorescu vine azi să dea lecții de democrație și să întineze numele lui Corneliu Codreanu, condamnând tineretul protestatar.

“Este un început periculos, foarte periculos, de mișcare anti-sistem. Este ceea ce, în ciuda precarității politicienilor de astăzi, România nu merită. Esența democrației adevărate sunt partidele. Astea sunt cele care dau sens democrației. Actualele partide politice reprezintă poporul român. A nega sistemul de partide care sunt esența democrației este un lucru extrem de periculos. Trebuie să fim extrem de atenți cu aceste acțiuni. Oamenii se adună acolo dintr-un principiu al aglutinării. Nu există o doctrină care să-i unească. Nu sunt totuși toate condițiile la noi în țară la momentul de față ca să se creeze așa ceva. În momentul de față, privind foarte obiectiv lucrurile, în România asistem la o panoramă. Normal că acești tineri au o lehamite. Doamne ferește ca această lehamite să ducă într-o mișcare politică extremistă. Din fericire, această mișcare nu are un lider carismatic. Ar fi o adevărată nenorocire să apară un Zelea Codreanu în momentul de față”, a spus Răzvan Theodorescu la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Jocuri de putere.

| de pe realitatea.net via buciumul.ro

loading...

4 Responses to ““Ar fi o adevărată nenorocire să apară un Zelea Codreanu în momentul de față!” Escrocul politic Răzvan Theodorescu: “Lehamitea tinerilor nu trebuie să se transforme într-o mișcare extremistă.”.”

 1. Tudor says:

  Esenta democratiei in zilel noastre este masoneria , cea care inglobeaza toate partidele politice , asta-i adevarul….secret si discret….

 2. stef says:

  Cat tupeu bolsevic are acest tovaras, aflat permanent in slujba haitei neocomuniste care implementeaza genocidul in Romania! Poate ca a sosit vreme ca acest simulacru mizerabil al “democratiei” neocomuniste sa fie zdruncinat!

 3. Saso says:

  Tradatorul asta imputit are dreptate. Ar fi o nenorocire pt capusele, hotii si tradatorii acestui neam sa apara un Zelea Codreanu.
  Eu cred ca o sa apara curand.

 4. Gabriel Mascas says:

  Acest criminal care se pretinde un patriot este un tradator comunist de joasa speta ! Triunghiul de Aur al Miscarii Legionare a fost Noica Cioran Eliade si chiar Iorga asasinat de katiusa !pt diversiune.Legionarii si au asumat barbateste orice asasinat sau actiune! Lipsa de responsabilitate inseamna tradare!

Leave a Reply