comentariu rapcea.ro: subscriu in totalitate la cele de mai jos. Roxana, daca e, mergem impreuna la puscarie strigand: CRIN ANTONESCU, ESTI O MIZERIE !

Terminase cu toate angajamentele electorale de îndeplinit. Crin Antonescu. De-aia a anunțat colegul lui, George Scutaru, că e coinițiator al unui exces de zel lamentabil. Anume, inițiativa legislativă în regim de urgență! privind modificarea OUG 31/2002. Ea în sine e o mizerie prostească adoptată din cauza faptului că a vorbit gura fără Ion Iliescu, președintele de atunci al României, când s-a ridicat din baie și s-a apucat să nege că a fost holucaust în România. N-o fi fost, dar taci, ca președinte al României, dacă nu vrei să-ți bagi țara sub piciorul batjocurii mondiale. Și al șantajului perpetuu. :evil: După declarația cu pricina, Ion Iliescu a fost nevoit să-și pună cenușă-n cap și să expună România unor umilințe de nedescris, printre care țintuirea la stâlpul infamiei în “Muzeul Holocaustului”, unde Elie Wiesel a numărat și pentru București faptele atribuite Budapestei, mai precis, regimului Horthy – chestia-asta îl enerva foarte tare pe Corneliu Coposu. Deci, Wiesel le-a numărat de două ori și a recunoscut asta cu cinism, declarând, rânjind, că are dreptul. Și că ei au dreptul orice. Așa cum și Ariel Sharon înainte să ajungă pe aparate a declarat că Washingtonul e la discreția Israelului, fiindcă ei dețin finanța, banca federală, alintată FED.

La fel și România – de fapt, țara n-are nici o vină, doar că-i locuită de jigodii care constituie clasa politică și mafia economică – s-a învățat că trebuie să obțină firman de la Washington pentru prezidenție. Fals! Băsescu a câștigat fiindcă așa a vrut sistemul securistic intern, care pe urmă s-a aliat cu cel internaționalist și le-a demonstrat că n-ar găsi o slugă mai felaționistă. Se pare că, totuși, s-au înșelat. Din moment ce chiar cel pe care îl salutam ca apărător al demnității naționale, Crin Antonescu, face sluj. Incalificabil. :evil:

Nu putea să se abțină? Sau ține să-și alunge, definitiv, baza electorală? Abia își revenise și nici n-am apucat să salut propunerea de aseară privind organizarea unei reuniuni a USL cu ambasadorii străini, că a ținut să-și dea cu tesla. I-o face Niels Schnecker până la urmă, îl bagă-n pământ: mai întâi cu legea uciderii cățeilor în chinuri, pe urmă, cu puparea în cur a unui fals istoric antinațional, anume că România ar fi exterminat evrei. N-au găsit ei un regim mai favorabil decât țara românească, asta e realitatea. A spus-o și Șova, pe când avea demnitate. După care l-a trimis Ponta la Muzeul Holocaustului, să se taie împrejur. După tradiția mamei lui. Care era la Paris în decembrie 1989, înainte de 16, pe când muritorul de rând nu mai avea voie nicăieri, decât cel mult, prin țară – fiind și unii cu domiciliu obligatoriu chiar pe teritoriul scumpei noastre patrii socialiste.

Ponta e de înțeles, e sângele, e apartenența. Dar Antonescu? :shock::evil:

Înainte să zic ce propune inițiativa girată de Crin Antonescu, să vă depun mărturie că știu personal că raportul Wiesel contra României e o fraudă grosieră. Vă spun ce știu, adică, am fost inclusă acolo pe lista neagră și acuzată de “antisemitism” pe un motiv inventat, pe o măsluire incalificabilă. Era o referire distorsionată la un editorial al meu din “România liberă” și se susținea că aș fi susținut ca evreii să cadă în genunchi în fața României și să-și ceară iertare pentru regimul comunist pe care l-au adus pe tancurile sovietice. Ce-am scris eu, în realitate? Am salutat actul liderilor UDMR, în frunte cu președintele de atunci, Domokos Geza, de a merge la Sinagoga centrală și de a înghenuchia pe treptele ei în fața Rabinului Șef ca să-și ceară iertare pentru holocaust, act prin care, totodată, exonerau România, dat fiind Diktatul de la Viena. Și am adăugat că exemplul liderilor UDMR – despre care am precizat că personal, n-au nici o vină, dar își asumă vina istorică – s-ar cuveni urmat de către liderii comunității evreiești din România care, adică, ar fi decent să-și ceară iertare pentru regimul comunist adus pe tancurile sovietice. Că ei l-au adus. Și l-au impus. Și au patronat cea mai atroce represiune din lagărul comunist. Tot Corneliu Coposu avea obiceiul să-i scuze pe românii executanți ai atrocităților, și să-i acuze pe străinii de neam și țară care le-au comandat. :evil: Era Corneliu Coposu, a fost odată, unic și irepetabil. :( Incriminarea mea – o tânără jurnalistă din România postcomunistă -, alături de a altora, chiar personalități din acea perioadă, era o dovadă că Raportul Wiesel și-a excedat grav obiectivul declarat, adică, demonstrația că a fost holocaust în România, transformată într-un cap de acuzare la adresa românilor, anume, că ar fi funciarmente “antisemiți”. :evil:

Deci, Crin vrea acum să asprească acea fraudă de ordonanță, în regim de urgență. Ce dacă mor oameni, căței, sunt o mulțime de priorități?! Urgent e să-i pupe-n cur pe cei despre care își face iluzia că îl vor face președinte al României. Acum e chiar terminat, Niels se poate felicita. O să-l mai voteze Elie Wiesel și fantoma pactului Ribbentrop-Molotov. Mai ales că e și istoric.

Și ce vrea inițiativa incalificabilă? De exemplu, să merg la pușcărie pentru articolu-ăsta. Cu agravanta că îl iubesc pe RADU GYR, care e un poet genial, un poet creștin, un fost deținut politic. Și cu agravata că refuz să neg sau măcar să ascund că au fost legionari martiri care, adică și-au riscat viața în pușcăriile comuniste ca să-și salveze camarazii de suferință, indiferent de apartenența lor politică, de convingerile lor sau de motivul pentru care se aflau acolo. Și cu agravanta supremă a mărturiei multor foști deținuți politici că au fost legionari care au salvat evrei deși puteau muri în locul lor.

Legea lui Crin l-ar băga la pușcărie pe Coposu.

Deci, să mă bage Crin la pușcărie, vreau dovezi pentru holocaust. Cel puțin pentru cel din România. Că amendamentele lui Crin te condamnă dacă “minimalizezi holocaustul”. Expresie care vă dați seama ce plajă de abuzuri favorizează.

Eu îi propun lui Crin Antonescu să reintroducă pedeapsa cu moartea. Strict pentru asta.

Singura șansă a liderului liberal e ca George Scutaru să-și dea demisia din PNL și să declare public că a avansat o inițiativă legislativă la care l-a asociat în mod avuziv pe președintele partidului. Altfel, Crin Antonescu nu va fi niciodată președintele României. Nu-i vorba că nu l-aș mai vota eu. Să fim serioși, nu pierde doar un vot. :(

P.S. “Legea lui Crin” mă bagă la pușcărie pentru opinia că Radu Ioanid e o jigodie, unul dintre cei mai scârboși urâtori ai României, chiar dacă aduc argumente, de fapt, nici n-aș avea acest drept, tot așa cum Tribunalul Poporului condamna fără judecată “dușmanii poporului”.  “Legea lui Crin” mă mai bagă la pușcărie și pentru simplul fapt că am pe blog o categorie numită Țigănie. Dacă aș mai fuma, aș face schimb de țigări cu Mădălin Voicu. Printre gratii.

Liberalism înseamnă să am dreptul nelimitat la opinie, deci, la conștiință, așa cum prevedea Constituția regală a României.

O mulțime neagă holocaustul roșu și nu doar că nu sunt incriminați, ci sunt chiar aplaudați. Chiar candidați la Premiul Nobel pentru Pace, cum e Putin – și dacă l-a luat frauda Obama, de ce nu l-ar lua și el? Uau, deja sunt condamnată pe viață, că dacă m-am luat de Obama e rasism. :mrgreen: Revin, dacă mergi la originea holocaustului roșu, dai de autorii raportului Wiesel. Asta e realitatea. Și de-aia niciodată nu va fi procesul comunismului.

sursa: roxana iordache

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Cabinet de avocatura Mihai Rapcea

logo-footer

                

Shares