E pur si muove…

Recent, Inchiziția misană m-a ars pe rug din nou pe siteurile proprii, opunându-mi o tonă de mărturii, argumente și relatări menite să contrazică „erezia” proferată pe blogul meu și, în general, pe mine ca persoană.

Am primit pe email mărturiile colegilor din ashramuri, (pe mulți îi cunosc personal) prin intermediul lui Cristi Neacșu, pe care promit că le voi publica integral, dacă mi se va da permisiunea expresă din partea lui Cristi.

În aceste mesaje, oamenii își exprimă indignarea față de scrisoriada publicată de mine, mulți dintre ei atribuindu-mi-o personal. Între timp, ashramiștii simpatizanți ai blogului meu – ALȚII DECÂT SEMNATARII INIȚIALI ai scrisorilor publicate, m-au contactat să îmi confirme că: DA; scrisorile respective spun adevărul, și să nu cedez în fața minciunilor oficiale; că DA, câte ceva s-a schimbat în atitudinea șefilor de ashram, se poartă un picuț mai bine cu ashramistul de rând; și DA, cei care își exprimă dorința, pot primi o porție în plus la masă. Toate acestea ne pot duce la ideea că ceva ceva s-a dezmorțit la MISA, că lucrurile se schimbă, sub presiunea publicității, în bine.

Însă nu toate veștile primite sunt bune. Există și mult fanatism din partea unora, care percep acțiunea colegilor lor drept un atac direct la adresa școlii de yoga. Un astfel de comportament au dovedit la ședința de joi seara, din Pipera, colegii de ashram, față de unul dintre ashramiștii care a îndrăznit să afirme în plină ședință, că mâncarea de la porție e cam puțină. Respectivul a făcut această afirmație ca o constatare, calm și detașat, însă unii colegi s-au simțit obligați să reacționeze vehement și toată ședința s-a transformat într-un mare scandal, urmarea fiind că respectivul „curajos” care a spus – aidoma copilului din povestea Hainele Împăratului, că acesta umblă gol, adevărul, a fost nevoit să părăsească ședința.

Nu cunosc pe respectivul ashramist, nu este unul din semnatarii scrisorilor publicate aici, însă el constituie o dovadă că ceva se mișcă și la MISA, în ciuda negațiilor îndârjite ale Conducerii.

Și atunci, în fața tuturor dovezilor contrarii prezentate de Mai Marii Preoți și Deținători  ai Adevărului Absolut MISAN, spunem și noi, precum Galilei: E pur si muove… (și totuși, se mișcă…)

A consemnat pentru conformitate,

Mihai Rapcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *