foto-oficial-bergoglio

 

Iata ce aflam din articolulPope Francis assures atheists: You don’t have to believe in God to go to heaven:

 

In comentarii de natura sa ii amplifice reputatia progresiva, Papa Francisc a scris o lunga scrisoare deschisa fondatorului ziarului “La Repubblica”, Eugenio Scalfari, sustinand ca necredinciosii vor fi iertati de Dumnezeu daca si-au urmat constiinta lor.

Raspunzand unei liste de intrebari publicata in ziar de Dl. Scalfari, care nu este Romano-Catolic, Francisc a scris: “Ma intrebi daca Dumnezeul Crestinilor ii iarta pe cei ce nu cred si nu cauta credinta. Incep prin a spune – si acesta este lucrul fundamental – ca mila Lui Dumnezeu nu are limite daca mergi la el cu o inima sincera si smerita. Problema pentru cei ce nu cred in Dumnezeu este sa se supuna constiintei lor”

“Pacatul, chiar si pentru cei ce nu au credinta, exista cand oamenii nu asculta de constiinta lor.”

Robert Mickens, corespondentul de la Vatican pentru jurnalul Catolic “The Tablet”, a spus ca comentariile papei au fost dovezi in plus ale incercarilor lui de a scutura jos imaginea stricata a Bisericii Catolice, intarita de foarte conservatorul sau predecesor Benedict XVI. “Francis este inca un conservator” a spus Dl. Mickens. “Dar aici este vorba despre el incercand sa aiba un dialog mai semnificativ cu lumea”

Intr-un raspuns de multumire la scrisoare, Dl. Scalfari a spus ca comentariile papei reprezinta “dovezi in plus ale abilitatii si dorintei de a depasi barierele in dialog cu toti”

In Iulie, Francis a semnalizat o atitudine mai progresista despre sexualitate, intreband: “Daca cineva este homosexual si Il cauta pe Dumnezeu, cine sunt eu sa il judec?”

Cititi va rog si:

Foto: NOUA CRUCE DE PE PIEPTUL PAPEI FRANCISC I. Nu e Hristos rastignit, ci un pastor printre oi…

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, l vei vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revistaAtitudini

Iulian Leca (Ziare com): ELOGIU PAPEI FRANCISC I. Asta chiar seamana din ce in ce mai mult cu PROFETUL MINCINOS…

PAPA FRANCISC I (viitorul profet mincinos din Apocalipsa?) a sarbatorit HANUKA in 2012 alaturi de evreii din BuenosAires

Polonia a interzis producerea carnii kosher (sacrificare ritualica evreiasca) si halal (musulmana). Papa Francisc s-a intalnit cu presedintele Congresului Mondial al Evreilor exprimandu-si „opozitia fata de tot ceea ce inseamna restrictie fata de libertateareligioasa”

Papa Francisc I despre DUMNEZEUL „FRATILOR NOSTRI” MUSULMANI…

Video: PAPA FRANCISC I (profetul mincinos) A INCEPUT SA LUCREZE? Sau deocamdata mass-media doar ii pregateste terenul? AR FI EXORCIZAT UNADOLESCENT

PAPA FRANCISC LAUDA ORTODOXIA: „Avem atata nevoie de aerul proaspat al orientului si de aceast lumina pe care o emana!“. ATENTIE MARE LA VORBELESARPELUI

sursa: blogul lui saccsiv

CategoryUncategorized